Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 261 άτομα (24 μέλη και 237 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.654
Πόντοι
1.056
Φολα Alert!!!

Διπλα απο τα Ιασωνος 20 δεξια στο ισογειο. Η κοπελα δεν κανει για την δουλεια, επισης και η τσατσα προβληματικη, πολυ τοξικοτητα, μακρια μαγκες!!

Καλα γαμησια!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.153
Πόντοι
1.436
Φολα Alert!!!

Διπλα απο τα Ιασωνος 20 δεξια στο ισογειο. Η κοπελα δεν κανει για την δουλεια, επισης και η τσατσα προβληματικη, πολυ τοξικοτητα, μακρια μαγκες!!

Καλα γαμησια!
Μήπως είναι στο 20Α; Μια gilf τσα παράξενη (που κάνει και φουλ πρόγραμμα); Που πειράχτηκε όταν ρώτησα αν έχει πιο φωτεινό δωμάτιο

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
120
Like
24.331
Πόντοι
26.376
Τελευταία στάση :cool2:

Φυλής 105 δεξιά Φερνάντα λατίνα αδιάφορη με νορμάλ και η Λουτσιάνα λατίνα καστανόξανθη (την πέτυχα τις προάλλες στο Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω)
Πιο όμορφη σήμερα, με πορνογυαλιά κ πρόσθεσε ελεύθερη φλογέρα στο πρόγραμμα :pipa2:

Εδώ έγινε η κατάθεση :zfuck::zfuck:
Καλές εντυπώσεις, υπομονετική και παρότι δεν είναι έμπειρη, δέχεται σκληρό ξεμούνιασμα...

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Τώρα έχει κοψίδια το μενού...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.595
Πόντοι
4.006
Εγω παω κυριως μεταμεσονυχτια βαρδια Μεταξουργειο...τωρα για το αν ειναι επικινδυνο ολα σχετικα ειναι...θεωρητικα "κινδυνευεις" το ιδιο ολο το 24ωρο..τουλαχιστον εκει ειναι ολα φωταγωγημενα και εχει πολλα ματια μαρτυρες που βλεπουν...Επισης εχει και πολλους μπατσους που περιπολουν...Πιο πολυ εχω αισθανθει οτι "κινδυνευω" οσες φορες εχω περπατησει μεσανυχτα σε κατι ερημικα σκοτεινα δρομακια στην Κηφισια παρα στο Μεταξουργειο....Τωρα στην ουσια μια χαρα γυναικαρες εχει και εκεινες τις ωρες...οι "χειροτερες" μερες για να πας ειναι Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη απο την αποψη οτι τα πιο πολλα ειναι κλειστα...Βεβαια και παλι ολα σχετικα ειναι καθως και σε αυτες τις μερες μπορει να σου προκυψει στανταρακι απο το πουθενα...παραδοξως τα καλυτερα γαμησια τα εχω κανει απο Δευτερα-Πεμπτη....
Κοιτα έχεις δίκιο , επηδη είναι γκέτο και κάνει μπαμ επίσης υπάρχουν κάμερες κατά μήκος και πλάτος σχεδόν όλων τον όδον που λειτουργούν κανονικά και παρακολουθούνται κύριος από την δίωξη …..Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος !!!Ποο επικυνδινο είναι σε άλλες ερημικές περιοχές κτλ !!

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
203
Like
51.027
Πόντοι
36.478
IMG_7540.jpeg

Εγγρ.
5 Οκτ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Θέλω τα φώτα σας για το πιο έκφυλο ιεροδουλακι που παίζει εκεί έξω. Δε με νοιάζει να έχει βυζαρες η κωλαρα, νομίζω καταλαβαίνετε που το πάω. Ευχαριστώ προκαταβολικά και γαμάτε γιατί χανόμαστε

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
120
Like
24.331
Πόντοι
26.376

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
238
Πόντοι
20
Η Μπιουτη ειναι τωρα στο Φ65 για οποιον ενδιαφερεται. Ειδα και τη Σοφια απο Φ59 με τεραστια κωλαρα τωρα στην απογευματινη βαρδια. Ξερουμε αν ειναι καλη μεσα;; Ωραιο κωλο και η λατινα Αννα στο Φ71Α. Ξερουμε συμπεριφορα μεσα;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
22
Like
9.243
Πόντοι
2.036
Κοιτα έχεις δίκιο , επηδη είναι γκέτο και κάνει μπαμ επίσης υπάρχουν κάμερες κατά μήκος και πλάτος σχεδόν όλων τον όδον που λειτουργούν κανονικά και παρακολουθούνται κύριος από την δίωξη …..Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος !!!Ποο επικυνδινο είναι σε άλλες ερημικές περιοχές κτλ !!
Ναι, επίσης 23 ώρες το 24ωρο πετάει και ένα mq reaper 2 , έτοιμο να πλήξει τους γύφτους απατεώνες και τα πρεζάκια αν τυχόν πειράξουνε τον μέσο μπουρδελιαρη του 10€ .

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.153
Πόντοι
1.436
Ναι, επίσης 23 ώρες το 24ωρο πετάει και ένα mq reaper 2 , έτοιμο να πλήξει τους γύφτους απατεώνες και τα πρεζάκια αν τυχόν πειράξουβμνε τον μέσο μπουρδελιαρη του 10€ .
Μου φαίνεται πρέπει να κάνω εκεί έλεγχο ραδιενέργειας τελικά..
Τσάμπα τον έκανα στη Φυλής.
Αυτά που είπε ο τύπος δεν εξηγούνται αλλιώς, πρέπει να υπάρχει ουράνιο εκεί :2funny::coffee::rolleyes::badair:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.869
Πόντοι
2.676
Είναι παράδεισος επί της γης, μέχρι και άρωμα θέλουν να σου προσφέρουν κάτι αγγελούδια αν δεν έχεις :hi::badair::lying-face:
Και κυκλοφορούν παντού επενδυτές που είναι συνεχώς στο τηλέφωνο για business
Μεταξι ενα πραγμα...με βελουδινες υπαρξεις και αιθερια αρωματα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom