Παιδια το εχω ξαναπει για την συγκεκριμενη και επισης εχω ξαναπει οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να εχει τα γουστα του ολα καλα δεν θα μου δωσετε αναφορα και ολας στο ποια θα σας αρεσει αλλα, ΑΛΛΑ, δεν γινεται ρε παιδια να μου λετε την Μιχαελα απο φωκαιας 17α μουναρα η νταρντανα η με πιασηματα η οποιοδηποτε αλλο σχολιο θαυμασμου, η κοπελα ειναι ΧΟΝΤΡΗ
και συγνωμη που το λεω ετσι αλλα πραγματικα ρε παιδια εμενα δεν μου αρεσουν οι αδυνατες ειμαι αυτης της κατηγοριας αλλα αυτη ρε μαλακες ειναι χοντρη,
νταρντανα ειναι πχ η αουρορα.
Με αυτα που λετε μας καιτε, πευτει το επιπεδο και η αξιοπιστια του σαιτ,
Ο λογος που τα λεω ειναι γιατι ειδα οτι λετε για τις υπηρεσιες της και οτι ειναι γυναικαρα και τετοια ελεος και επειδη σας ακουσα οταν τα διαβαζα ολα αυτα ειχα μπει στο δωματιο χωρις να την δω 2πλο!!! Επειδη ηταν φουλ στα δωματια και μου λεει και ολας η τσατσα ειναι αυτη στη φωτογραφια στο σαλονι,
Χαρουμενος εγω περιμενω με την πουτσα εξω και μπαινει μεσα η ντοματα ελεος ρε μαλακες δεν συνεχιζω αλλο γιατι δεν θελω να ειμαι αγενης ουτε ως προς την κοπελα ουτε ως προς τις προτιμησεις σας αλλα μην γραφετε μαλακιες γιατι θα μεινετε μονο εσεις στο σαιτ πλεον δεν παιρνω κανεναν σοβαρα εκτος απτον σμυρνη και τα ματια μου εξαιτιας σας