Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 240 άτομα (30 μέλη και 210 επισκέπτες)

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
967
Πόντοι
81
Δυο φολες σερί έφαγα πριν λιγη ώρα..
Η πρώτη φολα ηταν στο Ιάσονος 39 δεξι υπόγειο στη λατινα Μία απο την οποία έφυγα αχυστος.

Η δεύτερη φολα ήταν στην καινούρια λατινα Έβελιν στο Μ.Α 21 ισόγειο.
Λεπτομερείες στις κριτικές.

Αν είσαι φρεσκοπλυμένος ή ξανθός ή γαλανομάτης τότε σε όποιο μπουρδέλο κι αν πας στο Μεταξουργείο την φόλα την έχεις εξασφαλισμένη!

Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Like
361
Πόντοι
21
Καλημέρα υπάρχει κάποιο μπουρδέλο που η πουτανα να είναι μόνη και να κλειδώνει την έξω πόρτα για να γαμησης με ηρεμία χωρίς ενοχλήσεις.

Henry Spencer

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
126
Πόντοι
0
Για καμιά από τις δύο ρε τυπε, διάβασε στις σελίδες πίσω, πώς μπερδεύτηκες έτσι?
Τα έχω διαβάσει. Τα μηνύματα που παρέθεσε ο fluffy και έκανε την ερώτηση περιλαμβάνουν τουλάχιστον 3 διαφορετικές τύπισσες και η αλυσίδα των παραθέσεων πάει μακρυά. Γιαυτό λέω για πύργο της Βαβέλ εδώ. Και ο άλλος συμφορουμίτης λίγα μηνύματα πριν νόμιζε ότι έλεγαν για την Ρίτα

ale1966

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπερα ξερουμε τι ωρες δουλευει η αννιτα στο 86β φυλης και αν αξιζει για πιπα

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
176
Πόντοι
0
σφηνάκι live επιγραμματικα

Περγάμου 27 κλειστό.

Αλκαμένους 113 Συλβια (η γνωστή από Φυλής 109α ,Διδυμου 22 κλπ),απλό

Καλημέρα υπάρχει κάποιο μπουρδέλο που η πουτανα να είναι μόνη και να κλειδώνει την έξω πόρτα για να γαμησης με ηρεμία χωρίς ενοχλήσεις.
Ναι μια γιαγιά Δυδιμου 16 Αλίκη Αλλά πρόσεξε μην Τρομάξεις Εκτός και αν είσαι για αυτές τις καταστάσεις

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
176
Πόντοι
0

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.616
Πόντοι
19.236
Αυτή έψαχνα...μπορείς να δώσεις περισσότερα χαρακτηριστικά του μωρού;
Μελαχρινή. Μακρύ καρέ μαλλί, αν δεν κάνω λάθος. Μεσαίου αναστήματος.
Κατάλευκη επιδερμίδα.
Πολύ ωραίο κορμί αδύνατο και υπέροχη κωλάρα!!!
Νομίζω χωρίς τατουάζ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
241.729
Πόντοι
46.232
Τα έχω διαβάσει. Τα μηνύματα που παρέθεσε ο fluffy και έκανε την ερώτηση περιλαμβάνουν τουλάχιστον 3 διαφορετικές τύπισσες και η αλυσίδα των παραθέσεων πάει μακρυά. Γιαυτό λέω για πύργο της Βαβέλ εδώ. Και ο άλλος συμφορουμίτης λίγα μηνύματα πριν νόμιζε ότι έλεγαν για την Ρίτα
Εμείς πάντως ξεκάθαρα καταλάβαμε ότι έγινε ερώτηση για την Εύα και γι αυτήν απάντησε άλλος συναγωνιστής...έγινε ερώτηση για αν έχει πάρει κανείς την Εύα, εξηκιου 18γ, συναγωνιστής απάντησε μακριά κλπ,στην απάντηση του συναγωνιστή ο fluffy ρώτησε αν είναι τραβέλι και πήρε απάντηση, καλή συνέχεια

Τελευταία τροποποίηση:

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.141
Πόντοι
1.070
Ι1Α Τανια ελεύθερο στοματικό 69,Ι1Β Άννα, Ι1γ κάποια Μαρίνα δεν την έχω ξαναδεί κοντό καρέ ξανθό σχετικά αδύνατη μια από τα ίδια ελεύθερο στοματικό 69 τελικά για άλλη μια φορά πέρασα με την Άννα φώτο από το δωμάτιο
IMG_20241229_093630.jpg

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
21
Like
6.172
Πόντοι
7.095
Δυο φολες σερί έφαγα πριν λιγη ώρα..
Η πρώτη φολα ηταν στο Ιάσονος 39 δεξι υπόγειο στη λατινα Μία απο την οποία έφυγα αχυστος.
Αυτή η Μια τι φάση είναι,
ενώ έχει μια σχετική "εξωτική" ομορφιά είναι πολύ ψυχρή στο σαλονιασμα, μέσα δεν ξέρω εάν λέει κάτι γιατί ενώ πάω να κάνω κίνηση για δωμάτιο κάνω πίσω καθαρά λόγο ψυχρας της κοπέλας και της καριόλας της υπηρεσίας.
Εν τω μεταξύ δεν υπάρχουν και κριτικές για την κοπέλα αν και είναι καιρό στην ενεργό δράση.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
21
Like
6.172
Πόντοι
7.095
Τέλος η πορνοκαριέρα για μένα. Πλέον λειτουργώ μόνο με κανονικές γκόμενές. Ύστερα από 4 χρόνια και με τις τόσες μαλακιες που έχω κάνει με κορίτσια του χώρου συνειδητοποίησα πως πρέπει να αφήσω την καυλα και να σοβαρευτώ. Ευχηθείτε μου καλή τύχη. Εύχομαι και σε εσάς να βρείτε αυτό που σας αξίζει και να μν συνεχίσετε να τρώτε τα μούτρα σας στον πληρωμένο έρωτα
Μακάρι να σου κάτσει η όλη η φάση, αν και κάτι μου λέει ότι δύσκολα φεύγει η εξάρτηση του πληρωμένου έρωτα, στην πρώτη στραβή πάλι θα δοκιμάσεις έστω και περιστασιακά.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
21
Like
6.172
Πόντοι
7.095
Νομίζω λίγο δύσκολο, είναι και θέμα ασφάλειας, εκτός και εάν υπάρχει κάποια που δουλεύει σόλο, είσαι γνωστός πελάτης και υπάρχει μεταξύ σας εμπιστοσύνη.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.848
Πόντοι
1.936
03:30 στην τριτη βαρδια.Ειχα ορεξη να καψω εικοσαρικο στην μοντελε Μιχαελα του Φωκ25 ισογειο.Δυστυχως ο πουστοτσατσος ειπε μονο Σαρα.Εφυγα με μεταβολη.Πολυ κινηση και αρκετοι συναγωνιστες στον πορνικο στιβο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νομίζω λίγο δύσκολο, είναι και θέμα ασφάλειας, εκτός και εάν υπάρχει κάποια που δουλεύει σόλο, είσαι γνωστός πελάτης και υπάρχει μεταξύ σας εμπιστοσύνη.
Στο 10λεπτο οχι.

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.046
Πόντοι
361
Η θεία Σόνια στην φυλής μέχρι πριν λίγο καιρό και το τσολι η Ειρήνη που δίνει κώλο , δεν πολύ γυρνάω αυτό το διάστημα πάω απευθείας στα στάνταρ και δεν θυμάμαι κάτι άλλο..
Έχω καιρό να διαβάσω ενημέρωση για τις παραπάνω

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
44
Like
11.873
Πόντοι
3.436
Αυτή η Μια τι φάση είναι,
ενώ έχει μια σχετική "εξωτική" ομορφιά είναι πολύ ψυχρή στο σαλονιασμα, μέσα δεν ξέρω εάν λέει κάτι γιατί ενώ πάω να κάνω κίνηση για δωμάτιο κάνω πίσω καθαρά λόγο ψυχρας της κοπέλας και της καριόλας της υπηρεσίας.
Εν τω μεταξύ δεν υπάρχουν και κριτικές για την κοπέλα αν και είναι καιρό στην ενεργό δράση.
Εχω ανεβασει εγω μια κριτικη αλλα κατα λαθος εβαλα το ονομα Μελανι αντι για Μια

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
44
Like
11.873
Πόντοι
3.436
Η ρωσιδα μιλφ η Γιαννα στο Ιάσονος 39 πορνομολ πρωτη πορτα επανω δεξια μεταξυ 12:00 - 17:30...2 φορες που πηγα ηταν μονη της και κλειδωσε την εξωπορτα...βεβαια εχουν περασει 2 μηνες απο την τελευταια φορα που πηγα...πιθανον να ειναι ακομα εκει...

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.046
Πόντοι
361
Κατάθεση εχθές απόγευμα Φώκαιας 27 στην μιλφ Νάταλι, υπέροχο βαθύ τσιμπούκι με ακόμα ποιο βαθεία γλωσοφιλα .
Είναι αγριόγατα συναγωνιστές,όπως την βλέπω εγώ , ή λόγω πρέσβυωπειας είναι κάτω του μετρίου από εμφάνιση?
Δεν βλέπω ο κερατάς καλά και ιδιαίτερα κάτω από τις λάμπες νεον , ήμουν νιος και γέρασα .
:sunglasses::sunglasses::(

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
14
Like
7.574
Πόντοι
1.336
Καταδρομική απόψε. Ώρα 21.00.

Φωκαίας 19
Λίζα η Μουνάρα και μια καινούρια η Άννα. Πιπίνι γάλακτος!!! :smitten:
Το καλύτερο που είδαμε σήμερα.
Απλό πρόγραμμα και για τις δύο.
Μαργκό δεν ήταν εκεί.
Πρώτη βάρδια που πέρασα και ρώτησα για Μαργκό, έχει περίοδο (υποτίθεται) είπε η υπηρεσία.

Άννα καινούργια νεαρή στο φωκ19 όντως καλή παρουσία όπως το λες. Δουλεύει διπλοβάρδια, τουλάχιστον
μεσημεράκι που πέρασα ήταν ήδη εκεί μαζί με τη Λίζα.

Ρώτησα και για την Κάρλα του 19 , μου είπε έχει πάρει μετάθεση στο φωκ17α για απόγευμα μερικές ημέρες . Στην πρώτη βάρδια προς το παρόν αν κατάλαβα σωστά,η γνωστή Σύλβια, δεν τσέκαρα.

Μεσημέρι επίσης, πρώτη βάρδια, στο φ59 όροφος δύο λατίνες παχουλές χαμογελαστές αλλά πολύ μέτριες εμφανισιακά.

Φιλιπ11α η Βαλέρια

Φ84Β η "καινούργια"Μαρία με καινούργια κόμμωση ουάου,
καλή. Μαζί της μια σχεδόν σκίννυ αλβανιδούλα με ξανθοκάστανες ανταύγειες,η Άννα.
Κλειστά τα 84α και τα 65άρια καθώς και το 67.
Αυτά μέσες άκρες από χτες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom