paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.642
- Πόντοι
- 441
θα σε παρακαλουσα να μην ξανανεβασεις φωτο απο κοπελες,γιατι τωρα με την κυρια αυτη π ανεβασες εφτασε η πουτσα στο ταβανι(πλακα κανω εννοειται)
θα σε παρακαλουσα να μην ξανανεβασεις φωτο απο κοπελες,γιατι τωρα με την κυρια αυτη π ανεβασες εφτασε η πουτσα στο ταβανι(πλακα κανω εννοειται)
Είχα κλείσει μια φορά να μπω δωματιο μαζί της.Πνιγοταν όμως από κόσμο και έφυγα.Ειχε πολλά δωμάτια.Δεν εχεις δικιο.Γαμιεται καλα το μωρο και ειναι πορνοθυληκο κυριολεκτικα.Πρωινες ωρες.Μια δοκιμη θα σε πεισει.
Δυσάρεστα νέα. Η Αντριάνα από χωματιανου λένε θα δουλεύει μέχρι 12/3 και μετά σταματάει. Ένα όμορφο περιποιημένο κωλαρακι υπήρχε στο 20αρικο πάει και αυτό. Τόσα χρόνια ούτε μισή φορά δεν με φώλιασε.
...το απαιτούν επειδή στην πρωινή βάρδια έχει ελάχιστους μεθυσμένους...Τα έχουμε πει , όταν παίζει αξιόλογο κομμάτι τρέχουν όλοι σαν τρελοί, όταν γραφτεί κάτι.
Απορίας άξιο γιατί τα καλά είναι συνήθως πρωινά, μάλλον το απαιτούν για να έχουν ένα φυσιολογικό πρόγραμμα.
Πρωτη μερα δουλειας σημερα.Τις επομενες μερες θα ειναι σε οργασμο εργασιας η συγκεκειμενη.Είχα κλείσει μια φορά να μπω δωματιο μαζί της.Πνιγοταν όμως από κόσμο και έφυγα.Ειχε πολλά δωμάτια.
Η ενημέρωση έλαβε τέλος σχετικά σύντομα κι απρόσμενα, διότι αφού βόλταρα και ενημέρωσα, πήγα στο Φ65Α, και η Νουαζέττα (Μπέκυ) με ξεζούμισε!Ανταπόκριση ζωντανά από τη δροσερή Βικτώρια..
Ανοιχτά:
Φωκ7ΥΠ & 3η πόρτα ανοιχτά
Φωκ13Α Βάνα
Φωξ13Β Σάρα & Λάουρα
Φωκ17Α Μιχαέλα
Φωκ17Β Μαρίνα
Φωκ19 Λίζα ψηλή καλλίγραμμη
Φωκ25Α(νω) Άννα, ωραίο μικρό στητό βυζάκι, πεσμένο κωλί
Φωκ27Α
Φ59ΙΣ
Φ72Α
Φ66Δ
Φ65Α Μπέκυ (καταθεσάρα)
Φ65Β Νικόλ
Φ84Α υποθέτω Ράνια, δε χρειάζεται τσεκ
Φ86Α Μαρία
Φ86Β Κατερίνα Ρώσικο μιλφ
Φιλ11Α Λούνα & Ντιάνα
(που είσαι ρε Ναόμι και ήθελα να σου ρίξω έναν πάλι...)
Φιλ11Β Τζούλια & Ρούμπι
Κλειστά:
Φ54-56, Φ59ΙΣ ανοιχτό φως, πόρτα μέσα δεν ανοίγει
Φωκ25Β
Φωκ27Α
Και συνεχίζεται...![]()
Χαμος γινιταν..καμια καθημερινη ισως...Πρωτη μερα δουλειας σημερα.Τις επομενες μερες θα ειναι σε οργασμο εργασιας η συγκεκειμενη.
Δεν σου λέω γιατί και να σου πω τρως πόρτα από τα μπουρδελα .Αφού καμία κοπέλα δεν σε θέλει.Εισαι Black list ✨️Καλημερες! Πατουσολαγνειες που παίζουν? Ξέρει κανένας?
Ωραίο πατούρι!!Κατάθεση και εγώ σήμερα με την σειρά μου για την Ιρίνα Φωκαίας 27Β για 60 λεπτά...
Μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα!
Φοβερή γυναικάρα!!
![]()
![]()
![]()
Γιατι το λες αυτό? Η τρολαρεις απλά?Δεν σου λέω γιατί και να σου πω τρως πόρτα από τα μπουρδελα .Αφού καμία κοπέλα δεν σε θέλει.Εισαι Black list ✨️
Απίστευτο μωρό....Εγώ θέλω να δω εσείς που κάνετε τσάρκες συχνά, άμα πετύχετε την Μιλένα στο Διδιμου 27. Την πήρα τα Χριστούγεννα, μετά χάθηκε πάλι.
Έχει μπαταλέψει λίγο ο κώλος ή μου φαίνεται ?Κατάθεση και εγώ σήμερα με την σειρά μου για την Ιρίνα Φωκαίας 27Β για 60 λεπτά...
Μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα!
Φοβερή γυναικάρα!!
![]()
![]()
![]()
Αδερφέ δεν μπα να χει 10 γκομενους η τύπισσα γουστάρει πολυ το γαμησι οτι και να λέμε τώρα οαι δεν το κάνει καθόλου απι αγγαρεία!Αυτή έχει γκόμενο,σιγά μη γύρισε καυλωμένη για εμάς τα βλαχοπελατακια.
Δεν σου φαίνεται εχει πάρει τα κιλακια της αλλά όχι οτι μας χαλάει ιδιαίτερα!Έχει μπαταλέψει λίγο ο κώλος ή μου φαίνεται ?