Είναι μια εκεί γύρω 35-40 λατίνα;Φίλε με αυτή η Σανέλ είναι αυτή από το μεταξουργείο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Peterkal7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 930
- Πόντοι
- 371
Με την βάνα θα περάσεις μια χαρά η λικα λίγο ξενέρωτη μίνι ακουμπάς εκεί όχι εδώ πολλά οχιΈβαλα στα μελλοντικά σχέδια να περάσω με Βάνα από φυλής 59 και Λίκα από βέργας 7
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.638
- Πόντοι
- 1.431
Νορμάλ φωτιστικό, απλά έχω καλή κάμεραπροβολεα εχουν βαλει στο δωματιο;

sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 192
- Like
- 50.936
- Πόντοι
- 28.061
Φόλα αλερτ στην Μαραθώνος στο πάνω όροφο
Κολομβιανα η Αντζελίνα
.
Ωραία κοπέλα ωραίο σώμα
Πάμε με φίλο κ πριν μπει η υπηρεσία τάζει γυμνό μπουκι κάνω τη μετάφραση στα ισπανικά ότι θέλει φιλάκια κ τελειωτικό στα βυζιά κ συμφωνεί η κοπέλα ..δίνει το εικοσαρικο κ μπαίνει
Δεν παίρναμε δύο λεπτά κ ανοίγει πάνινη πόρτα διότι η κοπέλα ούτε τα βυζιά της δεν τον άφησε να ακουμπήσει κ ζητούσε δείχνοντας τον καλόγερο έξτρα λεφτά για να της φιλήσει το στήθος
Βγαίνει έξω χηταει το παράβολο όπου η τσατσά το δίνει ...πίσω
Μετέπειτα η τσατσά μάς λέει ότι όλες δυστυχώς οι Κολομβιανες αυτές τις μαιμουνιες κάνουν .
Κολομβιανα η Αντζελίνα
.
Ωραία κοπέλα ωραίο σώμα
Πάμε με φίλο κ πριν μπει η υπηρεσία τάζει γυμνό μπουκι κάνω τη μετάφραση στα ισπανικά ότι θέλει φιλάκια κ τελειωτικό στα βυζιά κ συμφωνεί η κοπέλα ..δίνει το εικοσαρικο κ μπαίνει
Δεν παίρναμε δύο λεπτά κ ανοίγει πάνινη πόρτα διότι η κοπέλα ούτε τα βυζιά της δεν τον άφησε να ακουμπήσει κ ζητούσε δείχνοντας τον καλόγερο έξτρα λεφτά για να της φιλήσει το στήθος
Μετέπειτα η τσατσά μάς λέει ότι όλες δυστυχώς οι Κολομβιανες αυτές τις μαιμουνιες κάνουν .
Τελευταία τροποποίηση:
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.638
- Πόντοι
- 1.431
Αν πήρατε το παράβολο πίσω, όλα κομπλέ.Φόλα αοερτ στην Μαραθώνος στο πάνω όροφο
Κολομβιανα η Αντζελίνα
.
Ωραία κοπέλα ωραίο σώμα

Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.126
- Πόντοι
- 746
Εγω πάντως πριν κανα 4ημερο βράδυ πέτυχα μια λατίνα Σοφία αν δεν κάνω λάθος, και πέρασα φανταστικά με γυμνό τσιμπούκι! Δεν έχω προλάβει να δώσω ινφο! Την φοβόμουν αλλά μέσα και γυμνό τσιμπούκι και πολύ καληηηη περιποίηση!αλλά μάλλον έπεσα στην περίπτωση, δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που είπες!Φόλα αλερτ στην Μαραθώνος στο πάνω όροφο
Κολομβιανα η Αντζελίνα
.
Ωραία κοπέλα ωραίο σώμα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 192
- Like
- 50.936
- Πόντοι
- 28.061
Την είχα δει πριν μέρες τη σοφία κ ήταν κ ωραία αλλά δεν μπηκαΕγω πάντως πριν κανα 4ημερο βράδυ πέτυχα μια λατίνα Σοφία αν δεν κάνω λάθος, και πέρασα φανταστικά με γυμνό τσιμπούκι! Δεν έχω προλάβει να δώσω ινφο! Την φοβόμουν αλλά μέσα και γυμνό τσιμπούκι και πολύ καληηηη περιποίηση!αλλά μάλλον έπεσα στην περίπτωση, δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που είπες!
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.704
- Πόντοι
- 2.036
Φόλα αλερτ στην Μαραθώνος στο πάνω όροφο
Κολομβιανα η Αντζελίνα
.
Ωραία κοπέλα ωραίο σώμα
Η Naty που πήρα το Σάββατο πάντως, στον ίδιο οίκο, μου είπε πως θα μου κάνει χωρίς γιατί είμαι καθαρός και μυρίζω ωραία, αλλιώς δεν κάνει...
Ήταν και πολύ κομπλέ σε όλα της, και προκαταρκτικά και γλειψίματα, η Αντζελίνα είναι ποιο όμορφη σαν σύνολο αλλά η άλλη είχε ποιο πονηρό μούτρο.
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 710
- Πόντοι
- 81
Γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει η ειρήνη στο αλκαμενους σήμερα
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 456
Γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει η Μίρα η μιλφαρα από φυλής 86Α?? πρωινή βάρδια
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 105
- Like
- 19.887
- Πόντοι
- 26.376
Έχει σταματήσει μανρε μάγκες την Αννα την Ρωσίδα την ξανθιά που έσκαγε μύτη με την ασήμι BMW φυλής την έχει δει κανείς έχω πολύ καιρό να την δω
που δουλεύει άραγε αυτό το ξέκωλο τώρα
Δούλεψε λίγο σε μασάζ μέχρι τον Covid και μετά σταμάτησε
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 192
- Like
- 50.936
- Πόντοι
- 28.061
To θέμα δεν ήταν το γυμνό με τον φίλο μου αλλά ούτε καν τον άφηνε να φιλήσει βυζιά κ ζητούσε επιπλέον χρήματα για να φιλήσει τα βυζιαΗ Naty που πήρα το Σάββατο πάντως, στον ίδιο οίκο, μου είπε πως θα μου κάνει χωρίς γιατί είμαι καθαρός και μυρίζω ωραία, αλλιώς δεν κάνει...
Ήταν και πολύ κομπλέ σε όλα της, και προκαταρκτικά και γλειψίματα, η Αντζελίνα είναι ποιο όμορφη σαν σύνολο αλλά η άλλη είχε ποιο πονηρό μούτρο.
Η μολδαβή Ιλόνα λογικά αν συνυπολογίσεις την προφορά των τσατσαδων, γνωστή από Φιλιππίδου και άλλα. Νταρντανα με τατουάζ.Φωκαίας 19 η νταρντανα Λουνα αν κατάλαβα καλά κ
Λογικά εννοεί άλλη δηλαδή τη Σανέλ του φυλής 71 κι 71α που πάει και Συγγρού 108 κατά καιρούς. Ξανθοκάστανη ομορφούλα 25άρα με λίγα πιασίματα γενικά καλή εμφάνιση.Είναι μια εκεί γύρω 35-40 λατίνα;
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.704
- Πόντοι
- 2.036
Η Σανέλ(πλάστικ) απο Περδίκα 1 είναι άλλη.Φίλε με αυτή η Σανέλ είναι αυτή από το μεταξουργείο;
Ναι, ντάξ, κλασική φοΛατίνα, πιθανόν όπως κάμποσες στο μαγαζί αυτό να παίζει και σε studio και έχει μάθει να παίρνει περισσότερα, τουλάχιστον δεν είναι "πολιτική" του καταστήματος.To θέμα δεν ήταν το γυμνό με τον φίλο μου αλλά ούτε καν τον άφηνε να φιλήσει βυζιά κ ζητούσε επιπλέον χρήματα για να φιλήσει τα βυζια
Α ναι έχεις δίκιο αδερφέ μου μπερδεύτηκα και εγώ, νόμιζα ότι άλλαξε αυτή που σου λέω εγώΛογικά εννοεί άλλη δηλαδή τη Σανέλ του φυλής 71 κι 71α που πάει και Συγγρού 108 κατά καιρούς. Ξανθοκάστανη ομορφούλα 25άρα με λίγα πιασίματα γενικά καλή εμφάνιση.
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 105
- Like
- 19.887
- Πόντοι
- 26.376
Όχι και νταρντάναΗ μολδαβή Ιλόνα λογικά αν συνυπολογίσεις την προφορά των τσατσαδων, γνωστή από Φιλιππίδου και άλλα. Νταρντανα με τατουάζ.
Η Ιλόνα είναι για αγώνα σούμο

Όταν πρωτοήρθε ήταν γεματούλα με τάσεις αυξητικές,το φθινόπωρο έφτασε σούμους σούμο ενώ τώρα την είδα πιο νορμάλ σε νταρντανοκόρη στυλ πάντα.Όχι και νταρντάνα
Η Ιλόνα είναι για αγώνα σούμο![]()
Για αυτό υποθέτω ο φίλος που παρέθεσα τη γράφει απλώς "νταρντανα".
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Ξερουμε αν περνει 10€ η 20€ για νορμαλ προγραμμα η Barbora Βεργας 6Α και τι βαρδια δουλευει ? Επισης αξιζει ? Διαβαζω ειναι To
Απο οσο γνωριζω 20€ ειναι το απλό πρόγραμμα. Αυτα τα περι 10€ παιζουν μονο στο Μεταξι....Ξερουμε αν περνει 10€ η 20€ για νορμαλ προγραμμα η Barbora Βεργας 6Α και τι βαρδια δουλευει ? Επισης αξιζει ? Διαβαζω ειναι Top
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 49K
- Απαντήσεις