Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 157 άτομα (19 μέλη και 138 επισκέπτες)

Skipper!

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
650
Πόντοι
81
Οντως, ωραίο, καθαρό και με ωράια μουνάκια, απο τα στανταράκια...αδυναμία μια Αννα, κορμάρα ειχε κάνει και φωτογράφηση στο MAX τότε ...
Η μνήμη σου τα σπάει! Δεν θυμάμαι κανένα όνομα!

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.287
Πόντοι
201
Πήγαινε αγόρι μου στην Λίζα Φωκίωνος

Πραγματικά, εξήγησε μου πώς μπορείτε και γαμάτε τάνες που προσφέρουν απλο πρόγραμμα;
Αν δεν βάλει γυμνή την κρεατόβεργα στο στόμα της, αν δεν γλείψεις μουνάκι και αν δεν τελειώσεις πάνω της, σεξ κάνεις ή βαράς μαλακία με παρέα;

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
507
Πόντοι
21
Πήγαινε αγόρι μου στην Λίζα Φωκίωνος
Ιδανικά ψάχνω αυτό δυο νέες αδύνατες και αν παίζουν και γλωσσοφιλα τέλειο
Screenshot_2024-11-07-11-58-19-080_com.android.chrome.jpg

Tsigganolagnos hronia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
1.225
Πόντοι
201
Πραγματικά, εξήγησε μου πώς μπορείτε και γαμάτε τάνες που προσφέρουν απλο πρόγραμμα;
Αν δεν βάλει γυμνή την κρεατόβεργα στο στόμα της, αν δεν γλείψεις μουνάκι και αν δεν τελειώσεις πάνω της, σεξ κάνεις ή βαράς μαλακία με παρέα;
Κάποιοι αυτά τα κάνουμε με τις γκόμενες μας και στις ιερόδουλες απλά αδειάζουμε τα @@
Γούστα είναι αυτά αλλά σιγά μην αφησω την γλώσσα μου μου ή το πουλί μου εκτεθειμένη εκεί που κάθε μέρα μπαίνουν άλλες 20-30 πουτσες

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
219
Πόντοι
20
Κάποιοι αυτά τα κάνουμε με τις γκόμενες μας και στις ιερόδουλες απλά αδειάζουμε τα @@
Γούστα είναι αυτά αλλά σιγά μην αφησω την γλώσσα μου μου ή το πουλί μου εκτεθειμένη εκεί που κάθε μέρα μπαίνουν άλλες 20-30 πουτσες
Φίλε 3 φορές το εχω κανει στην ζωή μου εννοώ πιπα χωρις σκουφο την Τρίτη την πατησα άσχημα εκανα 2 θεραπείες ταλαιπωρηθηκα για 2 εβδομάδες και δεν το ξανα καν όσοι το κάνετε και δεν έχετε κολλήσει είστε Απλά τυχεροί

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
44
Like
5.014
Πόντοι
5.631
Ιδανικά ψάχνω αυτό δυο νέες αδύνατες και αν παίζουν και γλωσσοφιλα τέλειο
Screenshot_2024-11-07-11-58-19-080_com.android.chrome.jpg
Αυτά δεν έρχονται κατά παραγγελία!
Κάποια στιγμή κάθονται:2on1:
Αν δεν κάνεις τσάρκες, δεν γίνεται δουλειά...

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.097
Πόντοι
1.960
Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανένας που μπορώ να βρω μια κοπέλα πολύ μεγάλα βυζια;

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
20
Πόντοι
0
πέρασμα μισάωρο με Αλεξάνδρα πολύ καλή περίπτωση! τίμια κοπέλα με ωραίο σώμα και πολλά τατού , τσιμπούκι βαθύ ακριβώς στα γούστα μου, αν η συγκεκριμένη είχε και λίγο πιο στρογγυλεμένο κώλο θα μιλούσαμε για έσκορτ επιπέδου 170-180€! το δωμάτιο είναι αυτό αριστερά δίπλα στην κουρτίνα…
Καλησπέρα φίλε που την βρίσκω την κοπέλα τί ώρες κ πόσο κοστίζει το μισάωρο;

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.263
Πόντοι
201
Επιστροφή Ναταλίας φωκ27. Δεν περιγράφω γιατί θα φλερτάρω με τα όρια του προμοσιον. Αλλά, τρελό τσιμπούκι. Και ακούραστο, αν δεν τη σταματάγα δεν το άφηνε. Αν έκανε και τελειωτικό ίσως υπήρχαν φορές που θα πήγαινα μόνο γιαυτο

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
17
Like
9.832
Πόντοι
2.036
Τίνα, Βέργας 7, υπόγειο, 6-11 απόγευμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επιστροφή Ναταλίας φωκ27. Δεν περιγράφω γιατί θα φλερτάρω με τα όρια του προμοσιον. Αλλά, τρελό τσιμπούκι. Και ακούραστο, αν δεν τη σταματάγα δεν το άφηνε. Αν έκανε και τελειωτικό ίσως υπήρχαν φορές που θα πήγαινα μόνο γιαυτο
Είναι μεγάλος τσιμπουκολεβιές η Ναταλί! Και στο γαμήσι έχει τρελές αντοχές.

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
17
Like
9.832
Πόντοι
2.036
Παιδιά που παίζει η ομορφότερη πουτάνα αυτή τη στιγμή και πόσο πάει η ταρίφα και οι υπηρεσίες της?
Ομορφιά: Σαμπίνα - Βέργας 7, Ράνια - Φ84, Ειρήνη - Διδύμου, Ντάρια - Αγκύρας όλες στο 20άρικο.
Τσιμπούκι: Ναταλί Φώκαιας 27, Μικαέλα Φώκαιας 17, Αλεξάνδρα Φώκαιας 25Α, Τίνα - Βέργας 7 όλες ακάποτο.

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
405
Πόντοι
20
Φίλε 3 φορές το εχω κανει στην ζωή μου εννοώ πιπα χωρις σκουφο την Τρίτη την πατησα άσχημα εκανα 2 θεραπείες ταλαιπωρηθηκα για 2 εβδομάδες και δεν το ξανα καν όσοι το κάνετε και δεν έχετε κολλήσει είστε Απλά τυχεροί
Eχεις απολυτο δικιο φιλε, σαν βετερανος στα σπιτια της ηδονης ομολογω οτι εχω κανει απειρα ακαποτα στοματικα και γλυφομουνια επίσης στη νεοτητα μου και αρκετα ακαποτα γαμησια σε παλαιοτερες εποχες βεβαια. Σιγουρα σταθηκα τυχερος γιατι ποτε δεν ''αρπαξα'' κάτι απο τις εκδιδομενες κοπελες και μια φορα που κόλλησα μουνοψειρες ηταν απο προσωπικη μου σχεση και οχι απο τον αγοραιο ερωτα.Τωρα επισκεπτομαι σπανια τους οικους κυριως λογω ελλεψης ποιοτητος και πάντα με προφυλαξεις κατι που συνιστω σε ολους τους φιλους. Εχουν αλλαξει οι καιροι.

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
17
Like
9.832
Πόντοι
2.036
Αν επιτρέπεται, τι αντιβίωση πήρες?

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
219
Πόντοι
20
Αν επιτρέπεται, τι αντιβίωση πήρες?
Φίλε δεν θυμάμαι καλά γιατι κοντεύει χρόνος που το έπαθα αλλά αυτό που θυμάμαι έντονα είναι το τρομερό τσουξιμο στο πουλί μου οταν κατουραγα

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
17
Like
9.832
Πόντοι
2.036
Φίλε δεν θυμάμαι καλά γιατι κοντεύει χρόνος που το έπαθα αλλά αυτό που θυμάμαι έντονα είναι το τρομερό τσουξιμο στο πουλί μου οταν κατουραγα
Το μόνο σίγουρο. Ουρολοίμωξη-προστατίτιδα έπαθες. Μπορείς τουλάχιστον να θυμηθείς πόσο καιρό σου πήρε να συνέλθεις? Υψηλό πυρετό είχες?

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
17
Like
9.832
Πόντοι
2.036
Πρωινή τσάρκα σήμερα πρωί στα πέριξ της Φυλής.

Πρώτα πήγα στο Φωκαίας 27( ημιυπόγειο) να δω την Εμμανουέλα. Είχα ξαναπάει πριν μια βδομάδα αλλά ήταν δωμάτιο. Τότε η χοντρή κοντή τσατσά (μοιάζει σαν γκομπλιν) μου την παρουσίασε ως Ουκρανή. Σήμερα άλλη τσατσα μου λέει είναι από Ρουμανία. Και τίς δύο φορές γέλασα καθώς ξέρω ότι είναι αλβανίδα. Βγήκε, την είδα κάτω του μετρίου πρόσωπο και καλό σώμα. Εκεί ήταν και η νταρντανομουνα Πολωνή Κατερίνα που κάνει και πρωκτικό. Ίσως την προτιμήσω.

Πήγα στο 84 κάτω, όπου ήταν η φόλα Κορίνα

Στο 65 β ήταν η Κάτια. Δεν την ήξερα και την είδα λίγο πριν μπει δωμάτιο. Ωραίο πετιτ σώμα και έκφυλο πρόσωπο. Θα την έπαιρνα αλλά μετά είχε καπάκι άλλο δωμάτιο και βιαζομουν. Μπήκα να δω κριτικές άλλο δεν είδα κάτι πρόσφατο. Όποιος συναγωνιστής την ξέρει ας με διαφωτίσει.

Τελικά, κατάθεση στην θε(ι)α Ηρα στο Άγκυρας 9. Τρίτη συνεδρία, η μία καλύτερη από την άλλη.
Δοκίμασε το τελειωτικό τσιμπούκι της Εμμανουέλας μια φορά. Εμπειρία.

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
652
Πόντοι
81

Στο Μεταξουργείο κόλλησες ή μήπως πήγες με πουτάνα που έγλυφε και κώλους;

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom