Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 118 άτομα (9 μέλη και 109 επισκέπτες)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
η αλιονα εθεαθει στο Φυλής 84Β κατα τις 3 το βραδυ διψασμενη για σπερμα

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
Αγαπητοι συναδελφοι καλο πασχα να εχετε με υγεια.
Αυριο ξερετε αν θα ειναι τα σπιτακια ανοιχτα το πρωι;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αγαπητοι συναδελφοι καλο πασχα να εχετε με υγεια.
Αυριο ξερετε αν θα ειναι τα σπιτακια ανοιχτα το πρωι;
Τα μισά σχεδόν,θα είναι........... :boobies:

Τελευταία,διπλή κατάθεση πριν το Πάσχα:

1. Ιάσωνος 1Α - Αλέξια (Ο billy13 Μεταξουργείο; ....Και όμως ναι -θα ανέβει κριτική και στα παπάρια μου αν με μαυρίσετε πάλι).
2. Φυλής 56 - Νταϊάνα (Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο απίστευτο μωρό,που μου έχει χαρίσει τις καλύτερες στιγμές των τελευταίων ετών...και δεν λέω άλλα... :birdman: )

Y.Γ: Θα ανέβουν ρομαντικές φωτό ύστερα από απαίτηση μέσω ΠΜ -στο αντίστοιχο thread- και ειδικά του Νώντα που συναντηθήκαμε.... (Να συμπληρώσω ότι μου διάβασε το κινητό που έχω την φωτό του Άγιου Νώντα και είναι σαν να έχω μαζί μου κανονική εικόνα του Αγίου)............... :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τα μισά σχεδόν,θα είναι........... :boobies:

Τελευταία,διπλή κατάθεση πριν το Πάσχα:

1. Ιάσωνος 1Α - Αλέξια (Ο billy13 Μεταξουργείο; ....Και όμως ναι -θα ανέβει κριτική και στα παπάρια μου αν με μαυρίσετε πάλι).
2. Φυλής 56 - Νταϊάνα (Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο απίστευτο μωρό,που μου έχει χαρίσει τις καλύτερες στιγμές των τελευταίων ετών...και δεν λέω άλλα... :birdman: )

Y.Γ: Θα ανέβουν ρομαντικές φωτό ύστερα από απαίτηση μέσω ΠΜ -στο αντίστοιχο thread- και ειδικά του Νώντα που συναντηθήκαμε.... (Να συμπληρώσω ότι μου διάβασε το κινητό που έχω την φωτό του Άγιου Νώντα και είναι σαν να έχω μαζί μου κανονική εικόνα του Αγίου)............... :2funny: :2funny: :2funny:
ωραια θα δουμε τον νωντα..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
απογευματινη βαρδια...

πρωτο σπιτακι που περασα ηταν το ξανθιππης,το οποιο ηταν κλειστο και νομισα οτι επεσα σ αλλη μια κακια πεμπτη :headbang:

ευτυχως ομως ηταν ανοιχτα τα μπουρδελακια...

κνιδου ηταν η ντιανα,μια τσιγγανοπουλα,την ειχα παρει ιουλιανου πριν 1.5 χρονο περιπου,εχω και κριτικη...τωρα εχει αδυνατισει λιγο...δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο παντως μεσα

τροφωνιου 11 αριστερο,η γιαννα,εχει βγαλει ριζες εκει
            δεξι,η αλεξανδρα που καποιος ανεβασε κριτικη προσφατα

13 αριστερο,η ειρηνα η γκιλφ και η αλιονα στο δωματιο.η αλιονα αν θυμαμαι καλα ειναι η αγαπη
            δεξι,μια τζουλια,πιτσιρικα καυλιαρα γεματουλα,δε θυμαμαι αν εκανε και κωλο :think:

λιοσιων 91,μια αδιαφορη που δεν τη θυμαμαι και μια ναταλια,πιτσρικα μαυρομαλλα,μελαχρινη,πολυ ωραιο μουνακι,απ αυτα που δε βλεπεις στη λιοσιων,ναζιαρα στο σαλοναρισμα

παιωνιου,ελενη,ενα γκιλφ

βεργας 2,η χριστινα η μιλφαρα :lheel: με τη φαρδια κωλαρα,απο φ59 παλιοτερα και περδικκα

στα βεργας 6 δε μπηκα

βεργας 3 δεξι,πωλινα απο αλκιβιαδου
το αριστερο κλειστο

λιοσιων 76 πανω,μια μελαχρινη μιλφ και το κοντο αλληθωρο καυλομουνο που παιζει εκει

χωματιανου δεξι,μια που δεν τη θυμαμαι και η αλλη η ξανθια σγουρομαλλα που μοιαζει με ελλεηνιδα,με καυλωμενες ρωγες,παιζει συχνα εκει και στο ρεμουνδου 20

χωματιανου αριστερο,μαρια,το καλυτερο μανεκεν

αλκιβιαδου αριστερο,ενα ρωσογκιλφ με φουλ,ξανθια νταρντανα με κρεμαστα βυζα
          μεσαιο,αναστασια νομιζω το ονομα,ρωσομιλφογκιλφ με ωραιο κορμι και σλαβοφατσα
          δεξι,τζουλια νομιζω το ονομα,μηπως ειναι αυτη που επαιζε φ40 και 69 πανω λιγο παλιοτερα,που εδινε και κωλο?κι αυτη να μην ηταν παντως ,τετοια κοψια ειχε

διδυμου 20,αννα η μυστηρια,σε αυτακια το μυστηρια
διδυμου 18 αριστερο,αλιονα,αδυνατισμενη και παντα ομορφη,καταθεση...

οπως ανεβαινα τη χευδεν για να παω στον ηλεκτρικο,στη διασταυρωση με φυλης πετυχα εκεινον...
...τον αντρα που ολη η πιατσα ξεροχυνει για παρτη του
τον billy13...
φοραγε ενα υπεροχο εφαρομοστο στο γυμνασμενο του κορμι,πουκαμισο μοσκινο και ηταν εκθαμβωτικος :cum:
αφου τα ειπαμε συνεχισα το δρομο μου προς τον ηλεκτρικο για να γυρισω σπιτι...
το πουκαμισο μοσκινο ομως με ειχε στοιχειωσει.γυριζε στο μυαλο μου προκαλωντας μου αφορητες καυλες :bigdick:
τι να κανα λοιπον...γυρισα στο λιοσιων 76 και πηρα το αλληθωρο καυλομουνο :knockinb:
δεν ξερω πως τη λενε,οποιος ξερει ας πει...
στο δωματιο ηταν καλη...
καλο τσιμπουκι(μ εχει πιασει η μαλακια μου και τον δινω και ακαποτα παλι :headbang: )
και γαμησι επισης καλο ,χωρις βιασυνες

αν το παραπανω μηνυμα σας φανηκε δροσερο ,ειναι επειδη δεν εχετε γνωρισει τον μπιλυ13 :cum:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
οπως ανεβαινα τη χευδεν για να παω στον ηλεκτρικο,στη διασταυρωση με φυλης πετυχα εκεινον...
...τον αντρα που ολη η πιατσα ξεροχυνει για παρτη του
τον billy13...
φοραγε ενα υπεροχο εφαρομοστο στο γυμνασμενο του κορμι,πουκαμισο μοσκινο και ηταν εκθαμβωτικος :cum:
αφου τα ειπαμε συνεχισα το δρομο μου προς τον ηλεκτρικο για να γυρισω σπιτι...
το πουκαμισο μοσκινο ομως με ειχε στοιχειωσει.γυριζε στο μυαλο μου προκαλωντας μου αφορητες καυλες :bigdick:
τι να κανα λοιπον...γυρισα στο λιοσιων 76 και πηρα το αλληθωρο καυλομουνο :knockinb:
στο δωματιο ηταν καλη...
καλο τσιμπουκι(μ εχει πιασει η μαλακια μου και τον δινω και ακαποτα παλι :headbang: )

αν το παραπανω μηνυμα σας φανηκε δροσερο ,ειναι επειδη δεν εχετε γνωρισει τον μπιλυ13 :cum:
Ξεροχύνω  :cum: :cum: :cum: με γλαφυρό lust.........ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που πέρασες και εσύ τέλεια.... Καλό Πάσχα εύχομαι.......... :boobies: :boobies: :boobies:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ξεροχυνω με το αλληθωρο πουτανακι  :cum:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
στο δωματιο ηταν καλη...

ρε Λαστ δεν είναι λίγο ντεκαυλέ το αλλήθορο;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Συναγωνιστες εχει δοκιμασει κανεις Ευα απο Κολωνου 47 οροφος, την ξανθια που δουλευει μαζι με το τρομακτικο γκιλφ Τερεζα στη μεταμεσονυκτια βαρδια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom