n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.785
- Πόντοι
- 46.232
να ξέρεις ότι ποτε δεν βιάζεται και στο συγκεκριμένο δεν χτυπάν πόρτες...περίπου στο 10λεπτο. δεν πρόσεξα.
να ξέρεις ότι ποτε δεν βιάζεται και στο συγκεκριμένο δεν χτυπάν πόρτες...περίπου στο 10λεπτο. δεν πρόσεξα.
να ξέρεις ότι ποτε δεν βιάζεται και στο συγκεκριμένο δεν χτυπάν πόρτες...
ακουσες τουκ τουκΚαλά, ΜΗΝ το λές.
Παλιότερα που πέρασα με την Εύα μεταμεσονύχτια, και στο 10-λεπτο έπεσε το σύνθημα . . . ..
Αυτό θα το αναλύσουμε Δευτέρα-Τρίτη...αφού επισκεφτώ πάλι την κορασίδα....γιατί εκτός του ότι διαβάζω τα "ότι'να'ναι" από κάποιους,μίλησα με συναγωνιστή που εμπιστεύομαι και μου είπε κάποια περίεργα πράγματα! Θα επανέλθω σε αυτό το θέμα......στο 56 η Ντιάνα "η καλύτερη της φυλής όπως λένε" έλεγε η τσατσά. δεν τρελάθηκα με την εμφάνισή της.
μιλας με γριφους γεροντα...Αυτό θα το αναλύσουμε Δευτέρα-Τρίτη...αφού επισκεφτώ πάλι την κορασίδα....γιατί εκτός του ότι διαβάζω τα "ότι'να'ναι" από κάποιους,μίλησα με συναγωνιστή που εμπιστεύομαι και μου είπε κάποια περίεργα πράγματα! Θα επανέλθω σε αυτό το θέμα......
Θα επανέλθω........μιλας με γριφους γεροντα...
Ετσι και αλλιώς Billy οι κριτικες σου κρινονται εν αμφιβολωΑυτό θα το αναλύσουμε Δευτέρα-Τρίτη...αφού επισκεφτώ πάλι την κορασίδα....γιατί εκτός του ότι διαβάζω τα "ότι'να'ναι" από κάποιους,μίλησα με συναγωνιστή που εμπιστεύομαι και μου είπε κάποια περίεργα πράγματα! Θα επανέλθω σε αυτό το θέμα......
Χωρις το μπουφαν να παςΘα επανέλθω........
Εγώ πέρασα τέλεια με το μωρό.....αλλά πρόλαβαν τα ζώα-πυρφόροι και της ζήτησαν ραντεβού για ποτό κτλ.... Δεν λέω πιο πολλά...... Θα σου στείλω ΠΜ,όταν έχω περισσότερα!Ετσι και αλλιώς Billy οι κριτικες σου κρινονται εν αμφιβολω
από. τη στιγμή που εμφανιζεσαι με το μπουφάν. moschino στο σαλονι,αφου το μπουφάν. αυτο ασκεί στις κοπελες αποδεδειγμένα. δραση παρομοια με το αποσμητικό. Axe στις.
διαφημίσεις
Kυριλε αλλα ποτέ στην τριχα
Πρέπει να έχεις στυλάκι καυλωτικό,στα σοκάκια της Φυλής......Kυριλε αλλα ποτέ στην τριχα
καλά μείνε ήσυχος , έρχονται μπανιαρησμένες από το σπίτι τους...
Τσεκαρισμένο;το 80% ναι όντως δεν πλένονται...
Ετσι και αλλιώς Billy οι κριτικες σου κρινονται εν αμφιβολω
από. τη στιγμή που εμφανιζεσαι με το μπουφάν. moschino στο σαλονι,αφου το μπουφάν. αυτο ασκεί στις κοπελες αποδεδειγμένα. δραση παρομοια με το αποσμητικό. Axe στις.
διαφημίσεις
Ελληνίδα σε μπουρδελό???????Μηπως ΑΛΒΑΝΙΔΑ?βόλτα στην απογευματινή βάρδια αρχικά στην φυλής.
στο 71 πάνω μάλλον η Άννυ με το γυμνό τσιμπούκι
στο 71 κάτω η Έμυ με τον κώλο στο πρόγραμμα.
στο 86 κάτω η Ειρήνα με το φουλ πρόγραμμα.
στο 86 πάνω η Τζούλια με τα πίρσινγκ και με κώλο στο πρόγραμμα.
στο 84 κάτω η Αντριάννα με το τουρλωτό κωλί που δεν το δίνει.
στο 80 η Άννα Μαρία με κώλο στο μενού.
στο 61 το υπόγειο ένα αδύνατο ξανθό δεν θυμάμαι όνομα.
στο 74 δεξιά η Άντζελα με κώλο και αριστερά μία μιλφ με κώλο στο μενού και αυτή.
στο 66δ η Χριστίνα της αλυσίδας με κώλο.
στο 66α ένα ξανθό ωραίο μουνί δεν άκουσα όνομα.
στο 56 η Ντιάνα "η καλύτερη της φυλής όπως λένε" έλεγε η τσατσά. δεν τρελάθηκα με την εμφάνισή της.
στο 54 μία ελληνίδα η Κωνσταντίνα.
στο 40 η Ισαμπέλλα με φουλ.
στο φωκαίας 25 ισόγειο η Σίσυ η κρυόκωλη με κώλο. ξουτ!!! > > >
πήγα τελικά στην κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο όπου δούλευε η Άννα με κώλο στο μενού, όπου πέρασα.
φιλιά στο στήθος, γλύψιμο αρχιδιών και πέρασμα καπότας.
πίπα αργή, άλλοτε βαθιά, άλλοτε ρούφηγμα κεφαλιού και μετά στα 4.
είσοδος στο κωλί της και γαμήσι στην αρχή αργό, μετά μπρούμητα αυτή στο κρεβάτι και εγώ ... ιππασία στο κωλί της και μετά πλάγια γρήγορο γαμήσι μέχρι που ήρθε το τέλος.
πέρασα καλά!!!