Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 171 άτομα (8 μέλη και 163 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ωραιος πικη μου,είσαι έτοιμος για σχεση :)
Καλα έκανες και το παρηγορησες το μωρακι

cid00312990

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα.Βόλτα μετά τα μεσάνυχτα σε μια Φυλής που θύμιζε παλιές ένδοξες εποχές αν και Δευτεριάτικα με κόσμο να βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα μπουρδέλα.Σε ένα έτυχε να μετρήσω μέχρι και 11 πελάτες στο σαλόνι!!!
Φυλής 54 κάτω-Ορόρα.Νεαρή κοντή πλαδαρή με τεσσάρια βυζιά πεσμένα και γυαλάκια.Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56-Βαλέρια.Ωραία γκόμενα με κάπως πλατιά μύτη.Την έχω πάρει με κάκιστες εντυπώσεις.Απλό.
Φυλής 66Α-Άννα είπε η τσατσά αλλά ήτανε κλεισμένη για μισάωρο.Λογικά η Ιλόνα.
Φυλής 72-Βανέσσα.Ξανθιά μικρούλα με πεσμένα βυζιά και πεσμένο κώλο.Απλό.Μαζί της η Μαιρούλα.Όμορφη μικρούλα κάπως πλαδαρή αλλά με πολύ ωραίο πρόσωπο και αφάνα μαλλί.Ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 74 δεξιά-Σύλβια.Στυλιάρι με κώλο.
Φυλής 74 αριστερά-Μια σαραντάρα τσιγγάνα με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 59-Άννα.Κοντή στρουμπουλή μετριοτάτης εμφάνισης με φουλ.Μαζί της η Αλίσια.Η ξανθιά κορμάρα με τα τατού σε απλό.Περιττό να πω ποια είχε πάρει μονοκοπανιά τα δωμάτια.
Φυλής 61-Νίκη.Κοντούλα με άφρο μαλλί.Πρωκτικό.Μαζί της η Τζούλια.Ψηλή με ίσιο μακρύ μαλλί κοκκινωπό.Εμφανίσιμη γκόμενα.Απλό.
Φυλής 65 πάνω-Εμμανουέλα η γνωστή και μη εξαιρετέα.
Φυλής 65 κάτω-Έλενα η μπασκετμπολίστρια.Ψηλή νταρντανοκοπέλα.Σπέσιαλ τσιμπουκάκι ανακοινώθηκε.
Φυλής 67-Αντίνα με πλαστικά κακοφτιαγμένα βυζιά και ωραίο κώλο.Απλό.
Φυλής 69 πάνω-Εύα.Εμφανίσιμη μιλφ με καρέ κόκκινο μαλί.Ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 69 κάτω-Στέλλα με τα γυαλάκια.Γνωστή και από Λιοσίων 91 και Εξηκίου 18Α.Πρωκτικό.
Φυλής 71 πάνω-Μια μέτριας εμφάνισης στρουμπουλή σε φουλ.
Φυλής 71 ισόγειο-Μαίρη η οποία έχει αδυνατίσει από την τελευταία φορά που την είδα και έχει γίνει μούναρος.Είχα καιρό να την πετύχω και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.Η τρίτη κατάθεση μαζί της.Μην περιμένετε πολλά πολλά αλλά κάθεται να τον φάει δυνατά χωρίς να κλέβει και αυτό είναι το σημαντικό για μένα.Η δε κωλάρα της όνειρο!Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109 πάνω-Τζούλια λέει στο δωμάτιο.Λογικά η Τζούλια με το φουλ πρόγραμμα που είναι εκεί τελευταία.
Φυλής 109 ισόγειο-Λολίτα.Ψηλή μιλφ με παράξενο πρόσωπο.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 134 ισόγειο-Άννα.Μιλφ με μαύρα μαλιά και λεπτό σωματάκι.Απλό.
Φυλής 136-Τζούλια η γνωστή γκιλφ με τις πλαστικές στο πρόσωπο.Απλό ανακοινώθηκε αλλά θα τα βρίσκαμε μέσα λέει.Ναι τώρα…
Φιλιππίδου 11 ισόγειο-Ελίζα.Ελληνίδα και καλά με μέτριο πρόσωπο και πολλή τσαχπινιά στο σαλόνι.Ελεύθερο στοματικό.
Φιλιππίδου 11 όροφος-Τζανίνα.Ωραία ψηλή ξανθιά που δεν την είχα ξαναδεί.Πολύ εμφανίσιμη γκόμενα.
Φωκαίας 7 υπόγειο δεξιά-Έμυ.Λεπτή ομορφούλα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 9 αριστερά-Άντζυ.Η λεπτή ξανθούλα Ελληνίδα και καλά με πρωκτικό.
Φωκαίας 9 δεξιά-Ειρήνη η Βουλγάρα που είναι κάτι χρόνια εκεί.Φουλ ανακοινώθηκε.
Φωκαίας 17 ισόγειο-Εμμανουέλα και Αλίνα με ελεύθερο στοματικό και οι δυο.Η πρώτη ψηλή νταρντάνα και η δεύτερη κοντή πολύ πιτσιρίκα με μεγάλα κρεμασμένα μαστάρια.
Φωκαίας 17 όροφος-Η πολύ εμφανίσιμη Κορίνα.Ψηλή λεπτή με μάλλον σιλικονάτο στήθος.Αν δεν είχα κάνει κατάθεση στην Μαίρη θα έμπαινα σίγουρα εδώ.
Φωκαίας 19-Τζούλια.Ωραία γκόμενα με ανοιχτόχρωμο μαλλί.Η γνωστή από Φυλής 65.
Φωκαίας 25 όροφος-Η Λουίζα σε κακοκεφιές.Ούτε πρόγραμμα δεν είπε.Στ αρχίδια μας!
Φωκαίας 25 ισόγειο-Η Άνκα το κοντοπούτανο πιο παχύ από ποτέ.
Φωκαίας 27 υπόγειο-Κατερίνα και Καρολίνα το ζεύγος Κακά.Ξανθιές μέτριας εμφάνισης.Η καρολίνα σαφώς πιο ωραία βέβαια με μεγάλα βυζιά αλλά γενικά μετριότατες και οι δύο.Φουλ εκτός κώλου και για τις δύο ανακοινώθηκε…
Φωκαίας 27 ισόγειο-Σάρα.Ψηλό στυλιάρι με νάζι και τσαχπινιά στο σαλόνι.Απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27 όροφος-Γκάμπυ η ακεντράριστη σε ελεύθερο στοματικό και Ελένη η κοντή με το φουλ.
Φωκαίας 24-Η γνωστή μιλφάρα Αγάπη.
Καλό ξημέρωμα στους περισσότερους!
η ορορα απο φυλης 54 πλαδαρη ?  μαλλον χρειαζεσαι οφμαλμιατρο

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
Πρωί στη Διδύμου

16
Όλγα με παχόβυζα, παχόμπουτα και παχιά κωλάρα.
Αναστασία, ωραίο στυλ, πλαστικό βυζί.

27
Τζούλια, σωματότυπος αθλήτριας ρίψεων.
Φωτεινή, ψηλή, μελαχρινή, λεπτή.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Κολωνού 32 ισόγειο: Έλενα, το γλυκό μου.  :smitten:

Ήρθε μέσα και ξάπλωσε, τη ρώτησα τι κάνει κι έβαλε αμέσως τα κλάματα. Ο προηγούμενος από μένα της έριξε δύο σφαλιάρες επειδή δεν τον άφηνε να της βάλει δάχτυλο. Ρε ΑΛΗΤΗ, χτυπάνε τέτοιο αδύναμο πλασματάκι; Την πήρα στην αγκαλιά μου φιλώντας την και χαϊδεύοντάς την κι εκείνη έκλαιγε με λυγμούς. "Σε παρακαλώ αγάπη μου, μην κλαις" της έλεγα εγώ. Το λυπήθηκα πολύ ρε παιδιά το καημένο αλλά με τις αγκαλιές, τα κλάματα και τα φιλιά η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο. Έβαλα την καπότα και τη γάμησα δυνατά. Τι ΑΛΗΤΕΣ υπάρχουν ρε πούστη μου όμως!

Εισαι πραγματικος μπουρδελιαρης. Αλλος στη θεση σου θα πληρωνε αλλα δε θα τη γαμαγε.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
ρε παιχτες πηγα το απογευμα στην αλλαγη να δω αυτη τη λειλα στο βεργας 3 αλλα δεν ηταν ,δε δουλευει δευτερη βαρδια ?
βεργας 3 αριστερα βικτωρια
βεργας 3 πανω μαργκω .

μετα περασα απο φωκαιας :
19 σονια ,θεομουνο μου επεσαν τα σαγονια
17 κατω ρωξανη
17 πανω ξενια και μια αλλη αδιαφορη δε συγκρατησα ονομα μπορει ελενη να την λενε .
27 ισογειο αλεξανδρα κ κατερινα παχουλες και οι δυο .
27 πανω ροζαλιντα μιλφαρα ξανθια αδυνατη και μια αλλη αλεξανδρα κοντη που δεν την ειχα ξαναδει .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
Καλημέρα.Βόλτα μετά τα μεσάνυχτα σε μια Φυλής που θύμιζε παλιές ένδοξες εποχές αν και Δευτεριάτικα με κόσμο να βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα μπουρδέλα.Σε ένα έτυχε να μετρήσω μέχρι και 11 πελάτες στο σαλόνι!!!
Φυλής 54 κάτω-Ορόρα.Νεαρή κοντή πλαδαρή με τεσσάρια βυζιά πεσμένα και γυαλάκια.Απλό πρόγραμμα.
καλησπέρα καταρχήν πολλά μπράβο για την ενημέρωση, τι ώρα βόλταρες ?ρωτάω γιατί σε βόλτα που έκανα στις 00.25 και μετά ξανά στις 02.15 δεν διαπίστωσα τον κόσμο που λες... το μόνο σαλόνι που είδα κόσμο ήταν στο Φυλής 59  κάτω, επίσης αν βόλταρες την ώρα που λέω διαπιστωσες κάτι αξιοπεριεργο στη γωνία Φυλής & Φωκαιας ?
επίσης σωστή η διαπίστωση σου για την πλαδαροτητα την Ορορα σας έχεις δίκιο, έχει πάρει κιλακια πάλι, βέβαια 4αρι βυζι δεν έχει ούτε κατά διάνοια...

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
σήμερα 2η βαρδια στο φ54β η ξανθομπαμπατσικη ναταλι,
και στο Διδυμου 7α η Χριστίνα κορμαρα μοντελε αλλά
το μωράκι κάνει βλακιες μέσα στο δωμάτιο, εμένα μου
έδωσε ένα δαγκωτό φιλί σε λαιμό μάγουλο και μετά που
πήγα στα μαγαζιά κυκλοφορουσα με ένα μεγάλο σημάδι
από κόκκινο κραγιόν χωρίς να το έχω πάρει χαμπάρι... χεχεχε
ευτυχώς που είμαι ελεύθερος αλλιώς θα είχα πρόβλημα.
τελικά το είδε όταν γύρισα σπίτι ένας κολλητός και
μου είπε ότι με σημάδεψε γκομενα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το ξέρω Duke Nukem. Βασικά σε τέτοιες περιπτώσεις μιλάει και η εμπειρία. Όσο εκείνη έκλαιγε στην αγκαλιά μου, εγώ είχα πάντα το μυαλό μου στο χρόνο και στο πώς δεν θα χάσω τα λεφτά μου. Ήταν δύσκολη η θέση μου αλλά αφού πλήρωσα έπρεπε να τη γαμήσω.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Κολωνού 32 ισόγειο: Έλενα, το γλυκό μου.  :smitten:

Ρε ΑΛΗΤΗ, χτυπάνε τέτοιο αδύναμο πλασματάκι; Την πήρα στην αγκαλιά μου φιλώντας την και χαϊδεύοντάς την κι εκείνη έκλαιγε με λυγμούς. "Σε παρακαλώ αγάπη μου, μην κλαις" της έλεγα εγώ. Το λυπήθηκα πολύ ρε παιδιά το καημένο αλλά με τις αγκαλιές, τα κλάματα και τα φιλιά η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο. Έβαλα την καπότα και τη γάμησα δυνατά. Τι ΑΛΗΤΕΣ υπάρχουν ρε πούστη μου όμως!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Η μελαχρινή ζουμερούλα Νικόλ στο Ιάσονος 10 κάτω σταθεροποιείται ως το βασικό στανταράκι μου στην κατηγορία των πιπινιών.Δεν έχει δείξει σημάδια κόπωσης και βαρεμάρας μέχρι στιγμής,η τρελίτσα που κουβαλάει,με την καλή ένοια πάντα,και τα λάτιν σε μεγάλη ένταση που παίζονται,ίσως τη βοηθάνε να κρατιέται συνεχώς σε φόρμα,κι έτσι μάλλον εξηγείται η πέραση που έχει,ειδικά στους μαυριδερούς συναγωνιστές,τους οποίους τελειώνει σε λιγότερο από πεντάλεπτο!Το μελανό σημείο της ιστορίας είναι οι τσατσάδες,με εξαίρεση μία που δούλευε μαζί της όταν την πρωτοπήρα,οι υπόλοιπες είναι μαλακισμένες με βούλα,παρ'τη μία και βαρ'την άλλη,που χτυπάνε πόρτα μέχρι και για να βιαστείς να βγεις από το δωμάτιο! :headbang:
Σαν γενική συμβουλή,κατ'εμέ στη νυχτερινή βάρδια το καλοκαίρι προτιμήστε τις ώρες 1 π.μ-3π.μ για να αποφύγετε το μεγάλο μπούγιο από τη μια,και την κόπωση συν τη νύστα των κοριτσιών από την άλλη.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Σήμερα πρωϊνή βάρδια, στο Διδυμου 27 ήταν δύο κοπέλες .
Η μία, ψηλή με άσπρο νεγκλιζέ, και μαυρισμένο σώμα
Σλάβα , ονόματι Φωτεινή.
Προ-Μιλφ, αλλά εμφανίσιμη και μέσα περιποιητική.

Το μπουρδελάκι αυτό έχει μεγάλα δωμάτια, είναι ανακαινισμένο
μέσα και καθαρό , και δεν του φαίνεται από
έξω, που είναι αφρόντιστο !

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
...το "και καλά" πάει για το  Ελληνίδα...όχι για το πρωκτικό...
Ακριβώς!
Δυστυχώς δεν τα πάω και πολύ καλά με τα σημεία στίξης και το ξέρω ότι δημιουργείται πρόβλημα.Όσες φορές όμως δοκιμάζω να βάλω καταλήγω να γράφω μία πρόταση την ώρα όλη κι όλη κι εκείνη σκατά...

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
καλησπέρα καταρχήν πολλά μπράβο για την ενημέρωση, τι ώρα βόλταρες ?ρωτάω γιατί σε βόλτα που έκανα στις 00.25 και μετά ξανά στις 02.15 δεν διαπίστωσα τον κόσμο που λες... το μόνο σαλόνι που είδα κόσμο ήταν στο Φυλής 59  κάτω, επίσης αν βόλταρες την ώρα που λέω διαπιστωσες κάτι αξιοπεριεργο στη γωνία Φυλής & Φωκαιας ?
επίσης σωστή η διαπίστωση σου για την πλαδαροτητα την Ορορα σας έχεις δίκιο, έχει πάρει κιλακια πάλι, βέβαια 4αρι βυζι δεν έχει ούτε κατά διάνοια...
1:30-3:00 πήγα.Δεν είπα ότι γινόταν Μοναστηράκι αλλά ότι είχε κόσμο σχεδόν παντού πράγμα παράδοξο δοεδομένης της ημέρας και της εποχής μας.
Στο Φωκαίας 9 χαρακτηριστικά η Ειρήνη ήταν στο δωμάτιο και έξω περιμέναμε 11 πελάτες.Δηλαδή 12 με εκείνον εντός.Την Αλίσια στο Φ59 πήγα δύο φορές να την δω και τις δύο ήταν στο δωμάτιο.Ομοίως και για την Άννα στο Φ66.Και τις δύο φορές η τσατσά ήταν έξω κάνοντας τσιγάρο και μου είπε να περάσω σε λίγο γιατί μόλις είχε μπει.Επίσης πάνω από τις μισές κοπέλες ήταν στα δωμάτια στην Φυλής.
Τώρα σε ότι αφορά τα βυζιά έχω κάποια πρότυπα και πάνω εκεί βασίζομαι.Τα βυζιά της Ορόρας μου φαίνονται μεγαλύτερα από της βυζολάουρας ή παραπλήσια έστω και δεν είναι με τίποτα τριάρια.Τριάρια είναι της Καρολίνας ή της Καμέλιας από το ίδιο μαγαζί και η Ορόρα έχει μεγαλύτερα και απ τις δυο.Τώρα αν είναι 3,5 ή 3,78 δεν μου κάνει διαφορά να κάθομαι να τα ψυρίζω.
Δεν παρατήρησα κάτι αξιοσημείωτο στην Φωκαίας και Φυλής.Αφού το παρατήρησες όμως εσύ γιατί το κρατάς κρυφό;

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
σήμερα 2η βαρδια στο φ54β η ξανθομπαμπατσικη ναταλι,
και στο Διδυμου 7α η Χριστίνα κορμαρα μοντελε αλλά
το μωράκι κάνει βλακιες μέσα στο δωμάτιο, εμένα μου
έδωσε ένα δαγκωτό φιλί σε λαιμό μάγουλο και μετά που
πήγα στα μαγαζιά κυκλοφορουσα με ένα μεγάλο σημάδι
από κόκκινο κραγιόν χωρίς να το έχω πάρει χαμπάρι... χεχεχε
ευτυχώς που είμαι ελεύθερος αλλιώς θα είχα πρόβλημα.
τελικά το είδε όταν γύρισα σπίτι ένας κολλητός και
μου είπε ότι με σημάδεψε γκομενα.
Μάλλον δεν σε φιλάνε συχνά για να το κάνεις τόσο θέμα.χεχεχε

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ρε παιχτες πηγα το απογευμα στην αλλαγη να δω αυτη τη λειλα στο βεργας 3 αλλα δεν ηταν ,δε δουλευει δευτερη βαρδια ?
βεργας 3 αριστερα βικτωρια
βεργας 3 πανω μαργκω .

μετα περασα απο φωκαιας :
19 σονια ,θεομουνο μου επεσαν τα σαγονια
17 κατω ρωξανη
17 πανω ξενια και μια αλλη αδιαφορη δε συγκρατησα ονομα μπορει ελενη να την λενε .
27 ισογειο αλεξανδρα κ κατερινα παχουλες και οι δυο .
27 πανω ροζαλιντα μιλφαρα ξανθια αδυνατη και μια αλλη αλεξανδρα κοντη που δεν την ειχα ξαναδει .
Φιλαρακι εγω περασα γυρω στις 10 το βραδυ και ηταν εκει, ισως να αργησε να παει και δεν ειχε ξεκινησει οταν περασες εσυ.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Τσαρκα  στην απογευματινη βαρδια με τον συναγωνιστη. Vril. Ξεκινησαμε απο φωκαιας 27 ισογειο ειδαμε αντζελα και την ξαανθια κατερινα.  Μετα πηγαμε φωκαιας 27 οροφο η γνωστη μιλφ ροζαλιντα και η ξανθια αλεξανδρα εκει ειδαμε και τον τσατσο μπιλυ να κανει τον πελατη. μετα πηγαμε φωκαιας 27 υπογειο. Καρολινα η ξανθια και η ανδριαννα η ξανθια. Μετα πηγαμε φωκαιας 24 εκει ειδαμε γκαμπυ ακεντραριστη και την ολγα την οποια και γαμησα φορουσε μαυρα εσωρουχα. Περασα καλα αλλα δεν αντεξα και πολυ μετα πηγαμε φωκαιας 17 οροφο η γνωστη ξενια και η ελινα στο ισογειο η τσατσα η ευα μας εδειξε την ρωξανη.   Μετα πηγαμε φυλης 74 δεξια ειδαμε την χριστινα και αριστερα την ελενη μια μιλφ πορνη φυλης 59 ισογειο η χριστινα.  Φιλιππιδου 11 α ειδαμε την ξανθια την ελενη η!οποια δεν με αφηνε να φυγω μετα απο 10 λεπτα με αφησε να φυγω εκει!ξαναειδαμε τον τσατσο μπιλι φιλιππιδου 11. Β επιστροφη του τσατσου αντυ οποιος ηθελε να μας κερασει ποτο η χυμο του ειπαμε οχι ειχε την γνωστη σιμονα και την τζανινα την ξανθια μετα πηγαμε φυλης 65 ισογειοη γνωστη ελενα Φυλής 67 η λαουρα με τα βυζια στον ορωφο ηταν μια ευα και στο 69 ηταν η αλληθορη η στελλα και στο 71 α γνωστη τζουλια η γερμανιδα.  Μην ξεχασω φωκαιας 19 ειδαμε την σονια με μαυρα εσωρουχα και φυλης 84 ισογειο η αλινα μια καινουργια κοπελα την γαμησε ο συναγωνιστης vril μαυρο στην τσατσα διοτι χτυπησε την πορτα και καυρο στην κοπελα διοτι ηταν φωλα και βιαζοταν να βγει απο τοο δωματιο φυλη68 δ η ανδριαννα 66. Η ρενατα και φυλης 56 βαλερια. Και 54 ισογειο ναταλι και σοτν οροφο 54 η γνωστη αννα ιλονα

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Στο Σερβίων  26  εχει ανακοινωθεί  για αυριο και  μεθαυριο  2η βαρδια,  η μιλφ  ρωσίδα Κατερίνα απο Καλυμνου 48 δεξιά. Οι καλοκαιρινές άδειες  αναβαθμίζουν= σε στουντιο, και αυτες που προ αρκετών ετων  ησαν σε αυτα  /  και περιέπεσαν σε ντελα ..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom