Συμπληρωνοντας τους συναγωνιστες
Μινι ενημερωση από τρια σπιτακια στα οποια μπηκα τωρα το μεσημερι
Αλκιβιαδου 16α δυο γυναικες,εξισου γοητευτικες.Η ψηλη ξανθια λιλιαν και η μασαζοmlf συλβια,επαγγελματιας του ειδους.Πηγα για καταθεση αποκλειστικα για την βικτωρια,και αφου δεν τη βρηκα,κατευθυνθηκα προς περγαμου 27 και αλκαμενους 113,τα οποια ειναι συγκοινωνουντα δοχεια οσον αφορα τη διελευση των κοριτσιων,μηπως την πετυχω εκει
Περγαμου 27 ισογειο δυο κοπελες,η αφρατουλα και τσαχπινα μελαγχροινη τατιανα,και η βικη,η σεξι γειτονισα πιθανον που ηταν στο δωματιο
Αλκαμενους 113 βαλερια,δυο βαρδιες σημερα,θα είναι και το απογευμα,αν και συνηθως τη πεμπτη το απογευμα εχει πολυωρα ραντεβου.Καταθεση τελικα,η οποια αν και φαινοταν να ξεκινα χαλαρα,κατεληξε με μεγαλη ενταση και με καλυψε πληρως
Επισης ν αναφερω ότι τη κυριακη το απογευμα αλικιβιαδου 16γ δουλευε η ντ(ι)ανα,ψηλη μελαγχροινη νταρντανοκοπελα με ρουμανικη αυρα.Η κοπελα αυτή εχει περασει και από
Φυλής 67 και 71β,ενώ προσφατα δουλευε ξανθιπης 2,οπου την ειχε παρει ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Φιλε αγρινιωτη sentonakia ,με τον πυραυλο ειμαστε φιλοι,αυτό σημαινει ότι ο χτεσινος διαλογος ηταν αποκλειστικα χιουμοριστικος.Και μιλωντας γενικοτερα,από τη στιγμη που εχω αποφασισει ότι καποιο ανθρωπο τον εχω επιλεξει για να είναι φιλος μου,αυτό σημαινει ότι τον εχω δεχτει και με τα λαθη του,και με το χιουμορ του,με μοναδικη υποχρεωση,σαν αληθινος φιλος,μονο να του τα επισημαινω
Ηδη απο τη χτεσινη συζητηση,με απαλαξε απο τη σοβαρη κατηγορια του κρυπτοομοφυλοφιλου ,στη σαφως λιγοτερο σοβαρη κατηγορια του γλυφτρακια