Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 357 άτομα (17 μέλη και 340 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.335
Πόντοι
19.505
Διδύμου 20 τη Γιάννα αντικατέστησε η Ντάρια, καστανόξανθο ρωσιδάκι με μπλε μάτια, μαλλιά πιασμένα κότσο. Μαζί της και η ουκρανέζα Πωλίνα, πάντα γλυκειά και σεξυ. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος αμφότερες. Παρτούζα με 30.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν από λίγο στην Κολωνού...

Κολωνού 11 ισόγειο:
Το πιπινοΝτορινάκι.Ξανθό,μικρό,ασπρυλιάρικο,με αγγελικό προσωπάκι.
Ωραίο αδύνατο σώμα.
Στο σαλόνι τρεις Πακιστανοί και εγώ με το δύστυχο το Ντορινάκι να βγαίνει με βλέμμα "Μακάρι να μη μπουν" και με το που τους είδε να φεύγουν να ρίχνει μια χαρούμενη μπαλαρινίστικη στροφή!

Κολωνού 11 όροφος:
Η Νάντια.Μελαχροινή,έχει αρκετά καλό αδύνατο σώμα.Αν ήταν και πιο όμορφη στο πρόσωπο...

Κολωνού 11 υπόγειο:
Καλώς ξανάρθε στο 10άρικο...
Η Χριστίνα,η ψηλή καστανόξανθη μοντέλα.Ωραία σκιστά εξωτικά μάτια,καλό τσολιαδίστικο κορμί και τίποτα άλλο...
Μαζί της η Άννα.Καστανόξανθη,με γλυκό προσωπάκι και με το χαρακτηριστικό της,πολύ αδύνατο σώμα.

Κολωνού 15 αριστερά:
Η Άντζελα.Κοντή,μελαχροινή ξεπετοπονηρόφατσα.Σχετικά καλό κορμί,δίχως περιττά επάνω του και με χαρακτηριστικό πεταχτό βυζορωγίδι.
Μαζί της η Ρωξάννα.Καστανόξανθη άχαρη νταρντανοπιτσιρίκα.

Κολωνού 15 δεξιά:
Μια χαρά τσουπωτό διδυμάκι και αρκετά καλό και στα έσω.
Η Άννα η μελαχροινή με τα σκιστά μάτια και με κορμί ζουμερό αλλά ελκυστικό.Θηλυκό πρόσωπο.
Μαζί της η κατάξανθη πλέον Καρίνα.Σκουρόδερμη,γλυκιά στο πρόσωπο και με ωραία πιασιματάκια.

Κολωνού 23 ισόγειο:
Η Φελίσια.Μελαχροινή με ψιλοκοντό μαλλί,συμπαθητική στη φάτσα (με σπανιόλικα χαρακτηριστικά) αλλά στο κορμί έχει αρχίσει να παίρνει παντού.

Κολωνού 23 υπόγειο:
Η Γιάννα,η καστανόξανθη μιλφ η γνωστή από το Ιάσωνος 10.
Απλά συμπαθητική.

Κολωνού 27 όροφος:
Η Φωτεινή,η μελαχροινή νταρντανομίλφ.Τρεις συναγωνιστές ρωτούσαν τί ώρες βγαίνει στην πίστα η λεπτή Φωτείνη,φεύγοντας απογοητευμένοι μόλις άκουσαν "μετά τις 11".

Κολωνού 27 υπόγειο:
Η Στεφανία.Πολύ αδυνατισμένη-πάει και η κωλάρα και οι βυζάρες.
Σκούρα στα χρώματά της,δεν έχει κακό πρόσωπο.Πιο καλή ήταν με τα ζουμερά της.

Κολωνού 27 ισόγειο:
Η Μαρίνα.Ή μάλλον η βυζοΜαρίνα.
Καστανή,γλυκοπρόσωπη,με πιασίματα και το κυριότερο με μεγάλους βύζους για τους οποίους απόψε ανακοινώθηκε τελειωτικό.

Κολωνού 30 ισόγειο:
Η Τζωρτζιάννα.Το γνωστό μελαχροινό στυλιαροπιπίνι-χάνει λίγο στο πρόσωπο λόγω μύτης αλλά στα υπόλοιπα καλή.

Κολωνού 30 όροφος:
Κάτω,η Όλγα.Με όμορφο πρόσωπο η κοντούλα.Έχει ωραία πιασιματάκια και καλό ζουμερό στήθος που δείχνει περισσότερο λόγω του ύψους της.
Στο επάνω κατάστημα,η Βικτώρια.
Ξανθιά μιλφ με θηλυκό πρόσωπο.
Κορμί ζουμερό,γεμάτο στήθος,ψιλοτροφαντός κώλος-με ένα ανύπαρκτο καρώ φουστάκι.
Μαζί της η Αλίνα.Το μελαχροινό πιπίνι με το όμορφο κοριτσίστικο προσωπάκι.Αδυνατούλα για τους ενδιαφερόμενους.

Κολωνού 32β:
Η Μισέλ.Καστανόξανθη,αδυνατισμένη (σωματικά στα καλύτερά της) και βυζαρού βέβαια!
Μαζί της η Μαρία.Ξανθιά,ομορφούλα,απίστευτο τσουπωτό κωλί με χαρακτηριστικά ζουμερά κωλομάγουλα!

Κολωνού 32 υπόγειο:
Η Μαρία η λάτιν.Κοντή πιτσιρίκα,σκιστά παιχνιδιάρικα μάτια και ωραίο αδυνατισμένο κορμί.

Το διπλανό 32άρι ισόγειο ήταν κλειστό.

Κολωνού 45 αριστερά:
Στο βάθος,η Ναταλία.Η γνωστή μελαχροινή μιλφ με το σχετικά καλό και αδύνατο σώμα.
Δεξιά,η Ειρήνη ο μελαχροινός μιλφονταρντανοτόφαλος.

Κολωνού 45 δεξιά:
Η Ντάνα,η μελαχροινή νταρντάνα με τις βυζάρες.Υπηρεσία η παλιά υπηρεσία του Διδυμου 27 η οποία προσφέρεται  (και εδώ) για παρτούζα.

Κολωνού 47 ισόγειο:
Η θρυλική Ζάνα.Που να το φανταζόταν την εποχή της δόξας της ότι θα κατέληγε εδώ...
Πακιστανός μπήκε και με το που την είδε έβγαλε κατευθείαν το 10άρικο!Πελάτης της...

Κολωνού 47 όροφος:
Ωραίο μιλφάκι η ξανθιά Ναταλία - και σε πρόσωπο και σε κορμί.

Κολωνού 48:
Η Βαλέρια,η γνωστή ξανθιά μάλλον μπέρδεψε τα Χριστούγεννα με το Πάσχα και βγήκε ντυμένη (σέξυ) λαγουδίνα.Θηλυκή φάτσα αλλά έχει πάρει κιλά.
Μαζί της η Ελένη,η ξανθιά ζουμερή μιλφ.

Κολωνού 53:
Δύο ωραία μιλφάκια.Η Ειρήνη.Μελαχροινή με μακρύ μοιραίο μαλλί και σώμα ζουμερό αλλά όχι ατσούμπαλο.
Μαζί της η Όλγα.Καστανή με κοντό μαλλί,πιο θηλυκή στη φάτσα απ'ότι η Ειρήνη - με πιασίματα και αυτή.

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
Πριν από λίγο στην Κολωνού...
Τρομερός και ρισπέκτ.  :hi:
starwars-kinect-dancing-2.gif

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Χθές με το μωράκι το ντορινάκι, την ξωτική ομορφιάς κοπέλα απο κολωνού 11, και για τελευταία φορά αφου μάλλον θα φύγει οριστικά, σε ένα άθλιο θλιβερό γαμήσι  :tits:.  Το καλύτερο φινάλε που θα μπορούσε να υπάρξει για μένα, μιας και έτσι θα μου λείψει λιγότερο...
Diamonds για τα διαμάντια που απλόχερα μου χάρησε στο παρελθόν  :rockon:,
Rust για την σάπια σκουριά που μου σερβίρισε χθές  :S.

Γιατί φεύγει το μωράκι σου high voltage?
Αναδουλεια ή δικά της θέματα ?
Μπορεί να σου έριξε φολιτσα 'για το καλό σου' για να μην την καψουροσκεφτεσαι.

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Ξρει κανεις αν και που δουλευει η Εμμανουελλα απο Κολονου 43??

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.355
Πόντοι
1.686
Παρασκευή 23.12.2016 , σχολάσαμε στην εταιρεία  στις 3
αντί στις 6.30 ,λόγω ημερών , και πήγα Φυλής.
Στις 4.30 απόγευμα, στο Φυλής 84 Α ΔΕΝ ήταν η πιπίνα Αντζελίνα
που θα γυρίσει μετά τις 2 Ιανουαρίου.
Πήγα στο Διδυμου 27 όπου ΔΕΝ ήταν η ψηλή Φωτεινή που επίσης θα γυρίσει
τον Ιανουάριο.
Στο Διδύμου 22 ήταν 2 μετριότητες, η Τάνια και μια άλλη ξανθιά
εύσωμη.
Πρόλαβα πριν τις 5 να πάρω την Μιχαέλα στο Φωκαίας 17α πάνω !   :rockon:
ΠΟΛΥ κεφάτη, τη συνιστώ .
Πήγα σπίτι, βγήκα με φίλους και μετά πήγα στις 1 η ώρα
στη Φυλής με παρέα, είδαμε στο Φωκαίας 17α πάνω την όμορφη Μπιάνκα τη ρωσόφωνη,
με το ωραίο πλούσιο φυσικο στήθος, μαζί με την Ιονέλλα.
Πέρασα με τη Τζούλια τη " Ρωσογερμανίδα" στο Φυλής 84α στις 1 και κάτι μεταμεσονύκτια.
Μάλλον η 24.12.2016 θα είναι η τελευταία μέρα που θα εργαστεί
και μετά θα φύγει για την πατρίδα της και θα γυρίσει μετά
το Φεβρουάριο ( ;  ) , όπως μου είπε.
Όσοι τη γουστάρουν , έχουν μερικές ώρες καιρό ακόμα να την πάρουν.
Λόγω εορτών φεύγουν οι μουνάρες και μένουν κυρίως οι μετριότητες.
Θα τη βγάλουμε μάλλον στο Κολωνού 30 , που θα μείνουν ρωσόφωνες.
Καλά βόλια  :rockon: :rockon:

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
50
Πόντοι
6
Η Σόνια,στο ονλυγκρηκάδικο της Κολωνού 32β.

Στη λέξη "Ελληνίδα" βάλε Αλβανή και είσαι πολύ εύστοχος στην περιγραφή σου!

ΥΓ:Πολύ σωστή και η παρατήρησή σου για το ντύσιμο-γδύσιμο της Λάουρας από Φυλής 67.

:orchestra:

Don Aristippo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
14
Πόντοι
66
Χθές με το μωράκι το ντορινάκι, την ξωτική ομορφιάς κοπέλα απο κολωνού 11, και για τελευταία φορά αφου μάλλον θα φύγει οριστικά, σε ένα άθλιο θλιβερό γαμήσι  :tits:.  Το καλύτερο φινάλε που θα μπορούσε να υπάρξει για μένα, μιας και έτσι θα μου λείψει λιγότερο ενθυμούμενος την τελευταία μας απαράδεκτη συνάντηση.
...

Πανέμορφο μωράκι, εύχομαι να ξαναγυρίσει. Σε άφησε να της πιπιλίσεις τα εξαιρετικά στήθη της; Εμένα προσπάθησε να με αποτρέψει με έντονο και αγενή τρόπο, αλλά δεν έδωσα σημασία.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
Μια γεματουλα μαλλον αθιγγανη μιλφ στο Μ.Α.25 2η βαρδια πως λεγεται? για να δω κ τις κριτικες.

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
409
Πόντοι
21
Μια γεματουλα μαλλον αθιγγανη μιλφ στο Μ.Α.25 2η βαρδια πως λεγεται? για να δω κ τις κριτικες.
Ίσως να εννοείς την Κάρμεν,η οποία συνήθως δουλεύει 10.00-18.00.Ψηλή,μπουτάρες και σχεδόν πάντα μαύρες ζαρτιέρες.Κάνει πολύ βαθύ λαρυγγωτό τσιμπούκι και δίνει κώλο με +5ευρώ. Μιλάω για τον οίκο ανεβαίνοντας τις σκάλες αριστερά. 

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
Ίσως να εννοείς την Κάρμεν,η οποία συνήθως δουλεύει 10.00-18.00.Ψηλή,μπουτάρες και σχεδόν πάντα μαύρες ζαρτιέρες.Κάνει πολύ βαθύ λαρυγγωτό τσιμπούκι και δίνει κώλο με +5ευρώ. Μιλάω για τον οίκο ανεβαίνοντας τις σκάλες αριστερά.   

Λαθος δικο μου φιλε μου...ανεβαινοντας δεξια θελω να πω...την ειδα μαζι με μια  αλλη γεματουλα πιο νεα κ ομορφη με πιερσινγκ στο ανω χειλος...αλλα η αθιγγανη μου τραβηξε την προσοχη να πω την αληθεια.

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
409
Πόντοι
21
Λαθος δικο μου φιλε μου...ανεβαινοντας δεξια θελω να πω...την ειδα μαζι με μια  αλλη γεματουλα πιο νεα κ ομορφη με πιερσινγκ στο ανω χειλος...αλλα η αθιγγανη μου τραβηξε την προσοχη να πω την αληθεια.
Ώπα,κάτσε γιατί έκανα και εγώ λάθος. Εγραψα αριστερά από λάθος. Ανεβαίνοντας για το δεξιά μιλάω.οπότε μιλάμε για τον ίδιο οίκο.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Δεν υπάρχουν κριτικές για τη Ρόζα στο Μεγ.Αλεξάνδρου 25 δεξιά-η οποία δουλεύει τα απογεύματα μαζί με την όμορφη Βίκυ με το πίρσινγκ.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Χθες περασα απο φιλιππιδου ισογειο κατα τις 12μιση το βραδυ και αντι για λιζα ειχε τη κατερινα και μαρια.σταματησε για διακοπες η λιζα?και επισης να ρωτησω,την ιδια ωρα στο φ65 ισογειο ειχε μια μουναρα ξανθια με υπεραπλο προγραμμα.ξερουμε κατι γιαυτην μιας και δεν ειπε ουτε ονομα η τσατσα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom