Εκανα μια μικρη μπουρδελοτσαρκα στη Φυλης - αρχες Β' βάρδιας - για να ξεσκασω μετα τη δουλειά...
Μπαινοντας στο Φ 66Δ μού συνεβη κατι πρωτογνωρο:
Η ξανθια τσατσα και η ψηλη ξανθια μιλφ εκδιδομενη με εγκλωβισαν με κεφαλοκλειδωματα και (κανονικη, οχι μεταφορικη) βία, μ' εσπρωξαν με ολη τους τη δυναμη στο δωματιο, με πεταξαν στο κρεβατι και δεν μ' αφηναν να σηκωθω.
Μεχρι να φτασουμε εκει, ειχε προηγηθει (κανονικη, ξαναλεω!) πάλη στο σαλονι, με μενα να κανω ο,τι περνουσε απ' το χερι μου για να μην τραυματισω καποια εκ των δυο.
Η ιδια ξανθια πουτανα [Αντριαννα, αν κρινω απο παλιες κριτικες που διαβασα τωρα/ προσωπικα δεν θυμαμαι πώς μου συστηθηκε] ειχε ξανακανει κατι ανάλογο οταν την ειχα πετυχει μόνη της, και θυμμαι πως ειχα αργησει αρκετα να ξεμπλεξω και να βγω απ' το μπουρδελο. Αυτη τη φορά ειχε και την αρωγη της τσατσας (που αποδειχθηκε χειροδυναμη) και καταφεραν να μ' εγκλωβισουν εκει μεσα για καποια λεπτα.
Εντωμεταξυ, διαμειβονταν διαλογοι σε στυλ "φοβασαι μια γυναικα με μουνί?"/ "μπορει αυτος να θελει πουτσα"... ολα αυτα ενώ μ' εσπρωχναν πανω στο κρεβατι με ολη τους τη δυναμη. => Δεν ειχε πολλη πλακα.
Καποια στιγμη τα πηρα στο κρανίο, αρχισα να ουρλιαζω κι εσπρωξα την τσατσα προς την μερια του σαλονιου για ν'ανοιξω δρομο να βγω. Δεν ξερω τι θα γινοταν αν εσπαγε ο διαολος το ποδαρι του κι επεφτε κατω και ανοιγε, πχ, το κεφαλι της σαν καρπουζι... Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ΠΑΛΕΥΩ απογευματιατικα, ενώ κανω τη βολτα μου, με κινδυνο να τραυματισω καποια παρανοϊκη κωλογρια και να εμπλακω σε ασχημες καταστασεις (και δεν εννοω αστυνομίες, εννοω τις ιδιωτικες "αστυνομιες" της περιοχης!).
Πραγματικα, ενιωσα σαν αγριο ζωο που το κρατουν σε κλουβι. Δεν υπηρχε ανθρωπινος παραγων σ' ολο αυτο, ηταν απλως μια κτηνωδης συμπεριφορα απο δυο (εμφανως προβληματικες) γυναικες που μισουν τους ιδιους τους τους πελατες...
Επισης, για πρωτη μου φορα εφτασα στο παρα πεντε να σκασω μπουκετο σε γυναικα, ή να πεταξω κατω μια άλλη γυναικα με τα διπλασια χρόνια απο μενα... Προφανως η απανθρωποιηση δεν ειναι μονοδρομη, λετουργει με βαση τον 3ο Νομο του Νευτωνα περι Δρασης - Αντιδρασης.
Δεν εχω να πω κατι αλλο. ΠΡΟΣΕΞΤΕ με το συγκεκριμενο μπουρδελο και με τη συγκεκριμενη τσατσα!