Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (0 μέλη και 90 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.080
Πόντοι
1.936
Χτες βόλτα Μεταξι και σχετικός χαμός.  Ρώτησα και πήγα τελικά Μ Αλεξανδρου 28Α. Εκει ήταν η Νίκη-Βικτόρια-καυλουσκα.  10 το βραδάκι. 
Χτες βόλτα Μεταξι και σχετικός χαμός.  Ρώτησα και πήγα τελικά Μ Αλεξανδρου 28Α. Εκει ήταν η Νίκη-Βικτόρια-καυλουσκα.  10 το βραδάκι. 
Πριν από λίγο καταδρομικη στο Ιωαννίνων 3Α. Ήταν μια milfofilf από Ρωσία, Γιάννα ή Ζανα. Εμφάνιση ντεμι, στο κρεβάτι καλή όμως. Λεπτομέρειες στην κριτική που θα βαλω
Χρησιμη πληροφορια.Η Βικα ειναι σταθερη αξια-λαρυγγι.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Respect για ακόμα μια φορά στον Professorx για την κατατοπιστική και πολύ χρήσιμη ενημέρωσή του!!! Ευχαριστούμε

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Βραδινή βάρδια (μετα τις 9) παίζει κανα καλό milf σε Μεταξι-Φυλης; Στο Μεταξουργείο η καλύτερη είναι η Αλιόνα που εχω παει ,αλλα νομίζω λείπει αυτη την περίοδο και κάποιος είπε οτι είχε κολλήσει και έρπη.

Γενικά απο την δική μου εμπειρία σε οίκους αυτές που συμμετέχουν και κάνουν το καλύτερο πρόγραμμα είναι τα μιλφόνια

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Συγχαρητήρια κ απο μένα στον professor..λοιπόν θέλω τα φώτα σας επόμενες 4ημερες θα ειμαι στη πατρα για δουλειές τριων ναυαρχων χαμηλά στο φάρο ξέρουν οι Πατρινοί φίλοι μας παίζει Υπαιθρια πορνεια με ανηλικες τσιγγανες σπο 5ευρω μαζί με αυτές γυρίζουν για λαυράκι κ οι μπάτσοι έλεγα να ενδώσουν με ρίσκο..ειναι συναγωνιστές το γαμιση κατω απο αυτές τις συνθήκες παράνομο;
Σας παρακαλώ περιμένω την γνώμη σας..

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Ερωτηση προς καποιον πορνορεπορτερ. Φωκαιας 27 ημιυπόγειο, δουλεύανε σημερα 2 κοπέλες το πρωι προς μεσημερακι. Η μια καινουργια. Θυμαται κανενας το ονομα τους;

Ηταν το προτελευταιο σπιτι πριν την αχαρνων απο την αριστερη πλευρα.

tetrafasikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2016
Κριτικές
6
Like
276
Πόντοι
280
Δεν υπάρχει ενημέρωση σήμερα, λογικά..

pipinolagnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
546
Πόντοι
81
Πιπινου 118 Καιτη και Ναταλι και Φυλης 66α Ρενατα με συνεχομενα δωματια

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Ρεμούνδου 21 όροφος.

αυτη η βικτωρια ειναι απο τα καλυτερα που εχουν
περασει ever μαζι με την σονια φ84Α πιστευω
ειναι τα καλυτερα αυτη την στιγμη!!
στο Φ109 ισογειο καποια στιγμη ειχα πετυχει μια
με ιδιο σωματοτυπο με βικτωρια αλλα πιο μικρη
σε ηλικια και κουκλα στο προσωπο
αν θυμαται κατι καποιος ας βοηθησει
ευχαριστω
ισως να ειναι η αλινα-ροδικα-σαντρα....

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Να απαντήσω στον φιλο μας F21 οτι η Σασα η Αλεξάνδρα απο ρεμουνδου 21 όροφο που εχει περάσει κ απο ιουλιανου 71 υπογα το αναφέρω υπεύθυνα οτι παντρεύτηκε κ ζει στην Καστοριά..
Αν ανακαλύψεις κάποια φίλε μου F21 με τις ίδιες επιδόσεις!!!!!γνωρίζεις εσύ τι εννοώ..πες μου αν έχεις την καλοσύνη σε προσωπικό μήνυμα..

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.083
Πόντοι
4.895
    Κυριακή βράδυ κατά τις 10-11 μίνι τσάρκα με φίλο εκτός φόρουμ είδαμε τα παρακάτω :

στη Διδύμου :
-8 πάνω Αλεξάνδρα (λίγο πιο αδύνατη μου φάνηκε από την τελευταία φορά που την είδα)
-8 κάτω η Ντιάνα
-7Α η Νικόλ

στη Φυλής :
-54Β η Άννα-Ιλόνα τσίτσιδη
-66Α η Ρενάτα
-84Α λαϊκό προσκύνημα για την Σόνια με συνεχόμενα δωμάτια και τον κυρ-Βασίλη να διαλαλεί τα κάλη της κοπέλας με τον χαρακτηριστικό του τρόπο
-84Β η Μαριάννα, προσωπικά την θεωρώ από τις πιο ωραίες παρουσίες της πιάτσας, κορμί άψογο και πρόσωπο με ωραίο φωτεινό χαμόγελο
-65 όροφος η κοντούλα Χριστίνα
-65 ισόγειο η μαυρούλα Μπιούτι βγήκε, χαιρέτησε εμένα και το φίλο με χειραψία και μετά μας φίλησε σταυρωτά στα μάγουλα...σαν να είμασταν σε κοινωνική επίσκεψη....
  -69 πάνω Μαρία, μελαχρινή ωραίο σώμα και πρόσωπο, κανονικό ανάστημα, πρώτη φορά τη βλέπω. Ξέρει κανείς τι λέει μέσα ;

στη Φωκαίας :

-27 υπόγειο η "Ελληνοουκρανέζα" Χριστίνα, με φουλ πρόγραμμα

- και για το τέλος το "highlight" της βραδιάς : στο 19 περιμέναμε την κοπέλα να βγει από το δωμάτιο, βγαίνει λοιπόν μετά από λίγο η Τζέσυ και παραπατώντας ελαφρά φτάνει στο στύλο που βρίσκεται στη μέση. Εκεί άρχισε να λικνίζεται να λέει διάφορα χάζα σε σπασμένα ελληνοαγγλικά και να χασκογελάει...τύφλα μεθυσμένη και η τστσά προσπαθούσε να την συμμαζέψει. Για μια στιγμή σκέφτηκα να εκμεταλευτώ την ευκαιρία και να μπω αλλά έπρεπε να την κάνουμε οπότε έμμεινα με την απορία αν θα ήταν καλύτερη μέσα τώρα που δεν πολυήξερε τι έκανε. Πάντως η κοπέλα έχει κορμί μοντέλου

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.061
Πόντοι
1.686
Κυριακή 15.10.2017 απόγευμα στο Αγκύρας 12α
πήρα τη Σούζυ !  :rockon:

Ρωσόφωνη ξανθιά, λεπτή με σφιχτό σώμα
και σφιχτή μούνα !  :rockon:

Θεωρείται από τις καλές περιπτώσεις.
Τη ρώτησα τι ζώδιο είναι, μου είπε Λέων.
Λέων είναι και η Νάνσυ στο Διδ. 7 !

Ωραίο γαμησάκι στην πύλη των Λεόντων ! :rockon: :rockon:

%CE%97+%CE%A0%CF%8D%CE%BB%CE%B7+%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%9B%CE%B5%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD+%CF%86%CE%BF%CF%84%CE%BF+2.JPG

pilileonton_mikines.jpg

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
............. :hi: :hi:

........... Περιδιαβένοντας μίαν κοντινήν έσπέραν τήν Ίάσωνος απ -άκρη σα-άκρη ,,,,Πακιστανοί είσέρχοντο μέ γενετήσιον φούρια, ή μπανιστηριτζηκήν διάθεσην διά νά φαντασιωθούν είς έν άόρατον μέλλον τήν έκάστοτε έταίραν & αύνανιζόμενοι νά έκχέουν τό Πακιστανικόν σπέρμα τους έπί τής Ελληνικής γης...............
:headbang: :headbang:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.013
Πόντοι
41.129
Κατεβηκα πριν καμμια ωρα Μεταξι στοχευμένα για τη Μικη/Νικη στο κολ 32 γωνια αλλα ηταν κλειστο.Ελπιζω να ειναι το απογεμα που θα ξαναπερασω.
Πηγα Ιας 37 ισογειο για  Βιβη αλλα εκτος του οτι ελειπε με περίοδο
δουλεύει μονο 3η βαρδια. Στη θεση της ηταν η πιπινα με το πολυ καλό
κορμί Νικολ απο το το Κολ 23 και τα ιας 20αρια.Αν και μου έκανε
τα γλυκα ματια δεν πέρασα φυλαξα τις καυλες μου για το απόγεμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom