Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 192 άτομα (14 μέλη και 178 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.843
Πόντοι
46.232
Φυλής γωνία υπόγειο. Εθεάθη το κορίτσι πριν 2 μήνες+ , πολύ στενό νινάκι, απλό πρόγραμμα..! Δεν θυμάμαι όνομα, όχι Ελληνίδα. Ρουμανάκι μου φαίνεται 23χρ.
2η βάρδια
θυμάται κανείς το όνομα της ?
Βανέσα

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.232
Πόντοι
1.651
Τσάρκα από σπόντα, η χθεσινοβραδινή, στην περιοχή του Μεταξουργείου. Προηγουμένως ήμουν στο τσοντοσινεμά Downtown, όπου υπήρξα μάρτυρας ενός οργίου. Ήρθαν στο σινεμά, συνολικά, τρία ζευγάρια και το ένα, από αυτά, έπαιξε με αρκετό κόσμο. Milfόνι μέτριας εμφάνισης, αλλά με πολύ καύλα, στήθηκε δίπλα από τον άντρα της και την γαμούσε ο κάθε πικραμένος. Στο τέλος ξάπλωσε και την έλουσαν με σπέρμα, σχεδόν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Εγώ αρκέστηκα σε ρόλο παρατηρητή και μόλις ήρθε η ώρα της εξόδου, αποφάσισα να τσαρκάρω, ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς:
Χωματιανού 11Α: Αλίσα, μία αδιάφορη ξανθιά τύπισσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Συνέχισα να περπατάω στην βροχή, προσπαθώντας να καλυφθώ. Όταν έκοψε λίγο, η ένταση της βροχής, συνέχισα τον ποδαρόδρομο σε ανοικτό πεδίο. Αυτό το έκανα, καθώς είχα διαβάσει σε εγχειρίδια μαγείας, ότι το βρόχινο νερό βοηθάει, στο να διώχνει την αρνητική ενέργεια.
Μ. Αλεξάνδρου 22Α: Δύο κοπέλες. Εμφανίστηκε η πρώτη, αμίλητη και άνοιξε την ρόμπα της, για να δω το σώμα της. Μία πατσαβούρα ήταν, με σώμα μπακαλιάρου. Πήγα να φύγω και μου είπε ότι υπήρχε και δεύτερη εργαζόμενη. Σηκώθηκα να βγω έξω, αλλά κάτι με τράβηξε και κάθισα πάλι. Άκουγα τα βογγητά της και τον θόρυβο που έκανε το κρεβάτι, από το γαμήσι που της έριχνε ο άγνωστος συναγωνιστής και φτιαχνόμουν. Μόλις βγήκε από το δωμάτιο την αναγνώρισα. Ήταν η Αλεξάνδρα, μία άσχημη γυρολόγος. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Μ. Αλεξάνδρου 28Β: Αλίνα. Δεν την είδα, γιατί αργούσε να βγει από το δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Δύο άσχημες γυναίκες, η Ρεγγίνα και μία, που δεν θυμάμαι το όνομά της. Η περίεργη μούρη της τσατσάς έφερνε σε Muppet Show. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Ιάσωνος 46: Αναστασία, ψηλό και τροφαντό (όχι χοντρό) milf, με προστυχόφατσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Ιάσωνος 44: Δύο κοπέλες. Μία αδιάφορη Φολό-Λατίνα και μία κακάσχημη μαυριδερή, με μπάκα και γαμψή μύτη. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Ιάσωνος 43: Δύο γυναίκες. Η Ελένη, η γνωστή 75χρονη, σε φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Τα πάντα με προφυλακτικό, καθώς η συγκεκριμένη γαμιόταν ακάποτα. Η άλλη κοπέλα ήταν η Στέλλα, μια τύπισσα με πολύ περίεργη φυσιογνωμία και συμπαθητικό, γεμάτο σώμα. Αυτή έκανε νορμάλ πρόγραμμα και έπαιρνε 15€. Υπηρεσία ήταν ένας νεαρός τύπος, ο οποίος ήταν γνωστή τηλεπερσόνα, πριν από αρκετά χρόνια. Εμφανιζόταν ως διαγωνιζόμενος, σε τηλεοπτικά show και εκπομπές.
Οι δρόμοι, έξω από τα μπουρδέλα, ήταν γεμάτοι από αλλοδαπές κωλόφατσες και πάρα πολλούς ανήλικους Γύφτους, Άραβες, Αλβανούς και Έλληνες. Βγαίνοντας από ένα μπουρδέλο, είδα έναν πιτσιρικά, που παρακαλούσε τους φίλους του, να του σημπληρώσουν 2€, για να γαμήσει μία πουτάνα, που είχε σταμπάρει.
Ιάσωνος 37Β: Δύο κοπέλες. Η τσατσά ενημέρωσε ότι η μία έπαιρνε 10€ και η άλλη 15€. Βγήκε πρώτα η φθηνή, η οποία ήταν μια φλόμπα με μαυριδερό και βρώμικο κώλο. Ακολούθησε η ακριβή και εκεί που είπα ότι θα είναι η πιο εμφανίσιμη, έφαγα την κρυάδα, καθώς εμφανίστηκε μία τουλούμπα με γυαλιά.
Ιάσωνος 37Α: Milf με αρκετά κιλά (όχι χοντρή), μέτρια φάτσα και κοντό μαλλί. Νορμάλ πρόγραμμα.
Βγαίνοντας έξω από αυτό το μπουρδέλο, είδα την παρέα του πιτσιρικά, που παρακαλούσε για τα 2€. Με πλησίασε ένας φίλος του και με ρώτησε εάν έχω 1€. Άνοιξα το πορτοφόλι, έβγαλα ένα δεκάρικο και το έδωσα στον πιτσιρίκα. Ο μικρός μου έδωσε μια χούφτα κέρματα και μου είπε ότι λείπουν 2€. Του απάντησα ότι δεν με νοιάζει, να πάρει το 10άρικο και να πάει να γαμήσει. Ο φίλος του, που μου ζήτησε τα χρήματα, με ευχαριστούσε συνεχώς. Το ίδιο έκανε ο πιτσιρίκος και ο δεύτερος φίλος του. Ήταν καλά και ευγενικά παιδάκια. Τους εξήγησα πως, κάποτε, ήμουν και εγώ μικρός και άφραγκος και καταλάβαινα την κατάσταση τους.
Ιάσωνος 31Β: Ρεγγίνα, μια πατσαβούρα και μισή. Νορμάλ πρόγραμμα.
Ιάσωνος 32(ευθεία): Δεν πρόλαβα να μπω στο σαλόνι και η τσατσά με ενημέρωσε, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι η κοπέλα παίρνει 15€ και κάνει νορμάλ πρόγραμμα. Αμέσως βγήκε, από το κουζινάκι, μια νεαρή, συμπαθητική από εμφανίση, με ένα τουπέ και ένα στυλάκι, το οποίο με οδήγησε να κάνω μεταβολή.
Ιάσωνος 32(δεξιά): Περίμενα αρκετά λεπτά, στο σαλόνι, αλλά δεν εμφανίστηκε καμία κοπέλα.
Πήγα να μπω στο Λεωνίδου 28 αλλά, ενώ είχε ανοικτό το φως, ήταν κλειδωμένη η πόρτα. Θυμήθηκα ότι εκεί, την τελευταία φορά, είχα δει τον γνωστό πουστρό-τσάτσο που δούλευε στο Ιάσωνος 31 και η εμφάνιση του έμοιαζε, λες και το έσκασε από βιντεοκασέτα των 80's. Είχα παρατηρήσει ότι άλλαξε το στυλ του και εναρμονίστηκε με την σαπίλα της περιοχής. Πλεον ντύνεται με απλό casual look. Έχει και μία μακριά μαλούρα και μοιάζει λες και είναι καλεσμένος της Ανίτας Πάνιας. Εν τω μεταξύ, ο συγκεκριμένος, έχει μάθει και μιλάει πολύ καλά πακιστανικά. Όχι από κάποιο φροντιστήριο ξένων γλωσσών, τύπου multilingual, αλλά από τις πολλές ψωλές που έχει φάει, από τα Πάκια που τον πηδάνε. Είναι και αυτό μια διδακτική μέθοδος. Κάπως ανορθόδοξη, βέβαια, αλλά μπροστά στην γνώση, εγώ πάω πάσο!
Καθώς τριγύριζα στην περιοχή, με έπιασε κατούρημα. Όπως ήμουν, έξω από το μπουρδέλο της Λεωνίδου, πήγα στην γωνία, εκεί που είναι το μαγαζί "Οι Πυραμίδες της Αιγύπτου". Ξαφνικά, βρέθηκα σε ένα θέαμα, το οποίο μου προξένησε θλίψη: Ένας άστεγος άνθρωπος, μάλλον γυναίκα, είχε κάνει την γωνία του σπίτι και κοιμόταν πάνω σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι. Η κατάντια της σύγχρονης κοινωνίας μας, σκέφτηκα. Τελικά πήγα και κατούρησα λίγα μέτρα, δίπλα του, δείχνοντας σεβασμό. Παράλληλα, σιχτίριζα τους υποκριτές, οι οποίοι παριστάνουν τους ανθρωπιστές.
Κολωνού 45: Μία τελείως αδιάφορη μελαχρινή, με πολλά τατουάζ. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Είδα και απόειδα, με τα σαπακοειδή σαπάκια που κυκλοφορούν στην συγκεκριμένη πιάτσα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Στο φανάρι της οδού Κολωνού, λίγο πριν βγεις στην Λ. Αθηνών, έσκασε το λάστιχο από το αυτοκίνητο ενός Κινέζου, με αποτέλεσμα να τρακάρει πάνω σε ένα κάδο απορριμμάτων. Shit happens, σκέφτηκα και πέρασα απέναντι, στην στάση. Καθώς περίμενα το λεωφορείο, πήρα την απάντηση, για την απορία που με βασάνιζε: Γιατί δεν έκανα τίποτα, ούτε στο σινεμά, αλλά ούτε και στην πιάτσα. Όλα με οδήγησαν, για να βοηθήσω εκείνο το έφηβο αγόρι.
Μπήκα μέσα στο λεωφορείο, όπου διαπίστωσα ότι η ώρα ήταν περασμένη και επέστρεψα στην περιοχή μου, ανακουφισμένος. Έκανα και μία στάση, για να αγοράσω τέσσερα σουβλάκια. Δύο με κεμπάπ και δύο με καλαμάκι χοιρινό. Πήγα σπίτι και τα έφαγα, βλέποντας "Φως στο Τούνελ", καθώς παρακολουθώ με ενδιαφέρον την υπόθεση της νεαρής τζιβιτζιλούς, που φέρεται να σκότωσε τα μωράκια. Δεν παρέλειψα βέβαια και το επιδόρπιο, ένα γλυκό με βελγικό μπισκότο Lotus. Κούμπωσα και μία Coca-Cola zero και ήμουν "κούπα", για βράδυ. Έκανα ένα ζεστό μπάνιο, ξάπλωσα στο κρεβάτι και έγραψα την παρούσα ενημέρωση, σκεπτόμενος το μάθημα της χθεσινής ημέρας: Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, ακόμα και αυτά που δεν γίνονται! Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!
Άψογος άψογος !!!!
Πόσες φορές το εχω κάνει αυτό,. αλλά στα 90's αρχές . Ξεκινούσα με τα πόδια πήγαινα στα κοντινά μου, στα παλιά της Λιοσίων μετά Φυλής, οριακά σε δύο στην Μ.Α . Περνούσα από Ξ-Θ στην Σωκράτους, να πάρω μάτι
Σπάνια πηδούσα εκεί, ήταν λίγο ακριβά+ το δωμάτιο, έμπαινα σε ένα παρακμιακό εκεί δίπλα , πήγαινα Σαρρή να δω κανένα "κομμένο" περνούσα κι από της παροδικές πιάτσες με κροσάκια (υπήρχαν και αυτά) σε δύο κάθετους στην Ερμού στο τέλος κατέληγα να πάρω κάτι σε ντεκαντανς σε ένα στην Ιουλιανού.

Άλλες φορές στην Προύσσης.

Κατέληγα Αχαρνών να φάω πατσά και μετά σπίτι.
Όταν πήρα μοτό,.σαρωνα το σύμπαν όλο.
Αθηνάς, Ευρυπιδου, μετά στην λεωφόρο μέχρι κάτω και απέναντι πίσω από Χανδρή.
Στην περιοχή του νυν Ωνασείου έκανε πιάτσα και ο Ταχτσής ( late 80's) μαζί με ένα φίλο του , μέσα σε ένα λευκό Scoda.
Παρενδυτικοιι , με φόρεμα και φθηνή περούκα.
Σε τέτοιες μεγάλες βόλτες συνήθως δεν έκανα κάτι.
Μάσα η στην αγορά η στην Αχαρνών.
Α ! Στην Σαρρή έβγαινε το '89 "ο Καλαματιανός" .
Έτσι τον έλεγα. Αυτός που έχει το ντελο Δεληγιώργη 30 ο ιδιοκτήτης. Είχε καβαντζα μια ετοιμόρροπη μονοκατοικία εκεί δίπλα και ζητούσε 1.000δρχ

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
516
Like
71.405
Πόντοι
41.129
κύριοι διαχειρισταί, αυτό που μερικοί-μερικοί εκμεταλλεύονται την ενημέρωση για μπουρδέλα για να κολλήσουν δήθεν παρεμπιπτόντως και μερικά αντικομμουνιστικά ξεράσματα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ OFF-TOPIC?
Εάν πάλι το σάιτ απευθύνεται μόνο σε ούγκανους, ας μας το πει κάποιος.

Κατάθεση πριν από λίγο στο Μεγάλου αλεξάνδρου 28α στην μυλφογκιλφ Ρεγγίνα.

Κολωνού 45 ευθεία δύο άκυρες λατίνες.

Κολωνού 45 1ος δεξιά οικος εσμεράλβα το γνωστό κοντοπούτανο από Φωκαίας 13.

Κατευθύνθηκα στο φούρνο όπου έφαγα μία σπέσιαλ πατατόπιτα.
Προς έκπληξη μου είδα στο ταμείο την ίδια κοπέλα που είχα δει και το πρωί περίπου στις 10:00.

Μα καλά ακόμα εδώ είσαι εσύ της είπα..

Άστα μου λέει full 12ωρο κάθε μέρα και στο τέλος του μήνα παίρνω ψίχουλα.

Η άποψή μου ? ? Κάτι πρέπει να γίνει σε αυτή τη χώρα.. μία επανάσταση, 1.300€ πρωτος μισθός ανειδίκευτου εργάτη.

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
157
Πόντοι
0
Κατάθεση πριν από λίγο στο Μεγάλου αλεξάνδρου 28α στην μυλφογκιλφ Ρεγγίνα.

Κολωνού 45 ευθεία δύο άκυρες λατίνες.

Κολωνού 45 1ος δεξιά οικος εσμεράλβα το γνωστό κοντοπούτανο από Φωκαίας 13.

Κατευθύνθηκα στο φούρνο όπου έφαγα μία σπέσιαλ πατατόπιτα.
Προς έκπληξη μου είδα στο ταμείο την ίδια κοπέλα που είχα δει και το πρωί περίπου στις 10:00.

Μα καλά ακόμα εδώ είσαι εσύ της είπα..

Άστα μου λέει full 12ωρο κάθε μέρα και στο τέλος του μήνα παίρνω ψίχουλα.

Η άποψή μου ? ? Κάτι πρέπει να γίνει σε αυτή τη χώρα.. μία επανάσταση, 1.300€ πρωτος μισθός ανειδίκευτου εργάτη.
Και επίδομα μπουρδελου καθώς και δωρεάν εξετάσεις για μεταδιδομενα. Αφού όλους τους φούρνους τους πήρανε ξένοι που δεν ξέρουν τι θα πει μισθός και ένσημο. Άσε που πολλές κάθονται και τις πηδανε. Σκατοδουλεια..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
516
Like
71.405
Πόντοι
41.129
Ιάσονος 20α η αλίνα η ουκρανη που δουλεύει και στο μεγάλο αλεξανδρου 21 ισόγειο το πρωί.
Η ουρά για να γαμήσουν την αλίνα έφτανε μέχρι έξω την πόρτα.

Συνημμένα

• 20241116_211006.jpg
    20241116_211006.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 5

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
8
Like
205
Πόντοι
280
20241116_132233.jpg

Διδυμου 22 ανοιχτό, δεν έχει αναμονή, η Ειρήνη είναι στο δωμάτιο, μαζί της δουλεύει και μια καινούργια λατίνα η Αθηνά, καστανομαλλα(μπορεί και κοκκινομάλλα, δεν έχει καλό φωτισμό)ψηλή νταρντανοχοντρη με 3.5αρια στν βυζια ,πιρσινγκ στη ρογα του αριστερού, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα,το πάνω κλειστό.

Διδυμου 20 το κλασσικό διδυμο Ντιαννα κ Ελένη

Διδυμου 18 υπόγειο η Κατερίνα.
Πότε γύρισε η Ντιανα;;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
516
Like
71.405
Πόντοι
41.129
Κολωνου 53 με την διεμφυλικη τσατσά καινούργια κοπέλα η Σόνια ξανθιά με λεπτό κορμί και πολύ όμορφο κώλο απλό πρόγραμμα στα 15€.
Βέβαια δεν πρόκειται για εντελώς καινούργια κοπέλα αφού η συγκεκριμένη έχει δουλέψει πριν ενάμιση χρόνο στο Ιάσονος 39 υπόγειο πορνό mall με απλό πρόγραμμα στα 10€ σαν Μαρία από εμφάνιση πάντως αξίζει πολύ.

Συνημμένα

• 20241116_211916.jpg
    20241116_211916.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 4

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.084
Πόντοι
201
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Λάουρα με καστανο μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι,τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Μαρία καινούργια κοπελίτσα,μελαχρινή κοντουλα με κανονικό σώμα, ωραίο κωλαράκι, μικρό βυζί, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος καινούργιακοπέλαΜάγια, μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Βίκυ , καστανή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο ,παχουλη, μπουτου, με 2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Βαλερία ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα ,2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Νανσι μιλφ με καστανο πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι συν σιλικονατο βυζι και Σαμπινα ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι,μ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Αναστασία μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, 2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 3 όροφος Ντιαννα ξανθιά κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με σχεδόν 3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .

Ιωαννίνων 5 Λαρίσα ξανθοκαστανη ψηλη μιλφ με κανονικό σώμα ,2.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Άννα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια, 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται .
μαραθωνος 59 κατω η μαρια καινουργια μετρια εμφανιση μαλλον λατινα,59 πανω η Μαγια η καινουργια δεν εμφανιστηκε,ειπε η τσατσα δεν αντεχει αλλο και θα σταματησει !!! :-'

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.843
Πόντοι
46.232
μαραθωνος 59 κατω η μαρια καινουργια μετρια εμφανιση μαλλον λατινα,59 πανω η Μαγια η καινουργια δεν εμφανιστηκε,ειπε η τσατσα δεν αντεχει αλλο και θα σταματησει !!! :-'
και οι δύο λατινες

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Κολωνου 53 με την διεμφυλικη τσατσά καινούργια κοπέλα η Σόνια ξανθιά με λεπτό κορμί και πολύ όμορφο κώλο απλό πρόγραμμα στα 15€.
Βέβαια δεν πρόκειται για εντελώς καινούργια κοπέλα αφού η συγκεκριμένη έχει δουλέψει πριν ενάμιση χρόνο στο Ιάσονος 39 υπόγειο πορνό mall με απλό πρόγραμμα στα 10€ σαν Μαρία από εμφάνιση πάντως αξίζει πολύ.
....και είναι μέσα στα νεύρα η τσατσά . Σε όλους κάτι λέει κάτσε εδώ εσύ,φύγε από την πόρτα ,πάει έρχεται.....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
516
Like
71.405
Πόντοι
41.129
....και είναι μέσα στα νεύρα η τσατσά . Σε όλους κάτι λέει κάτσε εδώ εσύ,φύγε από την πόρτα ,πάει έρχεται.....

Eφαγε πολυ πουτσα η μικρη σημερα... παρα το 15αρι πηγαινε απο δωματιο σε δωματιο.
Στα υποψην ...η Σονια ή Μαρια ειναι Αλβανιδα αλλα η τσατσα λεει οτι ειναι Βουλγαρα.
Η κορασις ξερει ελληνικα αλλα κανει οτι δεν ξερει και μεσα στο δωματιο μιλαει μονο αγγλικα.
Ανεβαινει με τα σπορτεξ πανω στο κρεβατι ...
Ειναι γκομενα προμοτορα-φυλακα του μεταξουργειου. Τα τσουγκρισαν και αυτη βγηκε αμεσως στο κλαρι. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα μεινει για πολυ στη δουλεια. Εγω με τον που την ειδα δεν εχασα ευκαιρια και μπηκα δωματιο.

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπερα η μπιουτη δουλευει ακομα;αν ναι που κ ποτε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom