Πέρασμα μετά από αρκετά χρόνια Διδύμου 22 ισόγειο με την Μαρία μετά από ενημέρωση του τεράστιου @n.smirni76 .σε λίγο ανεβάζω κριτική, φώτο από το δωμάτιο
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Λογικα στην Κατερινα αναφερετε.Αν ειναι για την Κατερινα,ναι ειναι δεκτικοτατη απλα να εισαι φαν των εξτρα λαρτζ κορασιδων.Καλη είναι?
Κολωνού 47 όροφος Μαρία ξανθό γκρανι , σώμα με πιασίματα λεπτά πόδια, 2.5αρι συν βυζι, ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα!!!!
Σε ευχαριστώ πολυ!!!Είναι κατά της 5 πέρασα εκεί Φώκαιας με μια λευκή πόρτα λίγο ποιο πάνω από κια μπλε πόρτα δεν είδα νούμερο σορυ
Να δούμε και τα 27άρια τώρα να γίνονται κανά χίπικο lgbtq καφέ ...Τα Κωλουνου 15 έγιναν κινέζικα μαγαζιά.
Θεωρούντε Studio, παρότι είναι πιο κάτω κι απ' τα μπουρδέλα
Φοβερή πατέντα ο ψυκτικός, πήραν και καλή μάρκα, μπράβο τους
αλφάδι τα έχει βάλει μανΦοβερή πατέντα ο ψυκτικός, πήραν και καλή μάρκα, μπράβο τους![]()
Δεν την βλέπω τελευταία...να ρωτήσω ρε μάγκες...Νικόλ αλερτ, η Μολδαβή κοκκινομάλλα που δεν έχει αφήσει μπουρδέλο για μπουρδέλο που να μην έχει δουλέψει, την έχει πάρει το μάτι σας πουθενά?
Παιχταρά μου, βάλε τη φωτογραφία στο νήμα με τα στούντιο, εδώ είναι άσχετη.
δεν θα μου κάνε εντύπωση, απλά λέω να τσαρκαρω π/σ/κ καλό είναι να ξέρω κάνα δυο πραγματαΔεν την βλέπω τελευταία...
Μάλλον θα ψάχνει να βρει σε πιο μπουρδέλο δεν έχει δουλέψει για να πάει![]()
Το μπουρδελάδικο - με ήχο:
Εδώ!!!Καυλιαρα νταρντανα π έχει;