Πριν μια ωρα.Διδύμου 27,στο στοιχειωμένο -για μενα –σπιτι,δούλευε μια αρκετα εμφανίσιμη ρουμανα , ,η Μαρια,με ωραιο δερμα και κωλαρακι.Η τσατσά επισης καυλωτικη,για τους μύστες του ειδους...Στο Διδ. 20,ηταν η Μίλα,καπως αδυνατισμενη,αν και παντα εμφανίσιμη.Στο διπλανο- 18 α, δουλευε η καυλωτικη τσατσά,στην οποια ειχα αναφερθει, στη πρωτη μου ανταπόκριση(ηταν τοτε στο 20),η οποία μου παρουσίασε την Αλιόνα,η οποία στεκεται πανω σε δυο πολυ αδυνατα ποδια,και δεν εχει καθολου κωλο,μου θυμισε στρατοπεδο συγκεντρωσεως,και το προσωπο τον Τουταγχαμόν,λογω της ακινησιας των μυων-η πουστοφαρα των φουστάνων θησαυριζει με τη μαλακια των γυναικων-και των τερατωδών βλεφαρίδων.
Φευγοντας απο την πυραμιδα του Χεοπα,για να μη με πιασει η καταρα της μουμιας,κουτρουβαλησα τα σκαλια του υπογειου,οπου βρηκα. την παχουλη Αννα,με το ωραιο προσωπο και ματια.Στο 16,δουλέυε μια 45αρα αδυνατη ,ελληνιδα μαλλον, η Μαρια,με ωραιο βυζι,και η Λιλιαν,την οποια δεν ειδα,για να μη με κραξει ,που παντα φευγω[Εδω ηταν το μονο μαγαζι που ειχε κοσμο] .Στο 7 το δεξι,ηταν μια εμφανισιμη,αλλα με αερα ξεπετας,της οποιας το ονομα ξεχασα.
Απεναντι στο 8 οροφος,μια νεαρη κοπελλα,μελαχροινη,χωρις κατι το ιδιαιτερο,πλην των νειάτων της.Ονομα Μαρια μαλλον.Ο τσάτσος εκει ειναι βεβαια μια μια μορφή απο τις πιο αξιομνημονευτες,ενας Μπαλζακ θα μπορουσε να εμπνευσθεί απο ενα τετοιο σπανιο φυσιογνω
μικο φαινομενο και παρουσια.Στο 8 ισογειο,δυο κοπέλλες,Χριστινα και Αλισα,(αν θυμαμαι καλα),η Αλίσα πολυ ψηλη και γαμισιμη,αλλα δεν ξερω μεσα τι κανει.
Στο Φυλης 40,η Ελενα,γνωστη,με χαμογελο.Στ Φυλης 54,η Βικυ,22αρα,πολυ καλο μουνι,μεσα ομως δεν ξερω αν ειναι καλη.Διπλα , στο 56,η Αουρορα.Καλα γαμίσια σε όλους