milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
η αλιονα εθεαθει στο Φυλής 84Β κατα τις 3 το βραδυ διψασμενη για σπερμα
Τα μισά σχεδόν,θα είναι...........Αγαπητοι συναδελφοι καλο πασχα να εχετε με υγεια.
Αυριο ξερετε αν θα ειναι τα σπιτακια ανοιχτα το πρωι;
ωραια θα δουμε τον νωντα..Τα μισά σχεδόν,θα είναι...........
Τελευταία,διπλή κατάθεση πριν το Πάσχα:
1. Ιάσωνος 1Α - Αλέξια (Ο billy13 Μεταξουργείο; ....Και όμως ναι -θα ανέβει κριτική και στα παπάρια μου αν με μαυρίσετε πάλι).
2. Φυλής 56 - Νταϊάνα (Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο απίστευτο μωρό,που μου έχει χαρίσει τις καλύτερες στιγμές των τελευταίων ετών...και δεν λέω άλλα... )
Y.Γ: Θα ανέβουν ρομαντικές φωτό ύστερα από απαίτηση μέσω ΠΜ -στο αντίστοιχο thread- και ειδικά του Νώντα που συναντηθήκαμε.... (Να συμπληρώσω ότι μου διάβασε το κινητό που έχω την φωτό του Άγιου Νώντα και είναι σαν να έχω μαζί μου κανονική εικόνα του Αγίου)...............
θα ειναι τύπε,λες να πανε στον επιταφιο;Αγαπητοι συναδελφοι καλο πασχα να εχετε με υγεια.
Αυριο ξερετε αν θα ειναι τα σπιτακια ανοιχτα το πρωι;
Δια την άφαση των αμαρτιών!!!θα ειναι τύπε,λες να πανε στον επιταφιο;
Ξεροχύνω με γλαφυρό lust.........ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που πέρασες και εσύ τέλεια.... Καλό Πάσχα εύχομαι..........οπως ανεβαινα τη χευδεν για να παω στον ηλεκτρικο,στη διασταυρωση με φυλης πετυχα εκεινον...
...τον αντρα που ολη η πιατσα ξεροχυνει για παρτη του
τον billy13...
φοραγε ενα υπεροχο εφαρομοστο στο γυμνασμενο του κορμι,πουκαμισο μοσκινο και ηταν εκθαμβωτικος
αφου τα ειπαμε συνεχισα το δρομο μου προς τον ηλεκτρικο για να γυρισω σπιτι...
το πουκαμισο μοσκινο ομως με ειχε στοιχειωσει.γυριζε στο μυαλο μου προκαλωντας μου αφορητες καυλες
τι να κανα λοιπον...γυρισα στο λιοσιων 76 και πηρα το αλληθωρο καυλομουνο
δεν ξερω πως τη λενε,οποιος ξερει ας πει...
στο δωματιο ηταν καλη...
καλο τσιμπουκι(μ εχει πιασει η μαλακια μου και τον δινω και ακαποτα παλι )
και γαμησι επισης καλο ,χωρις βιασυνες
αν το παραπανω μηνυμα σας φανηκε δροσερο ,ειναι επειδη δεν εχετε γνωρισει τον μπιλυ13
Που ήσουν ρε μλκ.....ρίξαμε πολύ γέλιο,γμτ........Ξεροχυνω με το αλληθωρο πουτανακι
Που ήσουν ρε μλκ.....ρίξαμε πολύ γέλιο,γμτ........
Που ήσουν ρε μλκ.....ρίξαμε πολύ γέλιο,γμτ........
Περίμενα με τον lust,αλλά τίποτα...... :S
Περιμενω ποτε θα κατεβει ο σταμ
Θα ανέβει κριτική..............πιο μετά ή αύριο,αν δεν προλάβω....πολυ cult κατασταση το μεταξουργειο, αναμενουμε τις γλαφυρες λεπτομερειες και εντυπωσεις σου !
ξερόχυσα μύστη μου με ρομαντικό πουκάμισο σήμερα!!Θα ανέβει κριτική..............πιο μετά ή αύριο,αν δεν προλάβω....
Μπες...."Οίκοι ανοχής (Γενικά) > Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα".ξερόχυσα μύστη μου με ρομαντικό πουκάμισο σήμερα!!
τι να κανα λοιπον...γυρισα στο λιοσιων 76 και πηρα το αλληθωρο καυλομουνο
δεν ξερω πως τη λενε,οποιος ξερει ας πει...
στο δωματιο ηταν καλη...
καλο τσιμπουκι(μ εχει πιασει η μαλακια μου και τον δινω και ακαποτα παλι )
και γαμησι επισης καλο ,χωρις βιασυνες
ντεκαυλε εννοεις αυτο που βλεπεις,ή τι κανει μεσα στο δωματιο?ρε Λαστ δεν είναι λίγο ντεκαυλέ το αλλήθορο;
ρε Λαστ δεν είναι λίγο ντεκαυλέ το αλλήθορο;