Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 385 άτομα (24 μέλη και 361 επισκέπτες)

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
φυλής 134 υπόγειο η Άννα από Βουλγαρία
Αυτή  είναι από  ρουμάνια μη  σας λέει  ψέματα  ότι  είναι από  βουλγαρια. της αρέσει  να  παίζει  και  να κοροιδευη  τους  άντρες

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
φυλής 134 υπόγειο η Άννα από Βουλγαρία
Αυτή  είναι από  ρουμάνια μη  σας λέει  ψέματα  ότι  είναι από  βουλγαρια. της αρέσει  να  παίζει  και  να κοροιδευη  τους  άντρες
και  εγώ  την  έχω  ρωτήσει γιατί  λέει  ότι  είναι  από  Βουλγαρία μου  λέει  έτσι  για  πλακα. αλλά όποτε  έχει  κέφια κάνει  καλό  σεχ  λες και  είναι  γκόμενα  σου.αλλα είναι  μικρό  που  να  αντέξει  από  το  πρωί  στο 200και  το  απόγευμα  στο  134

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
διαβασα πριν απο λιγο την κριτικη του leyteris ΓΙΑ ΚΟΛΩΝΟΥ 27A,παιδια αν τυχον η κοπελα μπαινει στο δωματιο και λεει δεν εχω πολυ χρονο,να δουλευουν τ αντανακλαστικα μας γρηγορα και να της λεμε τον μπουλο,ειναι σημαντικο
lostrome συγχαρητηρια και παλι
βλεπω αρκετα νεα μελη που αρχιζουν και συμμετεχουν και αυτο μ ευχαριστει πολυ,ακομη και μια γραμμη να γραψει καποιος και να πει πηγα εκει και ηταν καλη η'κακη ειναι σημαντικο

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Τις προάλλες έγινε κατλαθεση στο ιασωνος 30Β (ημιυπόγειο με κραγμένο τσάτσο ένα βήμα πριν τραβελοποίηση). Η κοπέλα δεν θυμάμαι όνομα αλλά ιταλίδα (από κυψέλη-μου πέταξε κάτι σι σι και το πως κρατηθηκα......) πολύ αδύνατο αλλά καλό κωλαράκι μηδέν βυζί και ωραίο προσωπάκι...μπήκα-ήρθε πίπα πολύ καλή στην αρχή γρήγορη μετά αργή με γλωσσοπετάρησμα και κατόπιν κανονικά-πισοκώλα αλλά λοξά (λοξοπισωκολλητό) και τρομερή αντοχή σε σφυροκόπημα στυλ λενινγκραντ (αφού μου έκανε και παρατήρηση κατόπιν ο πουστροτσατσος που μάλλον ερεθίστηκε)...τέλος στα όρθια όπου και κατάθεση. Πολύ καλό  αξίζει για τουλάχιστον ένα, για τους λάτρεις του είδους...α..και κάτι άλλο σχεδόν αμίλητη αλλά με πετάρισμα γλώσσας. Πρωινη βάρδια

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Πάντως όντως στο 134 πάνω ξανθό αδυνατούλι είναι καυλα. <την έχει πάρει κανείς?? ή να προτιμήσω νάνα στο υπόγειο

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν Ασιατισες κοπελες στην θεσσαλονικη και αν ναι που μπορεί να έχει?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Πάντως όντως στο 134 πάνω ξανθό αδυνατούλι είναι καυλα. <την έχει πάρει κανείς?? ή να προτιμήσω νάνα στο υπόγειο

Πες μου σε παρακαλώ:
1)Τι βάρδια δουλεύει-αν ξέρεις βέβαια!
2)Τι "νούμερο" βυζιά έχει;
3)Όνομα-καλλιτεχνικό προφανώς!

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν λεω καλο το ξανθο πάνω στο 134 αλλα μην περιμενεις και πολλα.Βυζί σιλικονατο χωρις να βγαζει ομως το σουτιεν,παρα μονο αν το ζητησεις...και απο υπηρεσίες πιο καλα περνάς με την ωτουλάπα σπιτι σου αν είσαι φετιχιστής :)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αν λέγατε και τι βάρδια δουλεύει θα ήταν καλά...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ευτυχως που ενημερωσες sexGT , το ειχαν  πολλοι αχτι αυτο το γκομενακι,δεν τους εφευγε απ το μυαλο με τιποτα
πρωι ειναι,εχει δικιο ο πιατσας,θυμηθηκα την αναφορα του scorpios

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
ευτυχως που ενημερωσες sexGT , το ειχαν  πολλοι αχτι αυτο το γκομενακι,δεν τους εφευγε απ το μυαλο με τιποτα
απογευμα ειναι

Από την περιγραφή,κάτι μου λέει ότι επέστρεψε η Σίντυ που δούλευε στην ίδια αλυσίδα 71-134.Είχε κάνει και αυτή προσθετική στήθους.Θα περάσω αύριο να την τσεκάρω.Μπορεί να άλλαξε όνομα!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αυτη που ανεφερα οτι παθαμε ζημια ολοι στο σαλονι αλλα κανεις δεν μπηκε στο 134 πανω ηταν ξανθια λεπτη ψηλη γκομενα με πολυ ωραια χειλη!Την πετυχα πρωινη βαρδια το Σαββατο

cima

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0

Την περασμένη Πέμπτη απόγευμα πήγα στο 134 πάνω ήταν μια Κατερίνα μελαχροινή, μου άρεσε εμφανισιακά, η τσατσά με τη βραχνή φωνή λέει, η κούκλα είναι, χωρίς πολλά δίνω το εικοσάρικο και μπαίνω στο δωμάτιο. Μετά από πέντε λεπτά αφού ξεπέταξε τον προηγούμενο, μπαίνει στο δωμάτιο, τη ρωτάω φιλάς στήθος, μου λέει όχι, της λέω εντάξει δεν θέλω και αρχίζει να βρίζει, είστε όλοι μαλάκες, ήρθες εδώ να μας κοροιδέψεις και βγαίνει έξω. Σημειώστε ότι δεν έχω τρίχες, ούτε είμαι χοντρός και άσχημος, οπότε θεωρώ λογική την απαίτησή μου από τη στιγμή που δεν έχω καμιά άλλη απαίτηση από την κοπέλα και δε μ'ενδιαφέρουν ούτε ζητάω κώλο, γλείψιμο στα μπαλάκια, τελείωμα πάνω στην κοπέλα και δε γουστάρω ούτε το πισωκολλητό. Η τσατσά εντω μεταξύ είχε τρέξει να κλείσει κάτω την πόρτα μην τυχόν και χάσει τους πελάτες. Η γκόμενα συνέχισε να βρίζει και μου λέει, μην κάθεσαι άλλο εδώ, της λέω ήρεμα, φέρε το εικοσάρικο και έφυγα. Έτσι και έγινε.

Πήγα μετά στο 134Α όπου ήταν μια άλλη Κατερίνα ξανθιά, όχι τόσο καλό σώμα, αλλά πολύ καλύτερη στις υπηρεσίες που ικανοποίησε τη λογική απαίτησή μου και έφυγα ευχαριστημένος. Το Σάββατο ξαναπήγα στο 134Α όπου ήταν η Τάνια και πέρασα ακόμη καλύτερα και μάλιστα την ευχαρίστησα στο τέλος για την άψογη συμπεριφορά της παρά το ότι άργησα να τελειώσω. Αυτά από μένα στο πάνω δεν ξαναπατάω, στο μεσαίο όποτε έχω πάει, έχω περάσει καλά.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
καταρχην σε καλοσωριζω cima,η κατερινα η μελαγχροινη ηταν μια ψιλη,σχετικα αδυνατη με σγουρα μαλια?

cima

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
καταρχην σε καλοσωριζω cima,η κατερινα η μελαγχροινη ηταν μια ψιλη,σχετικα αδυνατη με σγουρα μαλια?

Ναι αυτή ήταν, η τσατσά μόλις άρχισε να φωνάζει, εξαφανίστηκε και όταν κατέβαινα την είδα στις σκάλες και μου λέει, θα μου κάνεις μια χάρη, νόμιζα ότι θα μου έλεγε να μην ξαναπατήσω, αλλά δεν ήταν θυμωμένη, απλά μου ζήτησε να ανοίξω την πόρτα όπως έβγαινα και κατάλαβα ότι την είχε κλείσει. 

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πραγματι η Τανια πολυ ευχαριστη ταναπου με το χαβαλε της οσο της το επιτρεπουν τα ελληνικα της και υπομονετικη μου φανηκε οτι δε θα δυσανασχετουσε σε οτιδηποτε,μεσα στα επιτρεπομενα ορια παντα της Φυλης!Μου εκανε πολυ καλη εντυπωση επισης οτι βγηκε μαζι με συναγωνιστη απο το δωματιο ταυτογχρονα την ωρα που ημουνα στο σαλονι και τον ευχαριστησε οπως κι αυτος.Ειναι αυτες οι γαμημενες μικρες λεπτομερειες που κανουν καποιες ιεροδουλες ξεχωριστες!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.868
Πόντοι
12.056
Σημερα το μεσημερι στην Ρεμουνδου 21 στο πανω μια αδιαφορη ξανθια που δεν ειπε ονομα..

Στο κατω η γνωστη Ντενιζα σε μεγαλες φορμες και μαυρισμενη... :grin: :grin:

Επιτσιλισθει σφοδραααααα... :2funny:
:boff: :boff: :boff: :boff:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
την ειχα παρει μια φορα αλλα δεν μ ενθουσιασε,δεν ηξερα τ ονομα της,παντως μην τις ρωτας,καμια δεν θα σου πει ναι,παντως η τανια που ειναι διπλα στο 134α το πρωι αυτο που θελεις το κανει
Ναι αυτή ήταν, η τσατσά μόλις άρχισε να φωνάζει, εξαφανίστηκε και όταν κατέβαινα την είδα στις σκάλες και μου λέει, θα μου κάνεις μια χάρη, νόμιζα ότι θα μου έλεγε να μην ξαναπατήσω, αλλά δεν ήταν θυμωμένη, απλά μου ζήτησε να ανοίξω την πόρτα όπως έβγαινα και κατάλαβα ότι την είχε κλείσει.  

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom