08/03/25
1η βάρδια
Φωκαίας 7: μια μελαχρινή μιλφ με γυαλιά
Φωκαίας 19: Κατερίνα. Ο κώλος την κατιούσα
Φωκαίας 27 κάτω: (Ε)μμανουέλα
Φωκαίας 27 πάνω: Ιρίνα. Βγήκε με υφάκι "ελάτε γαμήστε με" 'Ημουν στο τσακ να μπω αλλά σκέφτηκα ότι αυτή τη φορά θέλω κάτω όχι τόσο πετιτ και προχώρησα
Φυλής 74α: Άννα. Συμπαθητικό γυφτοειδές
Φυλής 59 πάνω: μια ξανθιά Ρωσίδα
Φυλής 71β: Βικτώρια, Ντούλτσε, Σουζάνα
Φυλής 71α: Μία, Στέλλα
Φυλής ?: Νέλλυ που "μικροδείχνει". Αρκετά πετίτ και βγήκε φορόντας κάλτσες κάπως σαστισμένη, και Κατερίνα μετριότατη
Φυλής ?: Σύλβια. Λευκή μελαχρινή γύρω στα 40, στον κόσμο της έλεγε τα δικά της και εγώ γελούσα. Τρέλα με κορδέλα όπως είπε την ώρα που έφευγα.
Φιλιππίδου 11β: Καρολίνα, Κορίνα (οι βυζάρες της σχεδόν με έπεισαν), Βέρα Ουκρανέζα
Φιλιππίδου 11α: Βαλέρια, Σάρα
Ευελπιστούσα να πετύχω Αλίκη για τσιμπούκα στο σαλόνι αλλά πρέπει να είναι μόνο στη 3η βάρδια
Είδα το αλβανεζάκι τη
Ράνια κατά τις 16:30 με πολιτικά να μπαίνει στον οίκο αλλά δε μπόρεσα να βγάλω φωτό γιατί την είχα φάτσα κάρτα και κοιτούσε κιολας. Καύλα ήταν με τα μποτάκια της. Τελικά χωρίς τα τακούνια είναι κοντούλα. Αργότερα που πήγα 2 φορές είχε 3 δωμάτια αναμονή. Σιγά μη περιμένω.
2η βάρδια
Φωκαίας 7 υπόγα: Έντζυ. Είναι φωτιά η γυναίκα. Τη ρώτησα για κατούρημα αλλά μου απάντησε αρνητικά. Ίσως κάποια άλλη φορά να τη δοκιμάσω.
Φυλής 66α: Έμμυ. Για μένα η πιο ωραία μαύρη της περιοχής. Όχι ότι υπάρχουν πολλές. Μινιόν ακάμπυλη, με όμορφο προσωπάκι και διάθεση οκ. Μέσα δε ξέρω....
Φυλής 71α: Σουζάνα, Άννα (φολάρα), Μπάρμπαρα
Φιλιππίδου 11β: Ρούμπι, Λούνα
Φιλιππίδου 11α: Ντιάνα, Σάρα
Λιοσίων 73α: Μπέλλα, Πάολα, Κατερίνα
Λιοσίων 73β: Κίρα
Φυλής 84β: Αλεξάνδρα. Με κερδίζει στο σαλονάρισμα αλλά ήμουν χυμένος οπότε δεν είχα πολλή όρεξη να μπω
Φυλής 86α: Άννα μεταξύ άλλων
Είχα πήξει στις Λατίνες τον τελευταίο καιρό και οριακά τις σιχάθηκα, και για αυτό είχα τεράστια ανάγκη από μια λευκή γυναίκα. Πήγα στη πιο μουνάρα όλων, δηλαδή την Κίρα, την οποία είχα δει άλλη μία φορά στο σαλόνι αλλά δεν την είχα πάρει. Το σώμα της είναι σαν αυτές τις κούκλες που βλέπουμε στις βιτρίνες
ψιλόλιγνη με χαμηλό ποσοστό λίπους, μικρό βυζί αλλά όχι πλάκα. Όχι σκελετός που λένε κάποιοι. Στο πρόσωπο και στα χρώματα μου θύμισε λίγο την Άννα Χατζή από το gntm
Φοβούμενος τις κριτικές σηκώθηκα και με πολύ αργά βήματα πήγα στην τσατσά και έδωσα το 20ρικο όντας προετοιμασμένος για φόλα. Η Κίρα ήρθε πολύ γρήγορα, εγώ ήμουν ακόμα ντυμένος. Στο σόσιαλ συμμετέχει ενεργά, δεν ειναι παγοκολώνα, μου λέει συνευρίσκεται με πολλούς μαλάκες εκεί μέσα. Της ξεκαθάρισα ότι θέλω μόνο πίπα και αφού της είπα ότι δε θα αργήσω να χύσω ανακουφίστηκε. Ήταν αρκετά καλή σε αυτό το κομμάτι με dt και πνιξίματα

και σε συνδυασμό με κάποιες ανωμαλίες (που στην αρχή ήταν αρνητική αλλά στην πορεία ενέδωσε, φαίνεται την ξεκλείδωσα) ήρθε το τέλος με εκείνη να την πιάνουν τα γέλια. Μου λέει είναι 1 χρόνο είναι εκεί και δεν έχει δει άλλον να χύνει έτσι. Η αλήθεια είναι έχυσα συντριβάνια ενός μέτρου και μεγάλης ποσότητας που πασάλειψαν και τους 2 μας. Μου πήρε ενα μεγάλο βάρος έστω και για λίγο