n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
θα συμφωνήσω , και μάλιστα τώρα που πήρε κάποια κιλάκια είναι σούπερ...ο κωλος της κοπελας ειναι ονειρο...
θα συμφωνήσω , και μάλιστα τώρα που πήρε κάποια κιλάκια είναι σούπερ...ο κωλος της κοπελας ειναι ονειρο...
το 54α έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό , το 54β δουλεύει κανονικά
ρε μαν ενας μια σελιδα πισω ανεφερε καποια γκαμπυ στο κεραμεικου 15Α,ναι.....το είχα ξεχάσει το 54α........ :S
Ποια.......?ρε μαν ενας μια σελιδα πισω ανεφερε καποια γκαμπυ στο κεραμεικου 15
και η περιγραφη και το ονομα σε μια παει το μυαλο μου
δε ξερω για κανε και συ μια μαντεψιαΠοια.......?
Μάλλον.........πρέπει να είναι νέα κοπέλα......δε ξερω για κανε και συ μια μαντεψια
λες να πεφτω εξω στο συμπερασμα
Α μάλιστα,ευχαριστώ.το 54α έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό , το 54β δουλεύει κανονικά
Το "πορνοστάρικο" μου λέει οτι θα είναι πολύ ενδιαφέρον το μωρό!!
κατερίνα ;)Εξηκίου: Το μεσαίο ήταν ανοιχτό μεν, κλειδωμένο δε
Στo αριστερά που συχνάζει τα πρωινά η πρώην πορνοστά Τζούλια, το βράδυ ήταν κλασσικά στη θέση της μια ξανθιά μιλφού πληθωρική με βυζάρες κ αγριόφατσα. Πώς τη λένε αυτή ρε παίδες?
διάβασα την κριτική του Ν. Σμύρνη76 για την Φλώρη στο Φωκαίας 24.
ρε μεγάλε σε ποια γλώσσα μίλαγες με την Φλώρη; σε ποια γλώσσα σου έλεγε έτσι μωρό μου σκίσε με;
αυτή δεν μιλάει παρά ελάχιστα Ελληνικά. πάντως μαζί της δεν συνεννοείται κάποιος.
μας δουλεύεις ψιλό γαζί εδώ μέσα με αυτά που γράφεις
διάβασε όλη την κριτική του και θα δεις αν εσύ θα μπορούσες να καταλάβεις όλα αυτά από την Φλώρη που δεν λέει ούτε αυτά που έγραψα παραπάνω.
την έχω πάρει 3, 4 φορές και ξέρω αν μιλάει ή όχι.
Ηρέμησε......... ;)διάβασα την κριτική του Ν. Σμύρνη76 για την Φλώρη στο Φωκαίας 24.
ρε μεγάλε σε ποια γλώσσα μίλαγες με την Φλώρη; σε ποια γλώσσα σου έλεγε έτσι μωρό μου σκίσε με;
αυτή δεν μιλάει παρά ελάχιστα Ελληνικά. πάντως μαζί της δεν συνεννοείται κάποιος.
Ηρέμησε......... ;)
Λιγο πολυ και με μενα ειχε παρομοια κουβεντα ... βρεθηκαμε σημερα και μου ειπε οτι ηταν στην Καλαματα σε σπιτι πολυ χειροτερο απο αυτο που δουλευει πιο βρωμικο χωρις ανετο ντους με μικρα και κρυα δωματια. Πηγανε οι αστυνομικοι αλλα , απ οτι καταλαβα τουλαχιστον, μονο την ελεγξαν και δεν της εκαναν τπτ αφου ειναι νομιμη.
Πραγματι σημερα ηταν λιγο πιο μαζεμενη και πιο κομπλαρισμενη απο αλλες φορες.
Τελικα σιγουρσ δεν ειναι φιλολογος αλλα καποια συννενοηση με λιγο υπομονη την πετυχαινει κανεις.
Παιδιά έχει ατονίσει πολύ το θέμα της ενημέρωσης τελευταία απογευματινής και βραδινής βάρδιας, τι γίνεται;
Φωκαίας 27 (πάνω):[/b] Μιχάελα, η πρώην Μισέλ με τις βυζάρες, από το Μεταξουργείο...
Ελπίζω να βοήθησα κανέναν που είναι καθόδον, καλό ξημέρωμα σε όλους. ;)
Δικέ μου,μερικές ατάκες σις μαθαίνουν πριν καν μάθεις άλλες λέξεις απαραίτητες για βιοπορισμό.Για παράδειγμα,μια πουτάνα δεν χρειάζεται να απαγγείλει το προοίμιο της Ιλιάδας ή Καβάφη,αλλά το να σου πετάει ένα σκίσε με,ένα σκάψε τη μουνάρα μου κτλ είναι κομμάτι της δουλειάς της και ας μην ξέρει τι σημαίνουν όλα αυτά.διάβασα την κριτική του Ν. Σμύρνη76 για την Φλώρη στο Φωκαίας 24.