Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 401 άτομα (25 μέλη και 376 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πριν απο λιγο σωστή κατάθεση στην Ισαβέλλα απο αλκιβιαδου . Φοβερό γαμησι και φοβερός άνθρωπος

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Σήμερα (λόγω του ντέρμπυ) δε βλέπω να γίνεται ενημέρωση για την απογευματινή βάρδυα... Πάλι μύγες θα κοπάνάνε τα σπίτια!!!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ενημέρωση και από μένα μετά από πολύ καιρό στη χθεσινή σαββατιάτικη απογευματινή βάρδια .
Παρέα με τον Πορνίδη , δικάβαλο , εξορμήσαμε στα σοκάκια της ηδονής . Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη που δεν γράφω όλα τα ονόματα των κοριτσιών - είτε δεν τα έλεγαν οι γριές είτε δεν καταλαβαίναμε τι μουρμούραγαν μέσα από τα δόντια τους .
Λοιπόν.

Αγκύρας
-στο αριστερό μια κοντή κοπελίτσα , αδιάφορη αλλά με πρόσχαρο χαμόγελο , φουλ του κώλου.
-στο δεξιά νομίζω είπε Ελενα , μόλις είχε μπει , βαριόμαστε να περιμένουμε και φύγαμε .

Αλκιβιάδου
-Στο πρώτο μια μελαχροινή , μάλλον αδιάφορη , τελειωτικό.
-Μεσαίο κλειστό.
-Στο τέρμα δεξί μια με καστανόξανθα μαλλιά , πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά , ελεύθερο στοματικό.

Λιοσίων
-79α Μελαχρινή με μακρύ μαλλί , μάλλον γυφτοπούλα , με λίγα παραπάνω κιλά , νορμάλ πρόγραμμα.
-79β ο θηλυπρεπής τσάτσος μας παρουσίασε μια που πλησίαζε τα 50 με χτένισμα στυλ κλεοπάτρας , μπόλικες καμπύλες . Μου χούφτωσε τον πούτσο και είπε ότι θέλετε , τα πάντα .

Αλκαμένους
113  Κλειστό.
117 η κοπέλα μόλις είχε μπει , βαριόμαστε να περιμένουμε και την κάναμε.

Περγάμου
27α κλειστό.
27β Η θηριώδης και πολύ σιτεμένη πλέον Εύα(η οποία αν ξεπεράσεις εμφάνιση , εξακολουθεί να κάνει χορταστική πίπα) και μια άλλη , Μιλίνα νομίζω την είπε η υπηρεσία. Ξανθιά μιλφ, γλυκιά παρουσία .

Βέργας 3 .
Στο αριστερό όπως μπαίνουμε μια μελαχροινή , αδύνατη με ποντικόφατσα.
Στο δεξί μια νταρντανομούνα , εμφάνιση πορνοσταρ . Μπουκλωτό μαλλί , κορμάρα , μπουτάθρες , κωλάρα. Ακρως γαμεύσιμη .
6β μια μάλλον σιτεμένη ξανθιά με λίγο μεγάλα βυζιά . Αδιάφορη.

Φωκαίας
-27α η γνωστή Βικτώρια . Εκτός και κάνω λάθος το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο !! Μπήκε γρήγορα στον πελάτη και δεν είμαι εντελώς σίγουρος . Φουλ όλα.
Επίσης μια άλλη κοπέλα , ξανθιά , αδύνατη , μάλλον κοντή . Γλυκό πρόσωπο . Εδώ έγινε ωραία φάση .. άδειο το σαλόνι , ανέβηκε πάνω μου χουφτώνοντας τον πούτσο . Δεν έχασα ευκαιρία και χούφτωσα το κωλαράκι της , παραμέρισα το στριγκάκι και απόλαυσα την κωλοτρυπα με το δάχτυλό μου . Συνεχίζοντας να με θωπεύει είχα γίνει τούρμπο , ειλικρινά ήμουν έτοιμος να βγάλω τον πούτσο έξω να τον χτυπήσω στα μπούτια της ή να την βάλω να με μαλακίσει. Την ρώτησα αν με αφήσει να τελειώσω στο στόμα της και μου τα μάσησε .. είπε στο στήθος , στο σώμα .. το έκανε λοιπόν το λάθος . Εκείνη τη στιγμή μπήκαν δυο κωλόγεροι να τσεκάρουν τα κορίτσια και τέλειωσε η περίπτυξή μας . Την έχω λοκάρει όμως , ποια είναι ρε παιδιά ? Αναφέρθηκε κώλος.

-27β η τσατσά ευα μας παρουσίασε κάποια Τζένη , Τζίνα , κάτι τέτοιο .Ωραίο πρόσωπο και Κορμάρα που την επεδείκνυε χορεύοντας στο στύλο . Αρχισε η τσατσά τα δικά της , το κάνει έτσι , αλλιώς , στο κομοδίνο , στο όρθιο κτλ , οι ίδιες μαλακίες χρόνια τώρα . Μου έκανε εντύπωση πως το γεμάτο σαλόνι άδειασε με την μια .

-27 στον όροφο. Η κυρία με τις Καμέλιες . Φουλ όλα . Μόνο εμείς φύγαμε οι υπόλοιποι 3-4 παρέμειναν επιθυμώντας να ξεσκίσουν την κωλότρυπα της κοπέλας.

-24 Η μικροσκοπική Φλώρη . Εδώ κατέθεσα μιας και ήταν στοχευμένη η εν λόγω (ψιλο στανταράκι).
Ηταν στεναχωρημένη μιας και δεν είχε καθόλου δουλειά . Οντως , δεν μας ενόχλησε κανείς .Χορταστικό γαμήσι σε όλες τις στάσεις , ειδικά στον μικρό καναπέ. Για φινάλε η κοπελίτσα θήλασε περίπου μισό κιλό dna αδειάζοντας εντελώς και τις δυο μπάλες μου.
Θα έκατσα κανα 20 λεπτο μέσα όπου και πέρασα πολύ καλά .

Αυτά τα ολίγα , στην συνέχεια την κάναμε με Πορνίδη για μάσα .

ΥΓ: Στην Αριστομένους πετύχαμε την Παναγιώτα Βλαντί . Η γυναίκα είναι μουνάρα , έτσι ? Φορούσε μια φόρμα που τόνιζε τα οπίσθια της μέσα από έναν προκλητικότατο στρίγκο . Δεν ξέρω ποιος είναι ο τυχερός γαμιάς αλλά της έχει φτιαξει μια κωλοχαράδρα άλλο πράμα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Φωκαίας
-27α η γνωστή Βικτώρια . Εκτός και κάνω λάθος το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο !! Μπήκε γρήγορα στον πελάτη και δεν είμαι εντελώς σίγουρος . Φουλ όλα.
Επίσης μια άλλη κοπέλα , ξανθιά , αδύνατη , μάλλον κοντή . Γλυκό πρόσωπο . Εδώ έγινε ωραία φάση .. άδειο το σαλόνι , ανέβηκε πάνω μου χουφτώνοντας τον πούτσο . Δεν έχασα ευκαιρία και χούφτωσα το κωλαράκι της , παραμέρισα το στριγκάκι και απόλαυσα την κωλοτρυπα με το δάχτυλό μου . Συνεχίζοντας να με θωπεύει είχα γίνει τούρμπο , ειλικρινά ήμουν έτοιμος να βγάλω τον πούτσο έξω να τον χτυπήσω στα μπούτια της ή να την βάλω να με μαλακίσει. Την ρώτησα αν με αφήσει να τελειώσω στο στόμα της και μου τα μάσησε .. είπε στο στήθος , στο σώμα .. το έκανε λοιπόν το λάθος . Εκείνη τη στιγμή μπήκαν δυο κωλόγεροι να τσεκάρουν τα κορίτσια και τέλειωσε η περίπτυξή μας . Την έχω λοκάρει όμως , ποια είναι ρε παιδιά ? Αναφέρθηκε κώλος.

ΥΓ: Στην Αριστομένους πετύχαμε την Μαρίνα Βλαντί . Η γυναίκα είναι μουνάρα , έτσι ? Φορούσε μια φόρμα που τόνιζε τα οπίσθια της μέσα από έναν προκλητικότατο στρίγκο . Δεν ξέρω ποιος είναι ο τυχερός γαμιάς αλλά της έχει φτιαξει μια κωλοχαράδρα άλλο πράμα.
Προφανώς αναφέρεις τη Χριστίνα φίλε! Δε γνωρίζω από υπηρεσίες πώς είναι, αλλά κάνει πολύ επιθετικό σαλονάρισμα!

Η Μαρίνα Βλαντί ποιά είναι;

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Βέργας 3 .
Στο δεξί μια νταρντανομούνα , εμφάνιση πορνοσταρ . Μπουκλωτό μαλλί , κορμάρα , μπουτάθρες , κωλάρα. Ακρως γαμεύσιμη .

Μήπως ξέρει κανείς ποια εννοεί ο φίλος?

ΥΓ: Στην Αριστομένους πετύχαμε την Μαρίνα Βλαντί . Η γυναίκα είναι μουνάρα , έτσι ? Φορούσε μια φόρμα που τόνιζε τα οπίσθια της μέσα από έναν προκλητικότατο στρίγκο . Δεν ξέρω ποιος είναι ο τυχερός γαμιάς αλλά της έχει φτιαξει μια κωλοχαράδρα άλλο πράμα.

Ποιά είναι η Μαρίνα Βλαντί?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Η ηθοποιός βρε παιδιά ...

deite-tin-entiposiaki-fotografia-pou-postare-sto-facebook-panagiota.jpg

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Βέργας 3 .

Μαλλον αναφερεται στην Κατερινα που δουλευει και Αγκυρας12Β,Διδυμου20 οντως εχει πολυ καλο σωμα αλλα στο Δωματιο κανει αγγαρεια αν ειχε λιγο καλιτερη διαθεση θα μαζευε πολυ χαρτι

Επισκέπτης
Την ωρα του αγωνα ΟΣΦΠ - ΠΑΟ, βγηκα οξω για μπανιστηρι και μασα.
Λοιπον Αλκιβιαδου 16Α μια νεαρη Σοφια μελαχρινη 20Ε ακαπ πιπα.
Διδυμου 27: δυο θειες γυρω στα 50 (καπως τρωγονται για τους γκρανηδες) κι ενα μικρο μουνακι. 15Ε εδω το γαμησι, πιστευω με 40 τις παιρνεις ολες.
Διδυμου 20 ενα φαλαινοθυληκο ξανθο, τα κανει ολα για 20Ε.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
kalimera paidia psaxnw na vrw spiti me gynaikes pou mporeis na ta kaneis ola akapoto :pipa1: kai xysimo sto stoma...
Αν εννοεις ακαποτο τσιμπουκι τραβα στα γνωστα τσιμπουκαδικα στη διδυμου! Αν εννοεις ακαποτα γαμισια τραβα γαμησου!!  :birdman:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χτες μσημερακι φυλης 86 κατο...Δε θυμαμε ονομα μια ξανθουλα κανονικο σωμα μικρο βυζι πεταχτο κολαρακι...με ωραιο χαμογελο πολλα υποσχομενο...αν την εχει παρει κανεις ας πει..δεν δοκιμασα λογο περιορισμενου χρονου και αφοριτης κουρασης... :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Χτες μσημερακι φυλης 86 κατο...Δε θυμαμε ονομα μια ξανθουλα κανονικο σωμα μικρο βυζι πεταχτο κολαρακι...με ωραιο χαμογελο πολλα υποσχομενο...αν την εχει παρει κανεις ας πει..δεν δοκιμασα λογο περιορισμενου χρονου και αφοριτης κουρασης... :rockon:

Μαρία, από Αλβανία, 22 χρόνων. Ελεύθερο στοματικό και κωλαράκι. Αματούρι πιπίνι, ευγενικό ομιλητικό και πρόσχαρο. Στο δωμάτιο μέτρια έως τυπική, αλλά το κωλαράκι της ποίημα. Την πήρα το Σάββατο αλλά δεν είναι για δεύτερη φορά. Μόνο για τη συλλογή αναμνήσεων.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μαρία, από Αλβανία, 22 χρόνων. Ελεύθερο στοματικό και κωλαράκι. Αματούρι πιπίνι, ευγενικό ομιλητικό και πρόσχαρο. Στο δωμάτιο μέτρια έως τυπική, αλλά το κωλαράκι της ποίημα. Την πήρα το Σάββατο αλλά δεν είναι για δεύτερη φορά. Μόνο για τη συλλογή αναμνήσεων.
  :rockon:

pl70

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
8
Πόντοι
0
Απο ότι μαθαίνω Κωνσταντίνου Σχοινά 2 έχει κλείσει! Γνωρίζει κανείς αν μεταφέρθηκε ή που δουλεύει Η Αλεξανδρα το milf που ήταν εκεί????

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Προ ολίγου
Μαραθώνος 59 νέο: Βίκυ, Ουκρανή, μιλφ, ελεύθερο στοματικό, αυταρχικό.
Μαραθώνος 59Α: Εύα, κοντοπούτανο, μελαχρινό, κορσές fishnet, ζαρτιέρες, ελεύθερο στοματικό.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Απο ότι μαθαίνω Κωνσταντίνου Σχοινά 2 έχει κλείσει! Γνωρίζει κανείς αν μεταφέρθηκε ή που δουλεύει Η Αλεξανδρα το milf που ήταν εκεί????
Από που το έμαθες φίλε μου, για δώσε μας τις πληροφορίες σου...

Την ωρα του αγωνα ΟΣΦΠ - ΠΑΟ, βγηκα οξω για μπανιστηρι και μασα.

Διδυμου 27: δυο θειες γυρω στα 50 Ελένη-Αλίνα (καπως τρωγονται για τους γκρανηδες) κι ενα μικρο μουνακι Εύα. 15Ε εδω το γαμησι, πιστευω με 40 τις παιρνεις ολες.
:)

Βέργας 3 .

Μαλλον αναφερεται στην Σαμπρίνα Κατερινα που δουλευει και Αγκυρας12Β,Διδυμου20 οντως εχει πολυ καλο σωμα αλλα στο Δωματιο κανει αγγαρεια αν ειχε λιγο καλιτερη διαθεση θα μαζευε πολυ χαρτι

Ενημέρωση και από μένα μετά από πολύ καιρό στη χθεσινή σαββατιάτικη απογευματινή βάρδια .

Αγκύρας
-στο αριστερό μια κοντή κοπελίτσα , αδιάφορη αλλά με πρόσχαρο χαμόγελο , φουλ του κώλου. Μελίνα

Αλκιβιάδου
-Στο πρώτο μια μελαχροινή , μάλλον αδιάφορη , τελειωτικό. Σοφία

Λιοσίων
-79α Μελαχρινή με μακρύ μαλλί , μάλλον γυφτοπούλα , με λίγα παραπάνω κιλά , νορμάλ πρόγραμμα. Έμυ
-79β ο θηλυπρεπής τσάτσος μας παρουσίασε μια που πλησίαζε τα 50 με χτένισμα στυλ κλεοπάτρας , μπόλικες καμπύλες . Μου χούφτωσε τον πούτσο και είπε ότι θέλετε , τα πάντα . Τζούλια

Βέργας 3 .
Στο δεξί μια νταρντανομούνα , εμφάνιση πορνοσταρ . Μπουκλωτό μαλλί , κορμάρα , μπουτάθρες , κωλάρα. Ακρως γαμεύσιμη . Σαμπρίνα
6β μια μάλλον σιτεμένη ξανθιά με λίγο μεγάλα βυζιά . Αδιάφορη. Σοφία

Φωκαίας
Επίσης μια άλλη κοπέλα Χριστίνα , ξανθιά , αδύνατη , μάλλον κοντή . Γλυκό πρόσωπο . Εδώ έγινε ωραία φάση .. άδειο το σαλόνι , ανέβηκε πάνω μου χουφτώνοντας τον πούτσο . Δεν έχασα ευκαιρία και χούφτωσα το κωλαράκι της , παραμέρισα το στριγκάκι και απόλαυσα την κωλοτρυπα με το δάχτυλό μου . Συνεχίζοντας να με θωπεύει είχα γίνει τούρμπο , ειλικρινά ήμουν έτοιμος να βγάλω τον πούτσο έξω να τον χτυπήσω στα μπούτια της ή να την βάλω να με μαλακίσει. Την ρώτησα αν με αφήσει να τελειώσω στο στόμα της και μου τα μάσησε .. είπε στο στήθος , στο σώμα .. το έκανε λοιπόν το λάθος . Εκείνη τη στιγμή μπήκαν δυο κωλόγεροι να τσεκάρουν τα κορίτσια και τέλειωσε η περίπτυξή μας . Την έχω λοκάρει όμως , ποια είναι ρε παιδιά ? Αναφέρθηκε κώλος.

-27β η τσατσά ευα μας παρουσίασε κάποια Τζένη , Τζίνα , κάτι τέτοιο .Ωραίο πρόσωπο και Κορμάρα που την επεδείκνυε χορεύοντας στο στύλο . Αρχισε η τσατσά τα δικά της , το κάνει έτσι , αλλιώς , στο κομοδίνο , στο όρθιο κτλ , οι ίδιες μαλακίες χρόνια τώρα . Μου έκανε εντύπωση πως το γεμάτο σαλόνι άδειασε με την μια .
:thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom