aristofan1945
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
την Πωλίνα στο Βέργας 2,
ξερετε που δουλευει και ποια βαρδια ??
Ακολουθωντας πιστα τους νομους του μεγιστου Πορνομεταναστη, εχω χτυπησει 3 γκομενες(2 Ρουμανακια και 1 Ρωσιδι) τον τελευταιο μηνα, χωρις να το κυνηγησω καν!
ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ
ακολουθησες και εσυ τον εθνικογαμισμο τυπε?ωραιος μπεμπα !! και εγω τωρα τελευταια πετσωνω στο τσαμπε αλβανακι..
φοβερή ενημέρωση!!!πάρα πολύ χρήσιμη!!!!!Ηταν που θα κρατιομουνα γιατι αυτο το μηνα δεν παιζει μια...
Επενδυθηκε το 40% του εναπομειναντος μηνιαιου πορνομπατζετ μου σημερα, 1η βαρδια Μεταξουργειο. Εγιναν 3 καταθεσεις, μια εκ των οποιων ηταν 2πλη!
Ιασωνος 37οροφος (2πλη καταθεση) Βαλεντινα, ΑΠΛΟ προγραμμα, σοκολατιτσα με φοβερο σωμα και ανεκτη φατσα. Αρχικα ηταν τελειως αχρηστη, ουτε συμμετοχη, ουτε να στηνεται ηξερε ουτε τιποτα. Με το που της εδωσα εξτραδακι αλλο ενα 10ρικο, βελτιωθηκε αισθητα η επιδοση της, αλλα και παλι οχι οσο θα ηθελα. Δεν καταφερα να χυσω μαζι της, την εδιωξα και πιρφορισα στο νιπτηρα
Μ.Αλεξανδρου 22Β Μαρια η "Παμε Παμε", ΑΠΛΟ προγραμμα... Ωρες ωρες απορω με τον εαυτο μου... Η κατασταση εδω κωμωδια και τραγωδια παραλληλα... Φυσικα δεν εχυσα
Ιασωνος 43(κοντεινερ) μια που μου διαφευγει αυτη τη στιγμη το ονομα της, ΠΡΩΚΤΙΚΟ, 25χρονη αλβανιδα με ξανθα μαλλια, μετρια φατσα, 2αρι- λιγο σαπιο βυζι και ωραιο κωλαρακι.. Την εχω ξαναδει και Κωλοκυνθους63 και Λιοσιων91. Οποιος καταλαβε ποια λεω ας μου θυμησει το ονομα της.. Εδω καααααπως ρεφαρα, της ξεσκισα το κωλαντερο και με ανταμειψε με λιγη φρεσκια μερεντουλα!
Περισσοτερες λεπτομερειες στις κριτικες που θα ακολουθησουν
Το καλο της υποθεσης ειναι οτι μολις τελειωσα τις καταθεσεις μου και πηγαινα προς το σπιτι, με πηρε τηλεφωνο μια δεσποινιδα(του χωρου) που καυλαντιζαμε αρκετα τον τελευταιο καιρο και βγηκαμε για καφε.. Εχοντας γαμησει ηδη 3 φορες, ημουνα οσο απαξιωτικος χρειαζεται απεναντι της ωστε να ξεροχυσει(αμα εισαι σαλιαρης και λιγουρης με γυκαικα και ειδικα πουτανα, το χεις χασει το παιχνιδι 100% ).. Περασαμε πολυ ωραια, καυλαντισαμε πολυ δυνατα, μου εκανε ασταματητες επιθεσεις για γλωσσοφιλα και με προσκαλεσε να παω σπιτι της σε κανα 2ωρο που θα φυγει η συγκατοικος της να μου μαγειρεψει και να κανουμε αταξιες
Ακολουθωντας πιστα τους νομους του μεγιστου Πορνομεταναστη, εχω χτυπησει 3 γκομενες(2 Ρουμανακια και 1 Ρωσιδι) τον τελευταιο μηνα, χωρις να το κυνηγησω καν!
ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ
Ηταν που θα κρατιομουνα γιατι αυτο το μηνα δεν παιζει μια...
Επενδυθηκε το 40% του εναπομειναντος μηνιαιου πορνομπατζετ μου σημερα, 1η βαρδια Μεταξουργειο. Εγιναν 3 καταθεσεις, μια εκ των οποιων ηταν 2πλη!
Ιασωνος 37οροφος (2πλη καταθεση) Βαλεντινα, ΑΠΛΟ προγραμμα, σοκολατιτσα με φοβερο σωμα και ανεκτη φατσα. Αρχικα ηταν τελειως αχρηστη, ουτε συμμετοχη, ουτε να στηνεται ηξερε ουτε τιποτα. Με το που της εδωσα εξτραδακι αλλο ενα 10ρικο, βελτιωθηκε αισθητα η επιδοση της, αλλα και παλι οχι οσο θα ηθελα. Δεν καταφερα να χυσω μαζι της, την εδιωξα και πιρφορισα στο νιπτηρα
Μ.Αλεξανδρου 22Β Μαρια η "Παμε Παμε", ΑΠΛΟ προγραμμα... Ωρες ωρες απορω με τον εαυτο μου... Η κατασταση εδω κωμωδια και τραγωδια παραλληλα... Φυσικα δεν εχυσα
Ιασωνος 43(κοντεινερ) μια που μου διαφευγει αυτη τη στιγμη το ονομα της, ΠΡΩΚΤΙΚΟ, 25χρονη αλβανιδα με ξανθα μαλλια, μετρια φατσα, 2αρι- λιγο σαπιο βυζι και ωραιο κωλαρακι.. Την εχω ξαναδει και Κωλοκυνθους63 και Λιοσιων91. Οποιος καταλαβε ποια λεω ας μου θυμησει το ονομα της.. Εδω καααααπως ρεφαρα, της ξεσκισα το κωλαντερο και με ανταμειψε με λιγη φρεσκια μερεντουλα!
Περισσοτερες λεπτομερειες στις κριτικες που θα ακολουθησουν
Το καλο της υποθεσης ειναι οτι μολις τελειωσα τις καταθεσεις μου και πηγαινα προς το σπιτι, με πηρε τηλεφωνο μια δεσποινιδα(του χωρου) που καυλαντιζαμε αρκετα τον τελευταιο καιρο και βγηκαμε για καφε.. Εχοντας γαμησει ηδη 3 φορες, ημουνα οσο απαξιωτικος χρειαζεται απεναντι της ωστε να ξεροχυσει(αμα εισαι σαλιαρης και λιγουρης με γυκαικα και ειδικα πουτανα, το χεις χασει το παιχνιδι 100% ).. Περασαμε πολυ ωραια, καυλαντισαμε πολυ δυνατα, μου εκανε ασταματητες επιθεσεις για γλωσσοφιλα και με προσκαλεσε να παω σπιτι της σε κανα 2ωρο που θα φυγει η συγκατοικος της να μου μαγειρεψει και να κανουμε αταξιες
ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ
ωραιος μπεμπα !! και εγω τωρα τελευταια πετσωνω στο τσαμπε αλβανακι..
Ηταν που θα κρατιομουνα γιατι αυτο το μηνα δεν παιζει μια...
...
Μίνι ενημέρωση για σημερινή απογευματινή βάρδια:
Φυλής 134Β συνάντησα το επίσης μίνι γκαυλάκι Μαρία το οποίο είχα ξανασυναντήσει και στο Χωματιανού 11 στον όροφο.
Μιλάμε για φόλα...
Φυλής 86B συνάντησα μια ψηλή καστανομάλα γκαυλομούνα. Ωραίο σώμα και γκαυλιάρικό πρόσωπο, όταν είπα ότι θέλω να συνεχίσω την τσάρκα μου, βάλθηκε α με πει με απαξιωτικά λόγια ποια δουλεύει που για να μην φύγω.
Αλίνα?
71 Νελυ μελαχρινη κορμαρα με 2αρια βυζια με κωλο βγηκε φορωντας ασπρο καπελο φολα μεσαΜίνι ενημέρωση για σημερινή απογευματινή βάρδια:
Φυλής 71Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι Μπιάνκα (αν θυμάμαι καλά το όνομα), πετίτ μελαχρινή με γκαυλότικό σώμα, βγήκε φορώντας ένα σκουφάκι.
συνήθος Τζωρτίανα ή Αντριάννα (παίζουν και Ρεμούνδου) στο ένα και στο άλλο η Σούζι η πορνοστάρ....Γνωριζει καποιος ποιες παιζουν στα 7αρια τις Διδυμου το απογευμα?
συνήθος Τζωρτίανα ή Αντριάννα (παίζουν και Ρεμούνδου) στο ένα και στο άλλο η Σούζι η πορνοστάρ....
Τυπε μου αυτη χωρις το δοντι στο 46 α..ειναι ολα τα λεφτα καυλα σωμα με αγριο προσωπο και συναμα πολυ τελειομενη...ο τελειος καλτ συνδιασμος.....Μετάξι πρωινή αλλά δυστυχώς η ηλικία και ο φόρτος έχουν μηδενίσει την παρατηρητικότητα και την μνήμη μου.
Ιάσονος 46Α λεπτή ξανθιά μιλφ χωρίς δόντι μπροστινό
Ιάσονος 33 αλλαγή βάρδιας η Αλεξάνδρα και μία άλλη καστανόξανθη με κιλάκια ντυμένες
Ιάσονος 20 δεξιά η Κορίνα
Ιάσονος 20 αριστερά δύο ρωσίδες μιλφ υπερνταρντάνες βαριάς κατηγορίας
Ιάσονος 2 δεξιά γλυκύτατη μελαχρινή νατρντάνα
Ιάσονος 1. 19, 37, 36 δεν θυμάμαι ... κι ας μπήκα
η γενική εικόνα πάντως ήταν αυτή της κυτταρίτιδας.
Κολωνού 11 κάτω μαλαχρινούλι καλό λεπτό
Κολωνού 15 ... πολύ κυτταρίτιδα
Κολωνού 23 η ξανθιά με το πηρσινγκ στο χείλος
Κολωνού 23 υπόγειο η γνωστή ξανθιά μιλφ
Κολωνού 30Β η μελαχρινή με το ωραίο σώμα (που την έχω πάρει δεν θυμάμαι)
Κολωνού 32Γ μελαχρινή νατρντάνα
Κολωνού 32Β δύο κορίτσια το ένα όπως είπαμε (πολύ κυτταρίτιδα) και η άλλη ξανθιά με στητό στηθάκι οβίδα
Κολωνού 27 κάτω δύο κορίτσια το ένα όπως είπαμε (πολύ κυτταρίτιδα) και η Ντενίσα ωραίο παιδί αλλά έχω διαβάσει παλαβά.
Κολωνού 27 πάνω η Μαρία λεπτή πολύ - πληρώθηκε, κακώς διαπίστωσα στην συνέχεια.
Κεραμικού 13 ισόγειο όμορφη λεπτή με 1,5 στήθος την οποία περιμέναμε ώρα να βγει
Κεραμικού 15 πάνω (πολύ κυτταρίτιδα)
Λεωνίδου 28 κάτω η Νατάσσα που είχα πάρει τελευαταία στο Κολ.30Β δεν θυμάμαι με πιο όνομα παίζει εδώ, πάντα επιθετική στο σαλόνι.