dagger rough
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 11
λαϊκή μυρωδια μουνιλας εγινε η μυκητίαση εδω.πολυ καλομαθημενοι εισαστε... θελετε το μουνι ολο φρου φρου και αρωματα...
η απλη λαϊκή μυρωδιά μουνιλας σας χαλάει.
λαϊκή μυρωδια μουνιλας εγινε η μυκητίαση εδω.πολυ καλομαθημενοι εισαστε... θελετε το μουνι ολο φρου φρου και αρωματα...
η απλη λαϊκή μυρωδιά μουνιλας σας χαλάει.
Κτητικές λέγονται οι αντωνυμίες που δηλώνουν σε ποιον ανήκει κάτι. Είναι πολύ βολικές και χρησιμοποιούνται στις περισσότερες γλώσσες του κόσμου. "My baby" για παράδειγμα στην αγγλική.αντίθετα το ροδικακι έχει προσωπαρα το
μωράκι μου. (L)
Αν δεν τρολάρεις έχεις τα σέβη μου για την πράξη σου!live τωρα
παιδια soory για το αλλα ισως καποιος να τα εχει αναγκη.... βρεθηκαν φυλης και φωκαιας κοντα στους καδους με τα σκουπιδια...
live τωρα
οποιος τα εχασε ας ερθει να τα παρει περιμενω, βεβαια το οτι ειναο 600ε σε 20ρικα με κανει να πιστευω οτι ειναι καποιας κορασιδας που της επεσαν...
Αν δεν τρολάρεις έχεις τα σέβη μου για την πράξη σου!
Πριν λίγες μέρες μετά το τέλος της πρώτης βάρδιας την είδα να περπατάει στον δρόμο μαζί με την τσατσά της. Προφανώς είχε μόλις σχολάσει. Φορούσε μια ολόσωμη αεράτη ζεβρέ φορμίτσα που στένευε στην μέση και από μέσα διακρινόταν ροζ φωσφοριζέ στρινγκάκι! Αν και δεν είναι τοπ από εμφάνιση, ομολογώ ότι με καύλωσε πολύ το πουτανί και μέχρι να στρίψει στον δρόμο στεκόμουν και χάζευα την κωλάρα της!Καλησπέρα συναγωνιστές.Έχει περάσει κανένας στην β' βάρδια στο Φ69 οροφο και έχει πάρει το μάτι του την Τζουλιάννα και όχι μια πουτσομούρα Ιουλιέτα ή κάτι τέτοιο;Σας ευχαριστώ τα μάλλα
Τι υποτίθεται ότι σημαίνει αυτό;
λαϊκή μυρωδια μουνιλας εγινε η μυκητίαση εδω.
Δεν μας εξήγησες τι σου έκανε και σε δυσαρέστησε. Αρνήθηκε κάτι;είχε ανάρμοστη συμπεριφορά;Καλημερα συναγωνιστες εχθες τιμησα την Ρωσιδα Αννα απο το Φυλης 66Α με την ασπρη πορτα με το ομορφο σεξυ φορεμα που φοραει αλλα δεν περασα καλα μεσα ειναι τοσο φολα οσο ηταν σε μενα;.
δεν με αφηνε να της δωσω φιλια και γενικοτερα δεν ηταν δεκτικη σε οτιδηποτε και αν της εκανα.Δεν μας εξήγησες τι σου έκανε και σε δυσαρέστησε. Αρνήθηκε κάτι,είχε ανάρμοστη συμπεριφορά;
ΦΟΛΑ η Αννα-Ιλονα? Δε το πιστευω..... Περιεργο.....Πως εγινε αυτό?Καλημερα συναγωνιστες εχθες τιμησα την Ρωσιδα Αννα απο το Φυλης 66Α με την ασπρη πορτα με το ομορφο σεξυ φορεμα που φοραει αλλα δεν περασα καλα μεσα ειναι τοσο φολα οσο ηταν σε μενα;.
ειναι φιλεΚαλημερα συναγωνιστες εχθες τιμησα την Ρωσιδα Αννα απο το Φυλης 66Α με την ασπρη πορτα με το ομορφο σεξυ φορεμα που φοραει αλλα δεν περασα καλα μεσα ειναι τοσο φολα οσο ηταν σε μενα;.
Μονο που σε κοιταει μ' αυτό το απαξιωτικο υφακι, παιρνεις δρομο, και φευγεις αμεσως..... ,και εχει καταλαβει και πολύ καλα μαλιστα τι επαγγελμα κανει, αφου ξερει ότι τα κοροιδα δε τελειωνουν ποτε.....φολα μου φανηκε εμενα παντως και εχει ενα πολυ ξινο υφακι λες και ειναι γκομενα χιλιων καρδιναλιων δεν εχει καταλαβει μαλλον τι επαγγελμα κανει