Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 403 άτομα (28 μέλη και 375 επισκέπτες)

aristofan1945

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0

την Πωλίνα στο Βέργας 2,

ξερετε που δουλευει και ποια βαρδια ??

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.733
Πόντοι
41.129
Ακολουθωντας πιστα τους νομους του μεγιστου Πορνομεταναστη, εχω χτυπησει 3 γκομενες(2 Ρουμανακια και 1 Ρωσιδι) τον τελευταιο μηνα, χωρις να το κυνηγησω καν!
ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ  :rockon: :rockon: :rockon:

ωραιος μπεμπα !! και εγω τωρα τελευταια πετσωνω στο τσαμπε αλβανακι..  :cool2:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
τωρα live....
Φωκαιας
27β πανω Αννα ξανθια κανονικο σωμα 2αρι βυζι απλο προγραμμα
27β κατω Ανκα μελαχρινο κοντοπουτανο ζυμαρακι κανονικοσωμα μικρο βυζι φοβερο κωλαρακι απλο προγραμμα
27α Βικτορια ξανθια κανονικοσωμα μικρο βυζι ακα τελειωτικο παντου κ κωλο και Καρολινα ξανθια με πιασηματα 3.5αρια βυζια με ακα τελειωτικο στα βυζια
25α Λαουρα ξανθια με πιασηματα 3αρια βυζια αφατη κωλαρα απλο ανακοινωθηκε
19 Ιζαμπελα μελαχρινηλεπτη μεωραιο κορμι κ κωλο 1.5αρι βυζι με ακα.
Φωκαιας νεο Μαρια μελαχρινη ασχημοφατσα κανονικο σωμα μικρο βυζι με ακα.

Φυλης
66Δ Ελενα μελαχρινημε πολυ μακρυ μαλλιχοντρη με 2.5αρια βυζιααπλο προγραμμα
59 κατω Αντζελιναμελαχρινη με ισιο μαλλι κανονικο σωμα στρογγυλο κωλο 2αρι βυζι σπλο προγραμμα
59 πανω Νικη μελαχρινη λεπτη ωραιο κωλο1.5αρι βυζι απλο ανακοινωθηκε
67 Αλισισ ξανθια λεπτησιλικονατα 2αρια σπλο προγραμμα
69α Χριστινα μελαχρινη λεπτη ωραιο κωλο σιλικονατα βυζια απλο προγραμμα
69β Αντζελα μελαχρινη κανονικο σωμα μικρο βυζι μεγαλοτατου σκορπιο στο δεξι μπουτι με ακα κ κωλο
71 Νελυ μελαχρινη κορμαρα με 2αρια βυζια με κωλο βγηκε φορωντας ασπρο καπελο φολα μεσα
86α Μισελ μελαχρινη λεπτη μικρο βυζι με ακα τελειωτικο στο στηθος
84β Γκαμπριελα ξανθια κουκλιτσα με κανονικο σωμα ωραιο κωλο 1.5 αρι βυζιυπεραπλο προγραμμα

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
συναδελφοι! η τζουλια γυρισε στην εξηκιου;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ηταν που θα κρατιομουνα γιατι αυτο το μηνα δεν παιζει μια...  :jerking:
Επενδυθηκε το 40% του εναπομειναντος μηνιαιου πορνομπατζετ μου σημερα, 1η βαρδια Μεταξουργειο. Εγιναν 3 καταθεσεις, μια εκ των οποιων ηταν 2πλη!

Ιασωνος 37οροφος (2πλη καταθεση) Βαλεντινα, ΑΠΛΟ προγραμμα, σοκολατιτσα με φοβερο σωμα και ανεκτη φατσα. Αρχικα ηταν τελειως αχρηστη, ουτε συμμετοχη, ουτε να στηνεται ηξερε ουτε τιποτα. Με το που της εδωσα εξτραδακι αλλο ενα 10ρικο, βελτιωθηκε αισθητα η επιδοση της, αλλα και παλι οχι οσο θα ηθελα. Δεν καταφερα να χυσω μαζι της, την εδιωξα και πιρφορισα στο νιπτηρα  :headbang:

Μ.Αλεξανδρου 22Β Μαρια η "Παμε Παμε", ΑΠΛΟ προγραμμα... Ωρες ωρες απορω με τον εαυτο μου... Η κατασταση εδω κωμωδια και τραγωδια παραλληλα... Φυσικα δεν εχυσα

Ιασωνος 43(κοντεινερ) μια που μου διαφευγει αυτη τη στιγμη το ονομα της, ΠΡΩΚΤΙΚΟ, 25χρονη αλβανιδα με ξανθα μαλλια, μετρια φατσα, 2αρι- λιγο σαπιο βυζι και ωραιο κωλαρακι.. Την εχω ξαναδει και Κωλοκυνθους63 και Λιοσιων91. Οποιος καταλαβε ποια λεω ας μου θυμησει το ονομα της.. Εδω καααααπως ρεφαρα, της ξεσκισα το κωλαντερο και με ανταμειψε με λιγη φρεσκια μερεντουλα!  :badair:

Περισσοτερες λεπτομερειες στις κριτικες που θα ακολουθησουν

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι μολις τελειωσα τις καταθεσεις μου και πηγαινα προς το σπιτι, με πηρε τηλεφωνο μια δεσποινιδα(του χωρου) που καυλαντιζαμε αρκετα τον τελευταιο καιρο και βγηκαμε για καφε.. Εχοντας γαμησει ηδη 3 φορες, ημουνα οσο απαξιωτικος χρειαζεται απεναντι της ωστε να ξεροχυσει(αμα εισαι σαλιαρης και λιγουρης με γυκαικα και ειδικα πουτανα, το χεις χασει το παιχνιδι 100% ).. Περασαμε πολυ ωραια, καυλαντισαμε πολυ δυνατα, μου εκανε ασταματητες επιθεσεις για γλωσσοφιλα και με προσκαλεσε να παω σπιτι της σε κανα 2ωρο που θα φυγει η συγκατοικος της να μου μαγειρεψει και να κανουμε αταξιες  :cum: :zfuck:

Ακολουθωντας πιστα τους νομους του μεγιστου Πορνομεταναστη, εχω χτυπησει 3 γκομενες(2 Ρουμανακια και 1 Ρωσιδι) τον τελευταιο μηνα, χωρις να το κυνηγησω καν!
φοβερή ενημέρωση!!!πάρα πολύ χρήσιμη!!!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ηταν που θα κρατιομουνα γιατι αυτο το μηνα δεν παιζει μια...  :jerking:
Επενδυθηκε το 40% του εναπομειναντος μηνιαιου πορνομπατζετ μου σημερα, 1η βαρδια Μεταξουργειο. Εγιναν 3 καταθεσεις, μια εκ των οποιων ηταν 2πλη!

Ιασωνος 37οροφος (2πλη καταθεση) Βαλεντινα, ΑΠΛΟ προγραμμα, σοκολατιτσα με φοβερο σωμα και ανεκτη φατσα. Αρχικα ηταν τελειως αχρηστη, ουτε συμμετοχη, ουτε να στηνεται ηξερε ουτε τιποτα. Με το που της εδωσα εξτραδακι αλλο ενα 10ρικο, βελτιωθηκε αισθητα η επιδοση της, αλλα και παλι οχι οσο θα ηθελα. Δεν καταφερα να χυσω μαζι της, την εδιωξα και πιρφορισα στο νιπτηρα  :headbang:

Μ.Αλεξανδρου 22Β Μαρια η "Παμε Παμε", ΑΠΛΟ προγραμμα... Ωρες ωρες απορω με τον εαυτο μου... Η κατασταση εδω κωμωδια και τραγωδια παραλληλα... Φυσικα δεν εχυσα

Ιασωνος 43(κοντεινερ) μια που μου διαφευγει αυτη τη στιγμη το ονομα της, ΠΡΩΚΤΙΚΟ, 25χρονη αλβανιδα με ξανθα μαλλια, μετρια φατσα, 2αρι- λιγο σαπιο βυζι και ωραιο κωλαρακι.. Την εχω ξαναδει και Κωλοκυνθους63 και Λιοσιων91. Οποιος καταλαβε ποια λεω ας μου θυμησει το ονομα της.. Εδω καααααπως ρεφαρα, της ξεσκισα το κωλαντερο και με ανταμειψε με λιγη φρεσκια μερεντουλα!  :badair:

Περισσοτερες λεπτομερειες στις κριτικες που θα ακολουθησουν

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι μολις τελειωσα τις καταθεσεις μου και πηγαινα προς το σπιτι, με πηρε τηλεφωνο μια δεσποινιδα(του χωρου) που καυλαντιζαμε αρκετα τον τελευταιο καιρο και βγηκαμε για καφε.. Εχοντας γαμησει ηδη 3 φορες, ημουνα οσο απαξιωτικος χρειαζεται απεναντι της ωστε να ξεροχυσει(αμα εισαι σαλιαρης και λιγουρης με γυκαικα και ειδικα πουτανα, το χεις χασει το παιχνιδι 100% ).. Περασαμε πολυ ωραια, καυλαντισαμε πολυ δυνατα, μου εκανε ασταματητες επιθεσεις για γλωσσοφιλα και με προσκαλεσε να παω σπιτι της σε κανα 2ωρο που θα φυγει η συγκατοικος της να μου μαγειρεψει και να κανουμε αταξιες  :cum: :zfuck:

Δεν έχω λόγια... :grouphug:

ωραιος μπεμπα !! και εγω τωρα τελευταια πετσωνω στο τσαμπε αλβανακι..  :cool2:

:)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.733
Πόντοι
41.129
μοναχικη τσαρκα σε φυλης αρχες 3ης βαρδιας με απολυτη νεκρα να επικρατει εκεινη την ωρα....
μερικα ηταν κλειστα μονο ένα τυπο ειδα να βγαινει από φ86 αντε καποια τα κονομησε αποψε.... μαλλον  :think:
μεταξουργειο ηταν πιο ζωντανα τα πραγματα κυκλοφορουσε κοσμος.
τριγωνο μονο μπατσοι ουτε θυληκια γατα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μίνι ενημέρωση για σημερινή απογευματινή βάρδια:

Πιπίνου 65Β συνάντησα το μίνι γκαυλάκι Τζένη μια νεαρή ξανθιά κοπελίτσα, μικροκαμωμένη, με άσπρο δέρμα, φρέσκια και έτοιμη για κατανάλωση.
Φυλής 134Β συνάντησα το επίσης μίνι γκαυλάκι Μαρία το οποίο είχα ξανασυναντήσει και στο Χωματιανού 11 στον όροφο.
Φυλής 134Α συνάντησα το δροσερό πιπίνι Κατερίνα. Πρόκειται για μια ψηλή κοπέλα αδύνατη με σκούρο δέρμα και ωραίο πρόσωπο. Μου θυμίζει μια γκόμενα που με χυλοπίτιαζε αβέρτα πριν αρκετά χρόνια και έκτοτε την απαξιώνω.
Φυλής 134 Δύο κοπέλες: Μια ξανθιά ξερακιανή με "ξυστό" μαλλί και η γκαύλα Αλεξάνδρα με κάποια λίγα κιλάκια, υπέροχο πρόσωπο και παντελώς φόλα μέσα. Μεγάλος έρωτας η Άλεξ αλλά όχι...
Φυλής 71Α συνάντησα την ψηλή νταρντάνα Στεφανία με το κινέζικο τατουάζ στην πλάτη και την φάτσα Μπακογιάννη Ντόρα.
Φυλής 71Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι Μπιάνκα (αν θυμάμαι καλά το όνομα), πετίτ μελαχρινή με γκαυλότικό σώμα, βγήκε φορώντας ένα σκουφάκι.
Φυλής 69Β συνάντησα μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα με ωραίο πρόσωπο και σώμα την οποία δεν έχω ξαναδεί. Δεν πέρασα και το μετάνιωσα μετά...
Φυλής 67: Συνάντησα την ξανθιά μοντέλα Αλίσια. Πρίν βγεί έβλεπε με την τσατσά τις ειδήσεις για την επίσκεψη του Γερμανού πρόεδρου.
Φυλής 86B συνάντησα μια ψηλή καστανομάλα γκαυλομούνα. Ωραίο σώμα και γκαυλιάρικό πρόσωπο, όταν είπα ότι θέλω να συνεχίσω την τσάρκα μου, βάλθηκε α με πει με απαξιωτικά λόγια ποια δουλεύει που για να μην φύγω.
Φυλής 86A συνάντησα το δροσερό μελαχρινό πιπίνι Μισέλ.
Φυλής 84Β συνάντησα το δροσερό καστανομάλλικο πιπίνι Γκαμπριέλα.
Φυλής 84Α συνάντησα το δροσερό σκουροκαστανομάλλικό πιπίνι Νικόλ με την χωριάτικη πλεξούδα στα μαλλιά.
Φυλής 80 συνάντησα την Τζούλια. Πρόκειται για μια ψηλή καστανομάλλα κοπέλα με σκούρο δέρμα και κάπως μέτριο πρόσωπο, πιθανών γυφταίτορ. Υπερκάλτ σκηνικό με το ράδιο να παίζει Judas Priest και Kansas.
Φυλής 59 στο ισόγειο συνάντησα την υπέροχη Αντζελίνα, μια ψηλή μελαχρινή κοπέλα που βγήκε με μεσοφόρι. Πολύ ωραίο κορμάκι με πιασίματα και ωραίο πρόσωπο. Στον όροφο συνάντησα την Βικτωρία μια μελαχρινή ξερακιανή κοπέλα με μέτριο πρόσωπο που έχω δει και στο Διδυμου 27.
Αγκύρας 12Α συνάντησα το σκληρό milf Τζούλι. Πρόκειται για μια μεγαλόσωμη γυναίκα με ξανθό μαλλί και μεγάλο στήθος. Μόνο για νταλικέρηδες.
Αγκύρας 12Β συνάντησα το γνωστό και μη εξαιρετέο σκληρό milf, Μίλα. Από τους καλύτερους κώλους στην περιοχή.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Φυλής 134Β συνάντησα το επίσης μίνι γκαυλάκι Μαρία το οποίο είχα ξανασυναντήσει και στο Χωματιανού 11 στον όροφο.

Μιλάμε για φόλα...

Φυλής 86B συνάντησα μια ψηλή καστανομάλα γκαυλομούνα. Ωραίο σώμα και γκαυλιάρικό πρόσωπο, όταν είπα ότι θέλω να συνεχίσω την τσάρκα μου, βάλθηκε α με πει με απαξιωτικά λόγια ποια δουλεύει που για να μην φύγω.

Αλίνα?

Ωραίος Dawn... :)

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Γνωριζει καποιος ποιες παιζουν στα 7αρια τις Διδυμου το απογευμα?

NewDreamsX

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2014
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
σχετικα με την Ελενα απο Κολωνου 30β Δουλευει ακομα στη πρωινη βαρδια?!
μια μελαχρινη με 2-3 ταττουαζ απο βουλγαρια/ρουμανια καποιοι λενε απο αλβανια δε πιστευω βεβαια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232

Φυλής 71Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι Μπιάνκα (αν θυμάμαι καλά το όνομα), πετίτ μελαχρινή με γκαυλότικό σώμα, βγήκε φορώντας ένα σκουφάκι.
71 Νελυ μελαχρινη κορμαρα με 2αρια βυζια με κωλο βγηκε φορωντας ασπρο καπελο φολα μεσα
μπράβο Dawn ωραία ενημέρωση ,
πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι εδώ είναι για ενημέρωση και όχι ανούσια σχόλια .....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Γνωριζει καποιος ποιες παιζουν στα 7αρια τις Διδυμου το απογευμα?
συνήθος Τζωρτίανα ή Αντριάννα (παίζουν και Ρεμούνδου) στο ένα και στο άλλο η Σούζι η πορνοστάρ....

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Μετάξι πρωινή αλλά δυστυχώς η ηλικία και ο φόρτος έχουν μηδενίσει την παρατηρητικότητα και την μνήμη μου.

Ιάσονος 46Α λεπτή ξανθιά μιλφ χωρίς δόντι μπροστινό
Ιάσονος 33 αλλαγή βάρδιας η Αλεξάνδρα και μία άλλη καστανόξανθη με κιλάκια ντυμένες
Ιάσονος 20 δεξιά η Κορίνα
Ιάσονος 20 αριστερά δύο ρωσίδες μιλφ υπερνταρντάνες βαριάς κατηγορίας
Ιάσονος 2 δεξιά γλυκύτατη μελαχρινή νατρντάνα
Ιάσονος 1. 19, 37, 36 δεν θυμάμαι ...  :huh: κι ας μπήκα

η γενική εικόνα πάντως ήταν αυτή της κυτταρίτιδας.

Κολωνού 11 κάτω μαλαχρινούλι καλό λεπτό
Κολωνού 15 ... πολύ κυτταρίτιδα
Κολωνού 23 η ξανθιά με το πηρσινγκ στο χείλος
Κολωνού 23 υπόγειο η γνωστή ξανθιά μιλφ
Κολωνού 30Β η μελαχρινή με το ωραίο σώμα (που την έχω πάρει δεν θυμάμαι)
Κολωνού 32Γ μελαχρινή νατρντάνα
Κολωνού 32Β δύο κορίτσια το ένα όπως είπαμε (πολύ κυτταρίτιδα) και η άλλη ξανθιά με στητό στηθάκι οβίδα
Κολωνού 27 κάτω δύο κορίτσια το ένα όπως είπαμε (πολύ κυτταρίτιδα) και η Ντενίσα ωραίο παιδί αλλά έχω διαβάσει παλαβά.
Κολωνού 27 πάνω η Μαρία λεπτή πολύ - πληρώθηκε, κακώς διαπίστωσα στην συνέχεια.

Κεραμικού 13 ισόγειο όμορφη λεπτή με 1,5 στήθος την οποία περιμέναμε ώρα να βγει
Κεραμικού 15 πάνω (πολύ κυτταρίτιδα)

Λεωνίδου 28 κάτω η Νατάσσα που είχα πάρει τελευαταία στο Κολ.30Β δεν θυμάμαι με πιο όνομα παίζει εδώ, πάντα επιθετική στο σαλόνι.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μετάξι πρωινή αλλά δυστυχώς η ηλικία και ο φόρτος έχουν μηδενίσει την παρατηρητικότητα και την μνήμη μου.

Ιάσονος 46Α λεπτή ξανθιά μιλφ χωρίς δόντι μπροστινό
Ιάσονος 33 αλλαγή βάρδιας η Αλεξάνδρα και μία άλλη καστανόξανθη με κιλάκια ντυμένες
Ιάσονος 20 δεξιά η Κορίνα
Ιάσονος 20 αριστερά δύο ρωσίδες μιλφ υπερνταρντάνες βαριάς κατηγορίας
Ιάσονος 2 δεξιά γλυκύτατη μελαχρινή νατρντάνα
Ιάσονος 1. 19, 37, 36 δεν θυμάμαι ...  :huh: κι ας μπήκα

η γενική εικόνα πάντως ήταν αυτή της κυτταρίτιδας.

Κολωνού 11 κάτω μαλαχρινούλι καλό λεπτό
Κολωνού 15 ... πολύ κυτταρίτιδα
Κολωνού 23 η ξανθιά με το πηρσινγκ στο χείλος
Κολωνού 23 υπόγειο η γνωστή ξανθιά μιλφ
Κολωνού 30Β η μελαχρινή με το ωραίο σώμα (που την έχω πάρει δεν θυμάμαι)
Κολωνού 32Γ μελαχρινή νατρντάνα
Κολωνού 32Β δύο κορίτσια το ένα όπως είπαμε (πολύ κυτταρίτιδα) και η άλλη ξανθιά με στητό στηθάκι οβίδα
Κολωνού 27 κάτω δύο κορίτσια το ένα όπως είπαμε (πολύ κυτταρίτιδα) και η Ντενίσα ωραίο παιδί αλλά έχω διαβάσει παλαβά.
Κολωνού 27 πάνω η Μαρία λεπτή πολύ - πληρώθηκε, κακώς διαπίστωσα στην συνέχεια.

Κεραμικού 13 ισόγειο όμορφη λεπτή με 1,5 στήθος την οποία περιμέναμε ώρα να βγει
Κεραμικού 15 πάνω (πολύ κυτταρίτιδα)

Λεωνίδου 28 κάτω η Νατάσσα που είχα πάρει τελευαταία στο Κολ.30Β δεν θυμάμαι με πιο όνομα παίζει εδώ, πάντα επιθετική στο σαλόνι.
Τυπε μου αυτη χωρις το δοντι στο 46 α..ειναι ολα τα λεφτα καυλα σωμα με αγριο προσωπο και συναμα πολυ τελειομενη...ο τελειος καλτ συνδιασμος.....

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Μπάρμπαρα από Συγγρού 144 είναι κάπου; Δεν την βλέπω στις βάρδιες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom