Σημερα στην πρωινη βαρδια
Κωνσταντινουπολεως 206 ΧΡΙΣΤΙΝΑ μελαχρινη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα , οταν με καυλαντιζε μου ηρθε μια ασχημη αναπνοη απο το στομα της! ΑΠΛΟ 6/10
Διδυμου 16 Μια χοντρη αδιαφορη 1/10 και μια ξανθια με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα 6/10
Φυλης 54 ΣΟΥΖΙ καραμουναρα κοκκινομαλλα με πιρσινγκ πανω απο τα χειλη και σιλικονατες τορπιλες ΑΠΛΟ χωρις 69 8/10
Φωκαιας 25α οροφος ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ξανθια με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 6/10 Ειναι η Μανταλενα απο το
Μεταξουργειο?
Φωκαιας 25β ισογειο ΤΖΟΥΛΙΑ με τα πιρσγινγκ ξανθια με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματακια ΚΩΛΟΣ 7/10
Φυλης 86β ισογειο ΛΑΟΥΡΑ ξανθια με σχετικα ομορφο προσωπο , βυζαρες και σωμα με πιασηματα.Αν και δεν μου πολυαρεσουν τα σωματα με πιασηματα αυτη η κοπελα μου αρεσει αρκετα! ΚΩΛΟΣ 7/10
Φυλης 84α ισογειο ΤΖΕΣΣΙΚΑ μελαχρινη Αλβανιδα μιλφ αδιαφορη ΑΠΛΟ 5/10
Φυλης 84β οροφος ΝΙΚΟΛ μελαχρινη με ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματακια ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ 7/10 Δυσκολο μαρκαρισμα στο σαλονι , δεν σε αφηνει να φυγεις ευκολα!
Φυλης 86α ισογειο ΚΛΕΙΣΤΟ ηταν εξω η ΕΣΡΑ και μιλουσε με την τσατσα
Φυλής 72 και Φωκαιας 9 ευθεια ΝΑΝΤΙΑ μελαχρινη με ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 7/10
αριστερα ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΛΑ
κοκκινομαλα με ομοροφο προσωπο και μοντελε σωμα , σχετικα ψηλη ΑΠΛΟ 8/10 Αν δεν κανω λαθος ειναι η ΓΚΑΜΠΙ απο
Φυλης 109α οροφος , παντως η κοπελα ειναι σαν τις κοπελες της μοντελοαλυσιδας
Αλκαμενους 113 ΣΥΛΒΙΑ μιλφογκιλφακι με ξανθο αγορρε μαλλι , με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματακια ΑΠΛΟ 6/10 και η ΝΙΚΗ ξανθο γκιλφακι με πιασηματα ΑΠΛΟ 3/10
Αλκαμενους 117 ΚΡΙΣΤΥ ξανθια με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 6/10
Δροσοπουλου 97 Δεν μου ανοιξαν!
Δροσοπουλου 98 ΝΑΤΑΛΙ ξανθια μιλφ με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
Κολωνου 48 ΑΝΤΖΕΛΑ μελαχρινη μιλφ με κοντο μαλλι και σωμα με πιασηματα καλοδιατηρημενο μιλφακι θα το χαρακτηριζα ΑΠΛΟ 6/10 και η ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ξανθια νεαρη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 5/10
Κολωνου 15 αριστερα ΓΙΑΣΜΙΝ μελαχρινη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 5/10
Κολωνου 15 δεξια ΒΙΚΥ αθιγγανη με ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματακια , με καυλαντιζε πολυ αλλα η αναπνοη της μυριζα ασχημα! Μοιαζει στο προσωπο λιγο με την αθιγγανη Χριστινα απο Διδυμου 8β ισογειο αλλα ειναι πιο κοντη ΑΠΛΟ 7/10
Κολωνου 30α ισογειο ΝΤΑΡΙΑ η μουναρα αλλα και πολυ ξενερωτη ξανθια με ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματακια ΑΠΛΟ 7/10 και η ΜΑΡΙΑ απο Ιασωνος 1 ,
Ιασωνος 19α , Λεωνιδου 28 παλαιοτερα μελαχρινη με μετριο προσωπο και αδυνατο σωμα 6/10