Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (4 μέλη και 66 επισκέπτες)

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
15
Like
930
Πόντοι
371
Έβαλα στα μελλοντικά σχέδια να περάσω με Βάνα από φυλής 59 και Λίκα από βέργας 7
Με την βάνα θα περάσεις μια χαρά η λικα λίγο ξενέρωτη μίνι ακουμπάς εκεί όχι εδώ πολλά οχι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
50.936
Πόντοι
28.061
Φόλα αλερτ στην Μαραθώνος στο πάνω όροφο
Κολομβιανα η Αντζελίνα
.
Ωραία κοπέλα ωραίο σώμα
Πάμε με φίλο κ πριν μπει η υπηρεσία τάζει γυμνό μπουκι κάνω τη μετάφραση στα ισπανικά ότι θέλει φιλάκια κ τελειωτικό στα βυζιά κ συμφωνεί η κοπέλα ..δίνει το εικοσαρικο κ μπαίνει
Δεν παίρναμε δύο λεπτά κ ανοίγει πάνινη πόρτα διότι η κοπέλα ούτε τα βυζιά της δεν τον άφησε να ακουμπήσει κ ζητούσε δείχνοντας τον καλόγερο έξτρα λεφτά για να της φιλήσει το στήθος
Βγαίνει έξω χηταει το παράβολο όπου η τσατσά το δίνει ...πίσω

Μετέπειτα η τσατσά μάς λέει ότι όλες δυστυχώς οι Κολομβιανες αυτές τις μαιμουνιες κάνουν .

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.638
Πόντοι
1.431
Φόλα αοερτ στην Μαραθώνος στο πάνω όροφο
Κολομβιανα η Αντζελίνα
.
Ωραία κοπέλα ωραίο σώμα
Πάμε με φίλο κ πριν μπει η υπηρεσία τάζει γυμνό μπουκι κάνω τη μετάφραση στα ισπανικά ότι θέλει φιλάκια κ τελειωτικό στα βυζιά κ συμφωνεί η κοπέλα ..δίνει το εικοσαρικο κ μπαίνει
Δεν παίρναμε δύο λεπτά κ ανοίγει πάνινη πόρτα διότι η κοπέλα ούτε τα βυζιά της δεν τον άφησε να ακουμπήσει κ ζητούσε δείχνοντας τον καλόγερο έξτρα λεφτά για να της φιλήσει το στήθος

Μετέπειτα η τσατσά μάς λέει ότι όλες δυστυχώς οι Κολομβιανες αυτές τις μαιμουνιες κάνουν .
Αν πήρατε το παράβολο πίσω, όλα κομπλέ. :headbang::rockon:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.126
Πόντοι
746
Κολομβιανα η Αντζελίνα
.
Ωραία κοπέλα ωραίο σώμα

Εγω πάντως πριν κανα 4ημερο βράδυ πέτυχα μια λατίνα Σοφία αν δεν κάνω λάθος, και πέρασα φανταστικά με γυμνό τσιμπούκι! Δεν έχω προλάβει να δώσω ινφο! Την φοβόμουν αλλά μέσα και γυμνό τσιμπούκι και πολύ καληηηη περιποίηση!αλλά μάλλον έπεσα στην περίπτωση, δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που είπες!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
50.936
Πόντοι
28.061
Εγω πάντως πριν κανα 4ημερο βράδυ πέτυχα μια λατίνα Σοφία αν δεν κάνω λάθος, και πέρασα φανταστικά με γυμνό τσιμπούκι! Δεν έχω προλάβει να δώσω ινφο! Την φοβόμουν αλλά μέσα και γυμνό τσιμπούκι και πολύ καληηηη περιποίηση!αλλά μάλλον έπεσα στην περίπτωση, δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που είπες!
Την είχα δει πριν μέρες τη σοφία κ ήταν κ ωραία αλλά δεν μπηκα

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.704
Πόντοι
2.036
Κολομβιανα η Αντζελίνα
.
Ωραία κοπέλα ωραίο σώμα

Η Naty που πήρα το Σάββατο πάντως, στον ίδιο οίκο, μου είπε πως θα μου κάνει χωρίς γιατί είμαι καθαρός και μυρίζω ωραία, αλλιώς δεν κάνει...
Ήταν και πολύ κομπλέ σε όλα της, και προκαταρκτικά και γλειψίματα, η Αντζελίνα είναι ποιο όμορφη σαν σύνολο αλλά η άλλη είχε ποιο πονηρό μούτρο.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
198
Like
48.285
Πόντοι
34.078
ρε μάγκες την Αννα την Ρωσίδα την ξανθιά που έσκαγε μύτη με την ασήμι BMW φυλής την έχει δει κανείς έχω πολύ καιρό να την δω

που δουλεύει άραγε αυτό το ξέκωλο τώρα

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
105
Like
19.887
Πόντοι
26.376
ρε μάγκες την Αννα την Ρωσίδα την ξανθιά που έσκαγε μύτη με την ασήμι BMW φυλής την έχει δει κανείς έχω πολύ καιρό να την δω

που δουλεύει άραγε αυτό το ξέκωλο τώρα
Έχει σταματήσει μαν
Δούλεψε λίγο σε μασάζ μέχρι τον Covid και μετά σταμάτησε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
50.936
Πόντοι
28.061
Η Naty που πήρα το Σάββατο πάντως, στον ίδιο οίκο, μου είπε πως θα μου κάνει χωρίς γιατί είμαι καθαρός και μυρίζω ωραία, αλλιώς δεν κάνει...
Ήταν και πολύ κομπλέ σε όλα της, και προκαταρκτικά και γλειψίματα, η Αντζελίνα είναι ποιο όμορφη σαν σύνολο αλλά η άλλη είχε ποιο πονηρό μούτρο.
To θέμα δεν ήταν το γυμνό με τον φίλο μου αλλά ούτε καν τον άφηνε να φιλήσει βυζιά κ ζητούσε επιπλέον χρήματα για να φιλήσει τα βυζια

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.627
Πόντοι
2.046
Φωκαίας 19 η νταρντανα Λουνα αν κατάλαβα καλά κ
Η μολδαβή Ιλόνα λογικά αν συνυπολογίσεις την προφορά των τσατσαδων, γνωστή από Φιλιππίδου και άλλα. Νταρντανα με τατουάζ.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.627
Πόντοι
2.046
Είναι μια εκεί γύρω 35-40 λατίνα;
Λογικά εννοεί άλλη δηλαδή τη Σανέλ του φυλής 71 κι 71α που πάει και Συγγρού 108 κατά καιρούς. Ξανθοκάστανη ομορφούλα 25άρα με λίγα πιασίματα γενικά καλή εμφάνιση.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.704
Πόντοι
2.036
Φίλε με αυτή η Σανέλ είναι αυτή από το μεταξουργείο;
Η Σανέλ(πλάστικ) απο Περδίκα 1 είναι άλλη.

To θέμα δεν ήταν το γυμνό με τον φίλο μου αλλά ούτε καν τον άφηνε να φιλήσει βυζιά κ ζητούσε επιπλέον χρήματα για να φιλήσει τα βυζια
Ναι, ντάξ, κλασική φοΛατίνα, πιθανόν όπως κάμποσες στο μαγαζί αυτό να παίζει και σε studio και έχει μάθει να παίρνει περισσότερα, τουλάχιστον δεν είναι "πολιτική" του καταστήματος.

Dimk12

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
0
Λογικά εννοεί άλλη δηλαδή τη Σανέλ του φυλής 71 κι 71α που πάει και Συγγρού 108 κατά καιρούς. Ξανθοκάστανη ομορφούλα 25άρα με λίγα πιασίματα γενικά καλή εμφάνιση.
Α ναι έχεις δίκιο αδερφέ μου μπερδεύτηκα και εγώ, νόμιζα ότι άλλαξε αυτή που σου λέω εγώ

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
105
Like
19.887
Πόντοι
26.376
Η μολδαβή Ιλόνα λογικά αν συνυπολογίσεις την προφορά των τσατσαδων, γνωστή από Φιλιππίδου και άλλα. Νταρντανα με τατουάζ.
Όχι και νταρντάνα
Η Ιλόνα είναι για αγώνα σούμο:turkydance:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.627
Πόντοι
2.046
Όχι και νταρντάνα
Η Ιλόνα είναι για αγώνα σούμο:turkydance:
Όταν πρωτοήρθε ήταν γεματούλα με τάσεις αυξητικές,το φθινόπωρο έφτασε σούμους σούμο ενώ τώρα την είδα πιο νορμάλ σε νταρντανοκόρη στυλ πάντα.

Για αυτό υποθέτω ο φίλος που παρέθεσα τη γράφει απλώς "νταρντανα".

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
106
Πόντοι
0
Ξερουμε αν περνει 10€ η 20€ για νορμαλ προγραμμα η Barbora Βεργας 6Α και τι βαρδια δουλευει ? Επισης αξιζει ? Διαβαζω ειναι To

Ξερουμε αν περνει 10€ η 20€ για νορμαλ προγραμμα η Barbora Βεργας 6Α και τι βαρδια δουλευει ? Επισης αξιζει ? Διαβαζω ειναι Top
Απο οσο γνωριζω 20€ ειναι το απλό πρόγραμμα. Αυτα τα περι 10€ παιζουν μονο στο Μεταξι....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom