Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.283
- Πόντοι
- 486
Πέρασα με αυτή που μου άρεσε λιγότερο αλλά τελικά έφαγα κατουροφολα. Δεν της έβγαιναν τα υγρά οπότε το αφήσαμε και δεν τσίμπησε τα +20, τα οποία εν τέλει πήγαν στην 2η κοπέλα που την πήρα καπάκια μόλις βγήκα απτό δωμάτιο και αφού την ρώτησα αν μπορεί να το κάνει μου απάντησε θετικά.Αν και απογοητευμένος δε το έβαλα κάτω και δικαιώθηκα. Τελικά κανόνισα με ένα πορνιδιο όταν σαλοναρε να με κατουρήσει με +20 έξτρα. Μου είπε να περάσω σε λίγο πιο φθηνή απτην Κορίνα
Πολύ μου άρεσε και η ομοσταβλη της και τα βλέμματα που ανταλλάξαμε (σίγουρα με ερωτεύτηκε και με έχει τεράστια ανάγκη). Θα την ρωτήσω και αυτήν όταν ξαναπάω
Εδώ να πω ότι η 1η ήταν φόλα, δηλαδή μες την τρελή χαρά στο σαλόνι και μέσα ψοφια.
Η 2η ήταν πιο γλυκούλα, θερμή, όμορφη... Όταν ήρθε η ώρα να με κατουρήσει μου λέει στο σώμα; Της λέω στο στόμα και εκεί γέλασε και με είπε τρελό η ποσότητα δυστυχώς ήταν μικρή αλλά η γεύση έντονη και νόστιμη. Μετά ακολούθησε σεξ όπου και εκεί ήταν τίμια. Ηταν τόσο ευγενική που στο τέλος με ρώτησε για να πάρει το 20ρι που είχα αφήσει στο κομοδίνο ενώ άλλες το αρπάζουν αμέσως.
Φεύγοντας προς τιμήν της μου έδωσε και τον αριθμό της για να κανονίσουμε κατουρήματα
Όνομα δε θέλω να πω για να μην την κάψω και στο τέλος δε το κάνει ούτε σε μένα.
Τελευταία τροποποίηση: