You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 532
- Like
- 76.753
- Πόντοι
- 41.129
Ναι, με συνεχόμενα δωμάτια. Έχει πάρει φωτιά του μουνάκι της. Καλά ρε μάγκες δεν δουλεύει κανείς ; Από τις 10 η ώρα τίγκα το μπουρδελάκι.
Μπήκαν οι συνάξεις εχτές... θα πέσουν τα μισαωρα και μονοωρα προγράμματα βροχή..
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.059
- Πόντοι
- 486
η σκίννυ μπιτς, που λέει και ένας τύπος, πού χάθηκε;Ναι, με συνεχόμενα δωμάτια. Έχει πάρει φωτιά του μουνάκι της. Καλά ρε μάγκες δεν δουλεύει κανείς ; Από τις 10 η ώρα τίγκα το μπουρδελάκι.
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.787
- Πόντοι
- 3.760
Μαλλον δυει το αστρο της σιγα σιγα και δεν μπορει να το δεχτει ή απλα εχει περιοδο.η σκίννυ μπιτς, που λέει και ένας τύπος, πού χάθηκε;
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.787
- Πόντοι
- 3.760
Τετοιο λαϊκο προσκυνημα εχει να γινει απο εποχη τραβελας Αφροδιτης στο Φ99....Ναι, με συνεχόμενα δωμάτια. Έχει πάρει φωτιά του μουνάκι της. Καλά ρε μάγκες δεν δουλεύει κανείς ; Από τις 10 η ώρα τίγκα το μπουρδελάκι
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.059
- Πόντοι
- 486
Έχω ανάγκη από σκίννυ περιοδόζουμο. Ελπίζω να είναι το 2οΜαλλον δυει το αστρο της σιγα σιγα και δεν μπορει να το δεχτει ή απλα εχει περιοδο.
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 823
- Πόντοι
- 311
Τσέκαρες μήπως Ι39 πρώτο αριστερά (6) τι έχει τώρα; Άραγε η γνωστή μέτρια εκ Ρωσίας, ή άλλαξε;Καλημερες απο την ηλιόλουστη Ιάσωνος!
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 18.100
- Πόντοι
- 4.636
Κι όμως φίλε, η Ράνια, η Εμμανουέλα η Τίνα, η Αννίτα, που είναι μεγάλες μαστόρισες, Αλβανίδες είναι.Η άλλη λέξη κλειδί είναι η χώρα, Αλβανή..
2-3 έχω πάρει, κι ήταν όλες για πέταμα και κάψιμο των 10 και 15 ψωροευρώ..
Κι είναι λογικό να είναι σκατόφολες, μιας και πολλές δηλώνουν Ρουμάνες στο σαλόνι, και σου λένε την αλήθεια στο δωμάτιο.. Όταν το κρύβουν, φαντάσου πόσο δε γουστάρουν ούτε οι ίδιες την καταγωγή αυτή, αλλά και εμάς τους Έλληνες πιθανότατα
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.737
- Πόντοι
- 5.435
Καλημέρα μυστες μου μηπως γνωρίζει κανείς αν σήμερα ειναι η Ειρήνη στο πόστο της
Όχι και στις 2 περιπτώσειςΠαιδιά ξέρει κανείς αν η τζεσικα είναι στο πόστο της σήμερα;
Της Τζέσικας κλειστά
Στο Αλκαμένους η χοντρή Τατιάνα
Γιατί έτσι καιρό έχω να την δω την τζεσικα ξέρουμε τίποτα;Όχι και στις 2 περιπτώσεις
Της Τζέσικας κλειστά
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 77
- Like
- 12.197
- Πόντοι
- 12.421
Ειρήνη όποιος προλάβει μέχρι 14:00, μετά ή κλείνει ή πιάνει πόστο η φαγανή Τατιάνα...Όχι και στις 2 περιπτώσεις
Της Τζέσικας κλειστά
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 823
- Πόντοι
- 311
Καλό αυτό, άρα δεν είναι σίγουρο το φόλιασμαΚι όμως φίλε, η Ράνια, η Εμμανουέλα η Τίνα, η Αννίτα, που είναι μεγάλες μαστόρισες, Αλβανίδες είναι.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 24.234
- Πόντοι
- 19.236
Μια φορά στη ζωή σου να πεις την αλήθεια...Μπήκαν οι συνάξεις εχτές... θα πέσουν τα μισαωρα και μονοωρα προγράμματα βροχή..
Μια φορά...
Οι συντάξεις μπήκαν Προχθές Βράδυ...
luposolitario1261
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 673
- Πόντοι
- 301
Όχι. Συνήθως με αλβανίδα θα περάσεις καλά. Συνήθως, έτσι;Καλό αυτό, άρα δεν είναι σίγουρο το φόλιασμα
pordemos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Like
- 56
- Πόντοι
- 6
Πέρασμα πρόσφατα περίπου στις 12μισι από δ27 για να τσεκαρω Τάνια στοχευμένα.
Επιτέλους μετά από πολλες ήττες από τις τσατσαδες με τη βαριά σοβιετική προφορά τύπου
"Τάνια τα ερτει πκιο αργκα"
"Τάνια ντεν ντουλευει σήμερα"
"Τάνια ντεν ηρτε ακόμη"
"Τάνια τελικά Ντεν ερτει σήμερα"
"Τάνια εκεί περιοντο"
Πέτυχα Τάνια.
Πρώτη εντύπωση απογοητευτική πάντα για τα δικά μου γούστα μιλάμε φυσικά γιατί η αναμονή έφτιαξε στο μυαλό μου ένα μύθο. Σώματακι δεν το λες κακό. Παχουλή σίγουρα Οριακά πριν το χοντρή. Ωραία σοβιετικά μιλφοποδαρακια χωρίς καμπυλη κώλου η κλασσική 50αρα γειτόνισσα με την κοιλίτσα. Βυζάκια μεγάλα αλλά περίμενα κάτι πιο έξτρα λαρτζ.
Φάτσα. Άστο. Το χόμπιτ που έχει σύνδρομο ντάουν.
Γενικά όμως βγάζει μια καβλα. Καταλαβαίνω αυτούς που καταθέτουν τα μπλε για να την πηδήξουν.
Επιτέλους μετά από πολλες ήττες από τις τσατσαδες με τη βαριά σοβιετική προφορά τύπου
"Τάνια τα ερτει πκιο αργκα"
"Τάνια ντεν ντουλευει σήμερα"
"Τάνια ντεν ηρτε ακόμη"
"Τάνια τελικά Ντεν ερτει σήμερα"
"Τάνια εκεί περιοντο"
Πέτυχα Τάνια.
Πρώτη εντύπωση απογοητευτική πάντα για τα δικά μου γούστα μιλάμε φυσικά γιατί η αναμονή έφτιαξε στο μυαλό μου ένα μύθο. Σώματακι δεν το λες κακό. Παχουλή σίγουρα Οριακά πριν το χοντρή. Ωραία σοβιετικά μιλφοποδαρακια χωρίς καμπυλη κώλου η κλασσική 50αρα γειτόνισσα με την κοιλίτσα. Βυζάκια μεγάλα αλλά περίμενα κάτι πιο έξτρα λαρτζ.
Φάτσα. Άστο. Το χόμπιτ που έχει σύνδρομο ντάουν.
Γενικά όμως βγάζει μια καβλα. Καταλαβαίνω αυτούς που καταθέτουν τα μπλε για να την πηδήξουν.
pordemos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Like
- 56
- Πόντοι
- 6
Ακόμη να σας πω ότι ανηφόρισα για Φιλιππίδου που πέτυχα πιο πριν την Κοριναρα η οποία ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζομουν. Βυζαρες τεράστιες 5 άρια βαριά φυσικά. Σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα. Φάτσα για τσόντα με μάτια πράσινα γατισια. Πιστεύω ότι καλύτερο για τους λάτρεις του μεγάλου στήθους. Μου είπε ότι δεν δουλεύει γενικά πρωινη βάρδια. Ρώγα μικρή με τεράστια απλωμένη θηλή. Γυναικάρα.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.296
- Πόντοι
- 2.036
Ποιά μου θυμίζει, ποια μου θυμίζει...
DmtrsxXx