Θα πω ότι ξεροχύνω.............Φυλής 71β Τζούλια(Ιλόνα , Αννα , Τζουλιάννα) το παλιό μου στανταράκι , καστανή(έτσι της πάει πιο πολύ ούτε ξανθιά ούτε μαλαχρινή)με πράσινες ματάρες λεπτή ωραίο σώμα που το υποστηρίζει με ωραία εσώρουχα , σήμερα φόραγε γκέτες ψηλές άσπρες μέχρι τα γόνατα , 1.5 στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στα βυζιά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ακά.......γλυφοκώλι και βάζει κωλοδάχτυλο,αν δεν προσέξεις............... Τελειωτικό έχει καταργηθεί!(φωκαιας 27 ισογειο γιαννα) Τι προγραμμα κανει η γιαννα????
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Φίλτατε καί αγαπητέ " Zero Tolerance ", σίγουρα βρήκες την Μελίνα στο Καλύμνου 48 ισόγειο, καί την Αναστασία στο επάνω ( πρώτος όροφος ) ;; Φιλικά SERAPIS.
πιο "σιγουρα " δεν γίνεται φίλε Σεραπης..
τις γνωρίζω καλά αμφότερες και τις έχω πάρει απο 3 φορες έκαστη
μάλιστα η Αναστασία ήταν εκει και στην 2η βάρδια, μετα τις 5
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
σίγουρα έτσι τις βρήκε.......αν δείς και την δική μου ενημέρωση το μεσημέρι το αναφέρω....Φίλτατε καί αγαπητέ " Zero Tolerance ", σίγουρα βρήκες την Μελίνα στο Καλύμνου 48 ισόγειο, καί την Αναστασία στο επάνω ( πρώτος όροφος ) ;; Φιλικά SERAPIS.
n.smirni76 Αλοίμονο έτσι θα είναι όπως τα γράφετε, τι διάολο αλλάξανε μπουρδέλα η μία πήγε κάτω καί η άλλη πήγε επάνω??
Η πλάκα είναι ότι πηγαίνω συνέχεια στο κάτω καί ψάχνω την Αναστασία καί μου λένε ότι θα γυρισει μετά τις 25/10 είναι σε άδεια . Ρε τις καριόλες. SERAPIS.
Η πλάκα είναι ότι πηγαίνω συνέχεια στο κάτω καί ψάχνω την Αναστασία καί μου λένε ότι θα γυρισει μετά τις 25/10 είναι σε άδεια . Ρε τις καριόλες. SERAPIS.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
n.smirni76 Αλοίμονο έτσι θα είναι όπως τα γράφετε, τι διάολο αλλάξανε μπουρδέλα η μία πήγε κάτω καί η άλλη πήγε επάνω??
να ξέρεις οτι πολλές φορες μιλφογκιλφ ανατολικιες που εχουν δουλεψει Τροφωνιου/Βεργας/περγάμου και σε άλλα περιφεριακά μπουρδελάκια κάνουν συχνά και ενα πέρασμα απο τα Καλύμνου.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
μιας και συναντήθηκα με τον farkeli κάναμε μια μικρή βόλτα(13.50 – 14.20) στα κεντρικά της Φυλής……
Μεταξουργείο 21/10/2012 στις 11:00
Σχεδόν πάντα βρίσκουμε ή εφευρίσκουμε κάποια αφορμή για να πάμε στα μπουρδέλα. Για παράδειγμα :
Αν μας έχουν πρηστεί τα αρχίδια από την υπερ-διέγερση πηγαίνουμε στα μπουρδέλα για να ξεχαρμανιάσουμε
Αν τυχόν αισθανόμαστε πεσμένοι, αντί να πάμε κατευθείαν στο Γιατρό, πηγαίνουμε πρώτα στα μπουρδέλα για να τεστάρουμε αν είμαστε άρρωστοι. Δηλαδή αν μας σηκωθεί τότε δεν έχουμε κάτι σοβαρό. Αν δεν μας σηκωθεί, τότε σίγουρα, πρέπει να πάμε σε Γιατρό.
Αν έχουμε άγχος γιατί έχουμε να κάνουμε πολλές δουλειές, τότε πηγαίνουμε πρώτα στα μπουρδέλα για να χαλαρώσουμε έτσι ώστε (στην συνέχεια) να δουλέψουμε με ηρεμία.
Αν έχουμε άγχος γιατί δεν έχουμε δουλειά, τότε πηγαίνουμε (κατευθείαν) στα μπουρδέλα έτσι ώστε να (απ)ασχοληθούμε με κάτι ευχάριστο
Συνεχίζεται ...
Μαραθώνος και Αχιλλέως όλα κλειστά
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος
Μελαχρινή αλβανέζα που δεν θυμάμαι το όνομα της, ενώ την έχω πηδήξει μια-δυο φορές και που γυροφέρνει από Ιάσωνος 43, Κολοκυνθούς 63 αριστερά όπως μπαίνουμε στο τσαρδί και ενίοτε δουλεύει και στο ισόγειο της Μεγάλου Αλεξάνδρου 22, με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, φτιαγμένα μπούκλες και πιασμένα ψηλά, κανονικό σώμα, μέτρια στο ύψος, αποδεκτά βυζιά και καλοζυγισμένο κώ(ο)λο.
Κολωνού 53
Μαγδαλένα από Κολωνού 48 μελαχρινή πορνο-δέσποινα με μαλλιά μέχρι τους ώμους, στιβαρά χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως ψηλή με χορταστικό σώμα και υπεροπτικά κω(ο)λομάγουλα σε χαμηλή θέση ως προς το κέντρο βάρους.
Ξανθιά ώριμη νοικοκυρά με λίγη (μάλλον) εμπειρία, μέτρια στο ύψος, αδιάφορο σώμα με λίγα άτακτα παχάκια
Κολωνού 48
Μαρία με κοντά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου με ελαφρά προκλητική έκφραση, μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο. Κάπως υποφερτή σε όσους αρέσουν οι αγροτικές.
Αντριάνα με μακριά μαλλιά αφάνα μέχρι τα κω(ο)λομέρια που δεν φαίνονταν αλλά σίγουρα κάπου εκεί θα υπήρχαν σε κανονικές σωματικές αναλογίες, ιδεολογία και έκφραση μεσοπολέμου, μέτρια στο ύψος χυμένο σώμα με αποτυχημένες αναλογίες.
Δεληγιώργη 39
Καστανόξανθη αχαρτογράφητη με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια το ύψος με μαζεμένο σχετικά σώμα, συνηθισμένο σώμα νοικοκυράς με αδιάφορο κώ(ο)λο.
Κεραμεικού 13 ισόγειο
Μελαχρινή που δεν θυμάμαι το όνομα της με μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα σε αλογοουρά, ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον ψηλή με ενδιαφέροντα σωματικά χαρακτηριστικά και ζημιάρικο κώ(ο)λο.
Αντικειμενικά επιλέξιμη
Κεραμεικού 15 όροφος
Καμέλια με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μάλλον μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο.
Σωματικά επιλέξιμη και αποδεκτή με προϋποθέσεις
Ιάσωνος 1 ισόγειο αριστερά όπως χαζεύουμε τις μπουρδελόπορτες
Δυο κοπέλες για σενάριο χοντρού-λιγνού
Ειρήνη λεπτή και ψηλή με καστανο-κόκκινα μαλλιά μαζεμένα σε κότσο, ύφος με χαμόγελο αλλά και με κούραση, μικρά βυζιά (αν θυμάμαι καλά) και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο.
Σοφία χοντρή με μελαχρινά μαλλιά έως τους ώμους μαζεμένα ψηλά, συμπεριφορά επαρχιακού μο(υ)νόδρομου, μάλλον ψηλή, τετράγωνο σχεδόν σώμα και φουσκωτό κώ(ο)λο.
Επέλεξα την Σοφία για ανεξήγητους λόγους. Οι υπηρεσίες ήταν ικανοποιητικές για 10 ευρώ. Σαφώς οι αναλογίες καθώς και η αίσθηση του σώματος της Σοφίας έμοιαζαν με νάιλον σακούλα γεμάτη με νερό.
Θα γραφεί κριτική αργότερα.
Το ξέρω, το ξέρω !!!
Χρωστάω (τουλάχιστον) ακόμη μια κριτική για την Αλέξια από Λιοσίων 76 εξωτερικό ισόγειο.
Ιάσωνος 1 όροφος δεξιά ανεβαίνοντας την αντικατοπτριστική σκάλα
Ναταλύ καστανόξανθη Ρωσίδα (κατά δήλωση του πονηρού τσάτσου), αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου σαν νοικοκυρά, μάλλον μέτρια προς κοντή, λίγο γεματούλα με χορταστικά βυζιά τοποθετημένα σε σχεδόν τετράγωνο σώμα και φουσκωτό κώ(ο)λο.
Ξανθιά συμπαθητική πορνο-δέσποινα μέτρια στο ύψος με αποδεκτές σωματικές αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά και προ-πορευμένο κώ(ο)λο έναντι του κώ(ο)λου της Ναταλύ.
Επιστρέφοντας από την Κολωνού
Επιστρέφοντας από την Κολωνού, κάποιος ηττημένος στα 30 και κάτι με ηττοπαθή ιδεολογία κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση από εμένα, οπότε αναγκαστικά συναντηθήκαμε και απρόσμενα με ρώτησε :
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο κώ(ο)λο και στο μουνί;
Μην κουράζεσαι (μου λέει). Θα σου πω
Το μουνί είναι υδρόψυκτο και ο κώ(ο)λος αερόψυκτος.
Αυτά προς το παρόν και μέχρι την επόμενη πορνο-ενημέρωση
Να είστε όλοι καλά!
Επιστρέφοντας από την Κολωνού, κάποιος ηττημένος στα 30 και κάτι με ηττοπαθή ιδεολογία κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση από εμένα, οπότε αναγκαστικά συναντηθήκαμε και απρόσμενα με ρώτησε :
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο κώ(ο)λο και στο μουνί;
Μην κουράζεσαι (μου λέει). Θα σου πω
Το μουνί είναι υδρόψυκτο και ο κώ(ο)λος αερόψυκτος.
Αυτά προς το παρόν και μέχρι την επόμενη πορνο-ενημέρωση
Να είστε όλοι καλά!
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Ακριβο μουνι ο κωλος...κατα τα αλλα τα ιδια ειναι...Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο κώ(ο)λο και στο μουνί;
[/i]
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
κάτι σαν το αγροτικό τουςνα ξέρεις οτι πολλές φορες μιλφογκιλφ ανατολικιες που εχουν δουλεψει Τροφωνιου/Βεργας/περγάμου και σε άλλα περιφεριακά μπουρδελάκια κάνουν συχνά και ενα πέρασμα απο τα Καλύμνου.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Ευχαριστώ τους συναγωνιστές ΠΥΡΑΥΛΟ και Zero Tolerance για τη Τζούλια.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Απογευματινη βαρδεια στην Φυλης πριν δυσει ο ηλιος....
Φυλης
80 Αννα Μαρια η τσεχα.
84 ισ.Ελενα,πρωην Ρομπερτα Σοφια κλπ.
84 ορ.Τζουλια με το πιρσινγκ,κοντη με δυαρια στητα και ωραιο κωλο.
86 ορ.Αντριαννα,κοντο ρουμανακι με δυαρακι στητο,και κανονικο σωμα.
86 ισ.Λαουρα η ευτραφης.
65 Αλεξανδρα η αδυνατη κοντη.
67 Αλεξια.
69 ορ.Τατιανα-Λουβα.
71 ορ.Ελενα το πιπινι με το ωραιο κορμακι και το στητο βυζακι.
71 Τζουλια η Ιλονα η τζουλιανα η Ευτερπη .
Διδυμου
8ισ.Καρινα η ρωσις.
16 μιλφ Λιλιαν.
18 υπ.Φωτεινη μιλφ.
18 ισ.Αλιονα που τα πινει ολα.
20 Νικα δλδ.Βερονικα ομορφο μιλφ,απο Αγκυρας!!
Φυλης
80 Αννα Μαρια η τσεχα.
84 ισ.Ελενα,πρωην Ρομπερτα Σοφια κλπ.
84 ορ.Τζουλια με το πιρσινγκ,κοντη με δυαρια στητα και ωραιο κωλο.
86 ορ.Αντριαννα,κοντο ρουμανακι με δυαρακι στητο,και κανονικο σωμα.
86 ισ.Λαουρα η ευτραφης.
65 Αλεξανδρα η αδυνατη κοντη.
67 Αλεξια.
69 ορ.Τατιανα-Λουβα.
71 ορ.Ελενα το πιπινι με το ωραιο κορμακι και το στητο βυζακι.
71 Τζουλια η Ιλονα η τζουλιανα η Ευτερπη .
Διδυμου
8ισ.Καρινα η ρωσις.
16 μιλφ Λιλιαν.
18 υπ.Φωτεινη μιλφ.
18 ισ.Αλιονα που τα πινει ολα.
20 Νικα δλδ.Βερονικα ομορφο μιλφ,απο Αγκυρας!!
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
Μυστες μου μήπως ξέρετε κάποιο σπιτάκι της πρωϊνής βάρδιας που να δουλεύει κοπέλα με μπότες ή ζαρτιερικο;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Μυστες μου μήπως ξέρετε κάποιο σπιτάκι της πρωϊνής βάρδιας που να δουλεύει κοπέλα με μπότες ή ζαρτιερικο;
Αμαν ασυγκρατητος ρε μυστη!
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
;)