Επισκέπτης
Καλά για το επίπεδο >> ελλείψη << χμ.. Τι θα πει ο κ. bakalhs?
>>
ἡ ἔλλειψις
τῆς ἐλλείψεως
τῇ ἐλλείψει
τήν ἔλλειψιν
(ὦ) ἔλλειψι
Ἔ ναί. Τριτόκλιτον.
Καλά για το επίπεδο >> ελλείψη << χμ.. Τι θα πει ο κ. bakalhs?
>>
ἡ ἔλλειψις
τῆς ἐλλείψεως
τῇ ἐλλείψει
τήν ἔλλειψιν
(ὦ) ἔλλειψι
Ή αυτό ή τους έχυσε.Σας ουρησε;
Ψές ώρα 3,32 μ.μ. ...... Αγκύρας 1 !!
.......... Ρέ τί πλάκα έπαθα , έλλείψη ένημερώσεων μέ πήρε ή κατρακύλα......
Τό έλλείψη ( Εύκλείδειο έπίπεδο ) & όχι τό έλειψη βέβαια έχει νά κάνη μέ τήν χειρουργική τομή ( θρίξ ) τής έρμαφρόδιτης Ζωής ........ όχι καί τόσο πετυχημένη τομούλα , μού θύμισε στήν έρμαφροδιολειχία Ρουμάνικο αίδείο.
Εύτυχώς τό game έσωσε ή Μπέττυ πού μάς κατάβρεχε μέ τό άντρικό γεννητικό της όργανο!!
Υ.Γ. Προσπαθήστε τά σχόλια νά γίνουν σέ εύπρεπή πλαίσια !!
Κόστος duo 50 !!
Σ' ευχαριστώ ΒΑΣΙΛΗ!Respect!Φανούρη!!!!
Κατ' αρχάς σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Εγώ. Αλλά ας μην απασχολούμε άλλο τη διαδικασία.
Φανούρης Τζούρας, professorx respect και για τις ενημερώσεις, αλλά και για την άψογη γενική παρουσία στο site. Και όλα τα παιδιά δηλαδή που ενημερώνουν.
Επανοδος της σεξυ μιλφογκιλφ Αλικης,που εργαζοταν στο Προυσης,στο ρεμουνδου 21 πανω απογευματα.Τα δε πρωινα η Νταιανα αποχωρησε και εργαζεται η μιλφογκιλφ Ελενη με ξανθο μαλλι και μεσαιου μεγεθους στηθος,που εργαζοταν παλαιοτερα στο Δροσοπουλου 98 μια μικρη περιοδο
Ωραια ενημερωση!Λαιβ
Φυλης 61 υπογα η Τζεσικα ωραιο ξανθο με απλο προγραμμα.ΦΟΛΑ!!! Εχει δουλεψει Κολωνου 11,Λεωνιδου 28,Ρεμουνδου 21,Φωκαιας 24.
Φυλης με φωκαιας γωνια η γυρολογος Ειρηνη. Πηγε να μου το παιξει ναζιαρα σεξυ αλλά εφαγε πορτα.ΦΟΛΑΡΑ! Προσποιητα τα ναζια για να σε πεισεις να περασεις στο δωματιο
Φωκαιας 17 κατω το στυλιαρη του αμαντεους. Για καβλομενους στιλιαρολαγνους, ισως... Αμαλια?
Φ27 Υπογα η Βιολετα εγγυηση 100 κατασκευαστες ψωλων τη συστηνουν. Καλο!!!
Διδυμου 18 κατω Καριολινα. Εμενα μου αρεσε αρκετα, αλλα εχει φουλ δωματια, οποτε αλλη φορα. Αυτη εχει συνεχεια δωματιο! Μπορει να περιμενεις και τρια τεταρτα!
Δ22 με τσατσα την Ελληνιδα απο μαραθωνος κ βεργας3. Καυλώνω με τις βυζαρες της ελλεηνιδας!
Πίπα πολύ κάτω του μετρίου, βιαστική και μουνί πηγάδι σαν να πηδάς αέρα...Είδα την Άννα στο Βέργας 3, κάτω δεξιά. Τι πόδια! Ωραία φοραδίτσα. Ετέθη στα υπ' όψιν.
Ωραία ενημέρωση ακορεστεΛαιβ
Αν εχει κανεις το τηλεφωνο του ευνειδων παρακαλω πμ μι.
Θελω την Ευα κ μην τραβιεμαι αδικα.
Πρωινή βόλτα στην Φυλής.
Λόγω βροχής & ορδών από Όρκς (που από αλλού τους έδιωχναν & αλλού τους έμπαζαν . . . ), η βόλτα ήταν πολύ σύντομη:
Αυτά
[size=11pt]Πλατεία Αττικής[/size]
γρηγορη βολτα πριν λιγο φωκαιας
Σύντομο πέρασμα όπου είδα τα εξής :
Τώρα το μεσημέρι στo Μεταξουργειο
Καταλαβα πια λες την ειδα προχθες στο Ιασονος36 το απογευμα και πριν λιγες μερες στο Ιασονος19Σε αναζητηση της Αντελινας-Γκαμπριελας-Αννας.
-Βεργας 6α υπογειο Η Σονια.Γνωστη και μη εξεραιτεα.Με το πανωφορι που αφηνει χυτες κι ελευθερες τις θεσπεσιες βυζαρες.Προσωπο που αρχιζει να σπαει και μαλλια σε ασχημη κατασταση.Ισως γι αυτο και η ασχημη συνηθως συμπεριφορα της εντος.Της ειπα οτι εχω περασει ηδη 2-3 φορες μαζι της και αποχωρησα.Εκεινη απλως εγνεψε συγκαβατικα χωρις δραματα.