You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
υπαρχει ειδικο thread Αλκαμενους 117 μπες εκει και θα βοηθηθεις!εχεις δικιο φιλε τουλαχιστον απο εμφανιση ειναι καλες η πατσαβουρες
Επισκέπτης
Αν λες μια αδυνατη με τρομερο τριαρι στηθος ηταν σημερα πρωινη βαρδια.
Αυτήν λέω φίλε ευχαριστώ την έχω αποθημένο από όσα έχω διαβάσει.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
kαταθεση σημερα στην εν λογω κοπελα,τανια,που εμενα μου αρεσει πολυ στον τροπο που κανει ερωταΑυτή η Τάνια/Τατιάνα που δούλευε Φ134 τι απέγινε; Έχω καίρο να δω το ονομά της να αναφέρεται.
για αλκαμενους 117,νομιζω οι συναγωνιστες τις εχουν καλομαθει αφου εξ αιτιας του ακαποτου βαριουνται να γαμηθουν οπως εχω δει σε προσφατες κριτικες
διπλα απο τανια,δεξια και αριστερα στο 134,οι δυο ξανθες ,νανα και η αλλη δεν μ ενθουσιασαν εμφανισιακα,μετριο αναστημα,αδυνατο μη καβλε σωμα,καλυτερη νομιζω η νανα,βεβαια ειμαι σιγουρος οτι ο scorpios περασε πολυ καλα και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,το προσωπο της δεν ηταν κακο
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
πρεπει να ναι καινουργια,μοιαζει παντως με καποια βικυ,εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα,που δουλευε μεχρι πριν λιγες μερες και σε αυτο το σπιτι,και στο 71 κατω και στο 80,ξανθια λεπτη..
Άρχοντα Xilnik, έχω δεί κι εγώ την ξανθιά με κοντά σχετικά μαλλιά του
Φ134 Πάνω, το σώμα της να σου πώ την αλήθεια μου άρεσε γιατί μου αρέσουν οι
αδύνατες, αν και η Νάνα του Φ134 υπόγειο έχει καλύτερο κορμί, αλλά αυτή του
Φ134 Πάνω είχε κάτι εμφανισιακά στο πρόσωπό της που εμένα προσωπικά με απώθησε
από το να την πάρω, βέβαια ούτε η Νάνα είναι όμορφη στο πρόσωπο, αλλά εμένα το
κορμί της με έφτιαξε άσχημα, και όντως πέρασα πολύ καλά (μάλιστα η τσατσά κάτι
πρέπει να της είπε οτι είμαι 'πελάτης' ή κάτι τέτοιο και ίσως και γι'αυτό μου
τα έδωσε όλα..χεχε)
Αυτά από εμένα, Και Καλά μας Γαμήσια
Υ.Γ. Η μόνη μαλακία είναι οτι η Κάτια του Φ80 έχει ρεπά τα Σ/Κ και δεν μπορώ
να χαρώ την υπέροχη πιπούλα της γιατί καθημερινές δουλεύω μια και η άδεια τέλειωσε.
experts
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 199
- Πόντοι
- 11
Φυλης 134 υπογειο
[απογευματινή 5,30 σκάει η Αννούλα στο σαλόνι πολύ θερμή και ζεστή .την ξέρω και από πάνω .φιλάκια στο λαιμό (μόνο)και δίνω διπλό με τέτοια φωτιά που είχε με άναψε. έρχεται στο δωμάτιο μετά από λίγο και αρχίζουμε τις αγκαλιές γίναμε ηφαίστειο .ξαπλώνω και αρχίζει τα φιλία στο σώμα και στο λαιμό. μου βάζει προφυλακτικό και αρχίζει μια πίπα ρουφηχτή και με αναστεναγμούς .της λέω άστα τα χέρια και ρουφά το κεφάλι πιο πολύ υπάκουσε για πρώτη φορά .ήταν άλλο πραμα μου έφυγε το μυαλό. την βάζω από πάνω και να χτυπιέται με μανία και να επικεντρώνεται στο κεφάλι πιο πολύ .αλλάζουμε στάση στα τέσσερα και να με τρελαίνει περισσότερο καθόμαστε κάνα λεπτό έτσι και μετά κανονικά όπου εκεί τα δώσαμε όλα και εγώ και αυτή να με σφίγγει μέσα της και ήρθε το τέλος και για μένα και για εκείνη είχε λιώσει και αυτή μαζί με εμένα μετά από Τέτοιο καυτό σεχ που δυνάμεις για δεύτερο καθίσαμε και μιλούσα μετά ...είσαι το τέλειο μωρό όταν έχεις κέφια.....
[απογευματινή 5,30 σκάει η Αννούλα στο σαλόνι πολύ θερμή και ζεστή .την ξέρω και από πάνω .φιλάκια στο λαιμό (μόνο)και δίνω διπλό με τέτοια φωτιά που είχε με άναψε. έρχεται στο δωμάτιο μετά από λίγο και αρχίζουμε τις αγκαλιές γίναμε ηφαίστειο .ξαπλώνω και αρχίζει τα φιλία στο σώμα και στο λαιμό. μου βάζει προφυλακτικό και αρχίζει μια πίπα ρουφηχτή και με αναστεναγμούς .της λέω άστα τα χέρια και ρουφά το κεφάλι πιο πολύ υπάκουσε για πρώτη φορά .ήταν άλλο πραμα μου έφυγε το μυαλό. την βάζω από πάνω και να χτυπιέται με μανία και να επικεντρώνεται στο κεφάλι πιο πολύ .αλλάζουμε στάση στα τέσσερα και να με τρελαίνει περισσότερο καθόμαστε κάνα λεπτό έτσι και μετά κανονικά όπου εκεί τα δώσαμε όλα και εγώ και αυτή να με σφίγγει μέσα της και ήρθε το τέλος και για μένα και για εκείνη είχε λιώσει και αυτή μαζί με εμένα μετά από Τέτοιο καυτό σεχ που δυνάμεις για δεύτερο καθίσαμε και μιλούσα μετά ...είσαι το τέλειο μωρό όταν έχεις κέφια.....
Μίνι Βόλτα στη Φύλης - 30/8/08 - 18:00, μετά απο απουσία μηνών:
Φυλής 71 κάτω: Μελαχρινό μωρό, με καλο σώμα και μακριά μαύρα μαλλιά, αλλα δεν μυ γεμισε το μάτι
Φυλής 71 πάνω: Κάρλα- νταρντανα
Φυλής 69 κάτω: Ξανθούλι - ωραίο
Φυλής 69 πάνω: η γνωστή "ρωσοκινέζα"
Φυλής 67: μέτριο ξανθο με τατου
Φυλής 65 κάτω: Πολύ ωραίο μωρο αλλα δεν μου γέμισε το ματι
Φυλής 65 πάνω: Ρόζα - επιτέλους μου γέμισε το μάτι - μικροκαμομένο αλλα με ΤΕΡΑΣΤΙΟ βυζί
Φυλής 71 κάτω: Μελαχρινό μωρό, με καλο σώμα και μακριά μαύρα μαλλιά, αλλα δεν μυ γεμισε το μάτι
Φυλής 71 πάνω: Κάρλα- νταρντανα
Φυλής 69 κάτω: Ξανθούλι - ωραίο
Φυλής 69 πάνω: η γνωστή "ρωσοκινέζα"
Φυλής 67: μέτριο ξανθο με τατου
Φυλής 65 κάτω: Πολύ ωραίο μωρο αλλα δεν μου γέμισε το ματι
Φυλής 65 πάνω: Ρόζα - επιτέλους μου γέμισε το μάτι - μικροκαμομένο αλλα με ΤΕΡΑΣΤΙΟ βυζί
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Ρε μαγκες ενα μωρο στην κολωνου 27β που επαιζε πριν κανα μηνα με κατι μαυρες καλτσες και ειχε γινει και αναφορα απο συναγωνιστη,ξερει κανεις αν παιζει ακομα?ευχαριστω!
Εγω την ειχα παρει αυτη.
Σε βολτες απο το σπιτι αυτο μετα τις 20/8 και μετα τα μεσανυχτα ειδα οτι πλεον ειχε φυγει.
Παντως δε ξερω αν την ειχες δει, καλη ηταν τιποτα φοβερο ομως.
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Κατά τις 15:30 το μεσημεράκι τα 'φωτάκια' στην Φυλής έσβησαν ξαφνικά...χεχεχε
όπως είδα στον γυρισμό μου από το Φ134 υπόγειο που όμως δεν είχε την Νάνα που
με κάβλωσε χθές αλλά μια κοντούλα μετριούλα με προς το μεγάλο βυζί πεσμένο
'κακομοιρούλα' γενικά οπότε δεν πέρασα. Λοιπόν στον γυρισμό τα μόνα ανοιχτά
ήταν το Φ71 το κάτω με ένα κοριτσάκι μικροκαμωμένο με φανταστικό κορμάκι τσαχπίνα
πολύ σκουρόχρωμη λές και την φέρανε από τον Αμαζόνιο της Βραζιλίας, αλλά επειδή
εμένα οι 'Γυφτέ' δεν μου αρέσουν (θέλω ξανθομούνες με μπλέ η πράσινα μάτια) παρ΄
όλο που στο σαλόνι έκανε τσαχπινιές και κουνιώτανε την έκανα, επίσης ανοιχτό και
το Φ80 όπου προφανώς θα ήταν η Ξένια (δεν τσέκαρα αλλά έτσι μου είπε η Τσατσά
από χθές) η οποία ως νόμιμη δεν έχει πρόβλημα σε ελέγχους από Αστυνομία.
Αυτά τα Νεώτερα...χεχεχε
όπως είδα στον γυρισμό μου από το Φ134 υπόγειο που όμως δεν είχε την Νάνα που
με κάβλωσε χθές αλλά μια κοντούλα μετριούλα με προς το μεγάλο βυζί πεσμένο
'κακομοιρούλα' γενικά οπότε δεν πέρασα. Λοιπόν στον γυρισμό τα μόνα ανοιχτά
ήταν το Φ71 το κάτω με ένα κοριτσάκι μικροκαμωμένο με φανταστικό κορμάκι τσαχπίνα
πολύ σκουρόχρωμη λές και την φέρανε από τον Αμαζόνιο της Βραζιλίας, αλλά επειδή
εμένα οι 'Γυφτέ' δεν μου αρέσουν (θέλω ξανθομούνες με μπλέ η πράσινα μάτια) παρ΄
όλο που στο σαλόνι έκανε τσαχπινιές και κουνιώτανε την έκανα, επίσης ανοιχτό και
το Φ80 όπου προφανώς θα ήταν η Ξένια (δεν τσέκαρα αλλά έτσι μου είπε η Τσατσά
από χθές) η οποία ως νόμιμη δεν έχει πρόβλημα σε ελέγχους από Αστυνομία.
Αυτά τα Νεώτερα...χεχεχε
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Πρααγματι κατα τις 15'30 ολα κλειστα εκτος απο Φ71 και φ80 και τα τρια στο 134 τα οποια επισκεφτηκα.Στο υπογειο κακομοιρουλα πρεπει να ηταν στο 109 χθες το πρωι η περιγραφη που εκανε ο HotScorpios με βρισκει απολυτα συμφωνο!Στο πανω κοντουλα ξανθια οχι ασχημη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο και στο ισογειο η Τανια με τις βυζαρες και το περιεργο προσωπο οπου εγινε και καταθεση.Πολυ καλο κρεβατι για Φυλης,ξεκινησε με γλυψιμο στις ρωγες και τριψιμο τα βυζια της με την τσαπου μεχρι να σηκωθει,καπακια τσιμπουκι αρκετα καλο και για τελειωμα πισωκολλητο!Η κοπελα εδειχνε να μην βιαζεται αν κι εσκαγε στο σαλονι συνεχεια κοσμος.value For money η Τανια συναγωνιστες!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Α και κατι που ξεχασα να αναφερω και με παραξενεψε γιατι δε μου χει ξανατυχει.Την ωρα που της ετριβα την ρωγα παρατηρησα οτι αντι να εξεχει ειχε μπει προς τα μεσα κι ηταν σα νε ειχε τρυπιτσα αντι για ρωγα το στηθος της!Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα δεν το χω ξαναδει αυτο!Εχει ξανατυχει σε καναν συναγωνιστη μηπως γιατι ψιλοφρικαρα!!
Α και κατι που ξεχασα να αναφερω και με παραξενεψε γιατι δε μου χει ξανατυχει.Την ωρα που της ετριβα την ρωγα παρατηρησα οτι αντι να εξεχει ειχε μπει προς τα μεσα κι ηταν σα νε ειχε τρυπιτσα αντι για ρωγα το στηθος της!Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα δεν το χω ξαναδει αυτο!Εχει ξανατυχει σε καναν συναγωνιστη μηπως γιατι ψιλοφρικαρα!!
Μήπως σου είχε γυρίσει το μάτι ανάποδα και τα έβλεπες αντίστροφα ?
καλησπερα πρωινη τσαρκα φυλης και εχουμε:
φ66δ η γνωστη κατερινα
φ71πανω η μπαρμπαρα
φ71 κατω η κοντουλα στυλ ταυλανδεζας βλεπε κριτικη
φ 65 κατω μια ξανθουλα μετρια πραγματα
φ 92 η μιλφ ρωσιδα με τα σκιστα ματια
φ 84 κατω μια μελαχροινη κοντουλα μετρια
φ 67 μιαμελαχροινη με τατου πισω στην μεση
φ 86 πανω μια ξανθια κατω του μετριου που ηρθε πανω μου και ετριβε το γονατο της στο π.... για να περασω
φ69 κατω η χριστινα νο2
φ109 κατω μελαχροινη μ πιασιματα αντα στ ονομα αλλα αδιαφορη
φ134υπογειο η νανα του hotscorpios
φ134ισογειο η τανια
φ134πανω μια ξανθουλα ανω του μετριου θα ελεγα και ευγενικοτατη
φ99 ενα τραβελι χαλια αστα να πανε.
φ80 η ξενια με το τατου σε ολη την πλατη ξανθια εμενα δεν μου ελεγε κατι
φ59 κατω μια μελαχροινη μετριοτατη τιποτα το σπουδαιο
φωκ 17κατω η ανζτυ
φ40 μια μελαχροινουλα αρκετα συμπαθητικη με ωραιο χαμογελο και 69 στο προγραμμα
φ66δ η γνωστη κατερινα
φ71πανω η μπαρμπαρα
φ71 κατω η κοντουλα στυλ ταυλανδεζας βλεπε κριτικη
φ 65 κατω μια ξανθουλα μετρια πραγματα
φ 92 η μιλφ ρωσιδα με τα σκιστα ματια
φ 84 κατω μια μελαχροινη κοντουλα μετρια
φ 67 μιαμελαχροινη με τατου πισω στην μεση
φ 86 πανω μια ξανθια κατω του μετριου που ηρθε πανω μου και ετριβε το γονατο της στο π.... για να περασω
φ69 κατω η χριστινα νο2
φ109 κατω μελαχροινη μ πιασιματα αντα στ ονομα αλλα αδιαφορη
φ134υπογειο η νανα του hotscorpios
φ134ισογειο η τανια
φ134πανω μια ξανθουλα ανω του μετριου θα ελεγα και ευγενικοτατη
φ99 ενα τραβελι χαλια αστα να πανε.
φ80 η ξενια με το τατου σε ολη την πλατη ξανθια εμενα δεν μου ελεγε κατι
φ59 κατω μια μελαχροινη μετριοτατη τιποτα το σπουδαιο
φωκ 17κατω η ανζτυ
φ40 μια μελαχροινουλα αρκετα συμπαθητικη με ωραιο χαμογελο και 69 στο προγραμμα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
σημερα απογευμα ειχα σκοπο να κανω μονο scouting αλλα η τυχη μου επιφυλαξε μια υπεροχη εμπειρια
φυλης 134 υπογειο η αννα απο βουλγαρια
φ 134 πανω η ιδια ψιλη αδυνατη πια σγουρομαλλα,την εχω παρει μια φορα χωρις να ενθουσιαστω,εχω μια διαισθηση παντως οτι ισως να βελτιωθηκε
φ109 η μελαμψη αννι..
φυλης 92 η ντινα,η'κρινα μελαγχροινο κοντοπουτανο γνωστο απο 134 υπογειο
φ134 το μεσαιο η κατερινα,υπαρχει κριτικη,την ευχαριστω πολυ για σημερα
Y.Γ Να σημειωσω οτι η κριτικη ειναι για την προσωπικη μου καυλα και δεν τη κανω στο στυλ τρεξτε να πηδηξετε,την εγραψα με βαση το πως θα ημουν εγω καλυτερα
φυλης 134 υπογειο η αννα απο βουλγαρια
φ 134 πανω η ιδια ψιλη αδυνατη πια σγουρομαλλα,την εχω παρει μια φορα χωρις να ενθουσιαστω,εχω μια διαισθηση παντως οτι ισως να βελτιωθηκε
φ109 η μελαμψη αννι..
φυλης 92 η ντινα,η'κρινα μελαγχροινο κοντοπουτανο γνωστο απο 134 υπογειο
φ134 το μεσαιο η κατερινα,υπαρχει κριτικη,την ευχαριστω πολυ για σημερα
Y.Γ Να σημειωσω οτι η κριτικη ειναι για την προσωπικη μου καυλα και δεν τη κανω στο στυλ τρεξτε να πηδηξετε,την εγραψα με βαση το πως θα ημουν εγω καλυτερα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις