Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (48 μέλη και 256 επισκέπτες)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.832
Πόντοι
4.926

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Ξερει κανεις αν ειναι εκει τωρα η Αλιονα απο Διδυμου 18Α η η Μπιουτη;

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
241
Πόντοι
31
Περί Διδυμου 27..
Η Ελένη δεν είναι απλά παχουλή κλπ..
Είναι θωρηκτό..
Πάντως, επειδή δεν έχω πάρει ποτέ τη Ρίτα, σκέφτομαι να τις πάρω παρτούζα..
Έτσι, για το παλμαρέ..
Γνώμες;
Και ποιο κρεβάτι θα τις αντέξει?

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
12
Like
2.036
Πόντοι
491
παιδεία κανενα Skinny μωράκι υπάρχει ποια στην φυλης ?
Σοκολάτα γάλακτος Ναόμι (Φιλιππίδου 11Α)
Σοκολάτα υγείας Έμμυ (η πιο skinny, petite που ξέρω, Φυλής 66Δ)
Λευκή λατίνα Ρεμπέκα/Μπάρμπαρα Venezolana (Φυλής 71Α/Β)
Λευκή Χριστίνα (Φυλής 65Α/Β)
Συν κάποιες άλλες ψάχνοντας, αγνώστου καταγωγής και υπηρεσίας. Οι άνωθεν είναι 2η βάρδια.

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.652
Πόντοι
3.760

kwstas_sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
185
Πόντοι
280
Πηγαινε σκιννυ μπιτς Μαριαννα πρωινες ωρες στο Αλκαμενους 113.
Συν κάποιες άλλες ψάχνοντας, αγνώστου καταγωγής και υπηρεσίας. Οι άνωθεν είναι 2η βάρδια.
ευχαριστώ παιδεία θα τα τιμήσω δέοντος

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
10
Like
825
Πόντοι
310
παιδεία κανενα Skinny μωράκι υπάρχει ποια στην φυλης ?
αυτες που ειπαν οι συναγωνιστες και να προσθεσω την skinny bitch Dariah απο Αγκυρας 9/12
η Ναομι υγειας ειναι οχι γαλακτος. κλασικο αραπικο σκουρο δερμα

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
12
Like
2.036
Πόντοι
491
αυτες που ειπαν οι συναγωνιστες και να προσθεσω την skinny bitch Dariah απο Αγκυρας 9/12

η Ναομι υγειας ειναι οχι γαλακτος. κλασικο αραπικο σκουρο δερμα
Εγώ τη λέω γάλακτος, διότι λέω υγείας τη Μπέκυ :P που είναι πιο σκούρη. Όπως και η Έμμυ. Σε κάθε περίπτωση είναι γλυκοφάγωτες :inlove:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.012
Πόντοι
736
Μόλις άραξα σπίτι μετά από ένα όμορφο ξαλάφρωμα στην Ρόσα στο Αγκύρας 9. Τέλειο στήσιμο στα 4 στο στρογγυλό κρεβάτι του ισογείου και να έρχεται το τέλος. :hi:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.056
Πόντοι
19.236
Ζήλεψα :drooling-face:
Σε γνωστό φούρνο "απέναντι" απ τους δρόμους της μπόχας και της αναζήτησης ηδονής και απόλαυσης; Εκεί με τόσα ζάκια και άστεγους που συχνάζουν δε θα καθόμουν :shockedeyes: :vomit:
(κλασικά πάλι σόρρυ για το σπαμ, αλλά αφού ήδη έγινε.. :truce:)
Δεν είναι Όλες οι καταστάσεις για Όλους.
Άσε εμάς τους Σκληρούς να τραβάμε το Κουπί!!!
:truce::truce::truce:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.439
Πόντοι
726
Η μεγαλύτερη φόλα της ζωής μου, Χουλιανα Ιάσονος 31 ( δουλεύει και Ιάσονος 44 νομίζω).

Την πετυχαίνω στο ιασονοσ 31και μου λέει έλα μέσα είσαι ωραίος. Λέω την τσατσα λατίνα είναι φόλα συνήθως, μην φάω καμία. Μου λέει η κοπέλα είναι φοβερή.

Αναμονή τα δωμάτια , βλέπω τσατσα να χτυπάει πόρτες, ε λέω θα άργησε να χύσει ο συνάδελφος.

Μπαίνω στο δωμάτιο, αναμονή άλλα δύο είχε νομίζω , τελειώνει γρήγορα έρχεται , ε λέω γαμιεται φοβερά για να τελείωσαν έτσι οι άλλοι.

Το στρώμα και το πάτωμα μέσα στα χυσια είχα αηδιάσει ( η τσατσα δεν τα βλέπει; )

Τέλος πάντων ξεκινάει ωραία πίπα αλλά κρατεί 10 δεύτερα, λέω τι έγινε ; Μου λέει σεξ.. λέω οκ γύρνα στα 4… μου λέει γιατί doggy , γιατί έτσι μου αρέσει. Οχι ας κάνουμε κανονικό λέει…. Α δεν πάμε καλά. Ξεκινάμε ιεραποστολικό και με μαλώνει να μην μπαίνω βαθιά, να γαμησω Ηρθα άφησε με ήσυχο. Σιγά το πουλί που έχω.
Χτυπάει η πόρτα η τσάντα της λέω κοπελιά χαλάρωσε.
Της λέω να σου δώσω δέκα ευρώ να ηρεμήσεις έξτρα, τα δίνω και την λέω γύρνα doggy και άσε με να χύσω στα πόδια κωλο η κοιλιά τέλος πάντων να φύγω αφού δεν θες, μου λέει όχι ( δεν γύρισε το 10€) λέω οκ κάτσε doggy ξεκινάω να γαμαω τραβιέται , λέω φεύγεις δεν μπορώ να σε κυνηγάω, μου λέει θέλεις πολλά θέλεις στάσεις θέλεις θέλεις και εγώ όχι, ε λέω δεν σε αναγκάζω εσύ δουλεύεις σε πορνείο και όταν ρώτησα την τσατσα αν κάνει όλες τις στάσεις είπε ναι. Σηκώνεται φεύγει και λέω που πας δεν θα χύσω , μου λέει όχι δεν θα χύσεις. Λέω πας καλά ; Φωνάζω την Τσατσα και μου λέει πέρασε ο χρόνος σου , 7 λεπτά λέω είμαι μέσα πάρε το γαμημενο το χρονόμετρο από το κινητό μου, και λέει όχι 10 είσαι μέσα και λέω είναι που είναι φόλα δεν έχυσα μου πήρε και άλλα λεφτά και έχω εσένα να με λες ψεύτη ; Δέκα λεπτά πλήρωσα δέκα θα καθίσω και μου απαντάει η κοπέλα τελείωσε θέλει να φάει… και λέω γιατί πήρε πελάτη αφού πεινάει και κλείνετε.
Είναι δυνατόν να πληρώνω 10 και να κάθομαι λιγότερο ; Ή να μην χύνω;

Εντωμεταξύ νέο παιδί είμαι χύνω εύκολα. Φανταστείτε τι πέρασα.

Η τσατσα έφυγε μέσα όταν την φώναξα γιατί φοβήθηκε λ, σηκώθηκα έφυγα.

Η μεγαλύτερη φόλα της ζωής μου, γαμω το σπίτι της τσατσάς που βαράει πόρτες

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
90
Like
15.793
Πόντοι
19.226
Η μεγαλύτερη φόλα της ζωής μου, Χουλιανα Ιάσονος 31 ( δουλεύει και Ιάσονος 44 νομίζω).

Την πετυχαίνω στο ιασονοσ 31και μου λέει έλα μέσα είσαι ωραίος. Λέω την τσατσα λατίνα είναι φόλα συνήθως, μην φάω καμία. Μου λέει η κοπέλα είναι φοβερή.

Αναμονή τα δωμάτια , βλέπω τσατσα να χτυπάει πόρτες, ε λέω θα άργησε να χύσει ο συνάδελφος.

Μπαίνω στο δωμάτιο, αναμονή άλλα δύο είχε νομίζω , τελειώνει γρήγορα έρχεται , ε λέω γαμιεται φοβερά για να τελείωσαν έτσι οι άλλοι.

Το στρώμα και το πάτωμα μέσα στα χυσια είχα αηδιάσει ( η τσατσα δεν τα βλέπει; )

Τέλος πάντων ξεκινάει ωραία πίπα αλλά κρατεί 10 δεύτερα, λέω τι έγινε ; Μου λέει σεξ.. λέω οκ γύρνα στα 4… μου λέει γιατί doggy , γιατί έτσι μου αρέσει. Οχι ας κάνουμε κανονικό λέει…. Α δεν πάμε καλά. Ξεκινάμε ιεραποστολικό και με μαλώνει να μην μπαίνω βαθιά, να γαμησω Ηρθα άφησε με ήσυχο. Σιγά το πουλί που έχω.
Χτυπάει η πόρτα η τσάντα της λέω κοπελιά χαλάρωσε.
Της λέω να σου δώσω δέκα ευρώ να ηρεμήσεις έξτρα, τα δίνω και την λέω γύρνα doggy και άσε με να χύσω στα πόδια κωλο η κοιλιά τέλος πάντων να φύγω αφού δεν θες, μου λέει όχι ( δεν γύρισε το 10€) λέω οκ κάτσε doggy ξεκινάω να γαμαω τραβιέται , λέω φεύγεις δεν μπορώ να σε κυνηγάω, μου λέει θέλεις πολλά θέλεις στάσεις θέλεις θέλεις και εγώ όχι, ε λέω δεν σε αναγκάζω εσύ δουλεύεις σε πορνείο και όταν ρώτησα την τσατσα αν κάνει όλες τις στάσεις είπε ναι. Σηκώνεται φεύγει και λέω που πας δεν θα χύσω , μου λέει όχι δεν θα χύσεις. Λέω πας καλά ; Φωνάζω την Τσατσα και μου λέει πέρασε ο χρόνος σου , 7 λεπτά λέω είμαι μέσα πάρε το γαμημενο το χρονόμετρο από το κινητό μου, και λέει όχι 10 είσαι μέσα και λέω είναι που είναι φόλα δεν έχυσα μου πήρε και άλλα λεφτά και έχω εσένα να με λες ψεύτη ; Δέκα λεπτά πλήρωσα δέκα θα καθίσω και μου απαντάει η κοπέλα τελείωσε θέλει να φάει… και λέω γιατί πήρε πελάτη αφού πεινάει και κλείνετε.
Είναι δυνατόν να πληρώνω 10 και να κάθομαι λιγότερο ; Ή να μην χύνω;

Εντωμεταξύ νέο παιδί είμαι χύνω εύκολα. Φανταστείτε τι πέρασα.

Η τσατσα έφυγε μέσα όταν την φώναξα γιατί φοβήθηκε λ, σηκώθηκα έφυγα.

Η μεγαλύτερη φόλα της ζωής μου, γαμω το σπίτι της τσατσάς που βαράει πόρτες
Αντί να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω και να τη διώξεις, της έδωσες έξτρα?
Είχες όλες τις ενδείξεις ότι θα φας φόλα...

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
3.002
Πόντοι
441
Αντί να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω και να τη διώξεις, της έδωσες έξτρα?
Είχες όλες τις ενδείξεις ότι θα φας φόλα...

ΈΛΕΟΣ με τα ναυάγια.
Ο τύπος έθεσε δυνατή υποψηφιότητα για τον τίτλο που απονέμεται από το site στο τέλος κάθε έτους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom