Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 393 άτομα (42 μέλη και 351 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Α,ναι.....το είχα ξεχάσει το 54α........ :S
ρε μαν ενας μια σελιδα πισω ανεφερε καποια γκαμπυ στο κεραμεικου 15
και η περιγραφη και το ονομα σε μια παει το μυαλο μου  :sunglasses:

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Το πρωι επισκεφτηκα το ιδρυμα της οδου Φυλης 74 (δεξια) και συγκεκριμενα την δις Τερεζα. Μιας και δεν βρισκω καμια κριτικη ειπα να κανω μια αναφορα εδω.
Για αυτους που δεν την ξερουν, η Τερεζα ειναι ψηλη (γυρω στο 1.70) ξανθια με ισια μαλλια και ομορφο προσωπο, σωμα αδυνατο και με χαρακτηριστικο τις δυο τεραστιες τορπιλες 4+ βαθμων που διαθετει  :tits2:, οι οποιες ειναι φυσικες, ικανοποιητικα στητες και σφιχτες.
Αφου κατεθεσα τον οβολο μου και ολοκληρωσα την προδικασια με την τσατσα, ορισαμε τακτικη δικασιμο ενωπιον του δωματιου...Η Τερεζα εκανε δεκτη την αιτηση μου και το δικαστηριο εκρινε οτι η συνευρεση ηταν ελλειπης και μετρια. Παρα ταυτα, τα χρηματα δεν πηγαν χαμενα μιας και η συνευρεση ειναι δεκτικη εφεσεως, ητοι χρηζει και δευτερης ευκαιριας.

υγ. στον οικο της οδου Φυλης 71Α, πρωινη βαρδια, εθεαθει πορνοσταρικο ξανθο μωρο εν ονοματι Ντανιελα. Οποιος εχει προσωπικη εμπειρια ας καταθεσει τα πραγματικα γεγονοτα ενωπιον του ιστοτοπου.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Το "πορνοστάρικο" μου λέει οτι θα είναι πολύ ενδιαφέρον το μωρό!!  :pipa1:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εξηκίου: Το μεσαίο ήταν ανοιχτό μεν, κλειδωμένο δε
Στo αριστερά που συχνάζει τα πρωινά η πρώην πορνοστά Τζούλια, το βράδυ ήταν κλασσικά στη θέση της μια ξανθιά μιλφού πληθωρική με βυζάρες κ αγριόφατσα. Πώς τη λένε αυτή ρε παίδες?
κατερίνα ;)

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
διάβασα την κριτική του Ν. Σμύρνη76 για την Φλώρη στο Φωκαίας 24.

ρε μεγάλε σε ποια γλώσσα μίλαγες με την Φλώρη; σε ποια γλώσσα σου έλεγε έτσι μωρό μου σκίσε με;

αυτή δεν μιλάει παρά ελάχιστα Ελληνικά. πάντως μαζί της δεν συνεννοείται κάποιος.

μας δουλεύεις ψιλό γαζί εδώ μέσα με αυτά που γράφεις

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16

ρε μεγάλε σε ποια γλώσσα μίλαγες με την Φλώρη; σε ποια γλώσσα σου έλεγε έτσι μωρό μου σκίσε με;

αυτή δεν μιλάει παρά ελάχιστα Ελληνικά. πάντως μαζί της δεν συνεννοείται κάποιος.

Δεν σας δουλευει!Αυτα τα λεει στα ελληνικα!δεν ειναι δυσκολο.τυποποιημενες ετοιμες φρασεις ειναι,που τις χρησιμοποιουν όλες!

Προς Νεα Σμυρνη!Οντως ηταν διαφορετικη σημερα,με μετρια διάθεση,αλλα θα στρώσει  πιστευω!

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
διάβασε όλη την κριτική του και θα δεις αν εσύ θα μπορούσες να καταλάβεις όλα αυτά από την Φλώρη που δεν λέει ούτε αυτά που έγραψα παραπάνω.
την έχω πάρει 3, 4 φορές και ξέρω αν μιλάει ή όχι.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
διάβασε όλη την κριτική του και θα δεις αν εσύ θα μπορούσες να καταλάβεις όλα αυτά από την Φλώρη που δεν λέει ούτε αυτά που έγραψα παραπάνω.
την έχω πάρει 3, 4 φορές και ξέρω αν μιλάει ή όχι.

Την διαβασα την κριτικη!Και μενα τα ιδια μου πε!Δεν ειπε μπηκε φυλακη,ειπε απλα την επιασε η αστυνομια!Και οντως ηταν φοβισμενη και κρυωνε,και ηθελε αγκαλιες για να ζεσταθει και τετοια!Δεν σημαινει οτι επειδη δεν ξερει ελληνικα δεν μπορεις να συνενοηθεις,πεταει μερικες λεξεις και μιλαει οπως μπορει,δεν ειναι βεβαια και να πιασετε συζητηση,αλλα αν σου πει καιτι απο μονη της ειναι ευκολο να το καταλαβεις,και εγω εχω μπει πολλες φορες,δεν λεω νουμερο!Αλλα αυτα τα σκισε με ,και μπραβο μωρο μου,τα ελεγε και απο τις αρχες που δεν ηξερε ουτε μια λέξη!Ολες τα ιδια λενε!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Ηρέμησε......... ;)

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Λιγο πολυ και με μενα ειχε παρομοια κουβεντα  ... βρεθηκαμε σημερα και μου ειπε οτι ηταν στην Καλαματα σε σπιτι πολυ χειροτερο απο αυτο που δουλευει πιο βρωμικο χωρις ανετο ντους με μικρα και κρυα δωματια. Πηγανε οι αστυνομικοι αλλα , απ οτι καταλαβα τουλαχιστον, μονο την ελεγξαν και δεν της εκαναν τπτ αφου ειναι νομιμη.
Πραγματι σημερα ηταν  λιγο πιο μαζεμενη και πιο κομπλαρισμενη απο αλλες φορες.
Τελικα σιγουρσ δεν ειναι φιλολογος αλλα καποια συννενοηση με λιγο υπομονη την πετυχαινει κανεις.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16

Ρε Billy αφου δεν καταλαβαινει οτι αυτα που γραφει ο Σμυρνη,δεν ειναι τα λογια της Φλωρης,αλλα αυτα που καταλαβε οτι του ειπε η Φλώρη!

Λιγο πολυ και με μενα ειχε παρομοια κουβεντα  ... βρεθηκαμε σημερα και μου ειπε οτι ηταν στην Καλαματα σε σπιτι πολυ χειροτερο απο αυτο που δουλευει πιο βρωμικο χωρις ανετο ντους με μικρα και κρυα δωματια. Πηγανε οι αστυνομικοι αλλα , απ οτι καταλαβα τουλαχιστον, μονο την ελεγξαν και δεν της εκαναν τπτ αφου ειναι νομιμη.
Πραγματι σημερα ηταν  λιγο πιο μαζεμενη και πιο κομπλαρισμενη απο αλλες φορες.
Τελικα σιγουρσ δεν ειναι φιλολογος αλλα καποια συννενοηση με λιγο υπομονη την πετυχαινει κανεις.

Ε ναι!  :thumbsup:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Παιδιά έχει ατονίσει πολύ το θέμα της ενημέρωσης τελευταία απογευματινής και βραδινής βάρδιας, τι γίνεται;

Φωκαίας 27 (πάνω):[/b] Μιχάελα, η πρώην Μισέλ με τις βυζάρες, από το Μεταξουργείο...

Ελπίζω να βοήθησα κανέναν που είναι καθόδον, καλό ξημέρωμα σε όλους.  ;)

Απόψε ήταν στο 27 ισόγειο (το μεσαίο).
Μιλάμε για ΤΑ βυζιά.

Και μέσα δεν είναι κακιά, προσπαθεί, για ανάλογα με την ηλικία της κάτι καταφέρνει.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865

Δικέ μου,μερικές ατάκες σις μαθαίνουν πριν καν μάθεις άλλες λέξεις απαραίτητες για βιοπορισμό.Για παράδειγμα,μια πουτάνα δεν χρειάζεται να απαγγείλει το προοίμιο της Ιλιάδας ή Καβάφη,αλλά το να σου πετάει ένα σκίσε με,ένα σκάψε τη μουνάρα μου κτλ είναι κομμάτι της δουλειάς της και ας μην ξέρει τι σημαίνουν όλα αυτά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom