Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (34 μέλη και 304 επισκέπτες)

wolf1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
31
Like
307
Πόντοι
290
Μικρή σύντομη πρωϊνή βόλτα στο Μετάξι σήμερα. Μπήκα σε 2-3 σπιτάκια λόγω έλλειψης χρόνου αλλά κ διάθεσης
Ιάσωνος 30Α : Νάντια η Ελληνίδα μουνάρα προκλητικά ντυμένη , με τρελό μάτι κ φολόμετρο που τερματίζει στις 21.000 λε΄ς κ είναι Bar Honda F1( Θέλω να βρώ έναν τ΄ροπο να την πάρω χωρίς να με ξενερώσει. Ίσως ξεκινήσω νίντρα γιόγκα , δε ξέρω)
Ιάσωνος 30Β : Η Συμπαθητική ξανθιά αδύνατη Αλβανιδούλα. Δε μου κάνει κλικ για δωμάτιο
Λεωνίδου 28 Α Ισόγειο : 3 κορίτσια. Πρώτη η Βαλεντίνα ,ξεβρα΄κωτη και φρεσκοπλυμένη έκανε ωσαν καλή σταχανοβίτισσα και παρκέ με την μάπα.
Ο Τσάτσος όλο ατάκες. Συμπαθητικός κ ουχί κακιά αδερφή. Δεύτερη μια Ελένη οτι έβγαινε από την τουαλε΄τα, παρομοίως ξεβρακωτη , αλλήθωρη κ χαμογελαστή . Μου βγα΄ζει μια ανωμαλία κ πιθανόν να την ταπώσω ,αφού ε΄χω αδεια΄σει τα χοντρά όμως . Τρίτη μια ΜΙΛΦΟΓΚΙΛΦ Αλεξάνδρα , η ωραία κ ντυμένη με εσώρουχα της παρέας. Πιθανός στόχος. Καλό ΣΚ και το Ψωμί Παιδεία Ελευθερία έγινε gluten Free Vegan - Πτυχίο να ναι κ οτι να ναι,- Ασυδοσία

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.248
Πόντοι
41.129
Ιάσωνος 30Α : Νάντια η Ελληνίδα μουνάρα προκλητικά ντυμένη , με τρελό μάτι κ φολόμετρο που τερματίζει στις 21.000 λε΄ς κ είναι Bar Honda F1( Θέλω να βρώ έναν τ΄ροπο να την πάρω χωρίς να με ξενερώσει. Ίσως ξεκινήσω νίντρα γιόγκα , δε ξέρω)
Η Ναντια ..... μουναρα ....... :2funny::2funny::2funny:
ξεχασες τα γυαλια σπιτι τυπε ??
ναι ναι ξερω....ετσι ειναι το γουστο σου, ευτυχως που η κακογουστια δεν ειναι εγκλημα, θα ειχες φαει ισοβια..

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.636
Πόντοι
13.636
Νταξει στο πρόσωπο της μοιάζει , αλλά πολύ λεπτή ρε παιδί μου και στο μαλλί βέβαια πιο μελαχρινή.
Κάτσε ήσυχα γιατί έρχεται 20 του μήνα η δικιά σου η Χριστίνα!!! (το είχα ξεχάσει να σου το πω).
Δυστυχώς όμως θα την τιμήσω και εγώ δεν θα την έχεις αποκλειστικότητα. :tooth:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom