Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 397 άτομα (43 μέλη και 354 επισκέπτες)

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
522
Πόντοι
300
Κατάθεση κατά τις 6:30 στην ξανθια βυζαρου Βικτώρια στο Βέργας 6α . Παίχτηκε δυνατό πήδημα με την ίδια να συμμετέχει φουλ και η απόλαυση ήταν δυνατή . Τελείωσα στα όμορφα ζιαβυ της . Η τσατσα όταν μπήκα μου έλεγε κάτι αρλουμπες πάει μόνο με γνωστούς και ότι εσύ είσαι μικρός και κάτι μαλακιες. Της είπα πως την έχω πάρει πολλές φορές και θα την περιμένω . Μόλις με είδε με έβαλε αμέσως μέσα . Απορώ με δαυτες ώρες ώρες ρε φιλε..... Τέλος πάντων καλά γαμησια συναγωνιστές. Γενικά στην περιοχή δεν κινούνταν πολύς κόσμος εκείνη την ώρα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
255.322
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Τροφωνιου 13 ισόγειο Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 6α Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Βέργας 7 υπόγειο Μελίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ναταλί, ξανθιά μιλφογκιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βέργας 7 Σαμπινα, απλό πρόγραμμα.

Βέργας 2 Τίνα (με τα τατουάζ)ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Λιοσίων 79β Άντζελα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Εξηκιου 18α Έλλη, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μιλενα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Εξηκιου 18γ είπαν να έρθω σε λίγο, έκαναν αλλαγή βάρδιας.

Λιοσίων 73α 2 λατίνες, Στεφανι και Κελλυ, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Λιοσίων 73β 2 λατίνες Καταλινα και Μαρίνα/Μαριάννα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και η Εμμυ που ήταν και το πρωί, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β & 11α κλειστά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
81.992
Πόντοι
47.129
..... το μόνο που θα πω είναι πρώτη φορά είδα τόσους Έλληνες στο Ι37, μεγάλος influencer ο κύριος xxx

Απλα εχω τα ίδια γούστα και απαιτήσεις με τον μεσο μπουρδελιαρη, μου αρεσει να βοηθαω τους χυστες να ξερουν τι θα βρουν μπροστα τους και θελω να τους προετοιμασω για να γαμησουν και να περάσουν καλυτερα απο εμενα.
Τη Λαρισα την εχω καταγαμησει.
Ναι μεν αστερίας και αμίλητη μεσα. αλλα ειναι δεκτικη σε κάποιες ανωμαλίες μου και αντεχει δυνατό γαμήσι. Εχει αρκετά σεξυ πρόσωπο και είναι μικρή. Τώρα τελευταία η τσατσά φωνάζει τη Λαρισα στο 7 λεπτό, οπότε ή λέτε στην τσατσά να μην την φωνάξει νωρις ή οταν την φωνάξει ξέρετε οτι έχετε λιγο ακομα χρόνο μαζι της .
Στο σαλόνι ανακοινώνεται απλό προγραμμα αλλα μεσα η μικρή δέχεται και γλειφομούνι. Όλα για τους μπουρδελιαρηδες ! Για να περνάμε καλα και να μην έχουμε ανάγκη τις Ελλεηνίδες !

Σας ευχαριστω ολους για την εμπιστοσυνη σας !

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
255.322
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9 3 κοπέλες, Ντιονα , Τζένιφερ μελαχρινή ψηλή νταρντανα με 2.5αρι βυζι και Καρολίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2αρι βυζί και κάποια τατουάζ, όλες κάνουν απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ και ελεύθερο στοματικό με 30 ευρώ.

Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 13 ισόγειο Αλισα(απο Φωκαιας25α), απλό πρόγραμμα και Μπέλα γυρολόγος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α κλειστο.

Φωκαιας 17β κλειστό.

Φωκαιας 19 Κάρλα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25α Ρόζα και Άννα λατίνες, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φώκαιας 27α &

Φωκαίας 27Β κάτω Νάταλι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
255.322
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 109β κλειστό.

Φυλής 109α Ελένη, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 105 δεξιά
20250308_005610.jpg

Βάλερι καστανοξανθη λατίνα παχουλη με 3.5αρια βυζια, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105 αριστερά κλειστό.

Φυλής 71α Σανέλ λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 κλασδικα η λατίνα Βερονικα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β Εμμι, απλό πρόγραμμα,εδώ σε ρόλο υπηρεσίας η Βίκυ.

Φυλής 69α κλειστό.

Φυλής 67 Σάρα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86β κλειστό.

Φυλής 86α Άννα "Ταϊ",με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 84β Αλεξάνδρα απο Φωκαιαςβ25α και πιο πριν Μεταξουργειο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α Ράνια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Αννιτα από Φυλής 86β ,Φωκαιας 7 ισόγειο Φωκαίας 27Β πάνω κλπ ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Εμμανουέλα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 ισόγειο Νικόλ, λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 όροφος 2 λατινες Σοφία μελαχρινή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί σώμα με πιασίματα 3αρι μάλλον σιλικονατο βυζι και Εμμυ με ξανθό μαλλί κομπακια, ψιλολιγνη με 1.5-2αρι βυζί πολλά τατουάζ, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74αρια κλειστά.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη, με πρωκτικο.

Φυλής 66δ Εμμι μαυρουλα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α Μαριάννα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 κλειστό.

Φυλής 54β Ορορα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
255.322
Πόντοι
46.232
σφηνάκι live

Φιλιππίδου 11α 3 λατίνες, Σοφία μελαχρινή κοντή κατσαρομαλλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, Τζούλια μελαχρινό λεπτό μπιμπελο με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί , μικρό βυζι και μικρά τατουάζ και η Λούνα η πιο παλιά, όλες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30ευρω.

Φιλιππίδου 11β Ντιαννα μπανάνα, ξανθοκαστανη σώμα με αρκετά πιασίματα πια, 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ στο πήχη του χεριού και Ραφαελα μελαχρινή κοντή λατίνα με ίσιο μαλλί, κανονικό ωραίο κορμί, 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
255.322
Πόντοι
46.232
συνεχεια σφηνάκι live

Μαραθωνος 59α Χριστίνα μελαχρινη λεπτή μιλφογκιλφ με 1.5άρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Καταρινα από το Καζακστάν η Κάτια δηλαδή, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ρενάτα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 αριστερά Όλγα, καστανή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.906
Πόντοι
206
Μέχρι πριν 2 χρόνια υπήρχαν κάποιες καλές περιπτώσεις όπου εγώ περνούσα πολύ ωραία τι σύντομο χρόνο που σου δίνει το μπουρδελο. Με την ιννα ας πούμε στο Ιωαννίνων 3 περνούσα τέλεια. Παλαιότερα με Εβελίνα τη γνωστή που έφυγε.

Τώρα ποιες θεωρούνται καλές περιπτώσεις στο 20ρι? (Όχι μερακλιδικες)
Επιπλέον ποιο είναι το καλύτερο δίδυμο για παρτουζα;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
15
Like
2.823
Πόντοι
1.431
σφηνάκι live

Φιλιππίδου 11α 3 λατίνες, Σοφία μελαχρινή κοντή κατσαρομαλλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, Τζούλια μελαχρινό λεπτό μπιμπελο με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί , μικρό βυζι και μικρά τατουάζ και η Λούνα η πιο παλιά, όλες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30ευρω.

Φιλιππίδου 11β Ντιαννα μπανάνα, ξανθοκαστανη σώμα με αρκετά πιασίματα πια, 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ στο πήχη του χεριού και Ραφαελα μελαχρινή κοντή λατίνα με ίσιο μαλλί, κανονικό ωραίο κορμί, 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Εμένα η γνωστή καλοσυνάτη τσα στο 11Α (ξανθό κοντό μαλλί, 2η βάρδια) μου είπε 40 για παρτούζα κι ότι με τίποτα δε μπορεί λιγότερο, που είμαι και σταθερός πελάτης! :headbang:
Έλεγε για το αφεντικό και μπούρδες..
(φυσικά δεν τα έδωσα, πήρα Ναόμι)
Για Ναόμι με Λούνα ρώτησα.. Τι παίζει;; Υπάρχει κάποιος τρόπος για λιγότερα;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
98
Like
17.844
Πόντοι
19.226
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
98
Like
17.844
Πόντοι
19.226
Φωκαιας 9 3 κοπέλες, Ντιονα , Τζένιφερ μελαχρινή ψηλή νταρντανα με 2.5αρι βυζι και Καρολίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2αρι βυζί και κάποια τατουάζ, όλες κάνουν απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ και ελεύθερο στοματικό με 30 ευρώ.
Καρολίνα είναι καινούρια?
Μόνο Ντιόνα Βουλγάρα έχω πάρει εκεί βράδυ με πολύ μέτριες εντυπώσεις...
Αξίζει κάποια άλλη?

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.041
Πόντοι
3.760
Πρωτος πελατης σημερα στη θεια Σοφια στο Ιασωνος 44 σκαλα.Απο νωρις στο ποστο της.Με καλες σταθερες υπηρεσιες στο πτωχο πλην τιμιο δεκαρικο.Προτεινεται για τους λατρεις των ολιγο ψωμομενων μιλφακιδων.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.342
Πόντοι
19.236
Live Now
From Μεταξουργείο city!!!

:orchestra:

Μέγα Αλέκου 28 κουρτίνα.
Μαρία, πιτσιρίκα μελαχρινή, πολύ άνω του μέσου όρου για την περιοχή.
Απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται αλλά μέσα κάνει κ ελεύθερο στοματικό αισθησιακό μέχρι πνιγμού!!!

Ιάσονος 39. Πορνομόλ!!!
Στο επάνω δεξιά.
Το καινούργιο καυλάκι που είχε γράψει ο Μήτσος.
Απλό πρόγραμμα και 15€ ...
Βγήκε από δωμάτιο με πολύ κακή διάθεση. Αλλά η ρουφιάνα έχει Τρελό Πατούρι!!! :assshake:

Κάτι άλλο αξιόλογο δεν είδα.
Πολλά ακόμα κλειστά.

Η Οσμή όμως της Ουρίας σε συνδυασμό με την ζέστη δημιουργούν ένα Μαγευτικό Περιβάλλον στο κέντρο της Αθήνας!!! :tomato:

Χρόνια Πολλά στα κορίτσια μας. :smitten:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
255.322
Πόντοι
46.232
Εμένα η γνωστή καλοσυνάτη τσα στο 11Α (ξανθό κοντό μαλλί, 2η βάρδια) μου είπε 40 για παρτούζα κι ότι με τίποτα δε μπορεί λιγότερο, που είμαι και σταθερός πελάτης! :headbang:
Έλεγε για το αφεντικό και μπούρδες..
(φυσικά δεν τα έδωσα, πήρα Ναόμι)
Για Ναόμι με Λούνα ρώτησα.. Τι παίζει;; Υπάρχει κάποιος τρόπος για λιγότερα;
Η Αλίκη ο τραβελος 30 είπε.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.432
Πόντοι
2.036
Απλα εχω τα ίδια γούστα και απαιτήσεις με τον μεσο μπουρδελιαρη, μου αρεσει να βοηθαω τους χυστες να ξερουν τι θα βρουν μπροστα τους και θελω να τους προετοιμασω για να γαμησουν και να περάσουν καλυτερα απο εμενα.
Τη Λαρισα την εχω καταγαμησει.
Ναι μεν αστερίας και αμίλητη μεσα. αλλα ειναι δεκτικη σε κάποιες ανωμαλίες μου και αντεχει δυνατό γαμήσι. Εχει αρκετά σεξυ πρόσωπο και είναι μικρή. Τώρα τελευταία η τσατσά φωνάζει τη Λαρισα στο 7 λεπτό, οπότε ή λέτε στην τσατσά να μην την φωνάξει νωρις ή οταν την φωνάξει ξέρετε οτι έχετε λιγο ακομα χρόνο μαζι της .
Στο σαλόνι ανακοινώνεται απλό προγραμμα αλλα μεσα η μικρή δέχεται και γλειφομούνι. Όλα για τους μπουρδελιαρηδες ! Για να περνάμε καλα και να μην έχουμε ανάγκη τις Ελλεηνίδες !

Σας ευχαριστω ολους για την εμπιστοσυνη σας !
Για τον χρόνο ναι ακριβως αυτό κάνει by default , η κοπέλα δεν κάνει κάτι αρνητικό αλλά όχι και κάτι θετικό, πέρα από την πίπα που είναι αρκετά καλή, αυτό που έκανε που δεν το περίμενα είναι να κάτσει 2 λεπτά στα όρθια που της είπα να τελειώσω αφού την φώναξε η τσατσά.
Η τσατσα την οποία συμπαθώ και καβλαντιζω από εποχές Βανέσας μετά μου έπιασε κουβέντα για διάφορα και την έκραξα λίγο για το χρόνο αλλά στην τελική στα 9-10' έφυγε το κορίτσι.

Όσο για τα υπόλοιπα, ο μέσος μπουρδελιαρης μάλλον δεν βολτάρει και περιμένει να διαβάσει εδώ τι παίζει

Σήμερα θα προσπαθήσω να τελειώσω πάνω σε κάποιο μαύρο κωλαράκι, να δούμε ποια θα το δεχτεί, Ναόμι, Έμμυ ή Μπέκυ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
255.322
Πόντοι
46.232

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
295
Πόντοι
21
Επιτέλους πέρασμα με ιρηνα σήμερα παρόλο που είχε μεγάλη αναμονή όπως πάντα έκατσα και περίμενα...η κοπέλα κατά την γνώμη μου είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο 20αρικο είναι μέσα στην καύλα από τις πολύ λίγες που σου βγάζει ότι καυλώνει με αυτό που κάνει ούτε βιάζεται ούτε μη το ένα μη το άλλο...αν έκανε και ελεύθερη φλογέρα θα μας είχε καταστρέψει τελείως

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Για τον χρόνο ναι ακριβως αυτό κάνει by default , η κοπέλα δεν κάνει κάτι αρνητικό αλλά όχι και κάτι θετικό, πέρα από την πίπα που είναι αρκετά καλή, αυτό που έκανε που δεν το περίμενα είναι να κάτσει 2 λεπτά στα όρθια που της είπα να τελειώσω αφού την φώναξε η τσατσά.
Η τσατσα την οποία συμπαθώ και καβλαντιζω από εποχές Βανέσας μετά μου έπιασε κουβέντα για διάφορα και την έκραξα λίγο για το χρόνο αλλά στην τελική στα 9-10' έφυγε το κορίτσι.

Όσο για τα υπόλοιπα, ο μέσος μπουρδελιαρης μάλλον δεν βολτάρει και περιμένει να διαβάσει εδώ τι παίζει

Σήμερα θα προσπαθήσω να τελειώσω πάνω σε κάποιο μαύρο κωλαράκι, να δούμε ποια θα το δεχτεί, Ναόμι, Έμμυ ή Μπέκυ.
Καλησπέρα μύστη οι τρείς μαυρουλες είναι όλες φυλής?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom