Είχα όρεξη χθές και γύρισα όλα τα μαγαζιά της περιοχής, πέρασα και από εκεί, και στα 2 δεν παλεύονται οι τύπισσες, αλήθεια, μαλάκες πέρα από το παθολογικό πάχος, κάνει μπάμ πως είναι βρωμιάρες, η άλλη στο ισόγειο μου λέει "μου αρέσεις, πάμε χωρίς καπότα" ... ναι πάμε να κάνουμε απογόνους του Jabba the hut.
Άλλο νέο, η υπόγα στο Κ32, το απόγευμα, το πήγε στο 15€, μιλάμε για οίκο που είναι εύκολα στο τοπ 3 σαπίλας και θέλουν και 15€, ακόμα και ο τσάτσος συμφώνησε πώς είναι μαλακία

Κόζαρα και έναν τύπο με σετ πράσινη φόρμα adidas, λές και βγήκε από ταινία του Guy Richie, που συνόδευε έναν Λατινοτράβελο αλλά δεν είδα που μπήκαν, άλλος τύπος πιθανώς Έλληνας με καπέλο τους είχε πάρει από πίσω σαν Ντεντέκτιβ.
Αυτή η cultίλα, Πάκια, γυφτάκια, τσατσάδες, πούστηδες, πρεζάκια και ενδιάμεσα να κόβουν βόλτες άφραγκα αλλοδαπά φοιτητοτουριστάκια, hipsterογκομενάκια ελλεηνιδικα με φλωρογκόμενους της καλών τεχνών, αλβανοαιγύπτιοι και ρωσσόφωνοι νταβάδες/τσιλιαδόροι, που και πού στρίβουν και τίποτα φραγκάτοι του Wyndham καταλάθος στην Ιάσονος, αν το σκεφτέιτε, παίζει να είναι μοναδικό στην Ευρώπη η και τον κόσμο το μέρος.
Υ.Γ.: Επειδή ξέρω πώς αρκετοί την ψάχνετε, η Ντανιέλα Πετίτ από Πορνοmall, Ι44, Ι46 κλπ. είναι στο Κ11 στο απόγευμα.