Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (26 μέλη και 286 επισκέπτες)

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.270
Πόντοι
2.246
Η μολδαβή Ιλόνα λογικά αν συνυπολογίσεις την προφορά των τσατσαδων, γνωστή από Φιλιππίδου και άλλα. Νταρντανα με τατουάζ.
Ψιλή, νταρντανα με πολλά τατουάζ, μελαχρινό μαλλί μακρύ.
Πάντως εγώ πρώτη φορά την βλέπω, δεν ξέρω αν έχει δουλέψει και κάπου αλλού.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
275
Πόντοι
36
Ενημέρωση του περιπατητή από τα καλά και όμορφα :hi:

Φ66Α μια λατίνα, και μια ψηλή μαύρη αλόγα τσα2 που δεν κάνει τίποτα.. :sad2:
Φ66Δ Νίκη & Έμμυ
(Δοκιμάστηκε επιτέλους κι αυτή η σοκολατίνα και θα ανέβει κριτική)

Φ84Α ανοιχτό
Φ84Β Αλεξάνδρα
Φ86Α Μαρία & Βικτώρια
Φ86Β Ανίτα
Φ71Α Σουζάνα & Μπάρμπαρα (με ωραίο φωσφοριζέ ολόσωμο καυλοντύσιμο
Φ71Β (αναμονάδικο) Κατερίνα (ωραίο καυλάκι) & Βερόνικα
Φ69Β Βίκυ μέτριο ρωσσόφωνο
Φ69Α Έμμα γυρολόγος
Φ67 Έλλη
Φ65Α κλειστό
Φ65Β δύο κάτω του μετρίου (για μένα) μιλφ+
Φ59ΙΣ ξέχασα ονόματα, δύο γνωστά
Φ59ΟΡ Έμμυ/Έμιλυ (με νέο μαλλί) :smitten: & σοφία
Φιλ11Β Ναόμι (από 11Α), Τζούλια, Ρούμπι
Φιλ11Α (καυ)Λούνα & Ναταλί
Δεύτερη βάρδια πέτυχες την Ανίτα τύπε;

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.071
Πόντοι
371
σφηνάκι live

Ιάσωνος 43 Μαρίνα, μελαχρινή κοντή με ψιλοκανονικο σώμα σχεδόν 3αρι βυζί, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, στο αριστερό μπούτι και πίσω δεξιά στη μέση, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Ιάσωνος 46α κλειστό.

Ιάσωνος 46β Αλεξάνδρα (από Ιάσωνος 31 διάδρομος δεξιά)ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46 κλειστό.

Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφος Σοφία , ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 44β ισόγειο δεξιά Μάγια μελαχρινή ρωσσόφωνη ψιλολιγνη κοπέλα με 1.5άρι βυζί και Γκαμπριέλα, ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό ωραίο κορμί, 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 νεο Λίλυ "Ταιλανδεζα" μελαχρινή σώμα με πιασίματακια 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος, σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 κλειστό.
Η λιλυ είναι αυτή που δούλευε Μεταξουργείο μια κοντούλα?που μπροστά έχει ένα χρυσό δόντι?

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
115
Πόντοι
0
Πριν από καμιά ώρα, έκανα μια μικρή βόλτα ξεκινώντας από Διδυμου 27 που ήταν η Ελενίτσα, έτσι την είπε η τσατσά . Διδύμου 22 η Σοφία που παρουσιάστηκε μόνη της και είπε κάτι για φουλ πρόγραμμα. Στο 18 κλασικά η Αλιονα.
Φωκαίας 19 η νταρντανα Λουνα αν κατάλαβα καλά και η Λίζα, όμορφο μωρό που ίσως δοκιμάσω κάποια άλλη στιγμή.
Φωκαίας 17 πάνω η Μαρίνα η Ρωσίδα την οποία δεν είδα γιατί ήταν σε μισάωρο πρόγραμμα.
Φιλιππίδου 11 κάτω η Λουνα και η milf Νάταλι που δούλευε παλιά στη Φωκαίας και έδινε κουλούρι. Έχει αφρατεψει λίγο εώς πολύ αυτή!
Φιλιππίδου 11 πάνω η Τζούλια που ήταν δωμάτιο, η Ναόμι και η Ρούμπι.
Περασα εχθες Διδυμου 18 και ειδα την Αλιονα και τρομαξα!!! Πως εχει γινει ετσι....χοντρη πλέον και με εξτρα σιλικονες σε βυζια και χειλια και ισως κωλο. Στεναχωρηθηκα ετσι οπως ηταν....ξερετε τι ατελειωτες πιπες μου εχει παρει η εν λογο κυρια?? Ειχα να την δω πανω απο 6 χρονια. Κρίμα....δεν ξερω αν μου σηκωθειμε το θεαμα αυτο. Γιατι θυμάμαι ακομα τις πιοες της

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
69
Like
15.620
Πόντοι
9.436
Να ρωτησω ρε παιδες μια καινουργια κοπελα που ειναι στο Περδικας 1 σκαλια ορφοφος η Μπελλα απογευματινη βαρδια ξανθια αδυνατη, την ειδα για πολυ λιγο στο σαλονι δεν περασα καθως ειχε φουλ δωματια, οπως ειδα προσωπο μου θυμισε την Μονικα μια ρουμανα ιδιου περιπου σωματοτυπου αλλα κοκκινομαλλα που δουλευε στον ιδιο οικο πριν κανα 6μηνο...λετε να ειναι η ιδια απλα εβαψε ξανθο το μαλλι? Αν δεν γνωριζει καποιος θα ξαναπαω να τσεκαρω αποψε και μαλλον θα περασω κ δωματιο αυτη τη φορα να ενημερωσω...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.929
Πόντοι
47.129
Να ρωτησω ρε παιδες μια καινουργια κοπελα που ειναι στο Περδικας 1 σκαλια ορφοφος η Μπελλα απογευματινη βαρδια ξανθια αδυνατη, την ειδα για πολυ λιγο στο σαλονι δεν περασα καθως ειχε φουλ δωματια, οπως ειδα προσωπο μου θυμισε την Μονικα μια ρουμανα ιδιου περιπου σωματοτυπου αλλα κοκκινομαλλα που δουλευε στον ιδιο οικο πριν κανα 6μηνο...λετε να ειναι η ιδια απλα εβαψε ξανθο το μαλλι? Αν δεν γνωριζει καποιος θα ξαναπαω να τσεκαρω αποψε και μαλλον θα περασω κ δωματιο αυτη τη φορα να ενημερωσω...

οχι δεν ειναι η μονικα

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
106
Like
20.288
Πόντοι
26.376
Με πρόλαβε ο DmtrsxXx, αλλά επιβεβαιώνω κι εγώ πως δεν είναι η Μόνικα.
Την έχω πάρει με μέτριες εντυπώσεις...
Δέχεται δυνατό γαμήσι, αλλά έχει μουνί πηγάδι παρότι είναι αδύνατη...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.212
Πόντοι
7.195
συνάδερφε μια παρατήρηση, είναι μύθος ότι οι κοκκαλιάρες είναι στενές και οι χοντρές πηγάδια, στην πραγματικότητα συνήθως το αντίθετο συμβαίνει.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.550
Πόντοι
1.056
συνάδερφε μια παρατήρηση, είναι μύθος ότι οι κοκκαλιάρες είναι στενές και οι χοντρές πηγάδια, στην πραγματικότητα συνήθως το αντίθετο συμβαίνει.
Τα κιλα δεν εχουν σχεση με τι ειδους μουνι εχει μια γυναικα αλλα εχουν σχεση με την εμφανιση και την λειτουργικοτητα τους..

Το ιδιο βεβαια ισχυει και για τους ανδρες..

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
5.039
Πόντοι
736
καλημερα ...ερωτηση ..οταν ο αντρας λεει οτι εχει το μουνι πηγάδι τι σημαίνει
α. δεν χυνει με το πουλι του ?
β.ειναι φαρδύ για τα μετρα σας ?
γ..κανει αντίλαλο ?

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
106
Like
20.288
Πόντοι
26.376
γ..κανει αντίλαλο ?
Μουνί πηγάδι σημαίνει πολύ φαρδύ μουνί ανοιχτό με καθόλου αίσθηση όταν:zfuck:
Αποτέλεσμα, τις περισσότερες φορές, το κοντάρι να γίνεται σαν πατημένη σταφίδα:crazy::crazy:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.773
Πόντοι
1.431
γ..κανει αντίλαλο ?
Εννοεί ότι μόλις ο άντρας κατεβάσει τον πεοκουβά μέχρι τέρμα βάθος και τον βγάλει, αφενός μπαινοβγαίνει πανεύκολα, και αφετέρου το πηγάδι αναβλύζει υγρά με το λίτρο όπως η πηγή της Κορπή κάποτε :rockon::2funny::2funny:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
5.039
Πόντοι
736
Μουνί πηγάδι σημαίνει πολύ φαρδύ μουνί ανοιχτό με καθόλου αίσθηση όταν:zfuck:
Αποτέλεσμα, τις περισσότερες φορές, το κοντάρι να γίνεται σαν πατημένη σταφίδα:crazy::crazy:
Το πεος και τα ματια μας ...μια ταπα για το κωλαρακι της την ωρα που μεγαλουργεις και ετσι καπως θα πανε καλυτερα τα πραγματα και για τις 2 πλευρες ..

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
5.039
Πόντοι
736
Εννοεί ότι μόλις ο άντρας κατεβάσει τον πεοκουβά μέχρι τέρμα βάθος και τον βγάλει, αφενός μπαινοβγαίνει πανεύκολα, και αφετέρου το πηγάδι αναβλύζει υγρά με το λίτρο όπως η πηγή της Κορπή κάποτε :rockon::2funny::2funny:
δεν με τρομαζεις τυπε ...:coffee:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.773
Πόντοι
1.431
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

zigoleletas

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
14
Πόντοι
0
ξερεις καμια με πολυ στενο μουνι ασ ειναι και μετρια εμφανιση

ale1966

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπερα, η Τζουλια η ρουμανα που ηταν κοντα 21 απο 84Α που πηγε εχουμε νεα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom