Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 353 άτομα (40 μέλη και 313 επισκέπτες)

vitsiozos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
512
Πόντοι
21
νάκι κοντοπούτανο με κωλάρα. Νορμάλ πρόγραμμα, βαριεστημένη:jerking:
Σοφία καστανό λάτιν κοντοπούτανο, με ενισχυμένη κωλάρα, σιδεράκια και πορνογυαλιά. Νορμάλ πρόγραμμα
Κατερίνα μελαχρινή αδύνατη Ρουμάνα. Δεν είναι καινούρια, όπως γράφτηκε. Είναι η Κατερίνα η φόλα από Ιάσονος 20β και Φυλής 71 κάτω, παλαιότερα...
Μέσα στα μούτρα...:jerking:

Πήρα τη Σοφία με κάτω του μετρίου εντυπώσεις...

Προκαταρκτικά μηδέν και 20 κιλά τζελ στο πηγάδι της:bottom:
Αυτή η Σοφία που περιγράφεις, σιδεράκια, γυαλιά και...κωλάρα είναι μήπως η Χλόη;

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.645
Πόντοι
731
Λικεράκι ενημέρωσης
(μικρότερο από σφηνάκι)
Με στοχευμένο έλεγχο...

Φιλ11Α
Ντιάνα & Σάρα
(καιρό είχε να φανεί 2η βάρδια)
Η απούσα Ναόμι πληροφορήθηκα θα είναι από Τρίτη.. (αδιάθετη)

Φιλ11Β
Ρούμπι & Λούνα
Επιλέχθηκε η καυΛούνα και μου έκανε ίσως την καλύτερη πίπα.. :P:rockon:
Αρχικά το συνηθισμένο, κι όταν έγινα πέτρα συνέχισε ακόμα καλύτερα και τον ρούφαγε με μανία και μουγκρητά για δική της απόλαυση :smiling-face-with-heart-eyes:

Τελευταία τροποποίηση:

oti na nai

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.209
Πόντοι
4.115
Λικεράκι ενημέρωσης
(μικρότερο από σφηνάκι)
Με στοχευμένο έλεγχο...

Φιλ11Α
Ντιάνα & Σάρα
(καιρό είχε να φανεί 2η βάρδια)
Η απούσα Ναόμι πληροφορήθηκα θα είναι από Τρίτη.. (αδιάθετη)

Φιλ11Β
Ρούμπι & Λούνα
Επιλέχθηκε η καυΛούνα και μου έκανε ίσως την καλύτερη πίπα.. :P:rockon::smiling-face-with-heart-eyes:
Και ήμουν ετοιμος για τη Τζούλια.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
95
Like
17.445
Πόντοι
19.226

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.209
Πόντοι
441
Επιστροφη απο την τσαρκα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 22:45 περιπου

Ολοενα και περισσοτεροι οικοι εχουν μετριες μελαχρινες μπαμπατσικες λατινες ολες τοσο ιδιες λες και εχουν βγει απο γραμμη παραγωγης....εξαπλωνονται σαν πανδημια χαχαχα

ειδικα εκει στο Κ45 κατα 90% εχουν γινει Λατινοσπιτα και τα 3.

Μολονότι το έχω κόψει εδώ και χρόνια το Εμετουργείο, απ'όσα διαβάζω στο site και συζητώ με γνωστούς, όλοι λένε πως οι λατινοφόλες έχουν πλημμυρήσει την περιοχή.
Το κακό είναι πως παρέχουν ελεεινές υπηρεσίες, δεν συγκρίνονται σε θέμα εμφάνισης με βαλκάνιες/ανατολικές και κάνουν εξτρά μόνο εάν δώσεις παραπάνω λεφτά.
Μαυριδερές, κοντές, χοντροκώλες με απλό πρόγραμμα....

Αυτή όμως είναι η νέα πραγματικότητα.
Οι χώρες της Ευρώπης που ήταν φτωχές πλέον μας έχουν ξεπεράσει ή προτιμούν να πηγαίνουν στον πλούσιο Βορρά. Και έχει κάνει επίσης μεγάλη ζημιά το onlyfans και λοιπές διαδικτυκακές πλατφόρμες.
Άσχημα τα πράγματα και έτσι κατά διαόλου που πάμε στο τέλος μη δεν έρχονται ούτε αυτές και μείνουμε είτε με γριές είτε με το χειρότερο απ' όλα, τις Αφρικανές.

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.169
Πόντοι
726
08/03/25

1η βάρδια
Φωκαίας 7: μια μελαχρινή μιλφ με γυαλιά
Φωκαίας 19: Κατερίνα. Ο κώλος την κατιούσα
Φωκαίας 27 κάτω: (Ε)μμανουέλα
Φωκαίας 27 πάνω: Ιρίνα. Βγήκε με υφάκι "ελάτε γαμήστε με" 'Ημουν στο τσακ να μπω αλλά σκέφτηκα ότι αυτή τη φορά θέλω κάτω όχι τόσο πετιτ και προχώρησα

Φυλής 74α: Άννα. Συμπαθητικό γυφτοειδές
Φυλής 59 πάνω: μια ξανθιά Ρωσίδα
Φυλής 71β: Βικτώρια, Ντούλτσε, Σουζάνα
Φυλής 71α: Μία, Στέλλα
Φυλής ?: Νέλλυ που "μικροδείχνει". Αρκετά πετίτ και βγήκε φορόντας κάλτσες κάπως σαστισμένη, και Κατερίνα μετριότατη
Φυλής ?: Σύλβια. Λευκή μελαχρινή γύρω στα 40, στον κόσμο της έλεγε τα δικά της και εγώ γελούσα. Τρέλα με κορδέλα όπως είπε την ώρα που έφευγα.

Φιλιππίδου 11β: Καρολίνα, Κορίνα (οι βυζάρες της σχεδόν με έπεισαν), Βέρα Ουκρανέζα
Φιλιππίδου 11α: Βαλέρια, Σάρα

Ευελπιστούσα να πετύχω Αλίκη για τσιμπούκα στο σαλόνι αλλά πρέπει να είναι μόνο στη 3η βάρδια

Είδα το αλβανεζάκι τη Ράνια κατά τις 16:30 με πολιτικά να μπαίνει στον οίκο αλλά δε μπόρεσα να βγάλω φωτό γιατί την είχα φάτσα κάρτα και κοιτούσε κιολας. Καύλα ήταν με τα μποτάκια της. Τελικά χωρίς τα τακούνια είναι κοντούλα. Αργότερα που πήγα 2 φορές είχε 3 δωμάτια αναμονή. Σιγά μη περιμένω.

2η βάρδια
Φωκαίας 7 υπόγα: Έντζυ. Είναι φωτιά η γυναίκα. Τη ρώτησα για κατούρημα αλλά μου απάντησε αρνητικά. Ίσως κάποια άλλη φορά να τη δοκιμάσω.
Φυλής 66α: Έμμυ. Για μένα η πιο ωραία μαύρη της περιοχής. Όχι ότι υπάρχουν πολλές. Μινιόν ακάμπυλη, με όμορφο προσωπάκι και διάθεση οκ. Μέσα δε ξέρω....
Φυλής 71α: Σουζάνα, Άννα (φολάρα), Μπάρμπαρα
Φιλιππίδου 11β: Ρούμπι, Λούνα
Φιλιππίδου 11α: Ντιάνα, Σάρα
Λιοσίων 73α: Μπέλλα, Πάολα, Κατερίνα
Λιοσίων 73β: Κίρα
Φυλής 84β: Αλεξάνδρα. Με κερδίζει στο σαλονάρισμα αλλά ήμουν χυμένος οπότε δεν είχα πολλή όρεξη να μπω
Φυλής 86α: Άννα μεταξύ άλλων

Είχα πήξει στις Λατίνες τον τελευταίο καιρό και οριακά τις σιχάθηκα, και για αυτό είχα τεράστια ανάγκη από μια λευκή γυναίκα. Πήγα στη πιο μουνάρα όλων, δηλαδή την Κίρα, την οποία είχα δει άλλη μία φορά στο σαλόνι αλλά δεν την είχα πάρει. Το σώμα της είναι σαν αυτές τις κούκλες που βλέπουμε στις βιτρίνες
female-mannequin-abstract-head-with-no-finish-color-1.jpg
ψιλόλιγνη με χαμηλό ποσοστό λίπους, μικρό βυζί αλλά όχι πλάκα. Όχι σκελετός που λένε κάποιοι. Στο πρόσωπο και στα χρώματα μου θύμισε λίγο την Άννα Χατζή από το gntm
anna.jpg
Φοβούμενος τις κριτικές σηκώθηκα και με πολύ αργά βήματα πήγα στην τσατσά και έδωσα το 20ρικο όντας προετοιμασμένος για φόλα. Η Κίρα ήρθε πολύ γρήγορα, εγώ ήμουν ακόμα ντυμένος. Στο σόσιαλ συμμετέχει ενεργά, δεν ειναι παγοκολώνα, μου λέει συνευρίσκεται με πολλούς μαλάκες εκεί μέσα. Της ξεκαθάρισα ότι θέλω μόνο πίπα και αφού της είπα ότι δε θα αργήσω να χύσω ανακουφίστηκε. Ήταν αρκετά καλή σε αυτό το κομμάτι με dt και πνιξίματα :smitten:και σε συνδυασμό με κάποιες ανωμαλίες (που στην αρχή ήταν αρνητική αλλά στην πορεία ενέδωσε, φαίνεται την ξεκλείδωσα) ήρθε το τέλος με εκείνη να την πιάνουν τα γέλια. Μου λέει είναι 1 χρόνο είναι εκεί και δεν έχει δει άλλον να χύνει έτσι. Η αλήθεια είναι έχυσα συντριβάνια ενός μέτρου και μεγάλης ποσότητας που πασάλειψαν και τους 2 μας. Μου πήρε ενα μεγάλο βάρος έστω και για λίγο :kiss-mark:

Τελευταία τροποποίηση:

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
513
Πόντοι
20
Πέρασμα για δοκιμή και μόνο προς το τέλος 2ης βάρδιας με την γυφτορουμάνα πετιτ την Άννα απο Ιασ37, 10 άτομα αναμονή πριν μπώ αλλά 10 άτομα αναμονή όταν βγήκα. Πρόκειται για βανεσσοειδές πετιτ 1.50 με το ζόρι αλλά ευδιάθετη και ξέρει πολύ καλά Αγγλικά για κάποιον περίεργο λόγο, μάλλον έχει προυπηρεσία στο εξωτερικό. Μικρή στο μάτι μικρή και στο κρεβάτι κυριολεκτικά πουτσομεζές, μέχρι 50% μπορούσα να μπώ αν και δυσανασχετούσε δεν γκρίνιαζε παρόλο που προσπαθούσε να βάλει χέρι. Φατσικά είναι λίγο άσχημη αλλά για μία φορά καλά ήταν.

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
61
Like
14.675
Πόντοι
9.436
Φυλής ?: Νέλλυ που "μικροδείχνει". Αρκετά πετίτ και βγήκε φορόντας κάλτσες κάπως σαστισμένη, και Κατερίνα μετριότατη
Μηπως εννοεις Φυλης 109β ισογειο? Αυτη η Νελλη μηπως ειναι μια παρα πολυ πετιτ κοκαλιαρα με μαυρο μαλλι φουντοτο σαν αφανα??

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.169
Πόντοι
726
Μηπως εννοεις Φυλης 109β ισογειο? Αυτη η Νελλη μηπως ειναι μια παρα πολυ πετιτ κοκαλιαρα με μαυρο μαλλι φουντοτο σαν αφανα??
86β απ'ό,τι βλέπω τώρα
1741478427905.png
μελαχρινη, πολυ πετιτ, μαλλι μαυρο κατσαρο μακρυ, αλλα οχι αφανα.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.895
Πόντοι
3.760
....αν ειναι η ιδια ,ειναι μεγα φολα και πεταμενα λεφτα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.537
Πόντοι
4.006
Χτες δεύτερη βάρδια Ιάσονος 37β , Λαρισα :Γαμησα πτώμα : Μπήκε στο δωμάτιο χωρίς να κλείσει την πόρτα ή τσά εβελεπε (αυτό με καβλωσε ) Είπε γεια τι κάνεις ; Λέω τελικά μειλαει…. Μετά σιωπή ..πίπα στα όρθια μέτρια ….την ξάπλωσα στο κρεβάτι …Τα μάτια της καρφωμένα στο κενό ……Σαν νεκρή …η αίσθηση ,δεν υπήρχε αίσθηση….Και άλλες βάζουν λιπαντικό αλλά νιώθω …στο μουνι αυτό χώραγε όλη η μπουνιά μου ….βγαινω και αρχίζω να την σκαμπιλιζω στο κορμί με το παπαρι μου παντού , την έγλυψα παντού στόμα λαιμό μάγουλα μπούτια πόδια πελματα μουνακι και τέλος την γυρίζω στα 4 όπου σπάτουλαρισα καλά την πίσω τρύπα της και έβαλα τον πουτσο μου ανάμεσα στα πατουσάκια της και τα γαμουσα …καθώς άρχισα να χύνω αναστέναζε έντονα ενώ η γλώσσα μου σαν κομπρεσέρ μπαινόβγαινε κυριολεκτικά μέσα στο κωλαντερο της …..Συμπέρασμα είναι καλή αν θες να βγάλεις γούστα , δεν θα σου πει όχι …Σε καμία περίπτωση αν θέλει κάποιος να αράξει και να περιμένει από εκείνη όχι !!!αυτα !!

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.054
Πόντοι
2.246

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
81.894
Πόντοι
47.129
Χτες δεύτερη βάρδια Ιάσονος 37β , Λαρισα :Γαμησα πτώμα : Μπήκε στο δωμάτιο χωρίς να κλείσει την πόρτα ή τσά εβελεπε (αυτό με καβλωσε ) Είπε γεια τι κάνεις ; Λέω τελικά μειλαει…. Μετά σιωπή ..πίπα στα όρθια μέτρια ….την ξάπλωσα στο κρεβάτι …Τα μάτια της καρφωμένα στο κενό ……Σαν νεκρή …η αίσθηση ,δεν υπήρχε αίσθηση….Και άλλες βάζουν λιπαντικό αλλά νιώθω …στο μουνι αυτό χώραγε όλη η μπουνιά μου ….βγαινω και αρχίζω να την σκαμπιλιζω στο κορμί με το παπαρι μου παντού , την έγλυψα παντού στόμα λαιμό μάγουλα μπούτια πόδια πελματα μουνακι και τέλος την γυρίζω στα 4 όπου σπάτουλαρισα καλά την πίσω τρύπα της και έβαλα τον πουτσο μου ανάμεσα στα πατουσάκια της και τα γαμουσα …καθώς άρχισα να χύνω αναστέναζε έντονα ενώ η γλώσσα μου σαν κομπρεσέρ μπαινόβγαινε κυριολεκτικά μέσα στο κωλαντερο της …..Συμπέρασμα είναι καλή αν θες να βγάλεις γούστα , δεν θα σου πει όχι …Σε καμία περίπτωση αν θέλει κάποιος να αράξει και να περιμένει από εκείνη όχι !!!αυτα !!

Τα ίδια της κάνουμε. Ειναι καραμελιτσα για γλείψιμο η μικρη. Ευτυχως που δε λέει οχι και κάθεται.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom