Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (24 μέλη και 280 επισκέπτες)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
H Νατασα ενα ψιλοβλαχαδερο απο κολωνου;
[size=11pt]Αν εννοείς από Κολωνού 30 όροφο, εξαφανίστηκε κι αυτή μαζί σχεδόν με τη Λώρη (πρώην Κρίνα)...

Σύμφωνα με τα φούμαρα της τσα2, πήρε αναρρωτική άδεια για ένα μήνα :zfuck:
:hi:[/size]

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[size=11pt]Αν εννοείς από Κολωνού 30 όροφο, εξαφανίστηκε κι αυτή μαζί σχεδόν με τη Λώρη (πρώην Κρίνα)...

Σύμφωνα με τα φούμαρα της τσα2, πήρε αναρρωτική άδεια   :zfuck:
:hi:[/size]

Έφυγε και η Νατάσα ???  :new_shocked:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στο Μετάξι ή στη Φυλής;;;Γιατί για Φυλής λίγα μου φαίνονται...Δεν είναι άσχημη ιδέα πάντως....

50 στο μρταξι, 60 στη φυλης. Καλο ειναι ομως να μην το ζητησεις χωρις να σε ξερουν. Πρεπει να εχεις περασει 1-2 φορες και να σε ξερουν τοσο η κοπελα οσο κσι η τσα2.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.826
Πόντοι
216
διδυμου 20, χθες, ζυμαρακι Ελιζα, πρόγραμμα ελευθ. στοματικο, μοιαζει ΠΟΛΥ στην περιβοητη αλεχανδρα27 στο πιο ομορφο-τι λεει αυτή ρε παιδες? εχει φαει κανεις?

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
50 στο μρταξι, 60 στη φυλης. Καλο ειναι ομως να μην το ζητησεις χωρις να σε ξερουν. Πρεπει να εχεις περασει 1-2 φορες και να σε ξερουν τοσο η κοπελα οσο κσι η τσα2.

μια χαρα τιμες ειναι. αλλα δεν νομιζω παιζουν παντου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
μια χαρα τιμες ειναι. αλλα δεν νομιζω παιζουν παντου.

Μονο αν σε ξερουν παιζουν. Αν δεν σε ξερουν θα σου παρουν τα λεφτα θα σε ξεπεταξουν και το πιθανοτερο θα τσακωθεις.

Οταν στο μεταξι πρεπει να τελειωνουν στο δεκαλεπτο, και στη φυλης στα 15 λεπτα η ξεπετα εχει μπει στο DNA τους.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
Πριν καμιά ώρα
Κων166 υπ Εύα, λεπτοφυής Ουκρανή που κάνει ωραία τσιμπούκια.
Κων166 ισ (α) Ναταλί, μεταμιλφ ξανθιά, ψηλή, με αποτυχημένη πλαστική προσώπου, (β) μια Φιλιππινέζα ή Κινέζα, μεταμιλφ, κοντή, με μακρυά μαλλιά και με μεγάλο κώλο.
Ιωαν3 Μια μελαχρινή μιλφ, με μέτρια όψη, μακρύ μαλλί, όχι χονδρή, αλλά με κοιλιά.
Ιωαν5 (α) Κάρλα, μιλφ, βραχύσωμη, σφιχτή, ξανθοβαμμένη, πλαστικά βυζιά, (β) Λάουρα, μιλφ, μελαχρινή, μακρύ μαλλί μαζεμένο κότσο, αχλαδοειδές σώμα.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Χτές, με την Χριστίνα την τσαχπίνα απο τη μοντελοαλυσίδα.
- Ωραία βυζιά έχεις, φυσικά  :tits: (έγλειφα και ρούφαγα τις ρώγες της με όλη μου τη δύναμη  :kissass:, πόνεσε το καυλάκι).
- Όχι σιλικόνη είναι, εσύ σιλικόνη.
- Τι εγώ σιλικόνη?
- Εσύ naturo ή σιλικόνη?
- Τώρα κατάλαβα, πως μου αρέσουν θές να πείς. Εντάξει, φυσικά μου αρέσουν πιο πολύ.
- Φυσικά είναι μου λέει, τραβόντας τα για να μου δείξει οτι δεν έχουν ουλές απο κάτω και ταυτόχρονα να βάζει κάτι γέλια που μου την έφερε  :dancing:.
- Ά τα θέλει ο όμορφος σου κώλος, της λέω. Γύρνα τώρα στα τέσσερα τιμωρία  :s&m_1:, να σου δείξω εγώ να μάθεις να μην κοροιδεύεις, όπου και τελείωσα με δύναμη μέσα στην ξυρισμένη της μουνάρα.
Καθώς σηκωνόταν απο το κρεβάτι, μου δίνει μια φάπα στον κώλο, χα χα  :grin: ωραία ακούστηκε μου είπε. Πάω να της δώσω και 'γώ, αλλά δεν καθόταν, την κυνήγαγα γύρω γύρω απο το κρεβάτι  :sperm:, και εκεί που πάω να της την δώσω, πετάχτηκε τελευταία στιγμή
και με απέφυγε.
- Οκ σταματάω της λέω, αλλά δεν παίζεις δίκαια  >:(.
Και εκεί καθώς φόραγε το εσώρουχο της και με είχε πλάτη, πλάφ της ρίχνω και γω μια σφαλιάρα στον κώλο της. Σιγά μην την άφηνα  :P.
Παιδιάστικες συμπεριφορές, λες και ήμασταν πενταήμερη με την κοπέλα μου και γαμιομαλακιζόμασταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Πέρασα καλά, ακόμα τα σκέφτομαι και γελάω  :2funny:.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
γυρισα πριν λιγο απο  το μετωπο πηγα στην αγαπημενη οδο φιλιππιδου στο 11 κατω ηταν η κατερινα η ξανθια  και στο πανω η  αννυ πορνοσταρ την γαμησα δυο φορες ο τσατσος με κερασε δυο ποτηρια σαμπανια  και ειπε στον κοσμο οτι θα ερθον καινουργιες κοπελες στο μαγαζι

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.798
Πόντοι
41.129
γυρισα πριν λιγο απο  το μετωπο πηγα στην αγαπημενη οδο φιλιππιδου στο 11 κατω ηταν η κατερινα η ξανθια  και στο πανω η  αννυ πορνοσταρ την γαμησα δυο φυορες ο τσατσος με κερασε δυο ποτηρια σαμπανια  και ειπε στον κοσμο οτι θα ερθον καινουργιες κοπελες στο μαγαζι

και το κλειδί του μπουρδελου έπρεπε να σου δωσει τυπε  :hi:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Mία σύντομη ενημέρωση για την απογευματινή βάρδια.
Στο Πιπίνου 118 έσπευσα να τσεκάρω την Βίκη την καινούρια άφιξη του μαγαζιού.Πράγματι εργαζόταν εκεί σε ντουέτο με την Χριστίνα.Η Χριστίνα με καστανά μαλλιά σγουρά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Η Βίκη κανονικών κιλών,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και για τις δύο κοπέλες.Πέρασα με την Βίκη, αρκετά καλή αν και πρέπει να προσέξει κάποιες παραμέτρους.Αναλυτικότερα στην κριτική.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο ισόγειο σε ντουέτο η Τζίνα ή αλλιώς γνωστή και σαν Ντίνα η Κορεάτισα,ώριμη,κοντή,με μακριά μαύρα μαλλιά,ελαφρώς γεματούλα,σχιστομάτα.Μαζί της η Ναταλύ η τουρλοκωλιάστρα,ώριμη,κανονικών κιλών,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,μαγουλάκια.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και για τις 2 κοπέλες.
Στο Μαραθώνος 59 στο ισόγειο ήταν η Ειρήνη απο το Βέργας 3 το δεξιό ισόγειο μαγαζί.Μιλφ,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πίσω.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Μαραθώνος 59 στον ημιόροφο τώρα εμφανίστηκε κοπέλα λεπτή,με καρέ μαύρα μαλλιά,μεγάλο τατού πίσω στην μέση της.Κανονικό πρόγραμμα.Δεν γνωρίζω αν ήταν η Ιλόνα αυτή που μπήκα γιατί η υπηρεσία με το καλημέρα σας ήταν ιδιαίτερα πιεστική για να περάσω στο δωμάτιο λες και είχα υπογράψει κάποιο συμβόλαιο.Η συμπεριφορά της συγκεκριμένης ήταν ανάρμοστη και αποτρεπτική στο να περάσει κάποιος πελάτης στο δωμάτιο.
Στο Αχιλλέως 48 ήταν η Βαλέρια,κοπέλα με ξανθά σγουρά μαλλιά στυλ αφανέ,κανονικών κιλών με κανονικό πρόγραμμα.Η συγκεκριμένη έχει εργαστεί και στο διπλάνο.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο ήταν η Νίνα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,γνωστή και απο τα Καλλέργη 33,Κολωνού 48,ΜΑ 22,Ιάσωνος 37.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο ήταν σε ντουέτο η Γκαλίνα,ώριμη,υπέρβαρη,με μεγάλα μαστάρια και καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Η Γκαλίνα εκτός απο αυτά τα μαγαζιά έχει εργαστεί και στα Κωλοκυνθούς 63,Ιουλιανού 71,Κολωνού 48.Ελεύθερο στοματικό.Μαζί της η Στεφανία,λεπτή,με κοντά καστανά μαλλιά,ημεδαπή,σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Κολωνου 48 σε ντουέτο η ώριμη Ρωσόφωνη Ελένη,με ξανθά μαλλιά πλατινέ,προς το καρέ,σώμα με πιασιματάκια και η Αλίσια,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μακριά καστανά μαλλιά,μεγάλο μέτωπο και μάτια σχετικά σχιστά.Έχει ξαναεργαστεί στο μαγαζί. Πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε αλλά και οι δύο κοπέλες κάνουν ελεύθερο στοματικό στο δωμάτιο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 σε ντουέτο η Βίκη,ψηλή,νταρντάνα με πιασιματάκια,πεταχτά μάτια και καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και η Ειρήνη,μιλφ,γεματούλα,με κοντά καστανά μαλλιά γνωστή απο την θητεία της στο Αλκιβιάδου 16Β παλιότερα.Ελεύθερο στοματικό και για τις 2 κοπέλες.
Τέλος η βόλτα έληξε στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 το ισόγειο όπου και συνάντησα σε ντουέτο μαζί με την Φωτείνη, την Ίρα απο το Αχαρνων 85.Την είχα δοκιμάσει με πολύ καλές εντυπώσεις και μόλις την είδα άδραξα την ευκαιρία και πέρασα στο δωμάτιο.Η κοπέλα με θυμόταν και πέρασα σούπερ.Πλέον θα εργάζετε σε αυτό το μαγαζί απότι μου είπε. Η Ίρα είναι,μιλφ,κοντή,αδύνατη με όμορφο σώμα,μακριά καστανόμαυρα μαλλιά που μάλλον δεν είναι τα φυσικά της και πρόσωπο τραχύ αρκετά καβλωτικό με τα δικά μου δεδομένα.Ελεύθερο στοματικό και για τις δύο κοπέλες.
Καλό Σαββατοκύριακο!

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
546
Πόντοι
36
Χτές, με την Χριστίνα την τσαχπίνα απο τη μοντελοαλυσίδα.
- Ωραία βυζιά έχεις, φυσικά  :tits: (έγλειφα και ρούφαγα τις ρώγες της με όλη μου τη δύναμη  :kissass:, πόνεσε το καυλάκι).
- Όχι σιλικόνη είναι, εσύ σιλικόνη.
- Τι εγώ σιλικόνη?
- Εσύ naturo ή σιλικόνη?
- Τώρα κατάλαβα, πως μου αρέσουν θές να πείς. Εντάξει, φυσικά μου αρέσουν πιο πολύ.
- Φυσικά είναι μου λέει, τραβόντας τα για να μου δείξει οτι δεν έχουν ουλές απο κάτω και ταυτόχρονα να βάζει κάτι γέλια που μου την έφερε  :dancing:.
- Ά τα θέλει ο όμορφος σου κώλος, της λέω. Γύρνα τώρα στα τέσσερα τιμωρία  :s&m_1:, να σου δείξω εγώ να μάθεις να μην κοροιδεύεις, όπου και τελείωσα με δύναμη μέσα στην ξυρισμένη της μουνάρα.
Καθώς σηκωνόταν απο το κρεβάτι, μου δίνει μια φάπα στον κώλο, χα χα  :grin: ωραία ακούστηκε μου είπε. Πάω να της δώσω και 'γώ, αλλά δεν καθόταν, την κυνήγαγα γύρω γύρω απο το κρεβάτι  :sperm:, και εκεί που πάω να της την δώσω, πετάχτηκε τελευταία στιγμή
και με απέφυγε.
- Οκ σταματάω της λέω, αλλά δεν παίζεις δίκαια  >:(.
Και εκεί καθώς φόραγε το εσώρουχο της και με είχε πλάτη, πλάφ της ρίχνω και γω μια σφαλιάρα στον κώλο της. Σιγά μην την άφηνα  :P.
Παιδιάστικες συμπεριφορές, λες και ήμασταν πενταήμερη με την κοπέλα μου και γαμιομαλακιζόμασταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Πέρασα καλά, ακόμα τα σκέφτομαι και γελάω  :2funny:.
:2funny: :2funny:

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
ρε μαγκες με εχετε μπερδεψει ,ο ιβαν ειπε οτι η ιλονα ειναι 1,65 ,ο τομμυ λεει οτι ειναι ψηλη ,αποφασιστε και τελικα ποια ειναι η σωστη ιλονα ?  :headbang:

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Πριν καμιά ώρα
Κων166 υπ Εύα, λεπτοφυής Ουκρανή που κάνει ωραία τσιμπούκια.
Κων166 ισ (α) Ναταλί, μεταμιλφ ξανθιά, ψηλή, με αποτυχημένη πλαστική προσώπου, (β) μια Φιλιππινέζα ή Κινέζα, μεταμιλφ, κοντή, με μακρυά μαλλιά και με μεγάλο κώλο.
Ιωαν3 Μια μελαχρινή μιλφ, με μέτρια όψη, μακρύ μαλλί, όχι χονδρή, αλλά με κοιλιά.
Ιωαν5 (α) Κάρλα, μιλφ, βραχύσωμη, σφιχτή, ξανθοβαμμένη, πλαστικά βυζιά, (β) Λάουρα, μιλφ, μελαχρινή, μακρύ μαλλί μαζεμένο κότσο, αχλαδοειδές σώμα.
η Καρλα ειναι αυτη που δουλευε στη Ρεμουνδου?

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
και το κλειδί του μπουρδελου έπρεπε να σου δωσει τυπε  :hi:
Στην είσοδο του μπουρδέλου Φιλιππίδου, πρέπει να μπει το όνομα του Γιώργου Γάσπαρη στη μαρμάρινη πλάκα "ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΑΙ"

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
ρε παιδες καλησπερα πεστε μου που θαπετυχω την αντριανα απο διδυμου και τι ωρες ευχαριστω

Την είχα δεί πριν τρείς εβδομάδες στο Κολωνου 23 ημιυπογειο,τριτη βάρδια (11 - 8 ) και ανέφερα και τα  σχετικά διατρέξαντα. Δεν διαβάζεις συστηματικά και κρίνεσαι μετεξεταστέος.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Στην είσοδο του μπουρδέλου Φιλιππίδου, πρέπει να μπει το όνομα του Γιώργου Γάσπαρη στη μαρμάρινη πλάκα "ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΑΙ"

Όταν λες "Φιλιππίδου" ,εννοείς μάλλον την οδό "ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΑΣΠΑΡΗ"

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom