Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 242 άτομα (23 μέλη και 219 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπράβο ρε Φυστίκη, είσαι τεράστιος τελικά!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
περασμα απο την αδεια πιατσα της οδου Αχαρνων και περιξ πριν περιπου μια ωρα.....
Παντου ζητάδες και μοτοσυκλετιστες της ομαδας ΔΙΑΣ να πηγαινουν και να ερχονται στην Αχαρνων κανωντας ελεγχο σε αμαξια

Αχαρνων 85
πηγα να μπω αλλα εκεινη την ωρα κλεινανε...
βγηκε μια συμπαθητικια Ρωσοφωνη μελαχρινη νεαρη κοπελα μαζι με την τσατσα στο πεζοδρομιο...
Η κοπελα συμπαθητικη με μαυρο μακρυ μαλλι, η τσατσα Ρωσιδα καστανη μιλφαρα με πολυ ωραιο προσωπο, ανετα θα μπορουσε να κανει καριερα και σαν εργαζομενη  :grin:

Αχαρνων 106
Επαναλειτουργει πλεον σαν στουντελο. Απλο προγραμμα 20 ευρω και ελευθερο στοματικο με 69 30 ευρα
2 κοπελες. Η Λαρίσα μιλφ ,ψιλη Ρωσιδα , πρωην εργαζομενη σε Κωνσταντινουπολεως 61, Καλυμνου 36α και πιο προσφατα στο μασατζιδικο του Ρουβα Χευδεν 15α
Και η Τανια , μια αδιαφορη χονδρη μελαχρινη
Οδος Αγκυρας, Φωκαιας, Διδυμου αδειες απο κοσμο...παντου βαρανε μυγες...
TYYT_5243_s.jpg

Πιπινου 107, κλειστο, οπως και τα στουντιο Πιπινου 118 και Αριστομενους 72
Ιουλιανου 71 κλειστο

τελικα εφαγα ενα αξιοπρεπεστατο σαντουιτς με σουβλακι (με τη συνοδεια μιας καιζερ) στο σουβλατζιδικο κατω απο το Αχαρνων 85.... :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πάμε και μια γρήγορη ενημερωσούλα από Φυλής πριν λίγο (18:00-19:30). Μέτρια κίνηση στη Φυλής αλλά είχαμε μεγάλες συναντήσεις...  :grin:

*Περίμενα ώρα να βγει από το δωμάτιο (δεν μπορούσα να φανταστώ ποιος ήταν μέσα!). Βγαίνει, την παίρνω αγκαλιά και τη σφίγγω όσο δεν πάει... Καθήσαμε αγκαλιά κάνα τέταρτο και τα λέγαμε (έχει κάτι προβληματάκια στη Ρουμανία, όποιος ενδιαφέρεται να ενισχύσει, ξαναφεύγει 29 του μήνα). Κάποια στιγμή μπήκε ο billy13 με ένα "εξωθεσμικό" συναγωνιστή που έχω ξανασυναντήσει, και ω, τι έκπληξη, από το δωμάτιο βγήκε και ο πρόεδρος! (sotirof). Τα είπαμε λιγάκι και μαζί τους, έξω περίμενε και ο billy7... Τελικά δεν πέρασα, αλλά το κανονίσαμε για άλλη μέρα.  :) Βαθμό δε βάζω, γιατί δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός ούτε 1%. (10/10  :grin:)

-Φυλής 84 κάτω. Η Γαβριέλα. Σόρυ billako13, αλλά ξενέρωτη μου φαίνεται... (6/10)

Αυτά από τη Φυλής απόψε, μέτρια κίνηση όπως είπα για Παρασκευή... Ευχαριστώ τους συναγωνιστές για την ευχάριστη παρέα και τη βοήθειά τους...  ;)

Καλό Σ/Κ σε όλους  :)

Η Γαβριέλα είναι και γαμώ τα μουνάκια........είναι ακριβώς αυτό που γουστάρω....(πάλι της είπα για 69.....είπε όχι για 23η φορά.....πήρε τα αρχίδια του billy13 για 22η - αφού έχω περάσει μια φορά μαζί της -.... :thumbsup:)......

Να πω ότι πέρασα με την Μόνικα με 10€....στο Κολωνού 23.........πολύ γαμάτο πιπίνι......την γνωστή από Φυλής 67,για μερικές μέρες....... :cum:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.869
Πόντοι
41.129

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
περασμα απο την αδεια πιατσα της οδου Αχαρνων και περιξ πριν περιπου μια ωρα.....
Παντου ζητάδες και μοτοσυκλετιστες της ομαδας ΔΙΑΣ να πηγαινουν και να ερχονται στην Αχαρνων κανωντας ελεγχο σε αμαξια

Αχαρνων 85
πηγα να μπω αλλα εκεινη την ωρα κλεινανε...
βγηκε μια συμπαθητικια Ρωσοφωνη μελαχρινη νεαρη κοπελα μαζι με την τσατσα στο πεζοδρομιο...
Η κοπελα συμπαθητικη με μαυρο μακρυ μαλλι, η τσατσα Ρωσιδα καστανη μιλφαρα με πολυ ωραιο προσωπο, ανετα θα μπορουσε να κανει καριερα και σαν εργαζομενη  :grin:

Αχαρνων 106
Επαναλειτουργει πλεον σαν στουντελο. Απλο προγραμμα 20 ευρω και ελευθερο στοματικο με 69 30 ευρα
2 κοπελες. Η Λαρίσα μιλφ ,ψιλη Ρωσιδα , πρωην εργαζομενη σε Κωνσταντινουπολεως 61, Καλυμνου 36α και πιο προσφατα στο μασατζιδικο του Ρουβα Χευδεν 15α
Και η Τανια , μια αδιαφορη χονδρη μελαχρινη
Οδος Αγκυρας, Φωκαιας, Διδυμου αδειες απο κοσμο...παντου βαρανε μυγες...
TYYT_5243_s.jpg

Πιπινου 107, κλειστο, οπως και τα στουντιο Πιπινου 118 και Αριστομενους 72
Ιουλιανου 71 κλειστο

τελικα εφαγα ενα αξιοπρεπεστατο σαντουιτς με σουβλακι (με τη συνοδεια μιας καιζερ) στο σουβλατζιδικο κατω απο το Αχαρνων 85.... :grin:

Και εγώ φαλάφελ....κοτόπουλο κτλ έτρωγα....αρχές Αχαρνών εκείνη την ώρα........ :rolleyes:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Βραδυνές καύλες, οπότε περίμενα να πάει 12 και, ώστε να ξεκινήσει η 3η βάρδια, η βάρδια του "σπέσιαλ" τσιμπουκιού.  :pipa1:

Κατευθύνθηκα στο Κων. 166α, όπου περίμενα πως και πως να βρώ την Εύα.
Ο κατακαυλομένος "όφις" που προσπαθούσα να κρύψω μέσα στο παντελόνι μου, ποθούσε να αποπλανήσει την "αθώα" Εύα.  :pipa2:

Μέχρι που κατέβηκα τα σκαλάκια του οίκου . . . . .  :'(

Γιατί έμαθα ότι η Εύα λείπει , με άγνωστη ημ/νια επιστροφής.
Αντί αυτής, ήταν μια κάποια , ακόμα μία Άννα, της σειράς.
Με ξανθό καρέ μαλλάκι, στήθος σφριγηλό, αλλά με τις θηλές προς τα μέσα, ωραίο σωματάκι, που χάλαγε στην "ποντικοφατσούλα" της.

Απογοητεύτηκα. Ο όφις, έψαχνε τρύπα να κρυφτεί. Αποτυχία.  :(

Αλλά, σκέφτηκα να μην αφήσω την διαδρομή να πάει χαμένη και να την δοκιμάσω.  :headbang:
Μαλακία. Η κοπέλα χλιαρή, νερόβραστη, άνοστη. Η παρουσία της ανεπαίσθητη, ούτε που θυμάμαι την φωνή της.
Δεν τελείωσα, της είπα να φύγει.
Εκείνη, από την μια απόρησε, δεν κατάλαβε και τον όρο: άνευρη, που της είπα, αλλά ήξερε να μου πεί πως ήταν από της 5 το απόγευμα και θα είναι ως το πρωί.
Στα αρχίδια μου και μένα, εγώ το 20αρικο το έδωσα, όμως.
Επίσης, είχε το θράσος να μου πεί πως έχει και σταθερή πελατία . . . . . .
Τι να κάνουμε? Γούστα είναι αυτά.
Σε μερικούς αρέσει και η νεκροφιλία . . . .  :S

Επισκέπτης
χθες απογευματινη βολτα στην φυλης...στα περισσοτερα επαιζαν οι γνωστες,μαλιστα μπορω να πω οτι ειχε αρκετο κοσμο οι περισσοτεροι ηταν πιτσιρικαδες με αποκορυφωμα μια παρεα καμια 10ριων που μπαινοβγαιναν απο μπουρδελο σε μπουρδελο για να κανουν την πλακα τους και να σπασουν τα νευρα των εκδιδομενων κοριστσιων...τελικα δοκιμασα μια ρωξανη στο φυλης 66α παρα πολυ τυπικη μεσα...
Υ.Γ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ Φ54Α ΤΗΝ ΟΡΟΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΒΛΕΠΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΗ ΝΤΟΥΡΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Ο ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΞΑΝΘΟΜΑΛΛΙ ΣΥΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ...

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
ξερει καποιος αν ειναι η ολγα απο Δ20 βαρδια τωρα  η αν καποιος ξερει που θα ειναι απο τις 16.30 σημεραελω να τγ γ?  Ταξιδευω  καταδρομικη και θελω να τη γαμησω σημερα.απαντηστε γρηγορα αδελφια

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Πρωινή βόλτα στη Φυλής (9:00-11:30) με 3 καταθέσεις... Έφαγα πολύ καραμούζιασμα σήμερα, θα αναφέρω γι αυτό στο τέλος κυρίως...

Διδύμου

-7 αριστερά. Ελένη. Απλό. (7/10)
-7 δεξιά. Ανδριάνα.
-8 κάτω. 2 ξανθά πιτσιρίκια Ρωσίδια, Λάουρα και Αννίτ(σκ)α. Αδιάφορα, νομίζω απλό. (6/10)
-8 πάνω. Η γνωστή τσιγγάνα πιτσιρίκα, Αλεξάνδρα. Τσάτσος ο "Δράκουλας". Απλό. (7/10)

Φωκαίας

-27 πάνω. Μπάρμπορα με φρεσκολουσμένο μαλλί... (Την ώρα που πήγα σχόλαγε η προηγούμενη βάρδια φανταστείτε) Προμιλφ μελαχρινή Ρουμάνα, μόνιμα κουρούμπελο... Ξαναμπατάλεψε μου φαίνεται... (πήρε λίγα κιλάκια...). Φουλ. (7/10)
-27 ισόγειο. Η Μαρία η κοντή, πάντα πρόσχαρη αλλά σήμερα την είδα κάπως πεσμένη (ίσως κρυωμένη) οπότε τη χαιρέτησα απλά και δεν πέρασα. Ελεύθερο. (8/10)
-27 υπόγειο. Έλενα με βυζάρες... Με καραμούζιασε άσχημα, αλλά το ένστικτό μου μου έλεγε να περάσω... (1,5 χρόνο μετά!) Απλό (9/10) (PAID)
-24. Φλώρα. Απίστευτα ταλαιπωρημένη, λες και γύρισε άλλος άνθρωπος αυτό το κορίτσι... Φουλ. (6/10)

-25 κάτω. Άννα Πολωνέζα. Ελεύθερο στοματικό. (6/10)
-25 πάνω. Κλειστό.

-19. Αλίνα. Πιτσιρίκα με κότσο, κρύα στο σαλόνι. Φουλ.
-17 κάτω. Ειρήνη (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ). Πρόκειται για τη γνωστή μελαχρινή Βουλγάρα, του Μπέμπα, μελαχρινή προς καστανή (πλέον), χωρίς βυζί, ωραίος κώλος όμως, μέτριο πρόσωπο, αλλά εγώ δεν τη θεωρώ και φόλα... Φουλ πρόγραμμα. (7/10)

Φυλής

-54. Ρωξάνη. Η χοντρούλα τσιγγανορουμάνα με ωραίο πρόσωπο... Απλό. (7/10)
-56. Νικολέτα.

*Συναπάντημα με τον πρόεδρο... (sotirof)

-66 δεξιά. Γιάννα. Απλό. (8/10)
-66 αριστερά. Χριστίνα η Καζακστανή. Απλό. (8/10)

-74. Αριστερά. Άννα. Γλυκούλα στο πρόσωπο, αλλά άβυζη... Πρωκτικό. (6/10)
-74. Δεξιά. Τερέζα. Πανέμορφο μωράκι, αλλά πρέπει να μη μιλάει λέξη ελληνικά... Καστανόξανθη με βυζάρες, χαμογελαστή αλλά ντροπαλή στο σαλόνι. Τη βλέπω βδομάδες τώρα και θέλω να περάσω, αλλά το θεωρώ πολύ επίφοβο... (9/10)

-80. (NEW) Καινούρια κοπέλα, μια μελαχρινή μελαμψή πιτσιρίκα με νορμάλ σώμα, 2αρι στήθος, που μου θύμισε την Ελένη από Φωκαίας 17 (Φ104) ή και την Μαίρη από την ίδια αλυσίδα πριν μπαταλέψει... Πρόσωπο μέτριο βέβαια... Δε ρώτησα όνομα γιατί ήταν τσατσά η στριμμένη δίδυμη Ρωσίδα... Αντί να με καραμουζιάσει επειδή πάω και δεν μπαίνω, με καραμούζιασε επειδή κάθομαι πολλή ώρα μέσα λέει...  :priest: Απλό. (7/10)

-59. Κλειστό.
-61. Έκλεισε πριν μπω, μάλλον από τη βραδινή...

-65. Αντζελίνα. Το ξενέρωτο καστανόξανθο "μοντέλο". (6/10)
-67. Στεφανία το άλογο... Αυτή μου ρίχνει 2 κεφάλια με τα τακούνια, παίζει να είναι περίπου 1.90 τελικά... (7/10)
-69 πάνω. Τζουλιάνα. Φουλ. (7/10)
-69 κάτω. Τάνια. Καστανόξανθη προμιλφ με σφικτό σώμα. Άγριο καραμούζιασμα... Ελεύθερο νομίζω. (8/10)

*Δεύτερο συναπάντημα με τον πρόεδρο... (sotirof)

-84 κάτω. Κλειστό.
-84 πάνω. Τζίνα. Το πολλά υποσχόμενο νέο αμόρε, που τελικά ξεφούσκωσε. Πιτσιρίκα Αλβανίδα παιχνιδιάρα με αρκετά θέματα υγιεινής... (καστανοκόκκινα μαλλιά, ωραία φατσούλα, μικρό στήθος, ωραίο κώλος) Πέρασα για 3η φορά προκειμένου να βγάλω ένα συμπέρασμα... Απερρίφθη δυστυχώς... Απλό. (6/10) (PAID)
-86 πάνω. Κλειστό.
-86 κάτω. Τζούλια. Επιστροφή και πρωινή... Μακριά ξανθά μαλλιά πλέον, κοντοπούτανο με πεσμένο στήθος, αλλά σφικτό και καθαρό σώμα, πολύ παιχνιδιάρα... Με την Τζούλια γνωριζόμαστε καιρό, σχεδόν 2 χρόνια πια... Έχω περάσει 10-15 μαζί της, αλλά είχα να περάσω από το καλοκαίρι τελευταία φορά. Ποτέ δεν περνάω χάλια, ποτέ δεν περνάω και σούπερ... Προσπαθώ να της εξηγήσω ότι όταν περνάω μαζί της νιώθω πλέον σαν να πηδάω την αδερφή μου, αλλά επειδή ξέρω ότι η κοπέλα αυτή είναι καλή και τα έχει ανάγκη τα λεφτά, με έπεισε να μπω... Θα ακολουθήσει και μία κριτική, έτσι απλά για τη φιλότιμη της προσπάθεια να μου αλλάξει γνώμη... Πρωκτικό. (9/10) (PAID)

*Εδώ τελειώνει η ενημέρωση, θα ακολουθήσει εκτενής σχολιασμός (τον οποίο τον βάζω στο τέλος για να μην κουράζω...

Σήμερα έφαγα πολύ καραμούζιασμα και δεν το περίμενα σε πρωινή βάρδια γιατί δεν έρχομαι συχνά (1 φορά τη βδομάδα), αλλά όπως μου εξήγησε και ο πρόεδρος έτσι συμβαίνει γιατί δεν έχουνε δουλειά... Και μερικές είναι και απογευματινές οποότε με ξέρανε από το απόγευμα που κατεβαίνω 3-4 τη βδομάδα...

Σε 1-2 σπίτια με καραμουζιάσανε τόσο άσχημα που ένιωσα λες και είμαι κανένας αλήτης, κανένα πρεζόνι (καλά εσύ δε δουλεύεις; δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; δεν κοιμάσαι ποτέ; με καμία δεν περνάς, όλη μέρα βόλτα! και μου το έχουνε πει κι άλλες που σε έχουνε δει). Ντράπηκα τόσο πολύ (γιατί ίσως είναι εν μέρει αλήθεια) που δεν είχα όρεξη να μπω πουθενά μετά. Βέβαια τελικά μπήκα 3 φορές και θα γράψω και κριτικές...  :sunglasses:

Σκέφτομαι να αραιώσω κάπως τις ενημερώσεις γιατί από ότι φαίνεται δεν έχω τόσο γερό στομάχι όπως άλλοι...  :-

ΥΓ: Δεκτές οι όποιες συμβουλές/κουβέντες συμπαράστασης για αυτό το θέμα μέσω πμ και θρεντ. Ειλικρινά με ρίξανε πολύ, αλλά στα αρχίδια μου πρέπει να τις γράψω όπως μου είπε και η Τζούλια...  :)

ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σε 1-2 σπίτια με καραμουζιάσανε τόσο άσχημα που ένιωσα λες και είμαι κανένας αλήτης, κανένα πρεζόνι (καλά εσύ δε δουλεύεις; δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; δεν κοιμάσαι ποτέ; με καμία δεν περνάς, όλη μέρα βόλτα! και μου το έχουνε πει κι άλλες που σε έχουνε δει). Ντράπηκα τόσο πολύ (γιατί ίσως είναι εν μέρει αλήθεια) που δεν είχα όρεξη να μπω πουθενά μετά. Βέβαια τελικά μπήκα 3 φορές και θα γράψω και κριτικές...  :sunglasses:

Σκέφτομαι να αραιώσω κάπως τις ενημερώσεις γιατί από ότι φαίνεται δεν έχω τόσο γερό στομάχι όπως άλλοι...  :-

ΥΓ: Δεκτές οι όποιες συμβουλές/κουβέντες συμπαράστασης για αυτό το θέμα μέσω πμ και θρεντ. Ειλικρινά με ρίξανε πολύ, αλλά στα αρχίδια μου πρέπει να τις γράψω όπως μου είπε και η Τζούλια...  :)

ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!  :rockon:

Μύστη μου....πρέπει να σε μάθουμε τακτικές αντί-καραμούζας.......αυτό λέγαμε εχθές! Εγώ έχω αγριέψει και αντιμετωπίζω με το ίδιο νόμισμα την κάθε τσα2....ή εργαζόμενη που τολμήσει να καραμουζιάσει..... :S
Οι μαλακίες κομμένες.... ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μην μασάς τύπε απο καραμούζες,ωραίος για την ενημέρωση  :rockon:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
μην μασάς τύπε απο καραμούζες,ωραίος για την ενημέρωση  :rockon:
Πρωινή βόλτα στη Φυλής (9:00-11:30) με 3 καταθέσεις... Έφαγα πολύ καραμούζιασμα σήμερα, θα αναφέρω γι αυτό στο τέλος κυρίως...

Διδύμου

-7 αριστερά. Ελένη. Απλό. (7/10)
-7 δεξιά. Ανδριάνα.
-8 κάτω. 2 ξανθά πιτσιρίκια Ρωσίδια, Λάουρα και Αννίτ(σκ)α. Αδιάφορα, νομίζω απλό. (6/10)
-8 πάνω. Η γνωστή τσιγγάνα πιτσιρίκα, Αλεξάνδρα. Τσάτσος ο "Δράκουλας". Απλό. (7/10)

Φωκαίας

-27 πάνω. Μπάρμπορα με φρεσκολουσμένο μαλλί... (Την ώρα που πήγα σχόλαγε η προηγούμενη βάρδια φανταστείτε) Προμιλφ μελαχρινή Ρουμάνα, μόνιμα κουρούμπελο... Ξαναμπατάλεψε μου φαίνεται... (πήρε λίγα κιλάκια...). Φουλ. (7/10)
-27 ισόγειο. Η Μαρία η κοντή, πάντα πρόσχαρη αλλά σήμερα την είδα κάπως πεσμένη (ίσως κρυωμένη) οπότε τη χαιρέτησα απλά και δεν πέρασα. Ελεύθερο. (8/10)
-27 υπόγειο. Έλενα με βυζάρες... Με καραμούζιασε άσχημα, αλλά το ένστικτό μου μου έλεγε να περάσω... (1,5 χρόνο μετά!) Απλό (9/10) (PAID)
-24. Φλώρα. Απίστευτα ταλαιπωρημένη, λες και γύρισε άλλος άνθρωπος αυτό το κορίτσι... Φουλ. (6/10)

-25 κάτω. Άννα Πολωνέζα. Ελεύθερο στοματικό. (6/10)
-25 πάνω. Κλειστό.

-19. Αλίνα. Πιτσιρίκα με κότσο, κρύα στο σαλόνι. Φουλ.
-17 κάτω. Ειρήνη (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ). Πρόκειται για τη γνωστή μελαχρινή Βουλγάρα, του Μπέμπα, μελαχρινή προς καστανή (πλέον), χωρίς βυζί, ωραίος κώλος όμως, μέτριο πρόσωπο, αλλά εγώ δεν τη θεωρώ και φόλα... Φουλ πρόγραμμα. (7/10)

Φυλής

-54. Ρωξάνη. Η χοντρούλα τσιγγανορουμάνα με ωραίο πρόσωπο... Απλό. (7/10)
-56. Νικολέτα.

*Συναπάντημα με τον πρόεδρο... (sotirof)

-66 δεξιά. Γιάννα. Απλό. (8/10)
-66 αριστερά. Χριστίνα η Καζακστανή. Απλό. (8/10)

-74. Αριστερά. Άννα. Γλυκούλα στο πρόσωπο, αλλά άβυζη... Πρωκτικό. (6/10)
-74. Δεξιά. Τερέζα. Πανέμορφο μωράκι, αλλά πρέπει να μη μιλάει λέξη ελληνικά... Καστανόξανθη με βυζάρες, χαμογελαστή αλλά ντροπαλή στο σαλόνι. Τη βλέπω βδομάδες τώρα και θέλω να περάσω, αλλά το θεωρώ πολύ επίφοβο... (9/10)

-80. (NEW) Καινούρια κοπέλα, μια μελαχρινή μελαμψή πιτσιρίκα με νορμάλ σώμα, 2αρι στήθος, που μου θύμισε την Ελένη από Φωκαίας 17 (Φ104) ή και την Μαίρη από την ίδια αλυσίδα πριν μπαταλέψει... Πρόσωπο μέτριο βέβαια... Δε ρώτησα όνομα γιατί ήταν τσατσά η στριμμένη δίδυμη Ρωσίδα... Αντί να με καραμουζιάσει επειδή πάω και δεν μπαίνω, με καραμούζιασε επειδή κάθομαι πολλή ώρα μέσα λέει...  :priest: Απλό. (7/10)

-59. Κλειστό.
-61. Έκλεισε πριν μπω, μάλλον από τη βραδινή...

-65. Αντζελίνα. Το ξενέρωτο καστανόξανθο "μοντέλο". (6/10)
-67. Στεφανία το άλογο... Αυτή μου ρίχνει 2 κεφάλια με τα τακούνια, παίζει να είναι περίπου 1.90 τελικά... (7/10)
-69 πάνω. Τζουλιάνα. Φουλ. (7/10)
-69 κάτω. Τάνια. Καστανόξανθη προμιλφ με σφικτό σώμα. Άγριο καραμούζιασμα... Ελεύθερο νομίζω. (8/10)

*Δεύτερο συναπάντημα με τον πρόεδρο... (sotirof)

-84 κάτω. Κλειστό.
-84 πάνω. Τζίνα. Το πολλά υποσχόμενο νέο αμόρε, που τελικά ξεφούσκωσε. Πιτσιρίκα Αλβανίδα παιχνιδιάρα με αρκετά θέματα υγιεινής... (καστανοκόκκινα μαλλιά, ωραία φατσούλα, μικρό στήθος, ωραίο κώλος) Πέρασα για 3η φορά προκειμένου να βγάλω ένα συμπέρασμα... Απερρίφθη δυστυχώς... Απλό. (6/10) (PAID)
-86 πάνω. Κλειστό.
-86 κάτω. Τζούλια. Επιστροφή και πρωινή... Μακριά ξανθά μαλλιά πλέον, κοντοπούτανο με πεσμένο στήθος, αλλά σφικτό και καθαρό σώμα, πολύ παιχνιδιάρα... Με την Τζούλια γνωριζόμαστε καιρό, σχεδόν 2 χρόνια πια... Έχω περάσει 10-15 μαζί της, αλλά είχα να περάσω από το καλοκαίρι τελευταία φορά. Ποτέ δεν περνάω χάλια, ποτέ δεν περνάω και σούπερ... Προσπαθώ να της εξηγήσω ότι όταν περνάω μαζί της νιώθω πλέον σαν να πηδάω την αδερφή μου, αλλά επειδή ξέρω ότι η κοπέλα αυτή είναι καλή και τα έχει ανάγκη τα λεφτά, με έπεισε να μπω... Θα ακολουθήσει και μία κριτική, έτσι απλά για τη φιλότιμη της προσπάθεια να μου αλλάξει γνώμη... Πρωκτικό. (9/10) (PAID)

*Εδώ τελειώνει η ενημέρωση, θα ακολουθήσει εκτενής σχολιασμός (τον οποίο τον βάζω στο τέλος για να μην κουράζω...

Σήμερα έφαγα πολύ καραμούζιασμα και δεν το περίμενα σε πρωινή βάρδια γιατί δεν έρχομαι συχνά (1 φορά τη βδομάδα), αλλά όπως μου εξήγησε και ο πρόεδρος έτσι συμβαίνει γιατί δεν έχουνε δουλειά... Και μερικές είναι και απογευματινές οποότε με ξέρανε από το απόγευμα που κατεβαίνω 3-4 τη βδομάδα...

Φιλε γραψτες στις Αρχιδαρες σου.......Μηπως ειδες την αρριβωνιαρα μου την Ολγα γιατι πρεπει να τη καταγαμησω οποσδηποτε σημερα
απο Διδυμου 20

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Nai ορέστη μην κάνεις τσαρκες και μη γαμας επειδή κάποιες γριες έχουν αποχαζέψει απ την πολλή κλεισούρα στα μπουρδελα.δηλαδή άμα σε καραμουζιασει κανένας σοβαρός άνθρωπος τι θα κάνεις,θα αυτοκτονήσεις?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Nai ορέστη μην κάνεις τσαρκες και μη γαμας επειδή κάποιες γριες έχουν αποχαζέψει απ την πολλή κλεισούρα στα μπουρδελα.δηλαδή άμα σε καραμουζιασει κανένας σοβαρός άνθρωπος τι θα κάνεις,θα αυτοκτονήσεις?

Πρέπει να τον κάνουμε μια τσάρκα....... :sunglasses:

ξερει καποιος αν ειναι η ολγα απο Δ20 βαρδια τωρα  η αν καποιος ξερει που θα ειναι απο τις 16.30 σημεραελω να τγ γ?  Ταξιδευω  καταδρομικη και θελω να τη γαμησω σημερα.απαντηστε γρηγορα αδελφια

Φιλε γραψτες στις Αρχιδαρες σου.......Μηπως ειδες την αρριβωνιαρα μου την Ολγα γιατι πρεπει να τη καταγαμησω οποσδηποτε σημερα

Δεν θα είναι το ΣΚ τύπε......... ;) Ατύχησες.....καλά πότε πρόλαβε και έγινε αρραβωνιαστικιά σου η Όλγα.....?  :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Eδω εγω που ζητημα ειναι να εχω παει 5 φορες στην ζωη μου Μεταξουργειο μου την λενε. Πως εχω ξαναπερασει, πως ερχομαι απο την πανω μερια των σπιτιων αμα πω το κλασικο πως θελω να τελειωσω την βολτα μου κτλ.  :huh:
Οι αναδουλειες βλεπεις. Το ζητημα ειναι οτι τις αντιμετωπιζω αναλογα, σιγα μην με επηρεασει τι λεει μια κωλογρια σε ενα μπουρδελο.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
μην μασάς τύπε απο καραμούζες,ωραίος για την ενημέρωση  :rockon:
kαλημερα σε ολους ενοειτε φιλε οτι δεν πρεπει να σε επηρεαζουν οι αθλιες συμπεριφορες και τα κραξιματα απο αμορφοτες και γελοιες τσατσαδες εχω ακουσει ατακες του στιλ αμα εσυ περασεις ποτε εγω θα γινω αεροπορος η μην γαμας τοσο πολυ κανε και καμια βολτα μαλακιες καλη συνεχεια και γυρες σε ολους

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom