Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.138
- Πόντοι
- 1.436
Η άλλη Βίκυ (μαυρούλα) που ήταν Ιάσονος 19 πάνω έχει εμφανιστεί καθόλου ξανά; Δεν πρόλαβα να τη βρω/δωΗ Βίκυ από Φυλής 69 ισόγειο εργάζεται ακόμα;

Η άλλη Βίκυ (μαυρούλα) που ήταν Ιάσονος 19 πάνω έχει εμφανιστεί καθόλου ξανά; Δεν πρόλαβα να τη βρω/δωΗ Βίκυ από Φυλής 69 ισόγειο εργάζεται ακόμα;
καμιά φορά ναι… τώρα τελευταία την πετυχαίνω ως υπηρεσία μόνο
ναιΤον τελευταίο καιρό η Βίκυ είχε παχύνει πάρα πολύ. Είναι ακόμα υπέρβαρη;
Νεο κορίτσι στο Μεταξουργείο!
Λαρίσα ! Κοντοπουτανη 18χρονη με σεξυ πονηρό πρόσωπο και λαχταριστο κορμί . Την εχω καταγαμησει 3-4 μέρες που εχει έρθει στο Μετάξι. Λεπτομέρειες στην κριτική. Δουλεύει απο 1900 απόγευμα έως 4 το πρωϊ στο Ιασωνος 37 ισόγειο.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Κατάθεση προ ολίγου Ιάσονος 37 κάτω στην κοντοπουτανη Λαρισα
Εντάξει απο συμμετοχη δεν περίμενα και πολλά άλλα ένα τέτοιο κορμάκι να ασελγεις πάνω του το παρααξιζει το δεκαρικο.
Τον έφαγε καλά σε δύο τρεις στάσεις και η πίπα της ήταν καλή
Δεκτική σε φιλιά και χάδια.
Δεύτερη βάρδια .
Από εμένα είναι ναι..
Θα ξανάτιμηθει!
Νομίζω πως δεν είχε ελληνικό όνομα. Για ξενο μου έκανε αν θυμάμαι καλα. Κι αν δεν άκουσα λάθος!Mηπως ειδες την Ολγα.Αυτη εχςι κοντο αγορε κουρεμα.Πλεον δεν λεει και τιποτα στο δωματιο...παλια ηταν καυλα σκετη.
Τότε είχα γράψει λαθος στις σημειωσεις μου. Ευχαριστώ σμυρνηΗ Τουρκαλα δουλεύει στον όροφο στο 109α ,στο 109β με το κοντό μαλλί είδες την Όλγα.
Δεν σε απέρριψε, συναγωνιστή. Πριν από λίγες ημέρες, ένα μέλος, ενημέρωσε πως η συγκεκριμένη είναι έγκυος και θα αποσυρθεί. Εάν και πότε θα επιστρέψει, θα δείξει ο καιρός. Το σίγουρο είναι ότι, λόγω της κατάστασης, θα λείψει αρκετούς μήνες.Γεια σας παιδιά,προ εβδομάδας πέρασα με Ανδριάνα Χωμ11Β και μου είπε θα σταματήσει το άθλημα μετά τις 12-03 ,γνωρίζει κάποιος κατι η μου είπε ευγενικά να μην ξαναπάω ;
Ισχύει ;
Από αφιλτρη πίπα με κόλλησε. Σε μπουρδελο δεν έχω γαμησει ποτέ ακαποτα και ούτε πρόκειται.Δεν ξέρω
Από πίπα ανέφερε εδω
Δημητράκη εσύ φταις που τους ξυπνάς.δεν παίρνουν τα πόδια τους να ψάξουν και να γράψουν τα βρίσκουν έτοιμα .A ρε κουφαλες...σας εχω κωλοφτιαξει με το Λαρισακι που ανακαλυψα σε αυτη τη σκοτεινη και βρώμικη τρυπα του Μεταξουργειου ! Την εκπαιδευσα σκληρα και σας την παρεδωσα.
Το κυνηγι ταλεντων δε σταματα ποτέ, συντονιστειτε...![]()
Λογικά η Μαρίνα ήταν η 2η κοπέλα στο Ι1γΚαλημέρα συναγωνιστές. Πρωινές καύλες με έριξαν στο μετάξι μετά από αποχή από το άθλημα του αγοραίου. 2πλη κατάθεση με την πρώτη πιστόλια Ιάσονος 30 ( όροφος ) όπου βγήκε η αλβανίδα Σόνια μια όμορφη παρουσία γύρω στο 1,70 με 2αρακια βυζάκια απλό πρόγραμμα συνέχεια στην κριτική. 2η κατάθεση στην Μολδαβή Σάντρα Ιάσονος 1γ βγήκε με μια άλλη αλλά δεν την θυμάμαι γύρω στο 1,65 με 2αρακι βυζακι στην κατιούσα αλλά όχι νερουλό με καλή ρογα συνέχεια στην κριτική
Μπορεί.... στο ίδιο ύψος με την Σάντρα, αδύνατη, 1-1,5 βυζακι, μου φάνηκε ότι τις έλειπαν τρίχες από το κεφάλι της (για να σας προλάβω όχι καραφλη αλλά μια μεγάλη αραίωση την έχει) με ελεύθερο τσιμπούκι και αυτή ανακοινώθηκεΛογικά η Μαρίνα ήταν η 2η κοπέλα στο Ι1γ
Είσαι και νέο account διάβασε 3-4 σελίδες πίσω.Οχι φίλε μου , για 20 ευρώ ήταν ακριβώς ότι έψαχνα , ψιλοξινιζε όμως κάπου τα βρίσκαμε . Τώρα άμα είναι για εσκορτ θα πήγαινα σε άλλη , παρολαυτα σε ποιο είναι να την τσεκάρω ;
~10:00-17:00/18:00 , ~17:00/18:00-23:00/00:00, ~00:00/1:00-5:00/6:00, η αλήθεια είναι πως στην αλλαγή 1ης-2ης και 2ης-3ης ποτέ δεν είναι ακριβώς, παίζουν πολλοί παράγοντες και δεν έχουν και όλα τα μαγαζιά το ίδιο πρόγραμμα και αργούν οι κοπέλες κλπ κλπ.Μπορεί κανείς να με ενημερώσει πως πάνε οι βάρδιες ; Τι ώρες είναι οι πρωινές τι οι βραδινές γιατί βλέπω όλοι γράφετε για κοπέλες αλλά δεν λέτε ώρες μόνο βραδιές
Έχουμε κανα νέο για Ιβαννα αν είναι στο πόστο της ;
1)Να πας να δεις και να μας ενημερώσεις.Πολύ κρίμα Αλλά αυτή τα κατάπινε όλα , φίλος την έχυσε κωλο ακαποτα πως θα καθόταν κάτι θα κολλούσε
Αρχηγέ η Μίρα δουλεύει ξέρεις τίποτα??πλζζ μη πάμε τσάμπα παλι αν ναι είναι στο 86α?Συνέχεια τσάρκας
Φυλής 56, 54 κλειστά
Φωκαίας 27 σκαλάκια Ιρίνα με μόνο 1 δωμάτιο
Την περιμένω![]()
Δεν έχει επιστρέψει ακόμηΑρχηγέ η Μίρα δουλεύει ξέρεις τίποτα??πλζζ μη πάμε τσάμπα παλι αν ναι είναι στο 86α?