Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (43 μέλη και 234 επισκέπτες)

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
71
Like
16.096
Πόντοι
9.436
ΜεγαλοΠαρασκευιατικη τσαρκα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 23:00...Cult αμαρτωλο γαμησακι με την κωλαρου αραπινα τη Νεσση στο Λ28...Μαζι της ηταν και μια ψηλη ξανθια Ουκρανεζα Μιλφαρα την οποια την ειδα για πολυ λιγο στο σαλονι καθως βγηκε απο το δωματιο και πηγε γρηγορα στο κουζικακι... Εχω την εντυπωση οτι ειναι η γυρολογος Σανέλ χωρις να ειμαι 100% σιγουρος...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.042
Πόντοι
47.129
Ριξε μια ματια στο Ιασωνος 35 οροφος (μεταλικα σκαλιά) μεσημέρια - απογευματα μετα τις 13:00...εκει ειναι πλεον ειναι η Μαρια που λες....δουλευει μονη της χωρις τσατσα και μπαινει στο δωματιο με χρονομετρο ακριβως 10 λεπτα..... βεβαια τελευταια φορα που την πηρα ηταν αρχες Μαρτιου...λογικα εκει θα ειναι ακομα..

Ιασωνος 37 - σιδερένιες σκάλες .
Εχτές το απόγευμα κατα της 7 ηταν εκεί. Προγραμμα δεν άκουσα.
Εχει πάρει πολλα κιλά. Ειναι ευγενικη, καλή και ευδιάθετη στο σαλόνι.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.631
Πόντοι
1.056
Εγώ παιδιά κατά την γνώμη μου είναι ότι μην της δίνουμε πολύ θάρρος.δεν λέω είναι μια συμπαθητική κοπέλα αλλά υπάρχουν και καλυτερες.για την Βανέσσα το λέω θα το πάρει πάλι πάνω της και θα έχουμε ιστορίες πάλι.εχε σταματήσει καλά έκανε μπράβο της. τώρα που επέστρεψε ας καταλάβει ότι πρέπει να έχει περισσότερο συμπάθεια στου ελληνες και να τους εκτιμά.μην λέω βλακείες και εγώ θα ξανά πάω αλλά μέχρι εκεί και όχι πολλά πολλά.και κάτι ακόμα.παντα έδινε προτεραιότητα στους ξένους. καλή συνέχεια και καλό Πάσχα σε όλους.
Μονο γιαυτο τον λογο θα επρεπε να την τιμωρησω αλλα σκεφτομαι οτι δεν αξιζει το σπερμα μου..

Παρεμπιπτόντως δεν την εχω γαμησει ποτε!
Μήπως να πηγαίνουμε κιόλας να τις γαμάμε στη θέση όσων δεν έχουν όρεξη για βόλτα, έρευνα, και ενημέρωση; :2funny::2funny::rolleyes:
Αρκει να σε πληρωνουν..:grin:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.796
Πόντοι
1.436
ΜεγαλοΠαρασκευιατικη τσαρκα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 23:00...Cult αμαρτωλο γαμησακι με την κωλαρου αραπινα τη Νεσση στο Λ28...Μαζι της ηταν και μια ψηλη ξανθια Ουκρανεζα Μιλφαρα την οποια την ειδα για πολυ λιγο στο σαλονι καθως βγηκε απο το δωματιο και πηγε γρηγορα στο κουζικακι... Εχω την εντυπωση οτι ειναι η γυρολογος Σανέλ χωρις να ειμαι 100% σιγουρος...
Δώσε πληροφορίες μύστη :rockon:
Ή ακόμα καλύτερα βάλε κριτική :smitten:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.595
Πόντοι
3.760
Η Αλεξανδρα το κοντοπουτανο ντολμαδακι απο τα Αγκυρας επεστρεψε ξανα αυτες τις αγιες μερες στην πορνομανα Αθηνα επειτα απο τουρνε στην επαρχια.Εγαμευθει δυο φορες Πεμπτη και Παρασκευη ,καθ'οτι μεγας αμαρτωλος γενικα στην ασωτη και παραβατικη ζωη μου.Το σαπισα στις σφαλιαρες στα τρωφαντα του κωλομερια και το επνιξα στις λαρυγγωτες ψωλιες κατα την πεολειχια.Προσφερει γλωσσοφιλα,τελειωτικο στο στομα και γαμιεται χωρις μα και μου.Θα κατσει ως και μετα το περας των εορτων αφου θα ξαναγυρισει επαρχια και ισως φυγει για μαμα Ρωσια επειτα.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
49
Like
3.182
Πόντοι
3.412
Καλημέρα μετά από αποχή 3 μηνών περίπου..πέρασα με μια μαύρη φόλα Έμμυ φυλής 3 βάρδια.. χειρότερα και από μαλάκια..μόνο λίγο το στριφογυρίστο τσιμπούκι με κάποτα αξίζε.. Βέβαια είναι καλό μαύρο μουνάκι

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
604
Πόντοι
81
Βραδινή τσάρκα χθες από Φυλής με τους γνωστούς πιτσιρικάδες να μπαινοβγαίνουν στα τσαρδια. Στον όροφο του Φ59 ένας πιτσιρικάς αποθέωνε την Έμμυ,κοντή μαυρουλα κι έλεγε στην τσατσά πόσο καλά γαμηθηκε και σε μένα φίλε χάνεις το κορίτσι είναι μπόμπα :confused::confused:. Στα Φιλιππίδου συνωστισμός,ειδικά στο 11α μπορεί και να ήμασταν 20 άτομα στο μικρό σαλόνι :confused::confused: με την τραβελοφατσα να καβλαντιζει με κάτι καγκουρια και να θέλει να μας πλασάρει μια χοντρή Ρωσίδα και μια κοντή λατίνα :confused::confused:. Στο διπλανό που έχει και ποτά σε μπαρ απ' ότι είδα η τσατσά μια παρουσίασε και μια Ελληνίδα ονόματι Ηλέκτρα,κοντή με μαύρο μακρι μαλλί,1,5αρι στήθος και πεταχτό κωλο. Φάνηκε σαν χαμένη,λογικά κουμπώνει χάπια. Γενικά ωραία βραδιά για τσάρκα αλλά με αυτήν την υγρασία βρωμισε παντού το χασισοκατουρο :confused::confused:
Καλησπέρα έχει μαυρουλα το φ59 ? Τι βάρδια ευχαριστώ.

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
604
Πόντοι
81
Σήμερα απογευματινή βάρδια θα είναι ανοιχτά τα περισσότερα σπιτάκια?

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
1.067
Πόντοι
361
Μονο γιαυτο τον λογο θα επρεπε να την τιμωρησω αλλα σκεφτομαι οτι δεν αξιζει το σπερμα μου..

Παρεμπιπτόντως δεν την εχω γαμησει ποτε!

Αρκει να σε πληρωνουν..:grin:
Συμφωνώ μαζί σου έτσι όπως το λες είναι. Θέλει τιμωρία για να καταλάβει.αλλα είναι κοντοπουτανο και μου αρέσει θα πάω ακόμα μια φορά να την τιμήσω και τέλος ούτε να την δω ποτέ ξανά.ειναι πολύ ανάποδη και αναιδης κοπέλα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.592
Πόντοι
4.006
Εννοείται και το είπα καλοπροαιρετα χρονια παω στα μπουρδελα ποτε μα ποτέ δεν εχω νευριασει με καμία και ούτε εχω βρισει απλά οταν ειναι εντελως φόλα η αλλη μεσα δεν λεω τίποτα και δεν ξανα πατάω απλά τα πράγματα δεν θελω να πιεζω καμία γιατι νιώθω και λιγο μαλακας μετά γιατι η άλλη μπορεί να κανει την δουλειά αυτη χωρίς την θέληση της!
Τι μου θύμησες !πολύ παλιά με μια μεγάλη φόλα την έδιωξα ευγενικά ,της είπα ευχαριστώ πολύ κούκλα : και είπε μαλακασα Γέλασα έβγαλα ένα ματσάκι 50αρικα …και ανταπάντησα μήπως είσαι εσύ μαλακοοο γέλοντας !!χαχα !!Δεν ειμουν καλοντυμένος αλλά φορτωμένος ..Έσκυψε το κεφάλι της …τύπου έκανα λάθος …και στεκόταν ..Ευγενικά ξανά της λέω ευχαριστώ πολύ και με μια χειρονομία της έδειξα την πόρτα πίσω της …Ε τρελάθηκε βγήκε γρήγορα χτυπώντας την ….χαχα

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.796
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα έχει μαυρουλα το φ59 ? Τι βάρδια ευχαριστώ.
Όχι ακριβώς.. Σοκολατένια λατίνα Κολομβιανή είναι. Έχω κριτική.. Πανέμορφη, αλλά κάνει απλό τυπικό business...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.411
Πόντοι
4.510
Μάγκες η Άννα από Φώκαιας στο υπόγειο είναι πουθενά αυτή την περίοδο;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
22
Like
9.107
Πόντοι
2.036
Πολλά κλειστά σήμερα Φυλής , διαολοστειλα και την τσατσά της Κατερίνας στο Φώκαιας 9 γιατί ήταν αγενέστατο και καριόλα και τελικά πέρασα με Βάνα Φ59 ισόγειο για 2η φορά.
Θα γράψω κριτική για της αξίζει και ας μην είναι νέα η πολύ όμορφη .

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
115
Like
22.917
Πόντοι
26.376
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Φωκαίας 27 υπόγα Κατερίνα Πολωνέζα

Φωκαίας 25 ισόγεια Σάρα η γνωστή με ελεύθερη φλογέρα κ Τζανίνα επιστροφή με ελεύθερη φλογέρα...Εδώ παίχτηκε επικός διάλογος με Τζανίνα...

Τζανίνα:"Τι ωραίος είσαι...γλύφεις?"
Μπάμπολας: "Όχι, γιατί? Θες να σε γλείψω"
Τζανίνα: "Ναι μωρό μου, γι' αυτό έγινα πουτάνα, για να με γλείφουν!!!"
:orchestra::orchestra:

Φωκαίας 25 όροφος Καρίνα νταρντάνα με πεταχτή κωλάρα. 20€ ελεύθερη φλογέρα κ 30€ σουφραδέλι. Την είχα πάρει στο προηγούμενο πέρασμα της...

17άρια, 19 κ 13 υπόγα κλειστό

Φωκαίας 13 ισόγειο θεία Σόνια στο δωμάτιο. Φουλ πρόγραμμα

vitsiozos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
616
Πόντοι
81
Η Σόνια ήταν Ελληνίδα, όπως και κάποιες άλλες πουτάνες που παρουσιάζονταν ως Ρουμάνες, Ιταλίδες κ.λ.π.
Και η Μπιούτι Ελληνίδα είναι, απλώς την πήρε λίγο ο ήλιος. :cheesy: Βρε τι άλλο θα διαβάσουμε;

Kyle.Wayne

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
1
Πόντοι
0
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Φωκαίας 27 υπόγα Κατερίνα Πολωνέζα

Φωκαίας 25 ισόγεια Σάρα η γνωστή με ελεύθερη φλογέρα κ Τζανίνα επιστροφή με ελεύθερη φλογέρα...Εδώ παίχτηκε επικός διάλογος με Τζανίνα...

Τζανίνα:"Τι ωραίος είσαι...γλύφεις?"
Μπάμπολας: "Όχι, γιατί? Θες να σε γλείψω"
Τζανίνα: "Ναι μωρό μου, γι' αυτό έγινα πουτάνα, για να με γλείφουν!!!"
:orchestra::orchestra:

Φωκαίας 25 όροφος Καρίνα νταρντάνα με πεταχτή κωλάρα. 20€ ελεύθερη φλογέρα κ 30€ σουφραδέλι. Την είχα πάρει στο προηγούμενο πέρασμα της...

17άρια, 19 κ 13 υπόγα κλειστό

Φωκαίας 13 ισόγειο θεία Σόνια στο δωμάτιο. Φουλ πρόγραμμα
Η Τζανινα μήπως ξέρεις μέχρι τι ώρα θα είναι.;

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
115
Like
22.917
Πόντοι
26.376
Συνέχεια στο Μεταξουργείο :ak::ak:

Ιάσονος 1α Νάταλι η μιλφάρα ελεύθερη φλογέρα

Ιάσονος 1β αριστερά Ντάσα ξανθιά σοβιετική θεία με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Ιάσονος 1β δεξιά Άννα γιαγιά:new_shocked:με ελεύθερη φλογέρα

Μ.Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Αλίνα μπαμπάτσικη πλέον με ελεύθερη φλογέρα

Μ.Αλεξάνδρου 28 υπόγα Χριστίνα καστανόξανθη με ελεύθερη φλογέρα

Μ.Αλεξάνδρου 28 το πρώτο Ρεγγίνα χαμογελαστή 50άρα με ελεύθερη φλογέρα

Πορνοαναμνήσεις...
Κολωνού 42 που έφερνε κυρίως ξένες, όταν τα άλλα έφερναν Ελληνίδες
Αγησιλάου 38 πλέον έχει γίνει κινέζικο κατάστημα. Έφερνε κάποια κομμάτια, πολλές φορές όμως έφερνε και τραβέλια...
IMG_20250419_160826.jpg

IMG_20250419_160001.jpg

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.796
Πόντοι
1.436
Και η Μπιούτι Ελληνίδα είναι, απλώς την πήρε λίγο ο ήλιος. :cheesy: Βρε τι άλλο θα διαβάσουμε;
Σε σώμα/κιλά/κυβικά μοιάζει με Ελλεηνίδες, αν και πολλές την ξεπερνούν.. :turkydance::2funny:
Χίλιες φορές Μπιούτι πάντως, παρά αυτές..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom