επιστροφη πριν απο λιγο απτα αγαπημενα σπιτακια μας....διδυμου το κατω μερος της κλειστο εκτος το πρωτο που χε μια χοντρη βυζαρου και μια αδιαφορη και το δευτερο υπογειο με την μπλε πορτα επισης με αδιαφορη...
αγκυρας το ενα ανοιχτο με τις 2 κλασσικες ρωσσιδες...η μια ξανθια κι η μαρια...
φωκαιας επισης μετρια πραγματα με κανενα φοβερο πουτανακι.
ολη η φυλης πολυ αδιαφορη και κανενα καινουριο κομματι .....
στα μεγαλα νουμερα φυλης χαλια μαυρα με εξαιρεση την πρωην στριπτιζεζ μοιρα στο 109 που τελευταια εχει διαθεση πολυ και κανει και γλυφωκωλια
τιμηθηκε η ρενατα απτο 66 καθως για μενα παραμενει σταθερη αξια με το μοντελε σωμα της και την αρρωστη φατσα της και η ρομινα απτο φιλιππιδου(πανω) με γλυκοπικρες αναμνησεις...
μεταξουργειο απλα αγανακτηση...ουτε μια να αξιζει να της δωσεις ενα 10ευρο...στο υπογειο της κολωνου παραδιπλα απτο 30 εθεαθη μια μικρη ελληνιδα συμπαθητικη με απλο προγραμμα...μεχρι προτινως μου ελεγαν 15 σημερα μου ειπαν 10...ισως να πρεπε να δοκιμασω...
αγκυρας το ενα ανοιχτο με τις 2 κλασσικες ρωσσιδες...η μια ξανθια κι η μαρια...
φωκαιας επισης μετρια πραγματα με κανενα φοβερο πουτανακι.
ολη η φυλης πολυ αδιαφορη και κανενα καινουριο κομματι .....
στα μεγαλα νουμερα φυλης χαλια μαυρα με εξαιρεση την πρωην στριπτιζεζ μοιρα στο 109 που τελευταια εχει διαθεση πολυ και κανει και γλυφωκωλια
τιμηθηκε η ρενατα απτο 66 καθως για μενα παραμενει σταθερη αξια με το μοντελε σωμα της και την αρρωστη φατσα της και η ρομινα απτο φιλιππιδου(πανω) με γλυκοπικρες αναμνησεις...
μεταξουργειο απλα αγανακτηση...ουτε μια να αξιζει να της δωσεις ενα 10ευρο...στο υπογειο της κολωνου παραδιπλα απτο 30 εθεαθη μια μικρη ελληνιδα συμπαθητικη με απλο προγραμμα...μεχρι προτινως μου ελεγαν 15 σημερα μου ειπαν 10...ισως να πρεπε να δοκιμασω...