Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 90
- Like
- 15.793
- Πόντοι
- 19.226
Γυρολόγος κι αυτή
Το Δ27 τελευταία έχει πέσει πολύ...
Γυρολόγος κι αυτή
Είναι και τώρα εκεί το "μωρό";
Λογικά ψάχνεις την κοντή Λατίνα Ρούμπι.Μάγκες αν πάει κάποιος φιλιππιδου 11β ας ποσταρει ονόματα κοριτσιών.... Εχω κολλήσει! Το κοντό με ενδιαφέρει.
Ρίτα μήπως πιο παλιά από αγκυρας 9 και πιο παλιά Ιωαννίνων 3 η 5 δεν θυμάμαι καλά . Προς το ξανθό μιλφ
Α μπράβο! Ευχαριστώ!Λογικά ψάχνεις την κοντή Λατίνα Ρούμπι.
Και ποιο κρεβάτι θα τις αντέξει?Περί Διδυμου 27..
Η Ελένη δεν είναι απλά παχουλή κλπ..
Είναι θωρηκτό..
Πάντως, επειδή δεν έχω πάρει ποτέ τη Ρίτα, σκέφτομαι να τις πάρω παρτούζα..
Έτσι, για το παλμαρέ..
Γνώμες;
Σοκολάτα γάλακτος Ναόμι (Φιλιππίδου 11Α)παιδεία κανενα Skinny μωράκι υπάρχει ποια στην φυλης ?
Πηγαινε σκιννυ μπιτς Μαριαννα πρωινες ωρες στο Αλκαμενους 113.παιδεία κανενα Skinny μωράκι υπάρχει ποια στην φυλης ?
Πηγαινε σκιννυ μπιτς Μαριαννα πρωινες ωρες στο Αλκαμενους 113.
ευχαριστώ παιδεία θα τα τιμήσω δέοντοςΣοκολάτα γάλακτος Ναόμι (Φιλιππίδου 11Α)
Σοκολάτα υγείας Έμμυ (η πιο skinny, petite που ξέρω, Φυλής 66Δ)
Λευκή λατίνα Ρεμπέκα/Μπάρμπαρα Venezolana (Φυλής 71Α/Β)
Λευκή Χριστίνα (Φυλής 65Α/Β)
Συν κάποιες άλλες ψάχνοντας, αγνώστου καταγωγής και υπηρεσίας. Οι άνωθεν είναι 2η βάρδια.
αυτες που ειπαν οι συναγωνιστες και να προσθεσω την skinny bitch Dariah απο Αγκυρας 9/12παιδεία κανενα Skinny μωράκι υπάρχει ποια στην φυλης ?
η Ναομι υγειας ειναι οχι γαλακτος. κλασικο αραπικο σκουρο δερμαΣοκολάτα γάλακτος Ναόμι (Φιλιππίδου 11Α)
Σοκολάτα υγείας Έμμυ (η πιο skinny, petite που ξέρω, Φυλής 66Δ)
Λευκή λατίνα Ρεμπέκα/Μπάρμπαρα Venezolana (Φυλής 71Α/Β)
Λευκή Χριστίνα (Φυλής 65Α/Β)
Συν κάποιες άλλες ψάχνοντας, αγνώστου καταγωγής και υπηρεσίας. Οι άνωθεν είναι 2η βάρδια.
Εγώ τη λέω γάλακτος, διότι λέω υγείας τη Μπέκυαυτες που ειπαν οι συναγωνιστες και να προσθεσω την skinny bitch Dariah απο Αγκυρας 9/12
η Ναομι υγειας ειναι οχι γαλακτος. κλασικο αραπικο σκουρο δερμα
Δεν είναι Όλες οι καταστάσεις για Όλους.Ζήλεψα
Σε γνωστό φούρνο "απέναντι" απ τους δρόμους της μπόχας και της αναζήτησης ηδονής και απόλαυσης; Εκεί με τόσα ζάκια και άστεγους που συχνάζουν δε θα καθόμουν![]()
(κλασικά πάλι σόρρυ για το σπαμ, αλλά αφού ήδη έγινε..)
Αντί να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω και να τη διώξεις, της έδωσες έξτρα?Η μεγαλύτερη φόλα της ζωής μου, Χουλιανα Ιάσονος 31 ( δουλεύει και Ιάσονος 44 νομίζω).
Την πετυχαίνω στο ιασονοσ 31και μου λέει έλα μέσα είσαι ωραίος. Λέω την τσατσα λατίνα είναι φόλα συνήθως, μην φάω καμία. Μου λέει η κοπέλα είναι φοβερή.
Αναμονή τα δωμάτια , βλέπω τσατσα να χτυπάει πόρτες, ε λέω θα άργησε να χύσει ο συνάδελφος.
Μπαίνω στο δωμάτιο, αναμονή άλλα δύο είχε νομίζω , τελειώνει γρήγορα έρχεται , ε λέω γαμιεται φοβερά για να τελείωσαν έτσι οι άλλοι.
Το στρώμα και το πάτωμα μέσα στα χυσια είχα αηδιάσει ( η τσατσα δεν τα βλέπει; )
Τέλος πάντων ξεκινάει ωραία πίπα αλλά κρατεί 10 δεύτερα, λέω τι έγινε ; Μου λέει σεξ.. λέω οκ γύρνα στα 4… μου λέει γιατί doggy , γιατί έτσι μου αρέσει. Οχι ας κάνουμε κανονικό λέει…. Α δεν πάμε καλά. Ξεκινάμε ιεραποστολικό και με μαλώνει να μην μπαίνω βαθιά, να γαμησω Ηρθα άφησε με ήσυχο. Σιγά το πουλί που έχω.
Χτυπάει η πόρτα η τσάντα της λέω κοπελιά χαλάρωσε.
Της λέω να σου δώσω δέκα ευρώ να ηρεμήσεις έξτρα, τα δίνω και την λέω γύρνα doggy και άσε με να χύσω στα πόδια κωλο η κοιλιά τέλος πάντων να φύγω αφού δεν θες, μου λέει όχι ( δεν γύρισε το 10€) λέω οκ κάτσε doggy ξεκινάω να γαμαω τραβιέται , λέω φεύγεις δεν μπορώ να σε κυνηγάω, μου λέει θέλεις πολλά θέλεις στάσεις θέλεις θέλεις και εγώ όχι, ε λέω δεν σε αναγκάζω εσύ δουλεύεις σε πορνείο και όταν ρώτησα την τσατσα αν κάνει όλες τις στάσεις είπε ναι. Σηκώνεται φεύγει και λέω που πας δεν θα χύσω , μου λέει όχι δεν θα χύσεις. Λέω πας καλά ; Φωνάζω την Τσατσα και μου λέει πέρασε ο χρόνος σου , 7 λεπτά λέω είμαι μέσα πάρε το γαμημενο το χρονόμετρο από το κινητό μου, και λέει όχι 10 είσαι μέσα και λέω είναι που είναι φόλα δεν έχυσα μου πήρε και άλλα λεφτά και έχω εσένα να με λες ψεύτη ; Δέκα λεπτά πλήρωσα δέκα θα καθίσω και μου απαντάει η κοπέλα τελείωσε θέλει να φάει… και λέω γιατί πήρε πελάτη αφού πεινάει και κλείνετε.
Είναι δυνατόν να πληρώνω 10 και να κάθομαι λιγότερο ; Ή να μην χύνω;
Εντωμεταξύ νέο παιδί είμαι χύνω εύκολα. Φανταστείτε τι πέρασα.
Η τσατσα έφυγε μέσα όταν την φώναξα γιατί φοβήθηκε λ, σηκώθηκα έφυγα.
Η μεγαλύτερη φόλα της ζωής μου, γαμω το σπίτι της τσατσάς που βαράει πόρτες
Αντί να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω και να τη διώξεις, της έδωσες έξτρα?
Είχες όλες τις ενδείξεις ότι θα φας φόλα...
Ποια τσα2 ήταν, η κοντή με το αγοριστικο κούρεμα?Η μεγαλύτερη φόλα της ζωής μου, γαμω το σπίτι της τσατσάς που βαράει πόρτες