Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 136 άτομα (9 μέλη και 127 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.726
Πόντοι
2.836
Σήμερα κατά τις 16:00 κατέβηκα στην πιάτσα, και αφού ήμουν αρκετά βιαστικός, πήγα καρφωτός στην Άγκυρας. Αν και είναι δύσκολο στα μπουρδέλα αυτά να φας φόλα, η εμφάνιση των γυναικών που δουλεύουν σε αυτά ψιλοπάσχει. Έτσι σκατά που είναι η κατάσταση πάντως δεν μπορείς να έχεις υψηλές απαιτήσεις.

Στο 12 ήταν η Μυρσίνη με την Άννα, ενώ στο 9 η Ήρα με την Ντάρια.
Πήρα την Ντάρια, ωστόσο όσο τη γαμούσα σκεφτόμουν τα λόγια του σκληροπυρηνικού μέλους @info@123, πως δηλαδή μοιάζει με νυφίτσα, και δεν μπορούσα με τίποτα να τελειώσω.
Με τα πολλά το έκανα και μίλησα για λίγο μαζί της πριν αποχωρήσει, ωστόσο διέκρινα πως ήταν λυπημένη. Ο λόγος; Είχε πάει ένας Αλβανός πιο πριν και της συμπεριφέρθηκε βάναυσα.

Θα συγκρατηθώ και δεν θα σχολιάσω πολύ αυτή τη ''χώρα'' που είχαμε τη δυστυχία να συνορεύουμε, ούτε κάτα πόσο τα σκιπτάρια είναι επιρρεπή στη βία και την παρανομία, όμως ένιωσα έναν έντονο εκνευρισμένο σκεπτόμενος τι περνάνε αυτές οι κατακαημένες. Και εγώ φτιάχνομαι με αγριάδες, όμως στο πλαίσιο που η άλλη το γουστάρει ή έστω το δέχεται με παραπάνω λεφτά. Πρέπει να είναι κάποιος εντελώς ψυχοπαθής ώστε να αντλεί ικανοποίηση όταν προκαλεί πόνο σε κάποιον και τον βλέπει να υποφέρει -όποιος και να είναι αυτός.
Πολύ σωστά τα λες .....αλλά δυστυχώς με αντρες απο αυτή τη φάρα μπλέκουν κ έχουν γκομενους πολλές ιερόδουλες γυναίκες..... οπότε άβυσσος η ψυχή των ιεροδουλων γυναίκων!!!!

Δεν είναι τυχαίο που μια από τις τοπ Αλβανιδες λαδοκορες της πόλης μου είπε ότι γουστάρει μόνο Έλληνες για πελατες κ για γκομενους αμα λαχει κ τους Αλβανούς ούτε να τους βλέπει.....εξηγώντας μου διαφορά περιστατικά που της έτυχαν ειτε στην δουλεια είτε εκτός!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.231
Πόντοι
1.436
Απόλυτο δίκιο αν και η συγκεκριμένη δεν είναι και καμιά καλλονή δε παύει να είναι άνθρωπος και πρέπει να έχει τον απόλυτο σεβασμό μας μιας και η δουλειά της σε εισαγωγικά δεν είναι και η πιο εύκολη του κόσμου
Προσυπογράφω & συμφωνώ.
Οι κοπέλες στα "μέρη" αξίζουν πλήρη σεβασμό και προσοχή. :hi:
Κι αυτό περιλαμβάνει ακόμα και τις φόλες! (είτε μεμονωμένες φορές είτε μόνιμες/σίγουρες)
Σε κάθε περίπτωση αξίζουν περισσότερο σέβας απ' ότι η κάθε *δε θα βάλω λέξη* εκεί έξω (όσες δε δουλεύουν σε σπίτια, αλλά δουλεύουν κόσμο...)
Αλλά φαίνεται κάποια τρισάθλια σκουπίδια έτσι νιώθουν "άντρες" τρομάρα τους!... :headbang::jerking::effemine:

Τελευταία τροποποίηση:

kariolia

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
30
Πόντοι
0
Μαγκες όποιος γνώστης ξέρει ας μου πεί τι παίζει σε σκινυ-πετιτ αυτην την εποχή ;
Ευχαριστω εκ των προτέρων

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.133
Πόντοι
1.056
Σήμερα κατά τις 16:00 κατέβηκα στην πιάτσα, και αφού ήμουν αρκετά βιαστικός, πήγα καρφωτός στην Άγκυρας. Αν και είναι δύσκολο στα μπουρδέλα αυτά να φας φόλα, η εμφάνιση των γυναικών που δουλεύουν σε αυτά ψιλοπάσχει. Έτσι σκατά που είναι η κατάσταση πάντως δεν μπορείς να έχεις υψηλές απαιτήσεις.

Στο 12 ήταν η Μυρσίνη με την Άννα, ενώ στο 9 η Ήρα με την Ντάρια.
Πήρα την Ντάρια, ωστόσο όσο τη γαμούσα σκεφτόμουν τα λόγια του σκληροπυρηνικού μέλους @info@123, πως δηλαδή μοιάζει με νυφίτσα, και δεν μπορούσα με τίποτα να τελειώσω.
Με τα πολλά το έκανα και μίλησα για λίγο μαζί της πριν αποχωρήσει, ωστόσο διέκρινα πως ήταν λυπημένη. Ο λόγος; Είχε πάει ένας Αλβανός πιο πριν και της συμπεριφέρθηκε βάναυσα.

Θα συγκρατηθώ και δεν θα σχολιάσω πολύ αυτή τη ''χώρα'' που είχαμε τη δυστυχία να συνορεύουμε, ούτε κάτα πόσο τα σκιπτάρια είναι επιρρεπή στη βία και την παρανομία, όμως ένιωσα έναν έντονο εκνευρισμένο σκεπτόμενος τι περνάνε αυτές οι κατακαημένες. Και εγώ φτιάχνομαι με αγριάδες, όμως στο πλαίσιο που η άλλη το γουστάρει ή έστω το δέχεται με παραπάνω λεφτά. Πρέπει να είναι κάποιος εντελώς ψυχοπαθής ώστε να αντλεί ικανοποίηση όταν προκαλεί πόνο σε κάποιον και τον βλέπει να υποφέρει -όποιος και να είναι αυτός.
Καλημερα φιλε Kami.....ευτυχως που υπαρχουν και καλοι πελατες....Κυριοι που με την συμπεριφορα τους δινουν κουραγιο στις εργαζομενες να συνεχισουν το δυσκολο εργο που προσφερουνε

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.890
Πόντοι
1.446
Παίδες... κάνα πρωινό πρωινό κοντοπουτανο πετιτ με καλές υπηρεσίες?....

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.231
Πόντοι
1.436
Μαγκες όποιος γνώστης ξέρει ας μου πεί τι παίζει σε σκινυ-πετιτ αυτην την εποχή ;
Ευχαριστω εκ των προτέρων
s = skinny
p = petite
Μαυρούλες
Εμμυ s&p Φυλής 66Δ
Ναόμι s Φιλιππίδου 11Α/Β
Σοκολατένια Κολομβίας
Τζούλια s Φιλιππίδου 11Α/Β
Λευκές λατίνες
Μπάρμπαρα s Φυλής 71Β (καμιά φορά και στο Α)
Ντούλσε s&p στο ίδιο, και στο Φυλής 74
Ας συμπληρώσουν οι μύστες...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.231
Πόντοι
1.436
Ανταπόκριση ζωντανά από την 1η βάρδια στη Βικτώρια :cool2::ak:

Φιλ11Α Κορίνα ψηλή με βυζάρες & Σάρα (δεν είδα, ούτε τη θυμάμαι)
Η Σάρα πρέπει να ήταν η γνωστή ξανθιά μιλφογκίλφ ρωσσόφατσα ψηλή αδύνατη με όρεξη στο σαλόνι, που είδα στη 2η βάρδια...

Τελευταία τροποποίηση:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.885
Πόντοι
2.046
3η βάρδια γενικά στη Βικτώρια τι μαυρούλες (όχι λατίνες) παίζουν αυτό το διάστημα; Ξέρεις;
Γενικά σ' όλες τις βάρδιες είναι οι γνωστές μαυρούλες άν και όποτε δουλεύουν. Στην 3η μπορεί να δείς Μπιούτη φ65 και Έμμυ αρκετά σταθερή στο φ66δ , επίσης κάποια παρασκευοσάββατα έπαιζε κι η Ναόμι Φιλιππίδου έως αργάμιση αλλά πάει καιρός που δεν την είδα.
Κάτι άλλο δε θυμάμαι.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.231
Πόντοι
1.436
Γενικά σ' όλες τις βάρδιες είναι οι γνωστές μαυρούλες άν και όποτε δουλεύουν. Στην 3η μπορεί να δείς Μπιούτη φ65 και Έμμυ αρκετά σταθερή στο φ66δ , επίσης κάποια παρασκευοσάββατα έπαιζε κι η Ναόμι Φιλιππίδου έως αργάμιση αλλά πάει καιρός που δεν την είδα.
Κάτι άλλο δε θυμάμαι.
Δεν υπάρχει κάποια άλλη έξτρα δηλαδή ε;
Επίσης η Μπιούτι δεν είναι τώρα πάλι πλέον; Ή είναι 3η βάρδια; Γιατί 2η δε την πέτυχα καθόλου

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
112
Like
21.481
Πόντοι
26.376
Κάτι άλλο δε θυμάμαι.
Έπαιζε κ μία στο Φιλιππίδου 11 όροφος βράδυ. Νομίζω Ραφαέλα τη λέγανε:think:
Εκτός αν έχει σταματήσει...

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.885
Πόντοι
2.046
Έπαιζε κ μία στο Φιλιππίδου 11 όροφος βράδυ. Νομίζω Ραφαέλα τη λέγανε:think:
Εκτός αν έχει σταματήσει...
Νομίζω την έχω ακούσει στο σαλόνι ότι δούλευε αλλά δε θυμάμαι ποιά μέρα, πρόσφατα πάντως. Αλλά όμως αυτή δεν είναι μαυρολατίνα; Ο Περπάτημας έλεγε για σκέτες αφρικανές άντε και Τζαμάικα γκέρλς:rockon:!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
259.729
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Μαραθωνος 59 αριστερά Σοφία μελαχρινή λατίνα με ίσιο μαλλί και γυαλάκια, ψιλοκανονικο σώμα, 3αρι σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος59 μεσαίο υπόγειο Βιολέτα, μελαχρινή λατίνα με κανονικό σώμα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Μιλανα, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Λάουρα, μελαχρινή μιλφ(σήμερα εμφανίστηκε με γυαλάκια), κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό, όχι τελειωτικό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Λίλυ, η τσατσά σε σύγχυση. ...ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα....

Κωνσταντινουπολεως 166α Νικα και Σαμπινα, αμφοτερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα ,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 κλειστό.
20250406_114544.jpg

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.231
Πόντοι
1.436
Νομίζω την έχω ακούσει στο σαλόνι ότι δούλευε αλλά δε θυμάμαι ποιά μέρα, πρόσφατα πάντως. Αλλά όμως αυτή δεν είναι μαυρολατίνα; Ο Περπάτημας έλεγε για σκέτες αφρικανές άντε και Τζαμάικα γκέρλς:rockon:!!!
Δέχομαι και σκούρες λατίνες (όπως η Τζούλια Φιλ11Β) αλλά κατά 80% προτιμώ γνήσια μαύρη :afro::smitten:

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
112
Like
21.481
Πόντοι
26.376
Ναι σκούρα λατίνα νομίζω είναι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
259.729
Πόντοι
46.232
s = skinny
p = petite
Μπάρμπαρα s Φυλής 71Β (καμιά φορά και στο Α)
Ντούλσε s&p στο ίδιο, και στο Φυλής 74
Ας συμπληρώσουν οι μύστες...
Πάντως η Μπάρμπαρα δεν είναι ούτε skinny ούτε πετίτ έχει κανονική όμορφη κορμαρα, ενώ και τη Ντουλτσε με τίποτα δε την λές skinny ,πετίτ ναι.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.231
Πόντοι
1.436
Πάντως η Μπάρμπαρα δεν είναι ούτε skinny ούτε πετίτ έχει κανονική όμορφη κορμαρα, ενώ και τη Ντουλτσε με τίποτα δε την λές skinny ,πετίτ ναι.
Σωστά..
Απλά η Μπάρμπαρα έχει αδυνατίσει πιστεύω, σε σύγκριση με πέρσι στο Μετάξι

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
112
Like
21.481
Πόντοι
26.376
Κωνσταντινουπολεως 166β Λίλυ, η τσατσά σε σύγχυση. ...ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα....
Το έχουν ξεφτιλίσει εκεί πέρα...
Κάθε μέρα ανακοινώνουν κ άλλο πρόγραμμα.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.885
Πόντοι
2.046
Δέχομαι και σκούρες λατίνες (όπως η Τζούλια Φιλ11Β) αλλά κατά 80% προτιμώ γνήσια μαύρη :afro::smitten:
Η Τζούλια είναι μεν στην κατηγορία σκουρόχρωμη λατίνα αλλά τα χαρακτηριστικά της φέρνουν σε ινδιανόφατσα πιθανόν Βραζιλίας όπως Τουπί Γκουαρανί ή κάτι τέτοιο σαν εντύπωση τουλάχιστον εικάζω χωρίς να είμαι εθνολόγος εννοείται :think:

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
70
Like
15.859
Πόντοι
9.436
Παίδες... κάνα πρωινό πρωινό κοντοπουτανο πετιτ με καλές υπηρεσίες?....
Για πολυ πρωι που ρωτας δεν ξερω...

Για απογευμα ομως κλασσικα η Ναταλιτσα στο Ι27 υπογειο μεχρι 23:15 περιπου

Επισης η Λαρισσα ΜΑ22 οροφος απογευματα

Και η Ντανιελα παλι απογευματα συνηθως Ι46 αλλα προσφατα στο Κ11 οπως εγραψε ο bouboukos

Επισης κανε και μια βολτα στο Φυλης 86β ισογειο να ρωτησεις την τσατσα τα ωραρια της πετιτ Νελλης ή οποια επανηλθε στην ενεργο δραση....συνηθως ειναι Τριτες και Σαββατα μετα τις 17:00 αλλα δεν ειναι και σιγουρο....

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.231
Πόντοι
1.436
Η Τζούλια είναι μεν στην κατηγορία σκουρόχρωμη λατίνα αλλά τα χαρακτηριστικά της φέρνουν σε ινδιανόφατσα πιθανόν Βραζιλίας όπως Τουπί Γκουαρανί ή κάτι τέτοιο σαν εντύπωση τουλάχιστον εικάζω χωρίς να είμαι εθνολόγος εννοείται :think:
Συμφωνώ..
Παρόλο που μόνο στα Ισπανικά μπορεί να επικοινωνήσει.
Έχει ωραίο φατσόνι, γλυκύτατο, και όντως σαν κάτι κοπελιές σε ταινίες με Ινδιάνους :cheesy::smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom