Απογευματινη βαρδια 22.00 η ωρα πηγα στο Περγαμου 27 για να βρω την Ευα.Απουσιαζε.Η υπηρεσια με ενημερωσε οτι θα δουλευει αυριο απο το πρωι ολη μερα,για οποιον ενδιαφερεται.Οσο μιλουσα με τη τσατσα,απο μεσα ακουστηκε μια φωνη,-Εμεις δε σου κανουμε;-Ελα να σε δω ,της ειπα,που να σε δω,μεσα απο τον τοιχο;Και τοτε εμφανιστηκαν κατα σειρα μια Αννα,Βανα,κατι τετοιο.Κοντο μαυρο μαλλι,ψηλη,2αρι βυζι που παραδοξως,αν και βυζολαγνος και ειδικος επι του θεματος,δε μπορεσα να καταλαβω αν ηταν σιλικονατο.Το δυνατο της σημειο η αφρατη κωλαρα,οχι ομως μεγαλη περιφερεια αλλα μπουταρες,κυταριτιδα,μονοκοματο κορμι .Εμενα δε με χαλαει καθολου,αλλα επειδη ειχα στοχο την Ευα και δεδομενου του επιθετικου χαρακτηρα της κοπελας,πραμα σπανιο για Ρωσιδα,δε το σκεφτηκα να περασω.Εν συνεχεια εμφανιστηκε η δευτερη κοπελα του οικου.Προκειται για την Αλικη,γνωστη gilf απο Προυσης 22.Ασχημη κατ εμε,απορω πως περνανε μερικοι,παρ ολες τις καλες υπηρεσιες,δεν αμφιβαλω.Η Αλικη παραδοξως ηταν περισσοτερο πιεστικη απο τη προηγουμενη.Μου ειπε μαλιστα για να με πεισει να περασω,Πρεπει πριν πας για υπνο,να παρεις μια απ τις δυο μας για να κοιμηθεις ησυχος ,χωρις καυλες.-Θα δω και καμια αλλη πρωτα,της ειπα και εφυγε απογοητευμενη.Τα επιπεδα απελπισιας και αναδουλειας πρεπει να εχουν πιασει κοκκινο.Κατοπιν τραβηξα για το Βιργινιας Μπενακη οπου ειχα ακουσει οτι τα απογευματα ειναι εκει η Λιζα,η Ελληνιδα ξανθια milf.Εχω ως αρχη να μη παιρνω Ελληνιδες γιατι οποτε το κανω μου βγαινει σε κακο,αλλα ηθελα να ξαναδω τις βυζαρες της Λιζας,καθως λογω του οτι
Μεταξουργειο δε πολυκινουμαι,ειχα χρονια να τις δω.Αν και τη τελευταια φορα που ειχα παρει τη Λιζα,δεν ειχα περασει καλα,πολυ μπουρ μπουρ και ουσια καθολου,εντουτοις θα ηθελα να ξαναπερναγα.Το απομερο μπουρδελο ομως ηταν με κλειστα φωτα.Στο Κωνσταντινουπολεως 166α,το αριστερο,εμφανιστηκε μια μελαχρινη τσουπωτη με 2,5 αρι βυζι.Καθως αρχιζε να ψιχαλιζει κι επειδη ειχα μολις σχολασει απ τη δουλεια,ειπα να παω σπιτι και να δοκιμασω αυριο στην Ευα.Στο γυρισμο,στη πλατεια Καραισκακη-
Μεταξουργειου,ηταν κατι φορτηγακια με επιγραφη Βοηθα τον πλησιον σου,κατι τετοιο,και ξεφορτωναν πολλες σακουλες δεματα με φαγητο και τις μοιραζαν σε λιγους αλλοδαπους που ηταν εκεινη την ωρα.Για μια στιγμη,σκεφτηκα να σταματησω να παρω κι εγω αφου πειναγα και ηταν και πολυ το φαγητο.Ομως σκεφτηκα επειδη ειμαι καστανος ανοιχτοχρωμος,δε θα μου διναν,κι εφυγα.