Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 261 άτομα (21 μέλη και 240 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.329
Πόντοι
22.785
Τόσο εγώ, όσο και ο κ. orinosleon, ήμασταν αποφασισμένοι, ότι εάν εκεί συναντούσαμε τη νεαρά αλλοδαπή Αντριάνα, θα την καταγαμούσαμε αμέσως, είτε ταυτόχρονα, είτε διαδοχικά, καθότι από την προηγούμενη επίσκεψή μας εκεί, παρά την υπερπροσπάθεια που είχε κάνει η Αντριάνα για να τη γαμήσουμε, τελικά είχαμε αποχωρήσει άπρακτοι...
Από το βάθος του μπουρδέλου, ήρθε βιαστική η γραία βοηθός.
Θυμήθηκε την πρόσφατη επίσκεψή μας, εξανέστη και άρχισε να μας καραμουζιάζει... "Λοιπόν, η Αντριάνα είναι, την ξέρετε, δεν χρειάζεται να τη δείτε, είτε θα περάσετε αμέσως, είτε θα φύγετε αμέσως, τώρα!"
Μόλις εμφανίστηκε η ωραιοτάτη Αντριάνα, η γριά την απέπεμψε: "Φεύγα, σε ξέρουν, πήγαινε μέσα"...
Η γριά έμοιαζε με τεράστια σκατόμυγα, που βούιζε.
Απίστευτα δύστροπη συμπεριφορά... Ποιος ξέρει... Είτε λόγω αναδουλειάς, είτε λόγω οδηγιών του μπουρδελάρχη...  :jerking:
Βάλαμε τα εικοσάρικα στις τσέπες και πήγαμε να γαμήσουμε παραδίπλα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
καλημερα!χθες το βραδυ ειχα παει στον οικο ανοχης απεναντι απο τον σταθμο αττικης στην οδο ξανθιππης 2 με την φλορα αν την ξερει κανεις!κατα την δειαρκεια της επαφης και της εξπερματοσης εσπασε η καποτα τι γινεται τωρα?η τυπησα παντως ηταν αταραχη!υπαρχει κινδυνος?αμεσως πληθηκα με μωρομαντηλα που ειχα και κατευθιαν ουρησα!
Της τα ριξες ολα μέσα δηλαδη? Καλους απογονους τυπε.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μια μίνι τσάρκα μιας και βρέθηκα στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα για δουλειά!

Αγίου Πέτρου 7:Μια γεμάτη κιλά,και ειρωνεία...Αλβανόφατσα..
Φυλής 134 ισότγειο:Δε θυμάμαι το όνομά της αλλά ωραία.Πρέπει να την εχω πάρει ξανά.
Φυλής 71 ισόγειο:Η Εύα
Φυλής 71 όροφος:Μπιάνκα.Ωραία
Φυλής 69 ισόγειο:Α.Τ.Ι.Α
Φυλής 69 όφοφος η Τζουλια κάπως έτσι
Φυλής 65ισόγειο:Ένας παίδαρος αγνώστου ονόματος.Αν ξέρει κάποιος ας μου πει
Φυλής 84 ισόγειο:Ένα τσίτσιδο γυφτάκι βγήκε από το δωμάτιο.Ωραίο κορμάκι,μετριότατη φάτσα.
Φυλής 80:Αδιάφορη
Φυλής 66 το αριστερό:Έφυγα από την μπόχα!
Φυλής 66 δεξιό:Ένας παίδαρος.Δεν ξέρω όνομα αλλά μου άρεσε
Φυλής 56:Βαλέρια.Μέτρια
Φυλής 54 ισόγειο:Μια μουνάρα κοκινομάλλα.
Τελικά  βάρεσε το τηλέφωνο και δεν προλάβαινα να μπω....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.103
Πόντοι
46.232
μολις πηρα την Αλεξανδρα στο Φωκαιας 24,οφειλω να πω οτι η σημερινη μας συνευρεση δεν ειχε καμμια σχεση με την πρωτη φορα που ηταν απαραδεκτη,σημερα ηταν σαν να ηταν αλλη κοπελα....θα ανεβασω κριτικη,μαζι της δουλευε κλασσικα η Φλορα ,ενω ο Αρης εδωσε για μια ακομα φορα ρεσιταλ λεγοντας στα κοριτσια οτι με γνωριζει απο πριν γεννηθουν αυτες ,απο το 1992 στο Διδυμου 20....μαλιστα μπηκε πελατης ειδε τις κοπελες κ εκανε να φυγει,τοτε ο Αρης με στυλ του λεει,αν δεν σου κανουν οι κοπελες ειμαι κ εγω....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μολις πηρα την Αλεξανδρα στο Φωκαιας 24,οφειλω να πω οτι η σημερινη μας συνευρεση δεν ειχε καμμια σχεση με την πρωτη φορα που ηταν απαραδεκτη,σημερα ηταν σαν να ηταν αλλη κοπελα....θα ανεβασω κριτικη,μαζι της δουλευε κλασσικα η Φλορα ,ενω ο Αρης εδωσε για μια ακομα φορα ρεσιταλ λεγοντας στα κοριτσια οτι με γνωριζει απο πριν γεννηθουν αυτες ,απο το 1992 στο Διδυμου 20....μαλιστα μπηκε πελατης ειδε τις κοπελες κ εκανε να φυγει,τοτε ο Αρης με στυλ του λεει,αν δεν σου κανουν οι κοπελες ειμαι κ εγω....
κορυφαια μορφη ο αρης :grin:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πει τα ονόματα των κοριτσιών που ήταν το πρωί στα παρακάτω μπουρδέλα της Φυλής;

Φ65 ισόγειο
Φ84 ισόγειο
Φ66 δεξιά
Φ54 ισόγειο

Δεν έλεγαν τα ονόματα οι τσατσάδες...

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491

Αυτή είναι η κανονικη της αποδοση μαλλον τις προαλλες επεσες στην περιπτωση πιος ξερει  :think:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πει τα ονόματα των κοριτσιών που ήταν το πρωί στα παρακάτω μπουρδέλα της Φυλής;

Φ65 ισόγειο
Φ84 ισόγειο
Φ66 δεξιά
Φ54 ισόγειο

Δεν έλεγαν τα ονόματα οι τσατσάδες...
Φυλης 54β ειδες την Σουζι
Στα αλλα δεν ξερω , αν δεν περιγραψεις την εμφανιση των γυναικων δεν μπορουμε να καταλαβουμε

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Η Σούζι που δούλευε στο 66 δεξιά και ήταν ξανθιά από την Τσεχία;

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Καλημέρα σε όλους.Ψάχνω καιρό τωρα να πετύχω την Τάνια που δούλευε στο φυλής 69Β πρωινά.Ξανθιά 30αρα με πιασιματα.Γνωρρίζει κανείς τιποτα;

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Καλημέρα σε όλους.Ψάχνω καιρό τωρα να πετύχω την Τάνια που δούλευε στο φυλής 69Β πρωινά.Ξανθιά 30αρα με πιασιματα.Γνωρρίζει κανείς τιποτα;
Επέστρεψε για άγνωστο διάστημα στην πατρίδα της.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Φωκαίας 27Β, παρτουζίτσα με Άνκα και Σάρα (την είχα πάρει στο Αλκιβιαδους 16Γ με χείριστες εντυπώσεις. Στο Φωκαίας εμφανίζεται με άλλο όνομα που δεν θυμάμαι. Στο Αλκιβιάδους το παιζε ιταλίδα, στο Φωκαίας μιλά την ρουμανική μετά της φίλης της Άνκα).Θα ακολουθήσει κριτική.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Χθες βράδυ ενώ διάβαζα κάποια θέματα στον εδώ ιστότοπο εμφανίστηκε μια σελίδα στον υπολογιστή μου η οποία  μπλόκαρε τον browser και δεν μπορούσα να αλλάξω σελίδα. Πάνω αριστερά στην σελίδα αυτή είχε το λογότυπο της Ελληνικής Αστυνομίας και πάνω δεξιά έγραφε internet crime. Μου ζητούσε να καταβάλω 100 ευρώ εντός 24ώρου, ως πρόστιμο για παράνομη χρήση του ίντερνετ ,μέσω Pay Safe Card την οποία αγοράζεις σε σούπερ μάρκετ Carefour και βενζινάδικα Shell, όπως έγραφε, τοποθετώντας τον κωδικό της σε κάποια θέση της σελίδας , για να απεμπλακεί ο υπολογιστής και να μην στείλουν όπως έγραφε την υπόθεση στη δικαιοσύνη, όπου μπορεί να καταδικαστεί κάποιος απο 2-8 έτη φυλάκισης ,όπως ανέφερε ! Εγώ ξεμπλόκαρα τον υπολογιστή κάνοντας επανεκκίνηση, οπότε εξαφανίστηκε και η σελίδα αυτή. Εχει συμβεί αυτό σε κάποιον απο εσάς ή γνωρίζει κάποιος αν αυτό είναι πραγματικό ή κατασκεύασμα απατεώνων ;

Συμβαίνει συχνά. Είναι απάτη. Μη το δίνεις σημασία. Ξεπερνιέται με επανεκκίνηση, όπως έκανες!

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Πριν απο μιση ωρα μπηκαν στο φυλης 59 ,σαρα και μισελ.πιθανη  γκεστ εμφανιση ισως.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Συμβαίνει συχνά. Είναι απάτη. Μη το δίνεις σημασία. Ξεπερνιέται με επανεκκίνηση, όπως έκανες!
Δεν ξεπερνιεται με επανεκκινηση ισως εισαι τυχερος αυτη τη φορα αλλα θα ξαναβγει...

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Μεσημερι κατα τις 3
Φυλης 74,αριστερα τερεζα, δεξια αννα
            109 πανω  σαμαρα ψηλη ξανθια μοντελα 20 απλο και 30ακα
Αχαρνων 85 μαργαριτα και μαγια,και οι δυο με τον ιδιο σωματοτυπο,
                          Μπαμπατσικα  ξανθα μιλφ,ακα πιπα ,μασαζ,και παρτουζα.20+20
Αλκιβιαδου16α ινκα
φωκαιας 27πανω ,καμελια/ντανα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Μεσημερι κατα τις 3
Φυλης 74,αριστερα τερεζα, δεξια αννα
             109 πανω  σαμαρα ψηλη ξανθια μοντελα 20 απλο και 30ακα
Αχαρνων 85 μαργαριτα και μαγια,και οι δυο με τον ιδιο σωματοτυπο,
                          Μπαμπατσικα  ξανθα μιλφ,ακα πιπα ,μασαζ,και παρτουζα.20+20
Αλκιβιαδου16α ινκα
φωκαιας 27πανω ,καμελια/ντανα.
kαλησπερα παιδια μπραβο σε ολους για τις ενημερωσεις και σημαντικες πληροφοριες ετοιμαζομαστε για νυχτερινη.Εχει περασει κανεις απο κωσταντινουπολεως166Α μηπως εχει πετυχει κανεις την μιλφογκιλφ Ναταλυ που δουλευε απογευματινη?

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημερα συναγωνιστες, συνοδοιποροι νυχτερινη γυρα λιγο πριν της 24.00 μεσανυχτα και ξεκινησα απο μεταξι οποτε εχουμε
Ιασωνος1Β Λολιτα και παολα δυο μεχρινες νταρντανες προμιλφ
Κολωνου15 δεξια Λανα μιλφ απο κολωνου48 μαζι με μια εγχρωμη Αφρικανα και αριστερα μια καινουργια νεαρη με ωραιο σωμα Λαουρα
Ιασωνος20Α Σαρα μιλφ ρωσιδα
Ιασωνος20Γ Στελλα μελαχρινη μιλφ που εχει δουλεψει και κολωνου32και λεωνιδιου
Ιασωνος27Α Ευα Αφρικανα
Λεωνιδιου28 Λειλα
Κολωνου32Β Βανεσσα Thai
Koλωνου27A Mιρελα απο κολωνου32Γ
Κολωνου27Β ενα πολυ ωραιο μελαχρινο γκομενακι νεαρο μελαχρινο με πολυ ωραιο χαμογελο αξιολογοτατο ονομα δε συγκρατησα
Λεωνιδιου6 Αλινα
Κολωνου48 Βαλερια
κολωνου47 ισογειο το Θωρηκτο Τζουλια
Κολωνου53 Λιντα παχουλη και Κατερινα γκιλφ
Μεγαλου Αλεξανδρου15 Ναταλια μιλφ με τσιμπουκι λαρυγγωτο οπως ειπε η ιδια
Μεγαλου Αλεξανδρου28 Παολα
Ιασωνος37Β Σουζι μελαχρινο μιλφ με δυνατο σωμα απο κολωνου53και23 προσφατα
Ιασωνος36 μια Ναντια συμπαθητικο κοντοπουτανο
Ιασωνος46 Αντζελα κοντη καστανοξανθη
Ιασωνος43 Εμανουελλα με εκκεντρικη εμφανιση
Μαραθωνος59Α Ελενα πρωην Βικτωρια απο φωκαιας παλια με πολυ απωθητικο σαλοναρισμα μουτρα ως το πατωμα υφος που προμηνυει την φολα
Αχιλλεως48Βκαι Μαραθωνος Παολα νεαρη μελαχρινη με ωραιο σωματακι
Ανεβαινοντας προς Σταθμο Λαρισης και Λιοσιων
Χωματιανου11Α Ντενισα η ψηλη ξανθια απο Διδυμου7 και φυλης66Α
Λιοσιων76 Ναταλυ και Μελινα
Εξηκιου18 σκαλες Αλεξανδρα μιλφ που ειχε περασει και απο βεργας2
Βεργας2 Ελλη απο εξηκιου μετριο μιλφ με περιεργο προσωπο σαν να εχει υποστει καποιο εγκαυμα
Βεργας3 κατω δεξια Βανεσσα  αδιαφορο μιλφ και επανω η Σαμπρινα
Βεργας6Β η Θεια Ολγα
Συνεχιζοντας προς Φυλης
Φωκαιας 24 Αγαπη γκιλφ πλεον
Φωκαιας27Α ενα νεαρο πιπινι καστανοξανθο με πονηρο βλεμα δεν την εχω δει αλλη φορα ονομα δεν συγκρατησα
Φωκαιας17Α Αννα μελαχρινο πιπινι
Φωκαιας19 Ρωξανη
Φυλης54Β Ωρορα
Φυλης61 Τζουλια και μια καινουργια κοντουλα μικροσωμη Νικη νεαρη
Φυλης84Α Γκαμπριελα απο φυλης71Β
Φυλης71Α Αντζελα ξανθια με σωμα μοντελε
Φυλης134β Μαρια Ελληνιδα ξανθια με κοντο μαλλι εχει περασει λιγο παλιοτερα απο κολωνου11Β
Φυλης136 Κωσταντινα προμιλφ μελαχρινη κοντο μαλλι αδυνατη
καπου εδω τελειωσε και η σημερινη βολτααυτα προς το παρον καλο ξημερωμα σε ολους και ενα ακομα καλιτερο σαββατοκυριακο

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Ο Άρης ειναι με τα κέφια του. Τον ξέρω και με ξέρει καμία 20αρια χρόνια. Εγώ του είπα να μπει μέσα οταν πάρτουζωνω Φλορα και Αλεξάνδρα για χαβαλέ και παρεξηγηθηκε. Και τώρα μου λες οτι είπε έτσι σε πελάτη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom