Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (5 μέλη και 130 επισκέπτες)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.516
Πόντοι
4.926
Ξύπνησα, σήμερα το μεσημέρι και διαπίστωσα ότι το κορμί μου ήταν σε ερειπιώδη κατάσταση. Πλύθηκα, άπλωσα θερμαντική αλοιφή στην πλάτη μου, έφαγα πρωινό, κούμπωσα ένα Panadol Extra και κατέβηκα στην πιάτσα:
Αλκιβιάδου 16Γ: Ειρήνη, εμφανίσιμη milf, με συμπαθητικό πρόσωπο και κωλάρα. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Διδυμου 27: Ιβάνα και Τάνια, Ρωσόφωνες milf. Η Ιβάνα είναι αρκετά εμφανίσιμη, ενώ η Τάνια είναι ένα μπάζο και μισό. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Διδύμου 18Β: Το ΑΜΕΑ Κατερίνα, χωρίς λόγια!
Διδύμου 8Β: Ελένη και Βερόνικα, άλλες δύο Ρωσόφωνες milf. Αρκετά καλές, από εμφανίσιμη, με την Ελένη να υπερτερεί. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Φωκαίας 27Α: Ντάρια, εμφανίσιμη Ρουμάνα. Περίεργος χαρακτήρας. Αράξε πάνω μου και τα είπαμε, για λίγο. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φωκαίας 19: Καρίνα, μία καχεκτική, νεαρή, Ρουμάνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φωκαίας 17Β: Ρίτα, μπαμπατσικη Ρωσίδα. Μου φάνηκε ευχάριστος χαρακτήρας, στο σαλόνι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 17Α: Κλεοπάτρα, γνωστή τύπισσα από το Διδύμου 22. Έχει πατσαβουριάσει και άλλο, από τότε που την είχα πιπώσει. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Φωκαίας 13: Η Μογγόλα τσατσά μου παρουσίασε ένα τρίμπαζο. Άσχημη τύπισσα, με αλλόκοτο σώμα, το οποίο δεν ταίριαζε με το κεφάλι. Δεν μπήκα καν στην διαδικασία, να ρωτήσω πρόγραμμα.
Φωκαίας 7Α: Στέλλα, ένα μπάζο-milf με γυαλιά. Φουλ πρόγραμμα, με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 9: Κατερίνα, αλβανικό milf, με γυαλιά. Φουλ πρόγραμμα, με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό. Με ρώτησε, που χάθηκαν οι άνδρες, καθώς το μαγαζί βαρούσε μύγες. Της απάντησα, ότι οι μισοί είναι αδερφές και οι άλλοι μισοί είναι άφραγκοι. Μου είπε, ότι εάν περνούσα, θα μου έκανε και τελειωτικό, στο στόμα.
Φυλής 71Α: Χλόη και Κλάρα, δύο νόστιμες Λατίνες. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 71Β: Βικτώρια και Πάμελα, άλλες δύο νόστιμες Λατίνες. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Μέσα στο σαλόνι ήταν μια παρέα από νεαρούς Αιγύπτιους. Ρωτούσαν συνεχώς την τιμή και προσπαθούσαν να κάνουν παζάρι, για να γαμήσουν μισοτιμής. Μίλησα λίγο, με τον έναν, ο οποίος μιλούσε λίγα αγγλικά. Του είπα ότι ήμουν στην Αίγυπτο, πριν από λίγα χρόνια και του εξήγησα, ότι με 10€ μόνο στο Μεταξουργείο μπορεί να γαμήσει. Τους πέτυχα και στο διπλανό σπίτι, όπου έκαναν τις ίδιες ερωτήσεις. Από τα άλλα σπίτια έφαγαν πόρτα, λόγω καταγωγής.
Φυλής 69Β: Λάνα και Βίκυ, Ρωσίδες. Η Λάνα πολύ μέτρια, σε εμφάνιση, έχει πάρει κιλάκια. Η δε Βίκυ, έχει πάρει τον κατήφορο και ο δρόμος φαίνεται να είναι χωρίς επιστροφή. Την είδα και την λυπήθηκα. Πρησμένο πρόσωπο και αλλοιωμένο σώμα, με αρρωστημένη μπάκα. Σαλονάρισε με ένα ολόσωμο μαύρο δικτυωτό, για να κρύβει τις ατέλειες. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 69Α: Μύρα, ζόρικο milf. Ψηλή, πιπώφατσα, με μόνη παραφωνία τον μέτριο κώλο. Σαλονάρισε φορώντας ένα εσώρουχο, από το οποίο ξεχύλιζαν οι βυζάρες της. Την είδα, αργότερα, στο δρόμο και την χαίρετησα. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Φυλής 84Α: Κάτια, ψηλή Ρουμάνα με μέτριο πρόσωπο και πολύ ωραίο σώμα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 65Β: Χριστίνα, η αυτοαποκαλούμενη "Τσέχα". Είναι αρκετά εμφανίσιμη και καυλιάρα, αλλά εγώ δεν είχα μείνει ικανοποιημένος, όταν είχα περάσει μαζί της. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 74 (δεξιά): Άννα, ψηλή και άχαρη, με περίεργη οδοντοστοιχία. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 61: Καρολίνα και Ρούμπι, δύο πατσαβούρες Φολό-Λατίνες. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 59: Καμέλια και Τζουλιάνα, άλλες δύο αδιάφορες Φολό-Λατίνες. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 72 (αριστερά): Έρρικα, μπαμπάτσικη νεαρή Μολδαβή. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Έν τω μεταξύ, η σκάλα του συγκεκριμένου μπουρδέλου είναι τόσο κάθετη, που νομίζεις ότι κατεβαίνεις στον Άδη! Αλλοίμονο σου, εάν στραβοπατήσεις και σε πάρει κουτρουβάλα.
Φυλής 72 (δεξιά): Σάρα και άλλη μία που δεν θυμάμαι το όνομά της. Νεαρές μπαμπάτσικες, αλλά αδιάφορες. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φιλιππίδου 11Α: Βαλέρια και Σοφία, πρώην Σοβιετικά milf. Η Βαλέρια είναι αδύνατη, εμφανίσιμη, με κοντό μαλλί και εκπέμπει πολύ καύλα. Η Σοφία είναι μία παχιά, με αδιάφορο πρόσωπο και κάνει πολύ επιθετικό σαλονάρισμα. Η τσατσά, με τα γυαλιά και το κοντό μαλλί, με έπρηξε για να περάσω μέσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Αγκύρας 12Α: Αναστασία και Μυρσίνη, πρώην Σοβιετικά milf. Η Αναστασία είναι μία ξανθιά πατσαβούρα και η Μυρσίνη μία κακάσχημη καχεκτική. Της λείπουν, μάλιστα και κάποια δόντια, τα οποία την κάνουν πιο άσχημη, από ότι ήδη είναι.
Αγκύρας 9: Ντάρια και Ρόζα, πολύ καλά Ρωσικά milf. Η Ντάρια είναι ο κράχτης του οίκου, ενώ η Ρόζα είναι ένα εμφανίσιμο ξανθό milf, με γυαλιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Η Ντάρια κάνει και τελειωτικό, στο στόμα.
Δεν τόλμησα να μπω στο Αγκύρας 12Β. Αφενός γιατί δεν ήθελα να χαλάσω το οπτικό μου πεδίο, αφετέρου γιατί φοβήθηκα μήπως με συλλάβει η Αστυνομία, για Τυμβωρύχο. Φεύγοντας, πέρασα από την Πλατεία Βικτωρίας. Είδα να κάθεται, σε ένα παγκάκι, η παρέα των Αιγυπτίων. Τελικά δεν κατάφεραν να γαμήσουν, λόγω έλλειψης χρημάτων, συνειδητοποιώντας με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι σε αυτή την άδικη ζωή επικρατεί το "No money, no honey!"

Τελευταία τροποποίηση:

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.667
Πόντοι
2.036
Βόλτα σήμερα το απόγευμα από τους δρόμους της αμαρτίας:
Διδυμου 27 η Ιβανα με ελεύθερο, τελειωτικό.
Το 22 κλειστό, το 20 ανοιχτό αλλά δεν μπήκα, η Αλιονα από το 18 απούσα, 18 ανοιχτή η υπογα λογικά η Καίτη.
Φωκαίας 25 κάτω η Τζανινα που έχει γίνει σαν γιουβαρλακι και η Σάρα που έχει από τα πιο ωραία κορμιά στη γειτονιά αλλά ξέρω πως μέσα δεν λέει πολλά, κάνουν και παρτουζα.
Φωκαίας 25 πάνω η Αλεξάνδρα που δοκιμάστηκε, εδώ να πω πως η τσατσά χτύπησε πόρτα στο 7 λεπτό σίγουρα για να μην πω και νωρίτερα αλλά τέλος πάντων και πως η Αλεξάνδρα μόνο τσιμπούκι ξέρει να κάνει, από τα υπόλοιπα μου ζαλισε τα αρχιδια, μη το ένα μη το άλλο και έβαλε και δύο κιλά λιπαντικό στο μουνι της.
Φώκαιας 17 κλειστά και τα δύο. Φωκαίας 19 με το που μπαίνω στο σαλόνι ήταν επτά άτομα και περίμεναν να δουν την κοπέλα, αναστροφή και πίσω.
Αγκύρας 12 η Ρόζα και η Ντάρια. Πέρασα με την δεύτερη και άδειασα τις μπάλες μου γιατί η Αλεξάνδρα με άφησε αχυστο.
Αυτά από εμένα, καλά να περνάτε και καλά γαμησια!!!
Ανάμεσα σε Αλεξάνδρα και Ντάρια, πια πιστεύεις κάνει καλύτερο τσιμπούκι?

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Reuzel
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.634
Πόντοι
3.246
συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Φυλής 105 αριστερά κλειστό.

Φυλής 105 δεξιά Κατερίνα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,νταξει σήμερα δε σαλοναρισε ξυπόλυτη, φορούσε άσπρες παντόφλες.

Φυλής 109α Βικτόρια, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 109β Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
η Σάννυ μάλλον επέστρεψε μόνιμα στα στούντιο!

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.293
Πόντοι
201
Γρήγορα πέρασμα φωκ9. Κατερίνα αλβανίδα με γυαλακια. Μέτρια πίπα και κατευθείαν κώλο, που ενώ φαινόταν χωνί, λόγω μέτριας στύσης δυσκολεύτηκα αρκετά να μπω. Τον έδωσα μέχρι να τελειώσω στα 4 σταθερά μόνο κώλο. Δε τα κλαίω γιατί είχα καιρό να τον βάλω σε κωλοτρυπιδα, δε θα ξανά τιμηθεί. Επόμενη στάση κώλος μπαρμπορας σύντομα, γιατί είναι εγγύηση

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.612
Πόντοι
13.636
Απογευματινή Καταδρομική
:uzi::uzi::uzi:
Μαζί με τον πρώην Τσάκ Νόρις και νυν Μπράντ Πίτ @DmtrsxXx :rockon:

Διδυμου 27
Ιβάνκα σε ελεύθερο τελειωτικό στόμα 69 και πολλά άλλα!!!
Σήμερα έφαγα την καυτή μου Φόλα :angel::angel::angel:
Στα δέκα λεπτά σηκώθηκε και έφυγε σαν Κυρία!!!
:springsmile:
Έμεινα με το :alivedick: στο χέρι.
Δεν πειράζει. Φαινόταν ότι δεν είναι καλά σήμερα.

Φωτόρεπορτάζ από το δωμάτιο όπου είδα και τις παντόφλες του Μήτσου στο δεξιά δωμάτιο σήμερα... :confused:
Διόρθωσα και το cim που γράφει η βρύση, με μαρκαδόρο!!!!

Η τρίτη φώτο από το Μεταξουργείο όπου η κορασίς μετά την δουλειά έβγαλε βόλτα και το παιδάκι της!!!
:grouphug:

Συνημμένα

• IMG_20241114_183224.jpg
    IMG_20241114_183224.jpg
    3,7 MB · Εμφανίσεις: 9
  • IMG_20241114_183841.jpg
    IMG_20241114_183841.jpg
    4,2 MB · Εμφανίσεις: 9
  • IMG_20241114_172226.jpg
    IMG_20241114_172226.jpg
    3,3 MB · Εμφανίσεις: 9

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.415
Πόντοι
201
Αλκιβιάδου 16Γ: Ειρήνη, εμφανίσιμη milf, με συμπαθητικό πρόσωπο και κωλάρα. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.

Καταρχάς μπράβο για την ενημέρωση και περαστικά για τον πόνο.

Η Ειρήνη είναι αυτή που έχει αραχνιάσει εκεί τα τελευταία χρόνια; Ή είναι διαφορετική; Διότι εγώ θυμάμαι μία που ειδικά εσύ δεν θα την έλεγες με τίποτα εμφανίσιμη. Ήταν μελαχρινή με σχετικά κοντό μαλλί, αρκετά άσπρη και με λίγα κιλά παραπάνω. Της έλειπαν και μερικές τρίχες από την κεφάλα της, όμως στο γαμήσι ήταν δοτική και θερμή. Δούλευε με έναν πουστότσατσο που την έπεφτε σε όποιο παληκάρι έκανε το λάθος να κάτσει στο σαλόνι μόνο του.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Καταρχάς μπράβο για την ενημέρωση και περαστικά για τον πόνο.

Η Ειρήνη είναι αυτή που έχει αραχνιάσει εκεί τα τελευταία χρόνια; Ή είναι διαφορετική; Διότι εγώ θυμάμαι μία που ειδικά εσύ δεν θα την έλεγες με τίποτα εμφανίσιμη. Ήταν μελαχρινή με σχετικά κοντό μαλλί, αρκετά άσπρη και με λίγα κιλά παραπάνω. Της έλειπαν και μερικές τρίχες από την κεφάλα της, όμως στο γαμήσι ήταν δοτική και θερμή. Δούλευε με έναν πουστότσατσο που την έπεφτε σε όποιο παληκάρι έκανε το λάθος να κάτσει στο σαλόνι μόνο του.
Δεν είναι η Ειρήνη/Εβελινα (μελαχρινή αλλα και κοκκινομάλλα που έχει δουλέψει και στο 16α με τον τσατσο που λες)που δούλευε χρόνια εκεί και Μαγνησίας 1 ,είναι η Ειρήνη που δούλευε Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α αριστερά

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
Απογευματινή Καταδρομική
:uzi::uzi::uzi:
Μαζί με τον πρώην Τσάκ Νόρις και νυν Μπράντ Πίτ @DmtrsxXx :rockon:

Διδυμου 27
Ιβάνκα σε ελεύθερο τελειωτικό στόμα 69 και πολλά άλλα!!!
Σήμερα έφαγα την καυτή μου Φόλα :angel::angel::angel:
Στα δέκα λεπτά σηκώθηκε και έφυγε σαν Κυρία!!!
:springsmile:
Έμεινα με το :alivedick: στο χέρι.
Δεν πειράζει. Φαινόταν ότι δεν είναι καλά σήμερα.

Φωτόρεπορτάζ από το δωμάτιο όπου είδα και τις παντόφλες του Μήτσου στο δεξιά δωμάτιο σήμερα... :confused:
Διόρθωσα και το cim που γράφει η βρύση, με μαρκαδόρο!!!!

Η τρίτη φώτο από το Μεταξουργείο όπου η κορασίς μετά την δουλειά έβγαλε βόλτα και το παιδάκι της!!!
:grouphug:

Πρόσεξε μη σου ξεφύγει και γράψεις για την σωσια της Μαριγκονα που βρήκαμε σημερα και ηταν πρωτη μερα στη δουλειά. Θα πεσουν και θα τη φανε ..
Ευχαριστήθηκα να το γλείφω το μωρό παντως....
Screenshot_20241114_212019_Samsung Internet.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Πρόσεξε μη σου ξεφύγει και γράψεις για την σωσια της Μαριγκονα που βρήκαμε σημερα και ηταν πρωτη μερα στη δουλειά. Θα πεσουν και θα τη φανε ..
Ευχαριστήθηκα να το γλείφω το μωρό παντως....
Screenshot_20241114_212019_Samsung Internet.jpg
Νταξει στο πρόσωπο της μοιάζει , αλλά πολύ λεπτή ρε παιδί μου και στο μαλλί βέβαια πιο μελαχρινή.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.502
Πόντοι
456
Kαλησπερα , παρολο που ειμαι σχεδον 6 χρονια στο site πολυ σπανια γραφω ( κακος ) ,δεν το εχω και για να πω την αληθεια το βαριγιεμε (κακος ) !!! Σημερα λοιπον αποφασισα να γραψω για ενα πορνοσταρικο κωλο στην Χωματιανου την ΑΝΤΡΙΑΝΑ !!! για χιλιους διαφορετικους λογους οσες φορες αποφασιζα να παω μια δεν βρηκα παρκιν μια -δυο φορες ηταν κλειστο , την στιγμη που η κοπελα εαν δεν κανω λαθος ειναι στο χωρο καποια χρονια δεν ετυχε να παω ( ελειψα και κατι μηνες στις Φιλιππινες ) και σημερα ειπα να παω καιτοι ειχα διαβασει οτι περνει και Πακιδες !!! η αναμονη 4 ατομα + 2 δωματιο , κανεις πακις η αλλη φαρας . Στα του αγωνα δεν μπορω να μην της δωσω ευσημα για ολη της την ενεργεια και τις υπηρεσειες της ,εκεινο που με εφτιαξε πολυ ηταν οταν την εβαλα στα 4ερα και εκει τα ειδα ολα , στο 69 δεν την χαρηκα την κωλαρα της γιατι ειναι πολυ κοντινη η αποσταση το κωλοτρυπιδι της πεντακαθαρο και αρωματισμενο , φυσικα το τελος ηρθε στα 4 με αυτη την φοβερη εικονα . Ξερω οτι ολοι θα πειτε ΕΑΝ εδεινε και κωλο η ουρα θα εφτανε μεχρι την Βεργας οπου εκει θα ειχε χωρις αντιπαλο την αλλη ( πιο παλια)κωλαρα Μπαρμπορα .Αν και ειμαι πρωκτολατρης θα ξανα παω !!!! καλο βραδυ και νικη στην Εθνικη μας !!!!!!!!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
Πιο πριν 2η βαρδια στα κεντρικά..

Αγκυρας 12 Νταρια και Ηρα.

Αγυρας 9 Βικτώρια

Φυλης 71 ισογειο Αντονελλα λατινα.

Φυλης 71 οροφος Λαουρα μοντελέ.
(και αλλη μια λατινα την ξεχασα ήδη)

Φυλης 86 ισογειο Αννίτα πιπα θα μείνει και 3η βαρδια ειπε.

Φυλης 84α Χριστινα τσέχα. Η Ρανια απο την αλλη εβδομάδα ειπε ο κυρ Βασιλης.

Φυλής 67 Ελενα με τις τορπίλες.

Φυλης 69 ισόγειο η Εμμυ με ξανθό μαλλι.

Φυλης 61 υπόγειο δυο ακυρες λατινες.

Φυλής 72 υπόγειο η Ερρικα απο το Μεταξουργείο.

Φιλιππίδου 11 ισόγειο τρεις λατινες ..
Λάρα με αφρατη κωλάρα η Νικολ κοντοπουτανο με πολυ ωραίο κωλί και άλλη μία άκυρη ...

Φυλης 54 πανω κατω κλειστά.

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
144
Πόντοι
0
τώρα live επιγραμματικα

Αλκιβιάδου 16γ Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωτογραφία από το σαλόνι:
20241114_114407.jpg

Αλκιβιάδου 16β & 16α κλειστό.

Διδυμου 27 Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κατά τις 1330(κλασσικά) θα έρθει και η Τανια είπε η υπηρεσία.

Διδυμου 22αρια κλειστά.

Διδυμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδυμου 18αρια & 16 κλειστά.

Διδύμου 8β Ελενη και Βερονικα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ,κάνουν και παρτουζα.

Διδύμου 8α Aννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Έλλης 3 Βερονικα και Ειρήνη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Η βεράνικα στο Έλλης είναι η παλιά από Διδυμου 27 και βέργας 3 και αυτή που δούλευε κάποια στιγμή και σαν υπηρεσία?γιατί η συγκεκριμένη έχει εξαφανιστεί

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.612
Πόντοι
13.636
Φυλης 71 οροφος Λαουρα μοντελέ.
(και αλλη μια λατινα την ξεχασα ήδη)
Λουΐζα!!!
Είδες αν έχεις φάει τη Φόλα στα 130€ δεν την ξεχνάς ποτέ!!! :smitten:
Φιλιππίδου 11 ισόγειο τρεις λατινες ..
Λάρα με αφρατη κωλάρα η Νικολ κοντοπουτανο με πολυ ωραίο κωλί και άλλη μία άκυρη ...
Βρε....
Ντιάνα Μπανάνα ήταν και η λάτιν Ραφαέλα, ίσως η πιο όμορφη της βραδιάς αλλά με απλό πρόγραμμα.
:hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.925
Πόντοι
1.336

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
Kαλησπερα , παρολο που ειμαι σχεδον 6 χρονια στο site πολυ σπανια γραφω ( κακος ) ,δεν το εχω και για να πω την αληθεια το βαριγιεμε (κακος ) .Καλο βραδυ και νικη στην Εθνικη μας !!!!!!!!!!

Ειπες να κάνεις ενημέρωση μετά απο 10 χρόνια στο σαητ και μας έφερες γρουσουζιά!! Ουυυυυστ μην ξαναγράψεις.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.502
Πόντοι
456
Ειπες να κάνεις ενημέρωση μετά απο 10 χρόνια στο σαητ και μας έφερες γρουσουζιά!! Ουυυυυστ μην ξαναγράψεις.
Απαξιω να σου απαντησω !!! Εισαι εσυ που εγραψες οτι οι 42αριδες ειναι μεσηλικες χαχαχα!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom