Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 481
Οπότε 3η , ευχαριστώΕγώ χθές την πέτυχα μέχρι και τα ξημερώματα 5 το πρωί
Οπότε 3η , ευχαριστώΕγώ χθές την πέτυχα μέχρι και τα ξημερώματα 5 το πρωί
Πριόνοκορδελα σας πήγε ο παππούς, ειχε και δεύτερο γυρο !!! Ουτε στα 18 να ηταν... Άσχετο η ολη φάση μου θύμισε worms ... ΧειροβομβίδαΣκηνικό ταινίας εξελίχθηκε το μεσημέρι στον όροφο του Φυλής 71
Στο σαλόνι έχω κάτσει εγώ στη μέση και απέναντι, κοντά στην είσοδο έχει κάτσει μπάρμπας ηλικίας 70+ με καρό τραγιάσκα
Σαλονάρισε η Βερόνικα και ο μπάρμπας εκδήλωσε ενδιαφέρον να περάσει...
Μόλις πήγε να σηκωθεί του έφυγε διπλό απανωτό κλανίδι Μιλάμε για στριφτά και βροντερά Νόμιζα έσκασε βόμβα
Τότε ακολουθεί ο εξής επικός διάλογος:
Τσατσά: Φύγε φύγε βρωμάει, θα κάνουμε εμετό...
Κλανιάρης μπάρμπας: Δεν έχω άλλες να κάνω. Μπορώ να μπώ στο δωμάτιο
Τσατσά: Φύγε φύγε...
Αποχώρηση μπάρμπα....
Έπος
ΌχιΛούνα εννοείς ?
Φίλε νομιζω τα χεις μπερδέψει η λούνα δεν είναι μιλφ.Μιλφ λέμε τη μεγάλη που έχει γεννήσει μπορεί κ να κάνω λάθος αναγνωρίζει κάποιος να μας πει .Αυτή η λούνα είναι εκνευριστική σαν την υπηρεσία της
Δυστυχώς ναι. Παθών προ πολλων ετώνΚαι με το στοματικο κολλάς θέλει πολυ προσοχή
Και εγω ταλαιπωρηθηκα αρκετά με αντιβιωσεις μετα και είπα στον εαυτό μου ποτέ ξανα ακαποτες πιπεςΔυστυχώς ναι. Παθών προ πολλων ετών
Η περιγραφή ταιριάζει νε την Μαρία που δουλεύει απογευματινή βάρδια στο Φ54αΚαλησπέρα σε όλους. Για λογαριασμό φίλου μου (οπότε οι πληροφορίες είναι έτσι όπως αυτός μου τις είπε) αναζητώ μία Μαρία - το όνομα δεν είναι σίγουρα το σωστό - μελαχροινή, τσουπωτή με γυαλάκια μαύρα που προ ολίγων μηνών εργαζόνταν Φωκαίας 13. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Υ.Γ. το έχω αναρτήσει και στις "χαμένες ιερόδουλες"
Φίλε jantar98 σε ευχαριστώ πολύ.Η περιγραφή ταιριάζει νε την Μαρία που δουλεύει απογευματινή βάρδια στο Φ54α
Τελευταία φορά την είχα πετύχει πριν μια εβδομάδα. Μεγάλο έπιπλο. Εγώ πέρασα επειδή μου αρέσει αυτός ο σωματότυπος
Νομίζω κάθεται μέχρι τα ξημερώματα από το απόγευμαΟπότε 3η , ευχαριστώ
H Eιρηνη απο διδυμου 22
μύστες μου αύριο όποιος βρεθεί στη περιοχή αν μπορεί ας ρίξει μια ματιά, να δούμε αν ο τσάτσος είναι αξιόπιστος η παπαριες μου είπε...θα έλεγα στον φίλο @DmtrsxXx να πάει να τσεκάρει ( να της ρίξει και ένα πουτσο) αλλά δεν έχει επιστρέψει ακόμη από Ντουμπάι που έχει πάει
Όχι ρε συ το Διδυμου 27 είναι το επόμενο σπιτάκι στην ενημέρωση...H Eιρηνη απο διδυμου 22 παει στο Διδυμου 27....κατι ακουσα για κωλο στο προγραμμα της Ειρηνης...
Θα γλιστρησει και θα μπει και σε αυτη που θα παει....
Ψήφισες κάπου από αυτές φίλε?Σε κάποια που μπήκα στο μεταξουργείο
Κολωνου 45 Νικόλ ήταν δωμάτιο
Μ.α 22β Μαρία χοντρουλα βυζακι 1,5-2που τσακώνονταν με τον γκόμενο στο τηλέφωνο
Πέρδικα 3 μια πιτσιρίκα σκινι Ρουμάνα ψιλό αδιάφορη
Μ.α 21 κάτω κελη λατινοχοντρουλα
Και πάνω όροφος Εβελιν λατίνα με ωραίο σώμα μικρό βυζακι πεταχτή κωλαρα με ελεύθερο αρωματικό
Μ.α 15 η κωλογρια τσατσα είπε μόνο έχω 2 κοπέλες 15€ μια τσουπωτη λατίνα 2αρι βυζο Και πεταχτό κωλο
Η άλλη κοπέλα σκινη αδιάφορη και γενικά ο οίκος μου φάνηκε πιο πολυ ήθελε να διώξει πελάτες
Κολωνου 32β καρολίνα λατίνα μικρό βυζακι πεσμένη κωλαρα για λατίνα 20€
Κολωνου 30 erotic prison η κλασική ξανθιά κοπέλα κοπέλα με τα γυαλάκια δεν συγκράτησα όνομα 1,5 βυζακι καλώς κωλος για τα κυβικά της
Ιάσωνος20γ Μπαρμπρα σκινι από Βενεζουέλα
Ιάσωνος 20β Απρίλια λατίνα ψιλή πεταχτή κωλαρα 2αρι βυζι συλικωνατο μεγάλη αναμονή φουλ τα δωμάτια
Ιάσονος 20γ. Βαλέρια ουκρανιδα 1,5 βυζι πεσμένος κωλος νορμάλ πρόγραμμα και μια λατίνα Αννα (νομίζω) με πιασίματα 2αρι βυζι πεταχτός κωλος
Σε γενικές γραμμές μπάμιες
Καλά ότι νάναι το άτομο...
μύστες μου αύριο όποιος βρεθεί στη περιοχή αν μπορεί ας ρίξει μια ματιά, να δούμε αν ο τσάτσος είναι αξιόπιστος η παπαριες μου είπε...θα έλεγα στον φίλο @DmtrsxXx να πάει να τσεκάρει ( να της ρίξει και ένα πουτσο) αλλά δεν έχει επιστρέψει ακόμη από Ντουμπάι που έχει πάει