Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (17 μέλη και 195 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.508
Πόντοι
456
Ειπες να κάνεις ενημέρωση μετά απο 10 χρόνια στο σαητ και μας έφερες γρουσουζιά!! Ουυυυυστ μην ξαναγράψεις.
Απαξιω να σου απαντησω !!! Εισαι εσυ που εγραψες οτι οι 42αριδες ειναι μεσηλικες χαχαχα!!!!!

javajis_javajis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
3
Like
152
Πόντοι
0
Λιοσίων απόψε μετά τη 1μιση, ο κακός χαμός. Είχε μείνει ανοιχτό μόνο τα εξεικίου Α, βέργας 2,6,7 και λιοσιων 73Β. Κλειστά χωματιανού και τροφωνίου. Στης βεργας δεν πηγα αλλά στο 73 τα κορίτσια γαμήθηκαν στη δουλειά. Επί μια ώρα τα δωμάτια ήταν φουλ. Το σαλόνι χτύπησε και διψήφιο αριθμό επισκεπτών σε κάποια φάση. Στο τέλος η τσα σταμάτησε και να δείχνει τις κοπέλες. Αφού τις βλέπαμε μόνο όταν πήγαιναν από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Εφυγα άχυστος. Ποτέ ξανά μεσοβδόμαδα μεταμεσονύχτια αν δεν υπάρχει ενημέρωση.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.724
Πόντοι
10.686
Πέρασα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα για τη ζουμερή μελαχρινή Μαρία που λείπει καιρό,ήταν η μιλφ Ντιάνα από τα διπλανά υπόγειο και παλιό.
Ιάσονος 46 όροφος δεν ήταν η Καρίνα που μου λείπει κι αυτή, πήρα Κατερίνα που είναι φιλότιμη και δοτική.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.755
Πόντοι
201
Πωωωω ειλικρινά ότι χειρότερο αν καξ στο σώμα είναι στα γούστα μου
Δεν είναι κακή ρε παιδιά.
Πίπα παίρνει πολύ καλή, γλύφει μπάλες και τις περισσότερες φορές είναι ευδιάθετη.
Εμένα ποτέ δεν με αφήνει άχυστο
Μπορεί να της κλέψεις και κανένα φιλάκι.
Πέφτει πολύ θαψιμο ενώ υπάρχουν πολύ χειρότερες.
Ίσως είναι θέμα χημείας.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Πέρασα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα για τη ζουμερή μελαχρινή Μαρία που λείπει καιρό,ήταν η μιλφ Ντιάνα από τα διπλανά υπόγειο και παλιό.
Ιάσονος 46 όροφος δεν ήταν η Καρίνα που μου λείπει κι αυτή, πήρα Κατερίνα που είναι φιλότιμη και δοτική.
Συναγωνιστή, τη Ντιάννα αυτή την πέτυχες στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα το τέρμα αριστερά ?? Πάνε 2 μήνες που έλειπε η milf Ντιάννα που δούλευε εκεί, και κάθε φορά που ρώταγα, η τσατσά μου έλεγε ότι θα έρθει σε 2-3 ημέρες . Ελπίζω να εννοείς αυτήν. Η Ντιάννα που λέω εγώ βέβαια, πριν φύγει πάντα δούλευε απογευματινή βάρδια, ενώ εσύ την πέτυχες πρωί - ξέρεις τί ώρα ξεκινάει εκεί η πρωινή βάρδια ? - Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πληροφορία :hi::hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.724
Πόντοι
10.686
Συναγωνιστή, τη Ντιάννα αυτή την πέτυχες στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα το τέρμα αριστερά ?? Πάνε 2 μήνες που έλειπε η milf Ντιάννα που δούλευε εκεί, και κάθε φορά που ρώταγα, η τσατσά μου έλεγε ότι θα έρθει σε 2-3 ημέρες . Ελπίζω να εννοείς αυτήν. Η Ντιάννα που λέω εγώ βέβαια, πριν φύγει πάντα δούλευε απογευματινή βάρδια, ενώ εσύ την πέτυχες πρωί - ξέρεις τί ώρα ξεκινάει εκεί η πρωινή βάρδια ? - Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πληροφορία :hi::hi:
"Κουρτίνα" εννοώ το μεσαίο που μπαίνεις μέσα ανοίγοντας την κουρτίνα, το αριστερά είναι το παλιό που έχει και δωμάτιο.... σουίτα. :2funny:
Για αυτήν λέω που έχει σχετικά μεγάλη μύτη, καλό κορμί με λίγο κοιλίτσα,την πήρα πρώτη φορά στο υπόγειο και την έχω ξαναπάρει στο παλιό. Εκεί συνήθως ξεκινούν πολύ πρωί, ίσως και 6π.μ.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.930
Πόντοι
1.336
Πωωωω ειλικρινά ότι χειρότερο αν καξ στο σώμα είναι στα γούστα μου
Ντάξει μπορεί να σου έκατσε άσχημα η φάση μαζί της αλλά πίστεψέ με έχω δεί πολύ χειρότερες!

Εμένα πάλι στο σώμα δεν είναι στο γούστο μου κι ούτε είχα χημεία μαζί της, οπότε δεν με πολυενδιαφέρει ούτως ή άλλως, απλά πέρυσι θεώρησα ότι ήταν καινούργια και χτυπούσε 2πλοβσρδιες οπότε συχνά έχανε τη μπάλα.

Με κάποιους στάνταρ πιστεύω ότι τα πάει καλά.

Raul11

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
142
Πόντοι
0
Πίπα παίρνει πολύ καλή, γλύφει μπάλες και τις περισσότερες φορές είναι ευδιάθετη.
Ίσως είναι θέμα χημείας.
Ίσως να υπάρχουν χειρότερες δεν αντιλέγω αλλά δεν παύει να είναι φόλα και πίστεψε με δεν είμαι ούτε βρωμιαρης ούτε άσχημος ούτε κανένας που δεν σέβεται τπτ

Raul11

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
142
Πόντοι
0
Ντάξει μπορεί να σου έκατσε άσχημα η φάση μαζί της αλλά πίστεψέ με έχω δεί πολύ χειρότερες!

Εμένα πάλι στο σώμα δεν είναι στο γούστο μου κι ούτε είχα χημεία μαζί της, οπότε δεν με πολυενδιαφέρει ούτως ή άλλως, απλά πέρυσι θεώρησα ότι ήταν καινούργια και χτυπούσε 2πλοβσρδιες οπότε συχνά έχανε τη μπάλα.

Με κάποιους στάνταρ πιστεύω ότι τα πάει καλά.
Εγώ προσωπικά είτε σε σπίτια είτε σε εσκορτ κάνω στάνταρ αυτές που με σέβονται από την πρώτη στιγμή που της είμαι άσχετος αν φάω φόλα δεν ξαναπερναω ποτέ βέβαια και πάλι εγώ προσωπικά δεν έχω φάει μεγαλύτερη φόλα από αυτή

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.311
Πόντοι
46.232
Ίσως είναι θέμα χημείας.
Θα συμφωνήσω

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.222
Πόντοι
41.129
Κατάθεση πριν απο λίγο στην Αντριάνα στη Χωματιανου.
Εγγυημενο 20ρικο και παραμονη 13 λεπτά στο δωμάτιο!
Ευτυχώς πρόλαβα και γαμησα γιατι πλακωσαν μεσήλικες μύστες και ζητουσαν μισαωρα και μονόωρα προγράμματα.

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
614
Πόντοι
81
Κατάθεση πριν απο λίγο στην Αντριάνα στη Χωματιανου.
Εγγυημενο 20ρικο και παραμονη 13 λεπτά στο δωμάτιο!
Ευτυχώς πρόλαβα και γαμησα γιατι πλακωσαν μεσήλικες μύστες και ζητουσαν μισαωρα και μονόωρα προγράμματα.
Λανθιμε του Bou μπορείς να περασεις και μια Φώκαιας για Καρίνα;

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.930
Πόντοι
1.336
Λανθιμε του Bou μπορείς να περασεις και μια Φώκαιας για Καρίνα;
Πιθανόν να είναι μια ρουμανογυφτοπούλα λεπτή νεαρή που έγραψα σε μια ενημέρωση,αν είναι αυτή τότε ξεκίνησε ως Ιζαμπέλα στο 19 πριν μια βδομάδα.

• Like
Αντιδράσεις: Raul11

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.311
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Μέλι, καστανή νταρντανα ρωσσόφωνη κοπελίτσα με 3αρι βυζι απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο Άντζελα ξανθιά μιλφογκιλφ νταρντανοχοντρη με τεράστια μπούτια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος κλειστο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Αντζι λατίνα, παχουλη με καστανο πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, 1.5άρι βυζί,ολοστρογγυλη κωλαρα, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Αλεξάνδρα λατίνα μελαχρινή κοντή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, σώμα με πιασιματα αλλά σφιχτό, 2αρι συν βυζί, τατουάζ στη αριστερή κλειδα, στα χέρια και δύο μικρά αριστερά και δεξιά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά κλειστο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά Μαρίνα η μελαχρινή μιλφ γυρολόγος που είχε ξεκινήσει από το RIP Κολοκυνθους 63 σκαλακια δεξιά πριν περίπου 13 χρόνια, με κανονικό σώμα σχεδόν 3αρι βυζί, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και δεξιά χαμηλά στο στομάχι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου 28α αριστερά μια καινούρια μιλφ, Ρεγγίνα καστανή λεπτή με 2 .5αρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, δοκιμάστηκε θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και 28α δεξιά (που έχει είσοδο και Περδικκα 3 αριστερά) κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Χριστίνα καστανοξανθη μιλφ, σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζί, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Αλινα μιλφ ,με ψιλοκανονικο σώμα, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 όροφος Άντζελα το καστανοξανθο κοντοπουτανο, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) κλειστό.

Περδικκα 3β κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.311
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Κολωνού 53 με τη νέα του πρόσοψη αλλά κλειστό...
20241115_124058_001.jpg

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 48 Άντζελα μιλφ με κοντό μαλλί(γκρι απο πάνω, μαύροαπο κάτω), ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο κλειστό.

Κολωνού 47 όροφος κλειστό.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα Τζέσικα, μελαχρινή ψηλή κατσαρομαλλα νταρντανα με 3.5αρι βυζί απλό πρόγραμμα.

Κολωνου 45 διάδρομος ευθεία Ρωξανη μελαχρινή, παχουλη με 2 5αρι βυζι, τατουάζ κάτω από το σβέρκο, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Αντζελινα χοντρουλα με κάστανο μαλλί, 4αρι συν βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση , σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ 2 λατινες Βαλεντινα μελαχρινή λατινα , πάρα πολύ μακρύ μαλλί, ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, πάρα πολλά τατουάζ και Μιρελα μελαχρινή παχουλη με σχεδόν 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β η λατίνα Μία από Φυλής 71α ,μελαχρινή πολύ κοντή,πολύ λεπτή με μικρά τατουάζ με πιο χαρακτηριστικό αυτό κάτω απο τα βυζάκια ,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα στα 20!!!! ευρώ.

Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, νταρντανα plus, με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο μπράτσο και πίσω χαμηλά στη μέση, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Κολωνού 30β 2ος όροφος Άννα ρωσσόφωνη ξανθοκαστανη παχουλη με 2αρι βυζι και Μαρίνα μελαχρινή λατίνα μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Μπέλα η μελαχρινή Ρουμάνα με τα γυαλάκια, με πολύ μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά , ωραίο κανονικό σώμα,2αρι στητο και γύρισε και η Ίννα έχονταςπροσθέσεικιλά, μελαχρινήκοπελίτσα κοντουλα, σώμαμεπιασίματακια, 2αριβυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα,φωτο από το σαλόνι:
20241115_130149.jpg

Κολωνού 27αρια, 15αρια & 11αρια κλειστά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom