Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (25 μέλη και 306 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μακάρι να ήταν μόνο μαλακία, εδώ μιλάμε για εγκληματική ανευθυνότητα που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.. φυσικά φταίει και η πουτάνα που το κάνει και το ανύπαρκτο κράτος σε θέμα ελέγχων αλλά και ενημέρωσης από μικρή ηλικία σε θέματα Σ.Μ.Ν.
μακάρι να ήταν μόνο μαλακία, εδώ μιλάμε για εγκληματική ανευθυνότητα που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.. φυσικά φταίει και η πουτάνα που το κάνει και το ανύπαρκτο κράτος σε θέμα ελέγχων αλλά και ενημέρωσης από μικρή ηλικία σε θέματα Σ.Μ.Ν.
Μερικες φορες καποιος θελει να κανει λιγο πλακα και ποσταρει τετοιου ειδους ποστ να περασει την ωρα του
Μην παιρνετε σοβαρα τετοιες δηλωσεις
Τ ακαποτα γινονται,δεν λεγονται

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Καλησπέρα  :hi: :hi:
Πρίν λίγο επέστρεψα από στοχευμένη καταδρομική με επιτυχής έκβαση στο Κολωνού 27Β 1ος όροφος. Ετιμήθη για 2η φορά η Λύντια η οποία αν δεν με κατούρησε με έχυσε καθώς την γαμούσα γελαδάρισσα δλδ μην φανταστείτε αυτά τα squirting που κάνουν οι γκόμενες στις τσόντες που πετάνε πίδακες από τον κόλπο τους, ίσα ίσα μια μικρή ποσότητα δλδ ούτε 50 ml δεν θα ήταν τα υγρά !!!

ANAMA

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μερικες φορες καποιος θελει να κανει λιγο πλακα και ποσταρει τετοιου ειδους ποστ να περασει την ωρα του
...πρέπει να ιδρύσουμε μια ΜΚΟ...να την στελεχώσουμε με φιλοπάτριδες όπως ο bihtis...και επειδή αυτό το είδος σπανίζει στις μέρες μας...να προσθέσουμε και λίγους απολυμένους δημοσιογράφους από τα κανάλια που έχασαν την τηλεοπτική άδεια...και να ενημερώσουμε τον κόσμο για τους κινδύνους της ακαποτης ηδονής!...χοχοχο!...

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076

Χιούμορ δεν το λες, τουλάχιστον καλό. Υπάρχουν και κατεστραμμένοι που παραδειγματίζονται και κυνηγάνε ανάλογες καταστάσεις. Οι υπόλοιποι τι φταίμε... Μου έχει συμβεί και μένα να μου προτείνει ιερόδουλη να την πάρω ακάποτα και μου γύρισαν τα μάτια.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Το ότι κάποιοι πάτε στα μπουρδέλα και γαμάτε χωρίς προφυλακτικό και το διατυμπανίζετε κιόλας με ξεπερνάει... Το όσκαρ μαλακίας σας ανήκει δικαιωματικά.  :jerking:
μερικοι οντως δεν εχετε το θεο σας ,καταλαβες bill τωρα γιατι ολα αυτα που λεγαμε τα σκεφτομαι δυο κ τρεις φορες !!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Εχει κανείς υπ´οψιν που βρίσκεται η Ρωξάνη από φωκαίας 17α απογευματινή βάρδια;
===
Την  προπερασμένη Κυριακή (νομιζω)   ημουν μ'εναν  φιλο μου  περι  τις  17.00 εκει διπλα.  Τότε έφερε  την Ρωξαννη  ενα αυτοκινητο  (μαλλον γκομενος) για εργασια  στο Φωκ 17 ισ. που ως τοτε ηταν κλειστό. Εγω  πήγα .. στην  "ελληνο-ουκρανεζα"  Χριστινα  που ολοι  γνωριζουμε / Ενω ο φιλος  περασε με Ρωξάννη . Τον διόρθωσε λέγοντας "Roxanna" - Γενικά λεει  ήταν  σκεφτικη,  και ευγενικα τυπικη. Ο φιλος την  ρωτησε , αν  θα ειναι εκει τα απογευματα,  αλλά  δεν έλαβε απάντηση. Εκτοτε  οντως- δεν ειδα  να αναφερεται η Ρ. στις βαρδιες ,, :rolleyes:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
πολυ παιζουνε και προσπαθουν να δουν αντιδρασεις για τα ακαποτα και εγω ειμαι κατα του ακαποτου γαμησιου απλως ο  καθενας ρισκαρει με δικια  του ευθυνη οπως και  η  ιερωδουλη 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Το αν πηδιουνται ακαποτα πελατης και πουτανα ειναι ΚΑΘΑΡΑ δικο τους θεμα. Αν σε κολλησει πουτανα ΣΜΝ σημαινει πως της εδωσες τουλαχιστον ακα τσιμπουκι, και πως εξ αρχης διαλεξες ενα φτηνο μπουρδελο να εκτονωθεις. Κοινως τα ηθελε η κωλαρα σου.

Οταν ομως ορισμενοι καραγκιοζηδες τρυπανε την καποτα τους στα υπουλα για να χυσουν μεσα, ειναι για κλοτσιες. Και γιατι στο πουτσο να το κανεις αυτο, δεν καταλαβαινω ιδιαιτερα...
Ο αλλος πιο πισω λεει ειχε και τυψεις !  :2funny:

Πουτανες ελλεηνιδες... τοσα καθυστερημενα παιδακια αφησατε αγαμμητα στην εφηβεια τους και τωρα βγαζουν απωθημενα στις πουτανες της φυλης !

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
[size=40pt]Η καποτα ειναι δημιουργημα του Διαβόλου ![/size] :woldman:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο κινδυνος να παθεις τιποτα μπορει να γινει και οχι μονο απο εργαζωμενη και απο καποια γκομενα που γαμησες για  μια  φορα 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Καλησπέρα  :hi: :hi:
Πρίν λίγο επέστρεψα από στοχευμένη καταδρομική με επιτυχής έκβαση στο Κολωνού 27Β 1ος όροφος. Ετιμήθη για 2η φορά η Λύντια η οποία αν δεν με κατούρησε με έχυσε καθώς την γαμούσα γελαδάρισσα δλδ μην φανταστείτε αυτά τα squirting που κάνουν οι γκόμενες στις τσόντες που πετάνε πίδακες από τον κόλπο τους, ίσα ίσα μια μικρή ποσότητα δλδ ούτε 50 ml δεν θα ήταν τα υγρά !!!
Μόλις επέστρεψε από τις καλοκαιρινές διακοπές και φαίνεται πως είναι φουλ καυλωμένη!Δεν ξέρω αν αυτή και η Φωτεινή,η άλλη αδύνατη gilf του οίκου στην τρίτη βάρδια,είναι όντως τόσο πολυοργασμικές,ή μας δουλεύουνε με σύστημα... Αλλά ότι τον τρώνε με λύσσα,αυτό το επιβεβαιώνω!

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Μόλις επέστρεψε από τις καλοκαιρινές διακοπές και φαίνεται πως είναι φουλ καυλωμένη!Δεν ξέρω αν αυτή και η Φωτεινή,η άλλη αδύνατη gilf του οίκου στην τρίτη βάρδια,είναι όντως τόσο πολυοργασμικές,ή μας δουλεύουνε με σύστημα... Αλλά ότι τον τρώνε με λύσσα,αυτό το επιβεβαιώνω!
Επειδή και εγώ επέστρεψα από επαρχία και είμαι φουλ καυλωμένος έσκισα την Τρίτη το βράδυ την Φωτεινή έγραψα και κριτική είναι η 5η ή 6η φορά που την παίρνω και κάθε φορά είναι και περισσότερο λυσσάρα ειδικά προχθές πρέπει να μας άκουσε όλο το Κολωνού 27  :rockon: :rockon: :rockon: και φυσικά τις αγαπώ γιατί τα παίρνουν στο πρόσωπο και χαμογελάνε και το ευχαριστιούνται!!!
Τώρα στο αν μας δουλεύουν έχω και εγώ αμφιβολίες αλλά μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ  :think: :think:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
...θερμή παράκληση...επειδή το κράτος κατέρρευσε...κάποιος να με ενημερώσει για τους κινδύνους...γιατι ειμαι μόλις 43...και γαμαω ακαποτα στην Κολωνού 30...
...ευχαριστώ εκ των προτέρων...χοχοχοχο!!...

ποια κρεμπιεδιαζεις εκεί πέρα Πορνε μου;
...καθαρά εγκυκλοπαιδικα ρωτάω.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Καινούριο τεμαχιο στο κολωνου 11 όροφος.. Μολδαβη ψηλη ξανθιά αδυνατη καμμια 28αρα χρονων. Δεν την εχω ξαναδει.
Μετριο πρόσωπο,δεν εντυπωσιάστηκα.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καινούριο τεμαχιο στο κολωνου 11 όροφος.. Μολδαβη ψηλη ξανθιά αδυνατη καμμια 28αρα χρονων. Δεν την εχω ξαναδει.
Μετριο πρόσωπο,δεν εντυπωσιάστηκα.

Το Ροδικακι μας είναι μεσημεριανή Πορνε μου;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom