n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.787
- Πόντοι
- 46.232
η Χριστίνα η Ρουμάνα είναι έχει δουλέψει Φυλής 59 , Φυλής 65β , Φυλής 134 , Φυλής 54β και στο Μεταξουργείο....πάρε μερικές κριτικέςΡε παίδες, πέρασα μια μίνι βόλτα σήμερα από Λιοσσίων γειτονιά κατά τις 23.30~24.00 κ πέτυχα στο Βέργας 2 (απέναντι από το 3 αυτό με την κόκκινοκαφετή πόρτα) μια μιλφάρα ... μου έφυγε το κούτελο.
Χριστίνα κράτησα όνομα, ξανθιά ρωσσόφατσα στα 40, πανύψηλη, με κάτι πολύ συμπαθητικές βυζάρες κ μια κωλάρα ... μούρλια!
Κ ωραία γενικά στο πρόσωπο, ψιλοσπασμένη αλλά σε normal επίπεδο. Μου έφυγε το κούτελο κ δεν είχα φράγκο πάνω μου να περάσω. Ξέρει κανείς τίποτα?
Νομίζω το συγκεκριμένο σπιτάκι δεν είναι στον κατάλογο για να βρω κριτική.
Επίσης, το Βέργας 3 τι ώρα κλείνει? Πέρασα μια επίσκεψη εκείνη την ώρα κ στο δεξιά ήταν μια νταρντάνα ψιλοαδιάφορη με όνομα Χριστίνα, κ στο αριστερά άλλη μια στρουμπουλούλα με έκφυλο πρόσωπο μελαχρινο-γυφτο-λατίνα όνομα Βαλέρια (νομίζω) που με άρπαξε να περάσω μέσα, κ όταν της είπα να κάνω καμιά βόλτα πρώτα, μου απάντησε ότι φεύγει όπου νά'ναι. Απ'έξω αράζαν κ κάτι "τέρατα" τύποι, μάλλον νταβατζήδες που της περιμέναν? Τι λέτε?
το βέργας κλείνει γύρω στις 06.00 το πρωι...