zatoichi3
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
με τη μεθοδο ομως "insert coin" περναει μια χαρα μαζι της...
Τι είναι η μέθοδος insert coin;
με τη μεθοδο ομως "insert coin" περναει μια χαρα μαζι της...
ακόμα και για παραπάνω χρόνο πληρώνεις..........Ήξερα ότι πληρώνεις έξτρα για έξτρα υπηρεσίες, όπως ακά, κώλο... όχι ότι μπορείς να πληρώσεις έξτρα για να είναι πιο περιποιητική η πουτάνα.
Ιάσωνος 33 Ελιζέτα(νομίζω)ξανθιά με κοντό μαλλί σηκωμένο σαν την λωρίδα που έχει ο Μπαλοτέλι με σάπια δόντια κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10.
ναι η τύπισσα είναι μορφή....νόμιζε ότι είμαι αστυνομικός (και αφού δεν πέρναγα στο δωμάτιο μετά το ασφυκτικό της μαρκάρισμα , με ρώταγε ποίος είσαι ο Γιώργος?
οχι , ο Πέτρος? όχι ), μετά ήρθαν άλλοι πελάτες μου κλείνει το μάτι και μου λεέι θα τα πούμε στη δουλεία σου
Τα ίδια μου λεγε και η Κατερίνα Φ134.ναι η τύπισσα είναι μορφή....νόμιζε ότι είμαι αστυνομικός (και αφού δεν πέρναγα στο δωμάτιο μετά το ασφυκτικό της μαρκάρισμα , με ρώταγε ποίος είσαι ο Γιώργος?
οχι , ο Πέτρος? όχι ), μετά ήρθαν άλλοι πελάτες μου κλείνει το μάτι και μου λεέι θα τα πούμε στη δουλεία σου
Βλεπεις, ανασφαλεις δεν ειναι μονο οι γυναικες, αλλα και πολλοι ανδρες και για να ειναι σιγουροι οτι δεν θα τους κατσει φολα, δινουν το κατι παραπανω...Ήξερα ότι πληρώνεις έξτρα για έξτρα υπηρεσίες, όπως ακά, κώλο... όχι ότι μπορείς να πληρώσεις έξτρα για να είναι πιο περιποιητική η πουτάνα.
τιμήθηκε,αρκετά καλό ακά κλαρίνο,μουνάκι στενό,κατάθεση στα 4 στην κωλάρα της.Φυλής 69β Νέλυ μελαχρινή με άγρια σκυλέ φάτσα κοντή λεπτή με 2άρια στητά βυζιά και ωραίο κώλο ,με ακα και κώλο.
Ήξερα ότι πληρώνεις έξτρα για έξτρα υπηρεσίες, όπως ακά, κώλο... όχι ότι μπορείς να πληρώσεις έξτρα για να είναι πιο περιποιητική η πουτάνα.
τέτοια ώρα ήμουνα, παίζει να μπήκες και να μην το είδεςφιλε τι ωρα ησουν περιπου?εγω στο φ134 περασα γυρω στις 13.40.λες να το πατησα και εγω και να μην το ειδα?
Βόλτα στα κεντρικά της φυλής στην απογευματινή βάρδια για να δω αν εμφανίστηκε καμία νέα κοπέλα.
...
Εκμεταλλευόμενος την αυριανή αργία και μην έχοντας τι άλλο να κάνω, ...
Καλό βράδυ να έχετε και καλή αυριανή αργία!
μετά από επίσκεψη με παρέα στο xbar στην Συγγρού...
καλό ξημέρωμα........
Καλλέργη 33: Η Τζούλια˙μία νεαρή τρανς με καστανό ίσιο μαλλί έως τους ώμους, αρρενωπό πρόσωπο, μικρό στήθος, λεπτό κορμί και... «πουλάκι».
«Η κοπέλα κάνει τσιμπούκι, κώλο στα 10»
Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Μία μαύρη "γαζέλα" η Νάνσυ˙με μακρύ σγουρό μαύρο μαλλί, ανάγλυφα χείλη, μικρό στήθος, ωραίο κορμί. Απλό στα 10
Ιάσωνος 44 νέο Κάρλα η αντικάυλα...ξανθιά χοντρή με 2.5άρια πεσμένα και τατού ,απλό στα 10 ευρώ.
Μικρό βυζί, άκολη και νομίζω της λείπει ένα μπροστινό δόντι ή είναι χαλασμένο ...
69 όροφος: Μελαχρινή με σπαστά μαλλιά, μετρίου αναστήματος, πολύ αδύνατη, μικροκαμωμένη, μικρό στήθος και κώλο. Απλό πρόγραμμα
27 ισόγειο: Εδώ έγινε κάτι το πρωτοφανές. Ενα παλικάρι πάρκαρε το σμαρτ του απο έξω, το άφησε με αναμένη μηχανή και μπήκε σε ένα απο τα δύο.
.Έπαιζε Ρώσικη μουσική και μου παρουσίασε 2 κοπέλες.Την Άννα που ρουφάει την μπανάνα όπως μου είπε.Με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους κανονικών κιλών προς το γεμάτο μέτριας εμφανίσεως.
Την κοπελα μαλλον δεν την εχω δει ποτε, αλλα ενας κολλητος παντρεμενος που παει μαζι της μια φορα στο διμηνο περιπου, με τη μεθοδο ομως "insert coin" περναει μια χαρα μαζι της...
Ήξερα ότι πληρώνεις έξτρα για έξτρα υπηρεσίες, όπως ακά, κώλο... όχι ότι μπορείς να πληρώσεις έξτρα για να είναι πιο περιποιητική η πουτάνα.
ναί φίλε για την ίδια πρόκειται....είναι η ίδια η Κάρλα η "καύλα" που έπαιζε και Φυλής πριν κανα ενάμισι χρόνο;
...
Διδύμου 8Β teen ζουμερή Ανίτα με βυζάκια και λίγα κιλάκια παραπάνω που δεν την χαλάνε. Μαζί της η milf τσατσά ψιλοεκνευρισμένη αυτή την φορά πιθανών λόγω αναδουλείας ...