Γιαννάκος23
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2017
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Μάγκες η Σουζι απο Αγκυρας 12 τι βαρδια δουλευει
Καμία σχέση. :SΚαλημέρα μάγκες, η Ρενάτα στο Φυλης 66 είναι μια αλβανίδα που δούλευε Μετάξι με το όνομα Αννα;
Κρύα και νευρική, ούτε εμένα μου έκανε καλή εντύπωση. Αυτή είναι να μην τον έχεις παίξει κανά διήμερο να την μπουκώσεις και γειά σας.
φίλε δοκίμασε αυτην που λέει από πάνω ο giannos69 την Χριστίνα.Αλάνια παίζει τίποτα σε petit, πρωινή βάρδυα στο 20άρικο;;;
Τσιμπουκι βιμπρατοΠώς το κάνει αυτό το τρέμουλο ρε 'σεις η σαύρα;;;;
...
δλδ η κοπέλα πόση ώρα πρέπει να κάτσει μέσα στο δωμάτιο ?τυπε κατεβα μια βολτα από κωνσταντινουπολεως 206 πρωϊνη βάρδια. 2 γκομενες πάρε οποια σ αρεσει από τις 2. Είναι εγγυηση.
Θελω ένας συναγωνιστης με αρχιδια να πάει για τσάρκα σε αυτό το μπουρδελο που έφαγες φολα με την μαυρη Μπιουτι και όταν ακουσει καμια μαλακια στο σαλονι σε στυλ "Περαστε στο δωματιο..γιατι φευγετε" να γυρισει και να απαντήσει "Γιατι να μπω ... για να κτυπήσετε την πορτα στα ουτε 10 λεπτά..." έτσι θέλουν τα νουμερα να καταλαβουν ότι δεν μας δουλευουν.
Τσατσαδες τωρα και μαλακιες.
Αμα δεν κτυπησεις την πορτα στο 10λεπτο θα μπω. Αν όχι φευγω επιτοπου.
Από εδώ και πέρα σε σπιτάκια που δεν γνωριζω αυτή θα είναι η εξηγηση. Στα αρχιδια μου ουτε φιλος είμαι με την τσατσα ουτε θελω να γινω ας παρεξηγηθουν.
Ένα πεντάλεπτο το πολύ,μην τις κουράζουμε κιόλας,ούτε να πληρώναμε τέτοιες παράλογες απαιτήσεις που έχουμεδλδ η κοπέλα πόση ώρα πρέπει να κάτσει μέσα στο δωμάτιο ?
δλδ η κοπέλα πόση ώρα πρέπει να κάτσει μέσα στο δωμάτιο ?
στο 118 πιπινου ποια κορίτσια βρίσκονται???
ρωταω γιατι ψαχνω μια ναταλι που ηταν εκει τον χειμωνα
Να της δωσεις HALLSΣε δωμάτιο για 13 λεπτά από την ώρα που μπήκα στον οίκο-στη συνέχεια την υπηρεσία την έπιασε ένας περίεργος ξερόβηχας!
δλδ η κοπέλα πόση ώρα πρέπει να κάτσει μέσα στο δωμάτιο ?
Να συμπληρωσω στην ενημερωση του Digweed :Πριν λίγο στα κεντρικά....
Να συμπληρωσω στην ενημερωση του Digweed :
Φυλης 61: Κατά τις 9 που περασα ειχε ανοιξει(προφανως αργησε), και κοπελα ηταν η Αλεξία, ένα μελαχρινο κοντοπουτανο, με προϋπηρεσία πιο παλια στο Φωκαιας 25, στο ισογειο, αλλα και στο Μεταξουργειο.
Τσατσος ηταν ο Αρης, εμβληματικη μορφη των 90s στα μπουρδελα τοτε(για όσους θυμούνται), και το "πάλαι ποτέ" δεξι χερι της περίφημης Καλέργενας, παρηκμασμένος πλέον, και με εμφανές το πέρασμα των χρόνων από πάνω του.....