You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
1)Περσινά ξυνά σταφύλια1)Έχει «λυσσάξει» ο Απόλλων για πολύ αδύνατη.Ρωτά συνέχεια.Πες του,προφέσορα και για την Μαρία την Αλβανίδα που παλιά δούλευε στο Ιάσωνος 1.Αλλά αυτή είναι για ειδικά γούστα.
2)Αλήθεια ξέρεις γιατί την Άννα την έβγαλαν μυστήρια;
2)Ξέρω αλλά δεν λέω.Δεν είμαι κουτσομπόλα.
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.584
- Πόντοι
- 266
εγώ παντός έτσι κάνω απο παλιά.....1) Θες να πεις οτι έτσι κάνει ο Απόλλων από παλιά; Ρωτά για πολύ αδύνατη;
Η οτι η Μαρια είναι περσινά ξινά σταφύλια;
2) Δεν είναι κουτσομπολιό.Κουβέντα κάνουμε.
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
Δεν ξερω αν ηταν με εσενα μονο τοσο καλη αλλα οπως εχει αναφερθει απο πολλους κανει πολυ τυποποιημενο προγραμμα πλεον με πολλες πολλες παραξενιες!!!!Και εγω εκλαψα το εικοσαρικο,με τα χιλια ζορια εχυσα.Καμμια σχεση με τη Σονια που ξεραμε.
Εμενα δεν μου εδωσε καμια τετοια εντυπωση παντως , σιγουρα παιζει και ρολο οτι κυριακη πρωι φρεσκοπλυμενος που την επισκεφτηκα και οτι εχω και καποια ηλικια οπως και να γινει.
Θα συνεχισω παντως να λεω οτι τη σονια στο αλκιβιαδου 16γ τη προτεινω ανεπιφυλακτα.
Προσφερει φουλ προγραμμα , με συνδυασμο πολυ καλη εμφανιση!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.320
- Πόντοι
- 22.785
..................
............ Αιδοία & πρωκτοί έπιλογής χυμώδη & μή θήλεα πού σού παραδίδονται πρόθυμα.
Επιλογή κώλου ή μουνιού άπό πουτάνα πού ήξερες έκ τών προτέρων ότι ήτο τρυφερή,στριμμένη,πρόθυμη,καλοσυνάτη,ναρκισσίστρια,ύπάκουη,δύστροπη,καλή,κακή.
Από όλα εχει ό Μπαξές τού Μεταξουργείου...........
............ Αιδοία & πρωκτοί έπιλογής χυμώδη & μή θήλεα πού σού παραδίδονται πρόθυμα.
Επιλογή κώλου ή μουνιού άπό πουτάνα πού ήξερες έκ τών προτέρων ότι ήτο τρυφερή,στριμμένη,πρόθυμη,καλοσυνάτη,ναρκισσίστρια,ύπάκουη,δύστροπη,καλή,κακή.
Από όλα εχει ό Μπαξές τού Μεταξουργείου...........
diaithil1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Εμενα δεν μου εδωσε καμια τετοια εντυπωση παντως , σιγουρα παιζει και ρολο οτι κυριακη πρωι φρεσκοπλυμενος που την επισκεφτηκα και οτι εχω και καποια ηλικια οπως και να γινει.
Θα συνεχισω παντως να λεω οτι τη σονια στο αλκιβιαδου 16γ τη προτεινω ανεπιφυλακτα.
Προσφερει φουλ προγραμμα , με συνδυασμο πολυ καλη εμφανιση!
Πριν από λίγο στο Ιάσονος 31 το νέο η ζουμερή και χαμογελαστή σκουρόδερμη Κλαούντια και η μιλφ Άναμπελ,κι οι δύο με "69" στο πρόγραμμα.Η Άναμπελ μέσα έτοιμη να καταρρεύσει από την εξάντληση κάνοντας συνεχώς διπλοβάρδιες με νύχτα μέσα,θα το χάσουμε το κορμί μια και καλή έτσι όπως το πάει...
mpixths131313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 11
- Like
- 79
- Πόντοι
- 10
Ποια Σονια ρε μάγκες.. Έλεος... Το πρεζάκι του Μεταξουργείου και αυτή και η αδερφή της.. Χωρίς την δόση τους δεν δουλεύουν..
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
1)Το δεύτερο.1) Θες να πεις οτι έτσι κάνει ο Απόλλων από παλιά; Ρωτά για πολύ αδύνατη;
Η οτι η Μαρια είναι περσινά ξινά σταφύλια;
2) Δεν είναι κουτσομπολιό.Κουβέντα κάνουμε.
2)Όταν επιστρέψει πέρνα να την δεις απο κοντά και θα λυθεί η απορία σου.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.790
- Πόντοι
- 41.129
Πριν από λίγο πέρασα με Λουιζακι στο ιας 46α.Δοκιμάστηκε σε facesitting.Έχανα που δεν την δοκίμαζα τόσο καιρό. Το'χει η κοντή. Ακολουθεί κριτική.Αρχικά πήγαινα για Ντανιέλα στον όροφο αλλά θα είναι εκεί στις 12 το βράδι.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
καταθεση γυρω στις 23.30 στην κωλοτρυπιδα της Μαριας της Αλβανης στο Ιασωνος 44 αριστερα.θα ακολουθησει κριτικη.ξερει κανεις για καποια Λαουρα,Ελληνιδα οπως φαινεται, μελαχροινη, ομορφη, με κωλαρα στο Ιασωνος 10 στον οροφο αν δεν κανω λαθος
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Για άλλη μια φορά πέρασα με την Πωλίνα στο Διδύμου 20. Αυτή τη φορά φόραγε και μαύρες ζαρτιέρες διχτυωτές. Είναι μια αξιόπιστη επιλογή για να μην κλάψεις το 20ευρω. Ζεστή και γλυκειά κοπέλα.
OlaAkapota
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Σήμερα στο Φωκαίας 27 υπόγειο στην πρωινή βάρδια μαζί με την Βιολέττα ήταν μια Ναταλία.
Αν και εμφανισιακά δεν με ξετρέλανε έκανε φουλ πρόγραμμα και φάνηκε δυνατή στο δωμάτιο.Αν ξέρει κανείς τίποτα ας μας πει.
Αν και εμφανισιακά δεν με ξετρέλανε έκανε φουλ πρόγραμμα και φάνηκε δυνατή στο δωμάτιο.Αν ξέρει κανείς τίποτα ας μας πει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις