Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 307 άτομα (31 μέλη και 276 επισκέπτες)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Αυτή την ώρα live γύρα στο μετάξι περιστροφή σε κάποια μαγαζία

Μεγάλου Αλεξανδρου22 οροφος μια κοπέλα με σγουρά  καστανοξανθο μαλλιά σχετικά καλό σώμα χωρίς όρεξη στο σαλόνι
Κολωνου47 επάνω Σβετα μιλφογκιλφ Βουλγαρα κοντοκουρεμένα καστανοκοκκινα μαλλιά ελεύθερο στοματικό,κάτω γκιλφ Σουζάνα ξανθιά απού Ιαασωνος36,1Β παλιά
Κολωνου32Β καινούργια κοπέλα νεαρή σχετικά καλό σωματακι μέτριο ύψος καλό πρόσωπο καστανό μαλλί κοντό ως τους ώμους απλό πρόγραμμα
Ιασωνος10 κάτω Αλινα Μελαχρινή κοπέλα Ωραι φάτσα μαύρο μαλλί ίσιο μικρό βυζι,πάνω περίμενα λίγα λεπτά ούτε φωνή ούτε ακρόαση έφυγα
Ιασωνος19 κάτω Αλινα Ρωσσιδα από Λεωνιδιου6 πολύ καλή σώμα διάθεση χαμόγελο έχει φτιάξει για τα καλα
Ιασωνος31Β υπόγειο Εδώ μια επιστροφή Λολίτα νταρντανα Μελαχρινή Ουκρανή μαύρομαλλα που δούλευε πέρυσι Ιασωνος1Α με το που την είδα δεν το σκέφτηκα καθόλου ανοιξα πορτοφόλι έδωσα δυο5€α που είχα εκείνη τη στιγμή και μπήκα δωμάτιο πάντα μου άρεσε το ξεσκισμα μαζί της με το Μούνι να κατεβάζει φουλ υγρά αφήνωντας μια μεγάλη κηλίδα στα σεντόνια,μαζί ήταν ή μιλφ Ναταλία κοντη με κοιλιά μετριοτατης με μακρι μαλλί καστανοξανθο έχει δουλέψει παλιά Κολωνου48, Ιάσωνος2Α
Ιασωνος37οροφος Συλβανα το μελαμψο αδύνατο κοντοπουτανο τσιγγανακι

Αυτά τα ολιγα και απο μετάξι όπου τέτοια ώρα όπως πάντα κυκλοφορούν ότι να ναι ΟΡΚΣ Όπως έχει και ο billy καλό ξημέρωμα να εχετε

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
ρε μαγκες...να ρωτήσω ωραία τα λετε... αλλα πως τα θυμάστε ολα με τοσες λεπτομέρειες ;;
όταν βγαίνετε τα γράφετε στο κινητο η κάτι τέτοιο ;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
οδηγος του πως να περασεις την μερα σου με 150 ευρω στο μεταξι !

1. ξεκινας πινωντας τον καφε σου
2. κανεις τσαρκα και ριχνεις τα πρωτα 4 πηδηματα
3. διαλειμα για φαγητο
4. κανεις τσαρκα και ριχνει τα δευτερα 4 πηδηματα
5. διαλειμα για δειπνο
6. κανεις τσαρκα και ριχνει τα τριτα 4 πηδηματα
7. πας και πινεις και ενα ποτακι να χαλαρωσεις!!!

το 2,4,6 στοιχιζει απο 4+4+4=12 Χ 10 = 120 ευρω
το 1,3,5,7 τα υπολοιπα 30 ευρω!!!!

και πας στο πιρφορο γκαζι ... που ειναι ο τρεντυς που καθεται πρωτη μουρη στο τρεντυ τραπεζακι ή μπαρα... εχωντας χαλασει 100 ευρω για να ανοιξει μια φιαλη , συν αλλα 20 ευρω στο μετρ για να εχει τρεντυ τραπεζακι , συν αλλα 30 μετα για φαγητο και σχετικα .... χωρις να ξερει οτι σιγουρα κατι θα κανει το βραδυ του ..... και πας εσυ διπλα του ..... για να πιεις το ενα ποτακι που λεω παραπανω .... και οταν ο τρεντυ σου μοστραρει οτι εχει 3 γκομενες τρεντυ διπλα του και την φιαλη του ..... εσυ πας με ενα ποτακι ..... και του λες πωπω ρε τρεντυ πως ηταν η μερα σου ......

σου λεει εκεινος....

να πηγα το πρωι στο κομμωτηριο φτιαξω φραντζα το μαλλι , εκανα τα ντουζακια μου , κανονισα με τα τρεντυ γκομενακια τα βγαλω για ποτο μιας και ανοιγω φιαλη των 100ευρω σε τρεντυ τραπεζακι , και για πηδημα ..... τι να καμω .... ισως κατσει .... ισως και να μην κατσει .....

και εσυ του λες αστα βρε τρεντυ ..... εγω σημερα πηγα με 12 διαφορετικες γυναικες , εφαγα , ηπια και τωρα απλα πινω ενα ποτακι και απολαμβανω!!!!!
Ξεροχύνω άγρια με ιατρικές πορνο-οδηγίες!!!  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Εμενα απο Αλβανια μου ειπε οτι ειναι, οχι Βουλγαρια.
Η κοπελα οντως ειναι πολυ ευγενικη και φιλοτιμη και οσοι τη βρισκουν με συνεσταλμενα αματουρια, επιβαλλεται να την τιμησουν.
Θα ξαναπαω συντομα  :cum:

ΥΓ Αψογη ενημερωση οπως παντα  :rockon:

Μήπως είναι η ίδια κοπέλα από νυν εξηκίου 18γ??

ΥΓ δεν περιμένω από εσένα απάντηση Κωνσταντίνε, γιατί είσαι off το τελευταίο διάστημα

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Περί την 22α ώρα:
Ιουλιανού: Πέρασα με τη Λίλιαν, μελαχρινή βραχύσωμη αλλοδαπή μιλφ με μαλλί κοντό (κουπ των 50s) και στραβούς κοπτήρες οδόντες. Πολύ ρομαντική κοπέλα...  :priest:
Αλκιβιάδου 16α: Πατρίτσια, αλλοδαπή μιλφογκιλφ, με σωματότυπο πολικής άρκτου.
Διδύμου 16: Ειρήνη, σοβιετική καστανόξανθη κοντοκουρεμένη μιλφ, κλασική πόρνη των Αθηνών.
Διδύμου 18 υπόγειο: Μαρία, ρομαντική εύχαρις χονδρή που στήνει κώλο.
Διδύμου 18 ισόγειο: Αλιόνα, ή Αλόμα. Σοβιετική πλαστικοποιημένη μιλφογκιλφ, που εκτελεί γλωσσικό βιολογικό καθαρισμό σε οποιοδήποτε όργανο του σώματος. Άμα κάποιος αισθάνεται βρώμικος, αντί να πλυθεί, μπορεί να περάσει με την Αλιόνα.
Διδύμου 22: Εβελίνα, ευειδής νεαρά, με δέρμα ζωγραφισμένο.
Διδυμου 27: Μια σακατεμένη στο ένα πόδι. Τραγικό.
Χωματιανού ανώγειο: Αντρέα, νεαρή μελαχρινή βραχύσωμη δεσποινίς με κατάλευκη επιδερμίδα και ενδιαφέροντα βυζιά και κωλομέρια. Την εγάμησε ο bakalhs, ο οποίος πανηγύριζε με ενθουσιασμό για το best value money can buy. Αργότερα όμως όταν πήγαμε σκαραβαίο για να καλύψουμε και τις συναισθηματικές μας ανάγκες πλέον των ήδη καλυμμένων σαρκικών, τότε έπεσαν πάνω μας δυό ημεδαπές ακρίδες και καταναλώσαμε 102 ευρώ σε 45 λεπτά. Ο ενθουσιασμός του bakalhs συνετρίβη και μετετράπη σε θρήνο, οδυρμό και σπαραγμό.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
η μελαχρινή Τάνια απο Μαραθώνος 59 (το μεσαίο) με τα ωραία βυζιά, πιτσιρίκα, στυλιάρι, τι λέει ρε παιδιά?
την είδα χθες και μου έκανε στενό μαρκάρισμα...βγήκε ημίγυμη μέχρι την μεταλλική σκάλα για να με χαιρετήσει!
βγάζει μια κάβλα αλλά επειδή είναι πιτσιρίκα φοβάμαι μην φάω καμιά φόλα.
:hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
δοκιμασε τη μελλισα απο κολωνου32α και θα με θυμηθεις
Δεν θέλω να ανοίξω κι άλλο τον κύκλο των κορασίδων,το'χω ήδη... ξεχειλώσει!Αφού ξόδεψα  μία χρονιά για να εντοπίσω ποιές μου κάνουν και ποιές όχι,θα περιορίσω τις καταθέσεις μου σε λίγες και καλές!Ευχαριστώ πάντως για την υπόδειξη!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Αυτή την ώρα live γύρα στο μετάξι περιστροφή σε κάποια μαγαζία

Ιασωνος19 κάτω Αλινα Ρωσσιδα από Λεωνιδιου6 πολύ καλή σώμα διάθεση χαμόγελο έχει φτιάξει για τα καλα
Αυτήν την Αλίνα εννοούσες λίγον καιρό πριν;

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Δεν θέλω να ανοίξω κι άλλο τον κύκλο των κορασίδων,το'χω ήδη... ξεχειλώσει!Αφού ξόδεψα  μία χρονιά για να εντοπίσω ποιές μου κάνουν και ποιές όχι,θα περιορίσω τις καταθέσεις μου σε λίγες και καλές!Ευχαριστώ πάντως για την υπόδειξη!

ολοι εχουμε στανταρακια ... αλλα παντα ειμαστε και προς την αναζητηση ....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
ολοι εχουμε στανταρακια ... αλλα παντα ειμαστε και προς την αναζητηση ....
Γιατρέ μου,η Οικονομία κάνει κύκλους:άλλοτε είναι σε φάση ανάπτυξης και διεύρυνσης,και άλλοτε σε φάση ύφεσης και συρρίκνωσης! :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
οδηγος του πως να περασεις την μερα σου με 150 ευρω στο μεταξι !

1. ξεκινας πινωντας τον καφε σου
2. κανεις τσαρκα και ριχνεις τα πρωτα 4 πηδηματα :new_shocked:
3. διαλειμα για φαγητο
4. κανεις τσαρκα και ριχνει τα δευτερα 4 πηδηματα :new_shocked: :new_shocked:
5. διαλειμα για δειπνο
6. κανεις τσαρκα και ριχνει τα τριτα 4 πηδηματα :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
7. πας και πινεις και ενα ποτακι να χαλαρωσεις!!!
Γιατρέ,μικρός έπεσες στη μαρμίτα;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
ρε μαγκες...να ρωτήσω ωραία τα λετε... αλλα πως τα θυμάστε ολα με τοσες λεπτομέρειες ;;
όταν βγαίνετε τα γράφετε στο κινητο η κάτι τέτοιο ;
Οι παλιοί και καλοί από μνήμης!Εδώ οι αρχαίοι ραψωδοί απήγγειλαν ολόκληρα έπη ''απ'έξω κι ανακατωτά''!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτή την ώρα live γύρα στο μετάξι

Αυτά τα ολιγα και απο μετάξι όπου τέτοια ώρα όπως πάντα κυκλοφορούν ότι να ναι ΟΡΚΣ Όπως έχει και ο billy καλό ξημέρωμα να εχετε
Καταλάβαμε... :hi:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Αυτήν την Αλίνα εννοούσες λίγον καιρό πριν;
Καλημέρα επιρρεπή ναι αυτή ή άλλη Αλινα που έχει δουλέψει στο ίδιο μαγαζί Ι.19 κάτω Δουλεύει αυτή την περίοδο Δεληγιωργη39 προχτες απόγευμα ήταν εκεί Πάντως με πολύ ευχάριστη διαθεση

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..χθεσινοβραδυνή στο μεταίχμιο της αλλαγής προς νυχτερινή..
-Φωκαίας 27 όροφος,η Γκάμπυ με ωραίο κορμάκι
-Φωκαίας 27 υπ. η Χριστίνα από Έλληνα πατέρα και Ουκρανή μαμά,που τα κάνει όλα [η Χριστίνα όχι η μαμά]
-Φωκαίας 24,επιτέλους είδα τη Σοφία..ΚΑΥΛΑ!!Δυστυχώς σχόλαγε και δεν μπόρεσα να την πιτσιλίσω..[μετά Ροζαλίντα]
-Ρεμούνδου 21 ισόγειο,η Κάρλα στην οποία και πέρασα..αρκετά καλό τσιμπούκι,βαθύ και υγρό,χάδια,τριψίματα,γλυψίματα και στήσιμο στα τέσσερα..δυνατό γαμήσι για κανά 5λεπτο και ξανά τσιμπούκι με μανία..αλλαγή σε ιεραποστολικό,έχοντας φάτσα κάρτα τα νέα τουμπανοβυζιά της και ακόμα πιο δυνατό γαμήσι με τα πόδια της ορθάνοιχτα ψηλά..''να το βάλουμε και στο κωλαράκι??''ρωτάω..''άργησες!'' μου απαντά,κι όπως την είχα άλλαξα πρίζα..πολύ άγριο κωλογαμήσι για κανα 4λεπτο με τη σουφρίτσα της να ρουφάει όλο το Βιριβή μέσα της και τη μουνάρα της να χάσκει ξεχειλωμένη,μέχρι που στράγγιξα μέσα της..Χάνει σε πρόσωπο,μα τιμάει μέχρι τελευταίας σταγόνας το 20ευράκι..Τα σέβη μου κύριοι..
Υ.Γ. Σ'ένα απ'τα σπιτάκια και σύμφωνα με αυτά που μπορώ να καταλάβω μέσα απ'τα ποσταρίσματά του,πρέπει να πέτυχα το φίλο Dude..

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Υ.Γ. Σ'ένα απ'τα σπιτάκια και σύμφωνα με αυτά που μπορώ να καταλάβω μέσα απ'τα ποσταρίσματά του,πρέπει να πέτυχα το φίλο Dude..
Ωραίος magaret λίγο πολύ αρκετοί έχουμε βρεθεί σε σαλόνια διαφορων μαγαζιών.Όσο για την Κάρλα που αναφέρεις είναι από τις πλεον τιμιες και εργατικές κοπέλες που εχω συναντήσει ποτέ σε μαγαζί στο δωμάτιο τα δίνει όλα και καταβάλει κάθε δυνατη προσπάθεια για να ευχαριστησει τον πελάτη

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

-Ρεμούνδου 21 ισόγειο,η Κάρλα στην οποία και πέρασα..αρκετά καλό τσιμπούκι,βαθύ και υγρό,χάδια,τριψίματα,γλυψίματα και στήσιμο στα τέσσερα..δυνατό γαμήσι για κανά 5λεπτο και ξανά τσιμπούκι με μανία..αλλαγή σε ιεραποστολικό,έχοντας φάτσα κάρτα τα νέα τουμπανοβυζιά της και ακόμα πιο δυνατό γαμήσι με τα πόδια της ορθάνοιχτα ψηλά..''να το βάλουμε και στο κωλαράκι??''ρωτάω..''άργησες!'' μου απαντά,κι όπως την είχα άλλαξα πρίζα..πολύ άγριο κωλογαμήσι για κανα 4λεπτο με τη σουφρίτσα της να ρουφάει όλο το Βιριβή μέσα της και τη μουνάρα της να χάσκει ξεχειλωμένη,μέχρι που στράγγιξα μέσα της..Χάνει σε πρόσωπο,μα τιμάει μέχρι τελευταίας σταγόνας το 20ευράκι..Τα σέβη μου κύριοι..

Απολαυστική η περιγραφή σου  Magaret!  :coffee:

ΥΓ: Αν συμπέσαμε κάπου,μίλα μας και ας μη μας αγαπάς-και ας μην έχουμε τις χάρες της Κάρλας!!!  :effemine:  :dancing:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μήπως είναι η ίδια κοπέλα από νυν εξηκίου 18γ??

ΥΓ δεν περιμένω από εσένα απάντηση Κωνσταντίνε, γιατί είσαι off το τελευταίο διάστημα

Η ίδια κοπέλα είναι, από Εξηκίου 18γ (το αριστερά) ξεκίνησε, τότε ήταν εντελώς σαμιαμιδοστύλιαρο.

Χάθηκε για αρκετό χρονικό διάστημα και εμφανίσθηκε ξανά πρόσφατα, στα ίδια μαγαζιά, με κάποια κιλάκια παραπάνω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom